Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 12
DIGITAL TV 190
ilka aggelia
4 Οκτωβρίου 2024 09:46

Προχωρά η παρουσίαση των εκθετών της CretaElectronix 2024!

creta 3 760ace25

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή της 2ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2024, έχει ξεκινήσει! 2 και 3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, το ραντεβού του κλάδου ανανεώνεται! Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο 10:00-19:00 και Κυριακή 10:00-18:00.

Πλήθος επαγγελματιών αναμένεται να επισκεφθεί την Creta Electronix 2024, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Libra Press! Η 2η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα υποδεχθεί επαγγελματίες, με ή χωρίς φυσικά καταστήματα, για να έρθουν σε επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου και να γνωρίσουν τις τελευταίες λύσεις και τα προϊόντα τους, παρακολουθώντας ζωντανά επιδείξεις.

Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα μας. Αυτό σημαίνει ότι το καρτελάκι με τα στοιχεία του κάθε επισκέπτη θα είναι έτοιμο και διαθέσιμο στην είσοδο, αποτρέποντας τη συμφόρηση. Φυσικά, θα υπάρχει και επιτόπου ηλεκτρονική καταγραφή / εγγραφή για όλους, όσοι δεν πραγματοποίησαν ηλεκτρονική προεγγραφή.

Συνεχίζουμε, σήμερα, την αλφαβητική παρουσίαση των εκθετών που έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους στην Creta Electronix 2024, για να έχετε χρόνο μπροστά σας να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας!

GI SECURITY

securitysa

Η G.I. SECURITY ή Greece International Security ιδρύθηκε το 1978 στην Παιανία Αττικής και σύντομα καθιερώθηκε ως μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις Συστημάτων Ασφαλείας σε Ελλάδα και Κύπρο. Πώς ξεκίνησαν όλα: Την εποχή που άρχισε να μπαίνει στη ζωή μας ο όρος «Σύστημα Ασφαλείας», τα συστήματα ήταν απλές κατασκευές, βασισμένες στην τεχνολογία των relay και των απλών χρονικών κυκλωμάτων. Ο τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης ήταν εξίσου απλός, βασισμένος στη χρήση κλειδοδιακοπτών.

Έτσι ξεκίνησαν όλα το 1978 με την ίδρυση της Greece International ή όπως είναι σήμερα γνωστή G.I. SECURITY SA. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους τομείς της Ηλεκτρονικής Ασφάλειας. Εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά, συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού.

Η εταιρεία G.I. SECURITY SA δραστηριοποιείται μόνο στη χονδρική πώληση, διανομή και υποστήριξη των προϊόντων που εισάγει. Συνεργάζεται αποκλειστικά με επαγγελματίες εγκαταστάτες, διανέμοντας προϊόντα γνωστών οίκων του εξωτερικού, όπως CADDX, OPTEX, RISCO, VESTA, VENITEM, TANE, DIXIE, WINLAND, TIANDY, TAKEX, ZKTECO κ.ά.

IASCOM

iascom

Η ελληνική εταιρεία IASCOM ιδρύθηκε το 1984 στην Αθήνα. Η πολυετής εμπειρία στη διάθεση και τεχνική υποστήριξη των πλέον επωνύμων συστημάτων ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα είναι που έχουν καταξιώσει την IASCOM ως μία από τις αξιόπιστες εταιρείες στον χώρο.

Η φιλοσοφία της IASCOM ανέκαθεν ήταν να προσφέρει λύσεις σε εγκαταστάτες, που διαχειρίζονται νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις και τεχνικά έργα, με γνώμονα την αξιοπιστία των προϊόντων που αντιπροσωπεύει, την μεγάλη γκάμα, αλλά την εγγύηση καλής λειτουργίας, που σε πολλές περιπτώσεις φτάνει έως και τα 5 χρόνια. Με την άψογη τεχνική κατάρτιση των ανθρώπων της, πάντα δίνει έμφαση στη σωστή τεχνική τοποθέτηση, την επιλογή του καλύτερου συστήματος ασφαλείας για τον πελάτη, την ορθή κάλυψη του χώρου και προπάντων την αρχή του να είναι ο τελικός πελάτης ασφαλής και ευχαριστημένος. Έχοντας πλέον την εμπειρία των 30 και πλέον ετών στον χώρο έχει αναπτύξει σταθερές συνεργασίες και συνεχίζει να δημιουργεί νέες με τους πιο σπουδαίους κατασκευαστές συστημάτων ασφάλειας παγκοσμίως.

