Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Στο στόχαστρο ληστών και οι πρόσφυγες!
.Έρευνες διεξάγει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τρεις πρόσφυγες και τους λήστεψαν. Η ληστεία έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην διασταύρωση των οδών Σατωβριάνδου και Κουμουνδούρου, στην Ομόνοια. Από την επίθεση με μαχαίρι τραυματίσθηκε…Έρευνες διεξάγει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών που επιτέθηκαν με μαχαίρι σε τρεις πρόσφυγες και τους λήστεψαν.
Η ληστεία έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στην διασταύρωση των οδών Σατωβριάνδου και Κουμουνδούρου, στην Ομόνοια. Από την επίθεση με μαχαίρι τραυματίσθηκε ένας σύρος πρόσφυγας ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Ο πρόσφυγας από την Συρία μαζί με έναν Ιρακινό και έναν Παλαιστίνιο περπατούσαν στην Ομόνοια, όταν τους επιτέθηκαν οι δύο άγνωστοι. Αφού τους χτύπησαν, έβγαλαν μαχαίρι και τραυμάτισαν τον πρόσφυγα από τη Συρία και του άρπαξαν όσα χρήματα είχε περίπου 250 ευρώ. Τον άφησαν αιμόφυρτο στο δρόμο και τράπηκαν σε φυγή.
Πηγή: http://www.tanea.gr