Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 12
DIGITAL TV 190
ilka aggelia
3 Οκτωβρίου 2024 09:52

Συνεχίζεται η παρουσίαση των εκθετών της Creta Electronix 2024!

creta 3 760ace25

Ένας μήνας ακριβώς έμεινε για τη διεξαγωγή της 2ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2024! Η καθιερωμένη διοργάνωση της εκδοτικής εταιρείας Libra Press, θα πραγματοποιηθεί στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2024, στον Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, με ωράριο λειτουργίας το Σάββατο 10:00-19:00 και την Κυριακή 10:00-18:00.

Επαγγελματίες, με ή χωρίς φυσικά καταστήματα, θα έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες των κλάδων των ηλεκτρονικών, συστημάτων ασφαλείας, ηλεκτρολόγων, συστημάτων τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων και θα γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις.

Η αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Creta Electronix 2024 συνεχίζεται! Ενημερωθείτε για τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και προετοιμάστε την επίσκεψή σας στην έκθεση!

Digimark

digimark

Η Digimark Α.Ε. είναι μία δυναμική ελληνική εταιρεία, μέλος του ομίλου εταιρειών CPGroup που δραστηριοποιούνται στον τομέα της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών από το 1987. Λειτουργώντας ως Τεχνολογικός Πάροχος, προσφέρει ολοκληρωμένες ICT λύσεις στους τομείς IT Infrastructure, TELCO, Cloud Services, System Integration και Business Software.

Η ανάπτυξη και η οργανωτική μορφή της εταιρείας βασίζεται στην ικανότητά της για παραγωγή και διάθεση καινοτόμων και αξιόπιστων, προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας.
Τομείς Δραστηριότητας:

  • IT Υποδομή (Server Storage – Network & Security)
  • Business Software (ERP – CRM – Business Intelligence, Mobile Appilications)
  • IT Υπηρεσίες (Business continuity – Virtualization, Manage Services)
  • Unified Communication (IP PBX – VoiP – VPN, Videoconference)
  • Cloud Services (Cybersecurity, Virtual Backup, Cloud Hosting)
  • Managed Print Services (Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων)
  • Τεχνολογίες Ξενοδοχείων και AirBnB
    • Εξοπλισμός Ξενοδοχείων: Τηλεφωνικά κέντρα, Ψηφιακή καρτα εργασίας – Εργάνη, Access Control, Backoffice S/W – Λύσεις Αδιάλειπτου Internet
    • Smart home και AirBnB: Έλεγχος πρόσβασης – διαχείριση ενέργειας – κάμερες

Μέσα από την πολυετή παρουσία της στον χώρο της τεχνολογίας και της πληροφορικής έχει αναπτύξει συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πληροφορικής παγκοσμίως (HP, IBM, DELL, Soft1, Microsoft, Lenovo, Cisco κ.ά.).

Η Digimark κατέχει πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO9001:2015, ISO27001:2013 και ISO14001:2015 που διασφαλίζουν το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και αποδεικνύουν την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών της Digimark, καθώς και το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος που ακολουθεί.

Επιπλέον, έχει πιστοποιηθεί από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ICT σε μικρές και μεσαίες Επιχειρήσεις. Έχοντας λάβει την πιστοποίηση αυτή συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των εξειδικευμένων συμβούλων της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).

Η πολύχρονη εμπειρία της Digimark στην ελληνική αγορά μπορεί να αποτελέσει έναν «στρατηγικό σας συνεργάτη». Παραπάνω πληροφορίες για τις υπηρεσίες και την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο website της εταιρείας.

ELASYS

elasys

H Elasys, με εμπειρία από το 1979 στα Συστήματα Ασφαλείας, ασχολείται με τη σχεδίαση και τη χονδρική πώληση Συστημάτων Ασφαλείας, Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Κλειστών Κυκλωμάτων Τηλεόρασης (CCTV) και Συστημάτων Περιπολίας.

Η πολυετής εμπειρία την βοηθά στην επιλογή των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, σε προσιτές τιμές και στη δημιουργία σταθερών συνεργασιών με διακεκριμένες, σύγχρονες και πρωτοποριακές εταιρείες.

Η Elasys είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της αυστραλιανής εταιρείας Digiflex Pty Ltd, η οποία έχει πάνω από 70 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στη σχεδίαση και κατασκευή σύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Όλα της τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Αυστραλία, χρησιμοποιώντας τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας AS/NZSISO9001 για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμες επιδόσεις και αξιοπιστία.

