11/01/2021

Διπλός έλεγχος στα Πάρκινγκ: Αναγνώριση Πινακίδας και Μοντέλο Αυτοκινήτου

Για κορυφαία ασφάλεια στην είσοδο parking είναι πλέον διαθέσιμη η τεχνολογία διπλού ελέγχου, τόσο με Αυτόματη Αναγνώριση πινακίδας, όσο και με αναγνώριση μοντέλου αυτοκινήτου και χρώματος. Με άλλα λόγια στις λίστες των οχημάτων, εκτός από την πινακίδα καταχωρείται και το μοντέλο, το χρώμα...

Για κορυφαία ασφάλεια στην είσοδο parking είναι πλέον διαθέσιμη η τεχνολογία διπλού ελέγχου, τόσο με Αυτόματη Αναγνώριση πινακίδας, όσο και με αναγνώριση μοντέλου αυτοκινήτου και χρώματος. Με άλλα λόγια στις λίστες των οχημάτων, εκτός από την πινακίδα καταχωρείται και το μοντέλο, το χρώμα και ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου. Έτσι το λογισμικό NumberOK ελέγχει όλα τα χαρακτηριστικά και εφόσον το εισερχόμενο όχημα τα πληροί όλα, τότε επιτρέπει την είσοδό του. Το μοντέλο Τεχνητής Νοημοσύνης του NumberOK αναγνωρίζει πάνω από 528 μοντέλα αυτοκινήτων (για παράδειγμα Volkswagen Golf MK7, έκδοση 2012). Αναγνωρίζει επίσης τύπο οχήματος (ΙΧ, φορτηγό, λεωφορείο, VAN, SUV, LCV κ.ά.) και αναλόγως επιτρέπει ή όχι τη διέλευση. Το NumberOK δεν είναι απλώς ένα λογισμικό αναγνώρισης πινακίδων που απλώς εξάγει μια λίστα πινακίδων. Είναι ένα πληρέστατο λογισμικό διαχείρισης εισόδων και πάρκινγκ, ιδανικό για πολλές διαφορετικές εφαρμογές, όπως πρατήρια καυσίμων, έλεγχος πρόσβασης αυτοκινήτων και διατήρηση πλήρους λίστας εισερχόμενων, εξερχόμενων οχημάτων, χρόνος παραμονής τους εντός του parking, πλυντήρια αυτοκινήτων κ.λπ. Η χρήση του προγράμματος είναι απλή και δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη εκπαίδευση. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο, οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να προμηθευτούν το NumberOK από τον αποκλειστικό εκπρόσωπο και διανομέα Novo Technologies, ο οποίος διαθέτει την τεχνογνωσία και είναι σε θέση να τους εκπαιδεύσει, να τους υποστηρίξει τεχνικά ή να αναλάβει να πραγματοποιήσει για αυτούς τις πλέον εξειδικευμένες ρυθμίσεις που θα απαιτήσει το έργο τους.

Novo Technologies, τηλ.: 210-2723127.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.