Παρακάτω, αναφέρονται λίγες μόνο από τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται στο κομμάτι της χονδρικής: OPTEX, ALEPH, VENCROFT, UNIPOS, CQR, ARROWHEAD, ALULA, TRIKDIS, BOSCH, LONGSE, HIKVISION, ELITECONTROL κ.ά.

Για παράδειγμα, η συνεργασία με την AAP (Arrowhead Alarm Products), η οποία κατασκεύαζε για χρόνια τα δημοφιλή Crow Runner και Siemens Sintony, έφερε νέες καινοτομίες στην κατηγορία των υβριδικών συστημάτων συναγερμού με δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου μέσω εφαρμογής (EliteCloud) και δύο νέες μονάδες (ESL-2 8/16 και ECi 8/248) με πλήρη πλέον υποστήριξη στο πρωτόκολλο IP alarm. Η γκάμα συμπληρώνεται με αρκετά μοντέλα ασυρμάτων περιφερειακών της σειράς Infinity. Προσθέτοντας τον δέκτη Infinity Link σε οποιονδήποτε από τους νέους πίνακες της Arrowhead έχουμε πληθώρα περιφερειακών για να μετατρέψουμε το σύστημά σας σε υβριδικό.

IDComs

idcoms

Η IDComs αντιπροσωπεύει από τη δεκαετία του ’90, τις κορυφαίες εταιρείες IKUSI (πλέον IKUSI by FAGOR), PROMAX & ProAnt.

Από τη δεκαετία του ’80, η εταιρεία παρέχει λύσεις σχετικές με την τηλεόραση σε μεγάλα ξενοδοχεία, ενώ το 2008 υλοποίησε την πρώτη εγκατάσταση της τεχνολογίας IPTV στην Ελλάδα, σε μεγάλο 5στερο ξενοδοχείο.

Από την προηγούμενη δεκαετία έχουμε αναπτύξει μια εξαιρετική συνεργασία με την LG στον τομέα της υποστήριξης για την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric, αποτελώντας ουσιαστικά τον βασικό πιστοποιημένο Integrator του συστήματος Pro:Centric και παρέχοντας, μαζί με το Hospitality Team, ουσιαστικές υπηρεσίες υποστήριξης σε όλα τα ξενοδοχεία με Hotel Smart TVs της LG.

Η πλατφόρμα ψηφιακών υπηρεσιών για τον τομέα της φιλοξενίας Fagor Connect, την οποία παρέχουμε στην Ελλάδα, είναι μια ακόμα επιλογή συνδυασμού υπηρεσιών για τα πολύ υψηλού επιπέδου ξενοδοχεία, τα οποία θέλουν να προσφέρουν μία κορυφαία λύση για τους φιλοξενούμενούς τους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα επιτρέπει βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών, αύξηση των εσόδων, ενίσχυση της αποδοτικότητας του προσωπικού, ασφαλείς υπηρεσίες και διαλειτουργικότητα του συστήματος.

Πολύ σημαντική είναι και η συνεργασία μας με την Cosmote TV, στον τομέα της αποκωδικοποίησης των προγραμμάτων για επαγγελματική εφαρμογή σε ξενοδοχεία κ.λπ., αφού είναι δυνατή πλέον η μαζική αποκωδικοποίηση των καναλιών της Cosmote TV, μέσα στο ikusiflow – το κορυφαίο Smart HeadEnd της αγοράς – χωρίς τη χρήση εξωτερικών οικιακών δεκτών και την παρουσία άπειρων καλωδίων και συσκευών, αλλά κυρίως με άριστα αποτελέσματα στην ποιότητα της εικόνας και με πολύ χαμηλότερο κόστος από τις οικιακές λύσεις με δέκτες και διαμορφωτές.

Το Hospitality Team είναι μία πλήρως εκπαιδευμένη & πιστοποιημένη ομάδα στενών συνεργατών που αποτελείται από 100+ εταιρείες του χώρου μας, με παρουσία σε όλα τα νησιά και τις τουριστικές περιοχές της χώρας, εξασφαλίζοντας ταχύτατη υποστήριξη στους συνεργάτες μας, παράλληλα με την υψηλότατη τεχνογνωσία του δικού μας προσωπικού στους τομείς που καλύπτουμε.