Επίσης, η Elasys έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση βιομηχανίας Soyal Co Ltd από την Ταϊβάν, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης από το 1993 και η οποία διακρίνεται για το τεχνολογικό της πλεονέκτημα και τα καινοτόμα προϊόντα της.

Ακόμη, διαθέτει στην αγορά Συστήματα Περιπολίας, καθώς και επιλεγμένες Κάμερες και Καταγραφικά Υψηλής Ανάλυσης CCTV.

Το προσωπικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο από τους οίκους που αντιπροσωπεύει, ώστε να παρέχει άριστη τεχνική υποστήριξη και κατάρτιση στους πελάτες της. Τα προϊόντα της διανέμονται και υποστηρίζονται σε όλη την Ελλάδα, σε επιλεγμένες, πιστοποιημένες εταιρείες και επαγγελματίες.

Η Elasys, κατά την 35ετή διαδρομή της, συνεχίζει να διακρίνεται για τη συνέπεια, την ευθύνη και τον σεβασμό στον πελάτη.

ELECTROSYSTEMS

els

Από την ίδρυσή της το 2007, η Electrosystems (ELS) εξειδικεύεται στην εισαγωγή, ανάπτυξη και διανομή ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και λύσεων υψηλής τεχνολογίας, με επίκεντρο τις ανάγκες του επαγγελματία εγκαταστάτη. Μέσω μιας πλήρους γκάμας προϊόντων και προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, καλύπτουμε αποτελεσματικά τους τομείς συστημάτων συναγερμού, θυροτηλεόρασης, βίντεο-παρακολούθησης, ελέγχου πρόσβασης, αυτοματισμού και πυρανίχνευσης.

Η ELS ξεχωρίζει στην αγορά για την ικανότητά της να προσφέρει τα πιο ασφαλή και τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές αποκλειστικά για επαγγελματίες εγκαταστάτες. Σταθεροί στις αξίες μας, προσφέρουμε διαρκή υποστήριξη και εκπαίδευση στους συνεργάτες μας, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Νέα Συνεργασία με Honeywell

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με τη Honeywell, στα προϊόντα πυρανίχνευσης MORLEY-IAS, τα οποία διατίθενται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία ενισχύει τη θέση μας ως πρωτοπόρος προμηθευτής λύσεων πυρανίχνευσης, προσφέροντας στους επαγγελματίες εγκαταστάτες πρόσβαση σε κορυφαία πιστοποιημένα συστήματα που χαρακτηρίζονται από αξιοπιστία, καινοτομία και εύκολη εγκατάσταση.

Αφοσίωση στην Υποστήριξη και την Ανάπτυξη των Συνεργατών μας

Με πορεία πάνω από δεκαπέντε χρόνια στον χώρο της χονδρικής διάθεσης συστημάτων ασφαλείας, η Electrosystems (ELS) είναι μία εταιρεία με σταθερές βάσεις, δυναμισμό και στελέχη με ισχυρή θέληση, δύναμη και μεράκι για συνέχιση του έργου της.

Η Electrosystems (ELS) επενδύει στους ανθρώπους της, παρέχοντας συνεχή εκπαίδευση και τεχνική κατάρτιση, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ευέλικτο εργασιακό περιβάλλον. Το εξειδικευμένο τμήμα Πωλήσεων μας είναι πάντα στη διάθεση των συνεργατών μας, προσφέροντας εξατομικευμένες εμπορικές και τεχνικές λύσεις, ανταποκρινόμενο άμεσα στις ανάγκες τους.

Παράλληλα, ως επίσημος αντιπρόσωπος της AJAX στην Ελλάδα από το 2016, προσφέρουμε την καλύτερη τεχνική υποστήριξη, πλούσιο στοκ και δυνατότητα επίσημης πιστοποίησης των συνεργατών μας ως Ajax Specialists. Η δέσμευσή μας είναι να διατηρούμε τους συνεργάτες μας πάντα ενημερωμένους και έτοιμους να ανταποκριθούν στις τεχνολογικές εξελίξεις, διοργανώνοντας σεμινάρια και events στις εγκαταστάσεις μας.

