Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Απριλίου 2021 11:08

Νέες συσκευές αποθήκευσης δεδομένων από την Hikvision

97e2b07b4b90afe749e6eb24a1c255a5 XL e4f6fd6c

.

H ΗΛΚΑ ΑΕ. ξεκίνησε να διανέμει στην Ελλάδα αρκετά νέα προϊόντα της HIK Storage, θυγατρικής εταιρείας της HIKVISION, που ασχολείται με την παραγωγή high-end προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων. Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται απλές και professional κάρτες μνήμης flash micro SD, USB 3.0 Flash Drives καθώς και εσωτερικοί ή φορητοί σκληροί δίσκοι SSD.

H ΗΛΚΑ ΑΕ. ξεκίνησε να διανέμει στην Ελλάδα αρκετά νέα προϊόντα της HIK Storage, θυγατρικής εταιρείας της HIKVISION, που ασχολείται με την παραγωγή high-end προϊόντων αποθήκευσης δεδομένων. Στα προϊόντα αυτά συμπεριλαμβάνονται απλές και professional κάρτες μνήμης flash micro SD, USB 3.0 Flash Drives καθώς και εσωτερικοί ή φορητοί σκληροί δίσκοι SSD. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τις Κάρτες Μνήμης Flash micro SD, οι οποίες διαχωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

Κάρτες Μνήμης Flash micro SD, σειρά Surveillance L2: Η σειρά καρτών micro SD (TF) Surveillance L2 έχει σχεδιαστεί για εφαρμογές βίντεο-επιτήρησης και για να αποδίδει καλύτερα με τις IP κάμερες της HIKVISION. Είναι τεχνολογίας TLC NAND, με διάρκεια ζωής μεγαλύτερη από τις κοινές κάρτες Micro SD (TF), στο ίδιο λειτουργικό περιβάλλον, υποστηρίζοντας περισσότερους από 500 κύκλους εγγραφής. Είναι συμβατή με microSDHC & microSDHC UHS-I καθώς και με microSDXC & microSDXC UHS-I στα μοντέλα χωρητικότητας από 64GB και άνω. Διαθέτει ταχύτητα ως Class10-U3-V30, read ως 95MB/s και write ως 55MB/s (ανάλογα με το μοντέλο). Είναι ανθεκτική σε κραδασμούς και αδιάβροχη. Διαθέτει προστασία από ακτίνες Χ, θερμοκρασία λειτουργίας 0~70°C και αποθήκευσης -25~85°C και διατίθεται σε blister. Διατίθενται μοντέλα με χωρητικότητα 32GB, 64GB, 128GB και 256GB.

Κάρτες Μνήμης Flash micro SD, σειρά Professional Surveillance P1: Η σειρά καρτών micro SD (TF) Professional Surveillance P1 είναι η κορυφαία και απόλυτη επιλογή για εφαρμογές βίντεο-επιτήρησης και για λοιπές εφαρμογές, που απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό κύκλων εγγραφής, όπως IP κάμερες, τηλεοπτικούς / δορυφορικούς δέκτες, συσκευές video streaming, φορητές συσκευές, κ.λπ., υποστηρίζοντας περισσότερους από 3.000 κύκλους εγγραφής. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για τις κάμερες IP της HIKVISION, διαθέτοντας πολλές έξυπνες λειτουργίες και μοναδικά χαρακτηριστικά:

  • Τεχνολογία 3D eTLC NAND, για διάρκεια ζωής (κύκλους εγγραφής) ως και 10 φορές μεγαλύτερη από τις κοινές κάρτες Micro SD (TF), τεχνολογίας TLC NAND στο ίδιο λειτουργικό περιβάλλον.
  • Μηχανισμό S.M.A.R.T., με μοναδικές λειτουργίες προειδοποίησης ζωής και παρακολούθησης καλής κατάστασης, όταν χρησιμοποιείται με κάμερες HIKVISION. Μπορεί να υπολογίσει τον υπόλοιπο διαθέσιμο χρόνο, με βάση τα προηγούμενα αρχεία συχνότητας χρήσης και τον αριθμό των bad blocks και να δώσει προειδοποίηση σε πραγματικό χρόνο, για να εξασφαλίσει τα δεδομένα των χρηστών στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.
  • Μηχανισμό ασφάλειας κλειδώματος ανάγνωσης-εγγραφής, όταν χρησιμοποιείται με κάμερες HIKVISION, εμποδίζοντας το άσχετο προσωπικό να διαβάζει ή να γράφει ακόμα και αν λάβει την κάρτα Micro SD, διασφαλίζοντας τα προσωπικά δεδομένα.
  • Ειδικό αλγόριθμο αποθήκευσης, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της κάρτας, εάν χρησιμοποιείται με κάμερες Hikvision.
  • Εξαιρετικά ανθεκτική σε κραδασμούς, αδιάβροχη, με προστασία από ακτίνες Χ, συσκευασία, με ευρεία περιοχή θερμοκρασίας λειτουργίας -25~85°C και αποθήκευσης -40~85°C, ώστε να λειτουργεί κανονικά σε διάφορα σκληρά περιβάλλοντα.
  • Συμβατότητα με microSDHC, microSDXC, microSDHC UHS-I & microSDXC UHS-I. Ταχύτητα Class10-U3-V30, read ως 95MB/s και write ως 85MB/s, συσκευασία
  • Διατίθενται 2 μοντέλα με χωρητικότητα 64GB & 128GB.

Κάρτες Μνήμης Flash micro SD, σειρά Consumer C1
Η οικονομική σειρά καρτών micro SD (TF) Consumer C1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν αποθηκευτικό μέσο γενικής χρήσης για smartphones, tablets, φωτογραφικές μηχανές, κ.λπ. Δεν είναι κατάλληλη για IP κάμερες και εφαρμογές που απαιτούν μεγαλύτερο αριθμό κύκλων εγγραφής. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε monitors IP Video Intercom για αποθήκευση φωτογραφιών επισκεπτών. Είναι τεχνολογίας TLC, υποστηρίζοντας περισσότερους από 300 κύκλους εγγραφής, συμβατή με microSDHC & microSDHC UHS-I, καθώς και με microSDXC & microSDXC UHS-I στα μοντέλα χωρητικότητας από 64GB και άνω. Διαθέτει ταχύτητα, read έως 92MB/s & write έως 50MB/s (ανάλογα με το μοντέλο). Είναι ανθεκτική σε κραδασμούς και αδιάβροχη. Διαθέτει προστασία από ακτίνες Χ, θερμοκρασία λειτουργίας 0~70°C και αποθήκευσης -25~85°C και συσκευασία blister. Διατίθενται μοντέλα με χωρητικότητα 32GB & 64GB.

ΗΛΚΑ ΑΕ., τηλ.: 210-6071510.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...