15/02/2021

Νέα κιτ IP/SIP θυροτηλεόρασης από την Castel

Μέσω της νέας συνεργασίας της Rakson με την Γαλλική εταιρεία εξειδικευμένων λύσεων ενδοεπικοινωνίας Castel, είναι διαθέσιμα τα νέα κιτ IP θυροτηλεόρασης της σειράς Pack Easy XE. Είτε πρόκειται για πολυώροφα κτίρια, δημόσια κτίρια, διοικητικά γραφεία, εμπορικά κέντρα ή κτίρια...

Μέσω της νέας συνεργασίας της Rakson με την Γαλλική εταιρεία εξειδικευμένων λύσεων ενδοεπικοινωνίας Castel, είναι διαθέσιμα τα νέα κιτ IP θυροτηλεόρασης της σειράς Pack Easy XE. Είτε πρόκειται για πολυώροφα κτίρια, δημόσια κτίρια, διοικητικά γραφεία, εμπορικά κέντρα ή κτίρια γραφείων, η CASTEL προσφέρει βέλτιστες λύσεις για τη ρεσεψιόν, την ασφάλεια της ιδιοκτησίας και του προσωπικού, καθώς και γρήγορη και αξιόπιστη επικοινωνία. Τα κιτ αυτά έρχονται προ-ρυθμισμένα για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση και λειτουργία με πολλαπλές χρήσιμες δυνατότητες ενσωματωμένες. Τα βασικά κιτ της σειράς περιλαμβάνουν στη συσκευασία την μπουτονιέρα, την οθόνη και το PoE Switch.

Η μπουτονιέρα, σειράς XELLIP, κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι 316L με αντιβανδαλιστική πρόσοψη και πιστοποίηση IP65 & IK09, ενσωματώνει έγχρωμη κάμερα HD ανάλυσης με ευρύ οπτικό πεδίο 170ο. Καθότι IP τεχνολογίας, η κάμερα διαθέτει πρωτόκολλο ONVIF και SIP επιτρέποντας την εύκολη διασύνδεση της και με άλλα συστήματα, όπως τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα καταγραφή εικόνας, κλπ. Επιπλέον η μπουτονιέρα διαθέτει ισχυρό ηχείο 10W και υποστήριξη πλήρους αμφίδρομης επικοινωνίας, 1 μπουτόν κλήσης με οπίσθιο φωτισμό, 2 εξόδους για το άνοιγμα της πόρτας, και επαγωγικό βρόγχο για βαρήκοους και 3 LED ενδείξεων κατάστασης για συμμόρφωση με τους κανονισμούς DDA για AMEA. Τέλος,  επιτρέπει τροφοδοσία είτε μέσω PoE είτε με εξωτερικό τοπικό τροφοδοτικό.

Επιπλέον στην έκδοση BLE η μπουτονιέρα ενσωματώνει και λύση access control με τεχνολογία Bluetooth, όπου με χρήση κατάλληλης εφαρμογής τα smartphone των πελατών/υπαλλήλων/επισκεπτών αποτελούν της ίδιες τις κάρτες πρόσβασης στο χώρο, λύση σαφώς πιο προηγμένη και βολική σε σχέση με αντίστοιχες λύσεις RFID ή Mifare που απαιτούν ξεχωριστή κάρτα. Η συμβατή οθόνη της ίδιας σειράς που περιλαμβάνεται στο κιτ διαθέτει TFT οθόνη αφής 7”, με 4 επιπλέον πλήκτρα άμεσων λειτουργιών, είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ABS πλαστικό και μπορεί να τοποθετηθεί είτε επιτοίχια είτε επιτραπέζια με προαιρετική βάση γραφείου. Διαθέτει πιστοποίηση IP40 και επιτρέπει τροφοδοσία είτε μέσω PoE είτε με εξωτερικό τοπικό τροφοδοτικό. Πέρα από την λήψη της κλήσης από την εξωτερική μπουτονιέρα, έχει την δυνατότητα να προβάλει απευθείας και την εικόνα από άλλες IP κάμερες CCTV που τυχόν βρίσκονται εγκατεστημένες στο χώρο, δίνοντας πολλαπλές οπτικές όλου του χώρου και αυξάνοντας την αίσθηση ασφάλειας στο χειριστή. Φυσικά και το κιτ περιλαμβάνει και το PoE switch 8 θυρών ταχύτητας 10/100 Mbps, το οποίο διαθέτει 4 θύρες PoE για τροφοδοσία των υλικών του κιτ και 4 απλές LAN για επικοινωνία με άλλα συστήματα ή το Internet.

Πέρα από την λήψη της κλήσης στην οθόνη, το σύστημα αυτό υποστηρίζει και την εκτροπή της κλήσης σε smartphone μέσω της εφαρμογής Castel SIP (διαθέσιμη για Android ή iOS), μέσω της οποίας ο χρήστης απολαμβάνει πλήρη χειρισμό του συστήματος του απ’ όπου και αν βρίσκεται. Επιπλέον, ο Castel Cloud server που υποστηρίζει την εφαρμογή, αν το κινητό δεν είναι προσβάσιμο την ώρα της εκτροπής ή ο χρήστης δεν απαντήσει στην κλήση ή την απορρίψει, έχει τη δυνατότητα να κρατήσει ηχητικό μήνυμα τηλεφωνική από τον επισκέπτη και ο χρήστης θα ειδοποιηθεί να το ακούσει μέσω της εφαρμογής όταν θα είναι ξανά πλέον διαθέσιμος. Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργήσει η μπουτονιέρα χωρίς την ύπαρξη εσωτερικής οθόνης, στέλνοντας την κλήση απευθείας σε SIP τηλεφωνικό κέντρο ή σε smartphone ή σε PC που βρίσκονται στο χώρο, διατηρώντας ο χρήστης την ίδια ακριβώς λειτουργικότητα του συστήματος.

Rakson, τηλ: 210-9404000.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.