Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
29 Μαρτίου 2018 12:44

Η Dahua Technology λανσάρει τη νέα σειρά προϊόντων HDCVI-IoT

154d89525927e500b031a956e29e58de XL 73ac1f29

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, εγκαινιάζει τη σειρά προϊόντων HDCVI-IoT,  η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο του HDCVI 4.0, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους.

Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, εγκαινιάζει τη σειρά προϊόντων HDCVI-IoT,  η οποία αποτελεί θεμέλιο λίθο του HDCVI 4.0, που ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου έτους.

Η νέα σειρά προϊόντων  που βασίζεται στην τεχνολογία HDCVI και το IoT, συνδέει το συμβατικό βίντεο HD (over-Coax) με αισθητήρες θερμοκρασίας, υγρασίας και συναγερμό, προσφέροντας στους χρήστες ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας. Το πρωτοποριακό HDCVI-IoT περιλαμβάνει τις εξής συσκευές:

DH-HAC-LC1220T-TH

Η DH-HAC-LC1220T-TH είναι μία κάμερα με ανάλυση 2MP, η οποία καταγράφει και ανεβάζει βίντεο με περιβαλλοντικές πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας και υγρασίας.

DH-HAC-LC1200SL-W

Πρόκειται για μια  HDCVI κάμερα στα 2MP, που ενσωματώνει έως και 32 ασύρματες συσκευές συναγερμού, όπως ανιχνευτή καπνού, επαφή πόρτας ή σειρήνα, για να παρέχει ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

DH-HAC-ME2802B/ME1400B/ME1200B

Η MotionEye κάμερα της Dahua έρχεται σε εκδόσεις των 8MP, 4MP και 2MP και ειδικεύεται στην ανίχνευση κίνησης μέσω βίντεο και PIR, μειώνοντας τους ψευδής συναγερμούς.

DH-XVR7104/08E-4KL-B-X

Το νέο 5-υβριδικό καταγραφικό της Dahua DH-XVR7104/08E-4KL-B-X μπορεί να υποστηρίξει κάμερες τεχνολογίας HDCVI σε αναλύσεις 4Κ/ 6MP/4MP/1080P/720P, κάμερες AHD σε αναλύσεις 5MP/ 4MP/3MP/1080P/720P, TVI κάμερες σε αναλύσεις 5MP/4MP/3MP/1080P/720P, αναλογικές και φυσικά IP στα 8MP. Το XVR έρχεται με ενσωματωμένη μπαταρία για να τροφοδοτήσει τις κάμερες σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ενσωματώνει πληθώρα τεχνολογιών όπως intelligent video analytics για να ανιχνεύσει εγκαταλειμμένα αντικείμενα ή αντικείμενα που λείπουν και έξυπνες λειτουργίες όπως αναγνώριση προσώπου.

DH-PFM871A-N

Το USB μπορεί να συνδεθεί με τα νέα XVR της Dahua, επιτρέποντας την πρόσβαση σε πολλαπλές ασύρματες συσκευές συναγερμού, όπως ανιχνευτές καπνού ή επαφές πόρτας, σε απόσταση μετάδοσης μέχρι 500m.

Εφαρμογή σε εγκαταστάσεις

Τα νέα πρωτοποριακά προϊόντα στης Dahua μπορούν να τοποθετηθούν σε πληθώρα εγκαταστάσεων όπως αποθήκες χημικών προϊόντων, τροφίμων, μουσεία, θερμοκήπια κ.ά. Σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται υψηλή ασφάλεια, οι νέες συσκευές παρέχουν ειδοποιήσεις συναγερμού και βίντεο σε πραγματικό χρόνο, εξασφαλίζοντας στους χρήστες την άμεση πληροφόρηση για την εικόνα της επιχείρησης τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...