15/02/2021

Νέας γενιάς ανιχνευτές κίνησης από την TEXECOM

Η νέα σειρά ανιχνευτών κίνησης Capture της Texecom, παρέχει την υψηλότερη και πιο αξιόπιστη απόδοση με την ευκολότερη εγκατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ. Προσαρμόζεται αυτόματα στην θερμοκρασία του δωματίου και μεγιστοποιεί την απόδοση PIR, ενώ η ευαισθησία του ανιχνευτή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον εγκατάστασης...

Η νέα σειρά ανιχνευτών κίνησης Capture της Texecom, παρέχει την υψηλότερη και πιο αξιόπιστη απόδοση με την ευκολότερη εγκατάσταση που έχει υπάρξει ποτέ. Προσαρμόζεται αυτόματα στην θερμοκρασία του δωματίου και μεγιστοποιεί την απόδοση PIR, ενώ η ευαισθησία του ανιχνευτή μπορεί να ρυθμιστεί ώστε να ταιριάζει με το περιβάλλον εγκατάστασης παρέχοντας μεγαλύτερη ακρίβεια ανίχνευσης. Φιλτράρει τις διαταραχές στο παρασκήνιο ρυθμίζοντας αυτόματα την ευαισθησία του ανιχνευτή ανάλογα με το περιβάλλον του, μετρά τα επίπεδα φωτός στο δωμάτιο και απορρίπτει όποιες ενεργές πηγές λευκού φωτός υπάρχουν (π.χ. προβολείς αυτοκινήτου, άμεσο ηλιακό φως) και εξαλείφει ψευδείς συναγερμούς που προκαλούνται από ξαφνικά σοκ στον ανιχνευτή που ενεργοποιεί ηλεκτρικά σήματα. Κάθε μοντέλο Capture συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής για ελαττώματα υλικών, κατασκευής και απόδοσης.

  • Όλα τα επιτοίχια μοντέλα καλύπτουν τουλάχιστον 85˚, με ύψος τοποθέτησης μεταξύ 1.5m – 3m.
  • Όλα τα μοντέλα οροφής έχουν κάλυψη 360˚ με ύψος τοποθέτησης μεταξύ 2.4m και 3.6m.
  • Τα PIR’s συμμορφώνονται με EN50131-2-2. Οι ανιχνευτές διπλής τεχνολογίας συμμορφώνονται με EN50131-2-4.

 

Alpha Ltd, τηλ.: 210-9579750.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.