05/04/2021

Η SIGMA SECURITY ανακοινώνει τη νέα συνεργασία της με τη devolo

Η SIGMA SECURITY ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη devolo Greece. Η νέα αυτή συνεργασία, έρχεται να ολοκληρώσει την ευελιξία στις λύσεις συνδεσιμότητας του χώρου σας. Συνδυάζοντας τις λύσεις Powerline της devolo επεκτείνετε το δίκτυο επικοινωνίας, προκειμένου να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε απομακρυσμένη γωνία.

Η SIGMA SECURITY ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη devolo Greece. Η νέα αυτή συνεργασία, έρχεται να ολοκληρώσει την ευελιξία στις λύσεις συνδεσιμότητας του χώρου σας. Συνδυάζοντας τις λύσεις Powerline της devolo επεκτείνετε το δίκτυο επικοινωνίας, προκειμένου να έχετε πρόσβαση από οποιαδήποτε απομακρυσμένη γωνία. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με τη SIGMA SECURITY. Χάρη στην ευρεία γκάμα των προϊόντων devolo και στην μεγάλη ποικιλία λύσεων ασφάλειας της SIGMA, παρέχουμε μεγαλύτερη ευελιξία στους συνεργάτες και εγκαταστάτες της SIGMA για τη δημιουργία ολοκληρωμένων και αποδοτικά δικτυωμένων συστημάτων. Η επιλογή της devolo ως στρατηγικός συνεργάτης της SIGMA, είναι ακόμα μια επιβεβαίωση για εμάς για την υψηλή ποιότητα και απόδοση των βραβευμένων προϊόντων μας», δήλωσε η Μαρία Καπελάκη, Country Manager της devolo για Ελλάδα και Κύπρο. Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε τη devolo στα ράφια μας σχεδιάζοντας και στοχεύοντας από κοινού σε μια μοναδική Β2Β αγοραστική εμπειρία. Η ευρεία παλέτα προϊόντων σε συνδυασμό με την ποιότητα και την αξιοπιστία ενισχύουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εγκαταστατών μας και δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις των τελικών χρηστών.

Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.