11/01/2021

TURM TM-IP43B

Η IP κάμερα TM-IP43B από τη Γερμανική εταιρία TURM, ανήκει στη σειρά Professional. Διαθέτει ανάλυση 4 MP και φακό με motorized zoom ρυθμιζόμενης εστίασης 2,7- 13,5mm και νυχτερινή όραση έως 60m. Πέραν των ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών της, λόγω του μαύρου χρωματισμού της, μπαίνει στη λίστα των επιλογών σας για ιδιαίτερες εγκαταστάσεις αισθητικών απαιτήσεων.

IP κάμερα στα 4MP με λειτουργία νυχτερινής όρασης στα 60m

Η IP κάμερα TM-IP43B από τη Γερμανική εταιρία TURM, ανήκει στη σειρά Professional. Διαθέτει ανάλυση 4 MP και φακό με motorized zoom ρυθμιζόμενης εστίασης 2,7- 13,5mm και νυχτερινή όραση έως 60m. Πέραν των ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών της, λόγω του μαύρου χρωματισμού της, μπαίνει στη λίστα των επιλογών σας για ιδιαίτερες εγκαταστάσεις αισθητικών απαιτήσεων. Η TM-IP43 είναι μια κορυφαία επιλογή σε σχέση τιμής-απόδοσης. Χάρη στον ενσωματωμένο φακό με motorized zoom 2,7-13,5 mm, μπορείτε να προσαρμόσετε την εστίαση της κάμερας σε κάποιο αντικείμενο με ένα κλικ του ποντικιού. Επίσης ο χειρισμός του zoom μπορεί να γίνει είτε από το DVR/NVR, είτε μέσω της smartphone εφαρμογής ή ακόμα και από κάποιον web browser του υπολογιστή σας. Λόγω του εξοπλισμού της με αισθητήρα εικόνας ανάλυσης 4 megapixel, έχετε μια κρυστάλλινη εικόνα με ανάλυση έως 2688 x 1520p. Οι μικρότερες λεπτομέρειες όπως γράμματα ή οι άνθρωποι μπορούν να αναγνωριστούν σε μεγάλες αποστάσεις.

Η ακριβής και γρήγορη προσαρμογή στις προοδευτικές συνθήκες φωτισμού καθίσταται δυνατή από την τεχνολογία WDR που κατευθύνεται απευθείας μέσω του αισθητήρα εικόνας. Μόλις η κάμερα έχει τραβήξει αρκετές φωτογραφίες ανά δευτερόλεπτο, η τεχνολογία WDR μπορεί να συνδυάσει εικόνες με υπερβολική έκθεση και χωρίς έκθεση στο φως και να επισημάνει λεπτομέρειες σε σκοτεινές ή με χαμηλό φωτισμό περιοχές χωρίς να χάσει καμία από τις φωτεινότερες περιοχές της εικόνας. Επιπλέον, στην TM-IP43 ενσωματώνονται τέσσερα μεγάλα Smart IR LED και παρέχουν έτσι νυχτερινή όραση έως 60m! Η τεχνολογία Smart IR LED προσφέρει την αυτόματη ρύθμιση των IR χωρίς να φωτίζει κοντινά αντικείμενα, άτομα ή πινακίδες κυκλοφορίας και να τα καθιστά μη αναγνωρίσιμα. Η λειτουργία PoE επιτρέπει την άμεση τροφοδοσία της κάμερας από το NVR ή PoE switch. Φυσικά μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε εξωτερική τροφοδοσία 12V. Η κάμερα διαθέτει επίσης υποδοχή κάρτας micro SD με την οποία οι εγγραφές μπορούν να γίνουν απευθείας στην κάμερα χωρίς την απαίτηση κάποιου DVR/NVR!

NSC-Hellas, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2311-821295, Αθήνα, τηλ.: 210-2201458.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.