22/02/2021

Νέος Τρόπος ενημέρωσης από την NSC Hellas AE

Η NSC Hellas AE καλωσορίζει το νέο τρόπο επικοινωνίας μέσω των Νewsletters. Η επαφή μας πλέον γίνεται συχνότερη, με σκοπό την ενημέρωση σας σχετικά με υπάρχοντα αλλά και νέα προϊόντα πυρανίχνευσης- ασφαλείας της εταιρίας μας, προγραμματισμένα τεχνικά σεμινάρια, καθώς και με προωθητικές ενέργειες.

Η NSC Hellas AE καλωσορίζει το νέο τρόπο επικοινωνίας μέσω των Νewsletters. Η επαφή μας πλέον γίνεται συχνότερη, με σκοπό την ενημέρωση σας σχετικά με υπάρχοντα αλλά και νέα προϊόντα πυρανίχνευσης- ασφαλείας της εταιρίας μας, προγραμματισμένα τεχνικά σεμινάρια, καθώς και με προωθητικές ενέργειες. Σαν Ευρωπαίοι κατασκευαστές συστημάτων αλλά και σαν συμμετέχοντες στις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις του χώρου, από το ενημερωτικό υλικό, δε θα λείπει και η ενημέρωσή σας σχετικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα των συστημάτων πυρανίχνευσης- ασφαλείας. Η εγγραφή σας στο Newsletter της NSC πραγματοποιείται πολύ εύκολα δηλώνοντας απλά το email σας, στο αντίστοιχο πεδίο που θα βρείτε στην αρχική σελίδα του website της εταιρίας www.nsc-hellas.gr. Μείνετε σε επαφή!

NSC-Hellas, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2311-821295/ Αθήνα, τηλ.: 210-2201458.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.