Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
8 Φεβρουαρίου 2021 11:47

Το ADESCO Video έγινε ακόμα καλύτερο!

7e0e761307f5110a98d9e05291716a5c XL 0b23c543

Το ADESCO Box με την πρωτοποριακή υπηρεσία ADESCO Video προσφέρει ασφαλή κρυπτογραφημένη αποθήκευση βίντεο στο cloud, συνοδεύεται από σύγχρονη εφαρμογή απομακρυσμένης προβολής και διαχείρισης, διαθέτει πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών και δίνει εξτρά έσοδα στον επαγγελματία μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις CCTV σε συνδρομητικές υπηρεσίες.

Το ADESCO Box με την πρωτοποριακή υπηρεσία ADESCO Video προσφέρει ασφαλή κρυπτογραφημένη αποθήκευση βίντεο στο cloud, συνοδεύεται από σύγχρονη εφαρμογή απομακρυσμένης προβολής και διαχείρισης, διαθέτει πληθώρα έξυπνων χαρακτηριστικών και δίνει εξτρά έσοδα στον επαγγελματία μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις CCTV σε συνδρομητικές υπηρεσίες. Με την τελευταία αναβάθμιση απέκτησε νέα χαρακτηριστικά που το κάνουν ακόμα πιο σύγχρονο, έξυπνο και ελκυστικό για τον εγκαταστάτη, αλλά και τον τελικό χρήστη. Με το ADESCO Box και τη δυνατότητα ανάλυσης βίντεο, μπορείτε να αναβαθμίσετε βασικά συστήματα CCTV σε έξυπνα, χωρίς να χρειάζεστε ακριβές κάμερες, συσκευές εγγραφής ή συστήματα διαχείρισης βίντεο.

Ανίχνευση αντικειμένων: Εντοπίζει εκατοντάδες τύπους αντικειμένων, όπως για παράδειγμα, άτομα, οχήματα, μηχανήματα, ρούχα, εξοπλισμός ασφαλείας ή ζώα.              

Αναγνώριση κειμένου: Αναγνωρίζει και διαβάζει κείμενο όπως για παράδειγμα, πινακίδες κυκλοφορίας, κείμενο σε οχήματα, ετικέτες ρούχων ή οποιοδήποτε άλλο δυσανάγνωστο κείμενο.

Έξυπνη και εύκολη αναζήτηση: Φιλτράρεται κατά ημερομηνία, κείμενο ή αντικείμενο. Σας βοηθά να βρείτε συγκεκριμένα συμβάντα χωρίς κύλιση σε ώρες βίντεο.

4K resolution: Το Cloud δεν χρειάζεται πλέον να σημαίνει περιορισμένη ανάλυση. Τώρα μπορείτε να εγγράψετε έως και 4K (8MP) βίντεο στο cloud με την συσκευή ADESCO Box!!

Απομακρυσμένη εγκατάσταση: Προσθέστε το ADESCO Box σε ένα σύστημα παρακολούθησης χωρίς να χρειάζεται να επισκεφθείτε τον χώρο!

Οι τελικοί χρήστες μπορούν να συνδέσουν το ADESCO Box στο τοπικό δίκτυο σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα και το υπόλοιπο της εγκατάστασης μπορεί να ολοκληρωθεί από τον επαγγελματία εγκαταστάτη από απόσταση, προσφέροντας ευελιξία, ταχύτητα αλλά και ασφάλεια στις ειδικές υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν. Πρόσθετα χαρακτηριστικά που κάνουν το ADESCO Video να ξεχωρίζει και το καθιερώνουν στις επιλογές των επαγγελματιών εγκαταστατών συστημάτων επιτήρησης CCTV είναι η ευρεία συμβατότητα, καθώς οι κάμερες IP Hikvision ή/και τα DVR / NVR (εξαιρουμένων των Hiwatch και Ezviz) είναι άμεσα συμβατά με το Adesco Box. Επίσης, οι κάμερες Axis IP, και οι μάρκες OEM της Hikvision. Το Adesco Video είναι επίσης συμβατό με ένα ευρύ φάσμα καμερών CCTV που υποστηρίζουν ONVIF: Amcrest, Bosch, H-View, Panasonic, Uniview, Wisenet, Dahua, Onwote, Sony, Vivotek. Μερικά ακόμα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι η επιλογή εγγραφής σε κίνηση ή συνεχώς (με ανίχνευση κίνησης ή 24/7), οι ζώνες ανίχνευσης κάμερας ( Επιλογή σημείων στην εικόνα μέσω από το Adesco Video app, για ενεργοποίηση συναγερμών), ο έλεγχος PTZ καμερών και η επιλογή λήψης ακίνητης εικόνας για κάθε συμβάν κίνησης. Επιλογή μέσα από το Adesco app για λήψη φωτογραφιών σε κάθε συμβάν κίνησης.

ADESCO, τηλ.: 210-2912915.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...