Η IDComs ανοίγει νέους δρόμους και εξερευνά τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών στον τομέα μας, στηρίζοντας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τον τεχνικό κόσμο. Οι εταιρείες αιχμής που με την πάροδο του χρόνου έχουν προστεθεί στο οπλοστάσιο της IDComs, λειτουργούν συμπληρωματικά μεταξύ τους, προσφέροντας αυτό που λέει και ο τίτλος της: Ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής επικοινωνίας.

Με βάση τις εταιρείες που αντιπροσωπεύει και μέσω των στενών συνεργατών του Hospitality Team σε όλη την Ελλάδα, η IDComs παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες Hospitality σε μεσαία και μεγάλα ξενοδοχεία.
Μερικές από αυτές είναι:

  • Λήψη δορυφορικών και επίγειων καναλιών και διανομή με την τεχνολογία IPTV.
  • Ενεργός και παθητικός εξοπλισμός για δικτύωση Ethernet, με χαλκό ή με οπτικές ίνες.
  • Wi-Fi σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για υψηλή πυκνότητα φιλοξενούμενων.
  • Infotainment middleware πλατφόρμες, όπως LG Pro:Centric Direct & Cloud, Fagor Connect κ.λπ.
  • Διασύνδεση με το PMS του ξενοδοχείου.
  • Συστήματα Casting για ξενοδοχεία (Bring Your Own Content).
  • Ψηφιακή σήμανση (Digital Signage).
  • Διαφημιστική προβολή της επιχείρησης στα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους.
  • In-Room υπηρεσίες Digital Concierge.
  • Εύκολη πρόσβαση των πελατών μέσω της τηλεόρασης στο διαδίκτυο, social media, YouTube, ειδήσεις, καιρό, πληροφορίες της περιοχής.
  • Εύκολη διασύνδεση των iPads, tablets & smartphones των πελατών με τη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασης.
  • Ηλεκτρονικό Hotel Directory.
  • View bill & express checkout.
  • Πωλήσεις για τις υπηρεσίες της επιχείρησης: SPA, room service, virtual hotel shops.
  • Μουσική, παιχνίδια και VoD (Video on Demand) με εκατοντάδες ταινίες τελευταίας παραγωγής, αλλά και ταινίες με adult περιεχόμενο.

Coordinators Group

coordinators

Ο όμιλος εταιρειών COORDINATORS έχει σαν βάση εργασιών του το consulting με έμφαση στην εκπαίδευση. Λειτουργεί είτε ως συντονιστής είτε ως μεσάζοντας με σκοπό την ανάπτυξη και προώθηση των συμφερόντων των πελατών του. Αποτελείται από εξειδικευμένες εταιρείες που καλύπτουν νευραλγικούς τομείς της οικονομίας. O συνδυασμός των προϊόντων των εταιρειών αυτών συνθέτει ένα πακέτο υπηρεσιών που αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης.

Πάνω από μία δεκαετία λειτουργεί η πρώτη αμιγώς ελληνική εταιρεία Consulting, η Coordinators S.A. Με στόχο της την προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων στις ολοένα αυξημένες ανάγκες των επιχειρήσεων, η Coordinators θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία υπεραγορά υπηρεσιών και προϊόντων.

Οι εταιρείες που δημιουργήθηκαν και θα συνεχίσουν να δημιουργούνται για την υποστήριξη αυτής της ιδέας απαρτίζουν τον όμιλο Coordinators, σύμφωνα με τις αρχές της ποιότητας, της εμπιστοσύνης, του σεβασμού και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι άνθρωποι της Coordinators προσπαθούν επίμονα να εξελίξουν αυτήν την ιδέα σε φιλοσοφία ζωής, διότι μόνο έτσι το αποτέλεσμα είναι η επιτυχία. Και είναι σίγουρα επιτυχία το να έχεις την ευκαιρία να εξυπηρετείς οργανισμούς, όπως την Αττικό Μετρό Εταιρεία Λειτουργίας.