Η Electrosystems (ELS) συνεχίζει να στηρίζει δυναμικά τους επαγγελματίες εγκαταστάτες με πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνική γνώση και εξαιρετική εξυπηρέτηση, ενισχύοντας τη φήμη μας ως ηγέτης στον κλάδο της ασφάλειας και αυτοματισμού.

FAITAKIS GROUP

faitakis

Η επιχείρηση Faitakis Group ιδρύθηκε το 1996, με κύριο αντικείμενο την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας, προμήθεια και εγκατάσταση όλων των ηλεκτρονικών εξοπλισμών. Είναι μια εταιρεία λογισμικού και τεχνολογίας που αναπτύσσει λύσεις, μελετά, εισαγάγει, προμηθεύει, εγκαθιστά με άρτια τεχνική υποστήριξη συστήματα υψηλής τεχνολογίας.

Με έδρα τον νομό Λασιθίου, ειδικεύεται σε λύσεις Internet of Things (IoT), Smart Buildings, Smart Cities και Smart Grid. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τους ενοίκους να κατανοούν καλύτερα και να ελέγχουν τις εγκαταστάσεις τους, να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις ιδανικές για τους ίδιους και τον πλανήτη, βελτιώνοντας την ευημερία και την άνεσή τους.

Συμβουλεύει και στηρίζει τις επιχειρήσεις μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού τους, οδηγώντας στην ανάπτυξη συνδεδεμένων συσκευών σε βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές. Η ομάδα της περιλαμβάνει έμπειρους μηχανικούς, νέους καινοτόμους και εμπειρογνώμονες επιχειρήσεων για την παροχή πρωτοποριακών λύσεων αυτοματισμού κτιρίων που φέρνουν αξία απευθείας στην εταιρεία σας.

Ενισχύοντας τη συνεργασία με ερευνητές παγκόσμιας κλάσης, ευδοκιμεί στην αιχμή των τεχνολογιών IoT από τη διαχείριση ενέργειας, μέσω των έξυπνων κτιρίων, στα παγκόσμια συστήματα. Περιτριγυρισμένη από παγκόσμιες εταιρείες, η Faitakis Group παραμένει στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης του IoT.

Οι υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει ενισχύουν τους δεσμούς της με τους συνεργάτες της.

Η Faitakis Group μελετά τις ανάγκες κάθε εφαρμογής, σχεδιάζει, προτείνει και υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις υποστηρίζοντάς τις μετά την υλοποίηση. Κατανοεί τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη και παρέχει εξατομικευμένες λύσεις ασφαλείας. Η επιλογή των καλύτερων εταιρειών από όλο τον πλανήτη, η πλήρης γκάμα υλικών, η μακροχρόνια εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και η συνεχής έρευνα και ενημέρωση διασφαλίζουν την άριστη σχέση ποιότητας και τιμής, καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε οποιοδήποτε κτίριο.

Η Faitakis Group αφιερώνει χρόνο στον σχεδιασμό και την προετοιμασία των λύσεων που προτείνει, παρέχει και υποστηρίζει. Έτσι, επιτυγχάνει την υψηλή ποιότητα που έχει οραματιστεί και τους μακροχρόνιους δεσμούς με τους συνεργάτες της.

FETRONIC

fetronic

Η FETRONIC ιδρύθηκε το έτος 2008 με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία και υποστήριξη συστημάτων ασφαλείας με έμφαση σε συστήματα θυροτηλεφώνων και θυροτηλεοράσεων. Εισήγαγε πρώτη στην Ελλάδα προϊόντα θυροτηλεοράσεων από εργοστάσιο ΟΕΜ & ODM με την επωνυμία XVOX V-TECH, όπου σήμερα κατέχει μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Το έτος 2012, η FETRONIC γίνεται επίσημος αντιπρόσωπος της ιταλικής εταιρείας θυροτηλεοράσεων AMPLYVOX. Η στοχευμένη επιλογή της εταιρείας να εστιάσει σε συστήματα θυροτηλεοράσεων και access control την έκανε να διαφέρει από τον ανταγωνισμό και να δημιουργεί νέες τάσεις και προϊόντα. Καθιέρωσε την προσθήκη καρταναγνώστη στη βασική έκδοση μπουτονιέρας, INOX (STΑΙNLESS STEEL) μπουτονιέρες και ειδικές κατασκευές.

