11/01/2021

Πύλες ανίχνευσης θερμοκρασίας και μετάλλων από την Secuplus

Μια ευρεία γκάμα από πύλες ανίχνευσης τόσο θερμοκρασίας όσο και μετάλλων, περιλαμβάνει η σειρά προϊόντων της Secuplus, ικανές να καλύψουν κάθε εφαρμογή και εγκατάσταση. Ξεκινώντας από την πιο πλήρη λύση έχουμε την πύλη ανίχνευσης μετάλλων SPW-IIID, η οποία πραγματοποιεί και ανίχνευση μεταλλικών...

Μια ευρεία γκάμα από πύλες ανίχνευσης τόσο θερμοκρασίας όσο και μετάλλων, περιλαμβάνει η σειρά προϊόντων της Secuplus, ικανές να καλύψουν κάθε εφαρμογή και εγκατάσταση. Ξεκινώντας από την πιο πλήρη λύση έχουμε την πύλη ανίχνευσης μετάλλων SPW-IIID, η οποία πραγματοποιεί και ανίχνευση μεταλλικών αντικειμένων (σιδηρούχα και μη) σε όλο το ύψος διέλευσης, με ρυθμιζόμενη ευαισθησία 300 επιπέδων σε 18 διαφορετικές ζώνες. Το σχετικό ύψος και πλάτος του σημείου ανίχνευσης υποδεικνύεται αμέσως από τις πλευρικές ταινίες LED κόκκινου χρώματος, αλλά και από την οθόνη που βρίσκεται στο πάνω μέρος της, καθώς και με ηχητικό συναγερμό υψηλής έντασης.

Η πύλη προσαρμόζεται αυτόματα στο μαγνητικό πεδίο του περιβάλλοντος χώρου και είναι αντι-κραδασμική, αποφεύγοντας έτσι τους ψεύτικους συναγερμούς. Για τη λειτουργία της απαιτεί απλά 220V, αλλά ενσωματώνει και μπαταρία για αυτόνομη λειτουργία έως και 4 ώρες, λειτουργεί σε περιβάλλοντα θερμοκρασίας -10°C έως +50°C και αποκλειστικά σε εσωτερικό χώρο. Με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά, αλλά χωρίς την υποστήριξη μπαταρίας αυτονομίας έχουμε την πύλη SPW-IIIC. Επιπλέον για χώρους που τηρούν τα τρέχοντα υγειονομικά μέτρα υπάρχει το μοντέλο SPW-IIIΑ, το οποίο μετρά μόνο ανίχνευση θερμοκρασίας των διερχόμενων ατόμων με ένα εύκολο και διαισθητικό τρόπο, αφού κατευθύνει τα άτομα, ώστε να περάσουν και να μετρηθούν μόνοι τους. Ενσωματώνει στην πρόσοψη αισθητήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας, ο οποίος μετρά την θερμοκρασία του ατόμου πλησιάζοντας το χέρι του ή το πρόσωπο του σε απόσταση έως 20 εκατοστών, χωρίς όμως να χρειάζεται να ακουμπήσουν. Η ανίχνευση γίνεται ταχύτατα σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο και με απόκλιση 0,2°C-0,5°C. Η σήμανση του σχετικού συναγερμού γίνεται τόσο με οπτικό τρόπο και υπόδειξη της μετρούμενης θερμοκρασίας σε οθόνη στο πάνω μέρος, όσο και με έντονο ηχητικό συναγερμό.

Τέλος για περιπτώσεις που απαιτείται ο διπλός έλεγχος και θερμοκρασίας και μετάλλων, υπάρχουν τα μοντέλα SPW-IIIDb (με μπαταρία) και SPW-IIICb (χωρίς μπαταρία) τα οποία συνδυάζουν τις δυνατότητες των παραπάνω μοντέλων σε μια συσκευή όπου σε μια διέλευση γίνονται και οι δύο ανιχνεύσεις ταυτόχρονα και αν ανιχνευθεί συναγερμός απεικονίζεται η αιτία (πυρετός ή μέταλλο) αντίστοιχα στην ενσωματωμένη οθόνη στο πάνω μέρος της συσκευής.

Rakson, τηλ.: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.