Keeper Group

keepergroup

Η KEEPER ADVANCED TECHNOLOGIES Α.Ε. αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο σημαντικών κατασκευαστικών οίκων Ηλεκτρονικών Συστημάτων Ασφαλείας του εξωτερικού, προερχόμενων από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Αμερική και την Ασία.

Η KEEPER δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων ασφάλειας χώρων από το 1998. Η ενασχόληση της επιχείρησης αποκλειστικά με το χονδρικό εμπόριο άρχισε το 2003, ύστερα από την κατασκευή και διάθεση, αποκλειστικά στους επαγγελματίες εγκαταστάτες, της εσωτερικής μαγνητικής επαφής NOVA. Ύστερα από την επιτυχημένη προώθηση των επαφών, η εταιρεία διεύρυνε την ενασχόλησή της με το χονδρικό εμπόριο, εισάγοντας προϊόντα Η.Σ.Α από τους πλέον αξιόλογους οίκους του εξωτερικού.

Η KEEPER μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες με κάποια από τα σπουδαιότερα εργοστάσια κατασκευής συστημάτων ασφαλείας του κόσμου. Μερικές από τις πιο εξέχουσες συνεργασίες είναι η αποκλειστική αντιπροσώπευση του καλύτερου οίκου συστημάτων ασφαλείας στην παγκόσμια αγορά, της Tecnoalarm. Επίσης, η επίσημη αντιπροσώπευση της Dahua Technology, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο προηγμένους τεχνολογικά οίκους της αγοράς στα Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης.

Επιπλέον, ορόσημο αποτελεί η αποκλειστική συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Ευρωπαϊκό Οίκο κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Kodinis Raktas, όπου σε συνεργασία σχεδιάζονται τα συστήματα NOVA Security. Στο portfolio της KEEPER ανήκουν επίσης και αντιπροσωπείες πολλών σπουδαίων οίκων του εξωτερικού που είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένοι για την ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζουν αλλά και για την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιούν στον σχεδιασμό τους. Εφαρμογές των προϊόντων τους συναντώνται στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις συστημάτων της παγκόσμιας αγοράς. Ενδεικτικά, αναφέρεται ο αμερικάνικος οίκος κατασκευής των πιο προηγμένων Megapixel καμερών, Arecont Vision.

Η συνεχής ανοδική πορεία της KEEPER και η διαρκής αναγνώρισή της στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας, είναι αποτέλεσμα της φιλοσοφίας και της στρατηγικής που ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επιλέγουμε να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρείες του εξωτερικού για αυτό μας επιλέγουν οι πιο αξιόλογοι Έλληνες επαγγελματίες εγκαταστάτες.

Εμείς σύμφωνα με τη νοοτροπία μας, υποστηρίζουμε διαρκώς τους Συνεργάτες μας, παρέχοντας 24ωρη Τεχνική Υποστήριξη. Οργανώνουμε τεχνικά σεμινάρια μεταφέροντας σε εσάς τις γνώσεις που αποκτούμε από τους προμηθευτές μας. Και τέλος, εκπαιδεύουμε τους συνεργάτες μας στον τρόπο προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, αναβαθμίζοντας αυτούς από τον ανταγωνισμό!

Lemco

lemco

Η Lemco έχει πάνω από 49 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την κατασκευή εξοπλισμού μετάδοσης και διανομής τηλεοπτικών σημάτων. Γνωστή για τα υψηλά πρότυπα ποιότητάς της, αλλά και για το ευρύ φάσμα των καινοτόμων προϊόντων της, έχει καθιερωθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελληνική, αλλά και την Παγκόσμια αγορά. Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις μέσω μιας μεγάλης ποικιλίας προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης. Η Lemco ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή επαγγελματικού εξοπλισμού διανομής τηλεοπτικού σήματος μέσω RF, IP αλλά και οπτικών ινών, όπως τα παρακάτω:

  • DTV RF διαμορφωτές.
  • Επαγγελματικά Ηeadends.
  • Ενισχυτές CATV, εξασθενητές κ.λπ.
  • Πολυδιακόπτες.
  • Λύσεις διανομής Fiber Optics (GPON, ONU etc.).
  • IPTV middleware.
  • HDMI προϊόντα.
  • Διάφορα αξεσουάρ (π.χ. RF διακλαδωτές, ομοαξονικά καλώδια κ.λπ.).