Το 2019, η FETRONIC ξεκινά ένα ταξίδι με στόχο την κατασκευή προϊόντων θυροτηλεόρασης στην Ελλάδα. Απέκτησε μηχανήματα κατασκευής πλακετών (γραμμή παραγωγής SMT), LASER κοπής μετάλλων, πρέσες, στράτζα κ.ά. Το σπουδαιότερο επίτευγμα είναι ότι μεταφέρθηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (600 τ.μ.) με σκοπό τη δημιουργία κάθετης μονάδας παραγωγής θυροτηλεοράσεων (ΑΡ.1260854 αριθμός αδείας κατασκευαστή). Παρέχει πλέον μια ευρεία σειρά προϊόντων, όπως αναλογικά θυροτηλέφωνα 1+Ν, θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων, IP θυροτηλεόραση, ειδικές κατασκευές και συστήματα access control.

Από το 2021, η εταιρεία συνεργάζεται αποκλειστικά με καταστήματα ηλεκτρολογικού – ηλεκτρονικού εξοπλισμού, καθώς και με επαγγελματίες εγκαταστάτες, τους οποίους φροντίζει να εκπαιδεύει γύρω από τα προϊόντα που παράγει και εμπορεύεται μέσω τεχνικών σεμιναρίων που διοργανώνει δωρεάν. Στόχος της εταιρείας είναι εξ ολοκλήρου παραγωγή συστημάτων θυροτηλεόρασης στην Ελλάδα και με την προώθηση αυτών στη διεθνή αγορά.

FORCE

force

Η FORCE ιδρύθηκε το 1984 με έδρα στην Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε τη δραστηριότητά της ως ατομική επιχείρηση με κύρια ενασχόλησή της την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη συστημάτων συναγερμού. Σύντομα, η όλο και αυξανόμενη ζήτηση των αναγκών προστασίας, ώθησαν την FORCE να επεκταθεί σε εταιρεία με την ταυτόχρονη δημιουργία 2 υποκαταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και να στραφεί στην αναζήτηση, εισαγωγή και εμπορία νέων, υψηλής τεχνολογίας προϊόντων που θα κάλυπταν το ευρύ φάσμα των συστημάτων ασφαλείας – συναγερμοί, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης, συστήματα πυρανίχνευσης και άλλα.

Ταυτόχρονα, αποφασίζει να συμμετάσχει στην ίδρυση μιας εταιρείας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με αντικείμενο τις φυλάξεις και τη λήψη σημάτων συναγερμού σε κεντρικό σταθμό, την μετέπειτα ΔΡΑΣΙΣ SECURITY GROYP, της οποίας αποτελεί μέτοχο έως και σήμερα.

Το 2003, η εταιρεία μεταφέρθηκε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της 1500 τ.μ., στο νέο σχέδιο Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη. Εξελίχθηκε σε όμιλο εταιρειών και ενέταξε στο δυναμικό της την εταιρεία DBS Security Products και FS GPS, που ειδικεύονται στα δορυφορικά συστήματα εντοπισμού – GPS & GSM, στη συναρμολόγηση και εμπορία κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης, καθώς και όλων των ειδών εξαρτημάτων.

Από το 2011, η εταιρεία ασχολείται δυναμικά με την εισαγωγή και εμπορία ξενοδοχειακού εξοπλισμού. Μεταξύ άλλων, διαθέτει στην ελληνική αγορά κλειδαριές για πόρτες ξενοδοχείων, χρηματοκιβώτια, σεσουάρ, καρταναγνώστες σάουνας, εξοικονομητές ενέργειας, mini bars, μονάδες ένδειξης κ.ά.

Από την ίδρυση της το 1984, η FORCE εισάγει στην ελληνική αγορά προϊόντα, τα οποία ενθαρρύνουν τους πελάτες να γνωρίσουν και να εμπιστευθούν την προμήθεια συστημάτων ασφαλείας.

Με την πάροδο των ετών, η FORCE κατάφερε να χτίσει μια σταθερή φήμη και να δεσπόζει σαν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα στον τομέα της ασφάλειας. Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που βοήθησαν στην επιτυχία της αυτή στο παρελθόν και οι οποίοι συνεχίζουν να ισχύουν: ο οραματισμός προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, καθώς και οι καθημερινές αξίες της ζωής.

Με τη βοήθεια απόλυτα εξειδικευμένου προσωπικού, που διαρκώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στις νέες τεχνολογίες, η FORCE εκτός από την εισαγωγή και εμπορία αναλαμβάνει επίσης την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη τους.

