10/05/2021

Νέα συνεργασία Monitoreal και Novo Technologies

Προκειμένου να καλύψει την ανάγκη της αγοράς στον τομέα της κατοικίας και των μεσαίων επαγγελματικών project, η Monitor Real ανέπτυξε τον καινοτόμο βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για νέες, αλλά και παλιές εγκαταστάσεις τόσο IP, όσο και αναλογικών συστημάτων χωρίς να περιορίζεται όμως σε αυτό αναπτύσσοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της.

Προκειμένου να καλύψει την ανάγκη της αγοράς στον τομέα της κατοικίας και των μεσαίων επαγγελματικών project, η Monitor Real ανέπτυξε τον καινοτόμο βοηθό τεχνητής νοημοσύνης για νέες,  αλλά και παλιές εγκαταστάσεις τόσο IP, όσο και αναλογικών συστημάτων χωρίς να περιορίζεται όμως σε αυτό αναπτύσσοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της. Η Monitor Real, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τη Novo Technologies, ως επίσημο διανομέα στην ελληνική αγορά, διαθέτοντας μία πλήρη γκάμα προϊόντων και λύσεων σε εφαρμογές ασφαλείας & αυτοματισμού. Η Novo Technologies χαρακτηρίζεται από την εμπειρία της στον τομέα των Video Analytics και μπορεί να υποστηρίξει με τον πλέον κατάλληλο τρόπο την αγορά προσφέροντας ποιοτική συμβουλευτική και υποστήριξη. Η Proactive Ασφάλεια με Video Analytics είναι πλέον προσιτή σε όλους, επιτυγχάνοντας υψηλή αξιοπιστία, εύρυθμη λειτουργία, ασφάλεια δεδομένων και αξιοσημείωτη συμβατότητα με τα πιο γνωστά - και όχι μόνο - Brands.

www.monitoreal.com

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Libra Press © Copyright 2020 | All Rights Reserved
Dual Design
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.