Κατασκευασμένα με τις πιο προηγμένες τεχνολογικά μεθόδους και διαθέτοντας κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της, προσφέρουν οικονομικές, επαγγελματικές λύσεις, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου τις ανάγκες της Ελληνικής, αλλά και της Ευρωπαϊκής αγοράς.

Matel

matel

Η MATEL Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1984 από τους αδελφούς Ματθαίου. Σχεδιάζει, παράγει, καινοτομεί και εξάγει ηλεκτρονικά προϊόντα που έχουν σχέση με τη λήψη και διανομή του τηλεοπτικού σήματος, όπως κεραίες TV, ενισχυτές, διακλαδωτές, πρίζες TV κ.λπ. Διαθέτει Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας με αριθμό 1008497 για την κεραία ANDIGITAL – 5G, ανατρέποντας τα μέχρι τώρα δεδομένα για τη λήψη τηλεοπτικών ψηφιακών σημάτων από τις συμβατικές κεραίες. Οι κεραίες της εταιρείας φέρουν το Συλλογικό Σήμα του ΣΕΠΗΥ. Εταιρική φιλοσοφία είναι οι συνεχείς βελτιώσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών. Έχει σημαντική συμβολή στη δευτεροβάθμια Τεχνική Εκπαίδευση, στον τομέα των ομαδικών συστημάτων κεραιών TV, στη μελέτη και στην εφαρμογή τους.

Η Creta Electronix 2024 τελείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου, του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Platinum Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Personal Security. Bronze Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Signal.

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια. Χορηγοί επικοινωνίας της Creta Electronix 2024 είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, NOW, hxosplus, τo forum satleo και το site Techblog.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Οκτώβριος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές...
Κέντρα Λήψης Σημάτων και Λογισμικά Επιτήρησης
Τα συστήματα συναγερμού και τα συστήματα πυρανίχνευσης έχουν έναν και μόνο σκοπό: να ενημερώνουν για μία διάρρηξη, φωτιά ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση οι ιδιοκτήτες...
Hikvision Smart Hybrid Light
Η νέα σειρά αναλογικών καμερών 1080p D0T-LTS της Hikvision μάς εισάγει στο Turbo HD 8.0 με νέα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, όπως η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας (Two-way-Audio) και ο διπλός...
ELDES ESIM320
Το ESIM320 της ELDES είναι ένας gate controler σχεδιασμένος να προσφέρει προστασία και άνεση στη διαχείριση πύλης και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος κτιρίο...
OPTEX AP-SERIES
Η σειρά αισθητήρων ανιχνευτών εισβολής AP της OPTEX αποτελεί μία πρόσθετη λύση ασφάλειας για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον εσωτερικό τους χώρο προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο ασφαλείας στο σύστη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report Cyprus, Τεύχος 13
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος 13 του Security Report Cyprus θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σ...
AI κάμερες και καταγραφικά
Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
Hikvision Smart Hybrid
Οι συμβατικές υπέρυθρες κάμερες παρέχουν ασπρόμαυρες εικόνες, συνήθως με αποτέλεσμα την απώλεια κρίσιμων λεπτομερειών. Από την άλλη, οι κάμερες με ενσωματωμένο white light (λευκό φωτισμό) μπορεί ν...
Cubis VMS
Το λογισμικό Cubis VMS αποτελεί μια προηγμένη λύση για την παρακολούθηση και διαχείριση του καταγεγραμμένου βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας σας και έρχεται με καινοτόμες λειτουργίες, σχεδιασμένες...
Ruijie-Reyee Cloud AI Heatmap
Μια κύρια παροχή που χρειαζόμαστε όλοι όσον αφορά στην εργασία μας, είτε αυτή είναι στο εξ αποστάσεως, στο σπίτι, το γραφείο ή σε κάποιον ενοικιαζόμενο - προσωρινό επαγγελματικό χώρο, δεν είναι πλ...
Οι μεγαλύτερες τάσεις CCTV για το 2024
Στον κόσμο της βιντεοεπιτήρησης παρατηρείται ραγδαία εξέλιξη την τελευταία δεκαετία, με τις καινοτομίες στην τεχνολογία να έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εν λόγω ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο το...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...