Η FORCE διαθέτει στην Ελλάδα τα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας από τις πλέον πρωτοπόρες και αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες του κόσμου. Ακολουθώντας βήμα προς βήμα τις καινοτομίες στον κλάδο, παραμένει ενημερωμένη στις τεχνολογίες αιχμής, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας.

FT ELECTRONICS

ft electronics

Το 2003, ο Τουριόγλου Φαίδων δημιούργησε την ατομική επιχείρηση «ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ» με σκοπό την εμπορία ηλεκτρονικών ειδών. Στη συνέχεια, το 2008 δημιουργήθηκε παράλληλα η οικογενειακή επιχείρηση «Τουριόγλου Φαίδων & ΣΙΑ ΟΕ» με την ίδια απασχόληση και επιπλέον τις Εισαγωγές ηλεκτρονικών ειδών και τηλεπικοινωνιακού υλικού. Σήμερα, και οι δύο εταιρείες ασχολούνται με τη χονδρική διάθεση των προϊόντων που εισάγουν, σε όλη τη χώρα, και κατέχουν σημαντική θέση στην αγορά λόγω της αξιοπιστίας των προϊόντων της.

Τα προϊόντα της FT Electronics διανέμονται αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων λιανικής πώλησης ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού και συναφών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από διακεκριμένους χονδρέμπορους. Βασικό της στόχο αποτελεί η συνεχής ικανοποίηση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της στον μέγιστο δυνατό βαθμό μέσω της διαρκούς βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Στο site της FT Electronics θα συναντήσετε προϊόντα οικιακού αυτοματισμού και ασφαλείας της Hom-io.

Η Creta Electronix 2024 τελείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου, του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Platinum Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Personal Security.

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια. Χορηγοί επικοινωνίας της Creta Electronix 2024 είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, NOW, hxosplus, τo forum satleo και το site Techblog.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Οκτώβριος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές...
Κέντρα Λήψης Σημάτων και Λογισμικά Επιτήρησης
Τα συστήματα συναγερμού και τα συστήματα πυρανίχνευσης έχουν έναν και μόνο σκοπό: να ενημερώνουν για μία διάρρηξη, φωτιά ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση οι ιδιοκτήτες...
Hikvision Smart Hybrid Light
Η νέα σειρά αναλογικών καμερών 1080p D0T-LTS της Hikvision μάς εισάγει στο Turbo HD 8.0 με νέα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, όπως η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας (Two-way-Audio) και ο διπλός...
ELDES ESIM320
Το ESIM320 της ELDES είναι ένας gate controler σχεδιασμένος να προσφέρει προστασία και άνεση στη διαχείριση πύλης και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος κτιρίο...
OPTEX AP-SERIES
Η σειρά αισθητήρων ανιχνευτών εισβολής AP της OPTEX αποτελεί μία πρόσθετη λύση ασφάλειας για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον εσωτερικό τους χώρο προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο ασφαλείας στο σύστη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report Cyprus, Τεύχος 13
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος 13 του Security Report Cyprus θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σ...
AI κάμερες και καταγραφικά
Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
Hikvision Smart Hybrid
Οι συμβατικές υπέρυθρες κάμερες παρέχουν ασπρόμαυρες εικόνες, συνήθως με αποτέλεσμα την απώλεια κρίσιμων λεπτομερειών. Από την άλλη, οι κάμερες με ενσωματωμένο white light (λευκό φωτισμό) μπορεί ν...
Cubis VMS
Το λογισμικό Cubis VMS αποτελεί μια προηγμένη λύση για την παρακολούθηση και διαχείριση του καταγεγραμμένου βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας σας και έρχεται με καινοτόμες λειτουργίες, σχεδιασμένες...
Ruijie-Reyee Cloud AI Heatmap
Μια κύρια παροχή που χρειαζόμαστε όλοι όσον αφορά στην εργασία μας, είτε αυτή είναι στο εξ αποστάσεως, στο σπίτι, το γραφείο ή σε κάποιον ενοικιαζόμενο - προσωρινό επαγγελματικό χώρο, δεν είναι πλ...
Οι μεγαλύτερες τάσεις CCTV για το 2024
Στον κόσμο της βιντεοεπιτήρησης παρατηρείται ραγδαία εξέλιξη την τελευταία δεκαετία, με τις καινοτομίες στην τεχνολογία να έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εν λόγω ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο το...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...