Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 12
DIGITAL TV 190
ilka aggelia
7 Οκτωβρίου 2024 10:00

Συνεχίζεται η γνωριμία με τους εκθέτες της CretaElectronix 2024!

creta 3 760ace25

Λιγότερο από ένας μήνας έχει μείνει για τη διεξαγωγή της 2ης κλαδικής έκθεσης συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων, Creta Electronix 2024! 2 και 3 Νοεμβρίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, η 2η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τεχνολογίας ξενοδοχείων θα υποδεχθεί επαγγελματίες για να γνωρίσουν ζωντανά καινοτόμα προϊόντα και λύσεις της παγκόσμιας αγοράς που διανέμονται από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα!

Η δεύτερη Creta Electronix φέρνει κοντά τους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και τους φίλους της τεχνολογίας από τους 4 νομούς της μεγαλονήσου και όχι μόνο! Πλήθος επαγγελματιών αναμένεται να επισκεφθεί την Creta Electronix 2024, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει η Libra Press! Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι Σάββατο 10:00-19:00 και Κυριακή 10:00-18:00. Η πρόσβαση στην έκθεση θα είναι δωρεάν. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να προβούν σε προεγγραφή μέσα από την ιστοσελίδα μας.

Η γνωριμία με τους εκθέτες της Creta Electronix 2024 συνεχίζεται και σήμερα με αλφαβητική σειρά, για να μπορέσετε να προετοιμάσετε την επίσκεψή σας εγκαίρως!

Microlink

microlink

Η εταιρεία Microlink Technology & Security ιδρύθηκε το 2000 και δραστηριοποιείται µε επιτυχία στον τοµέα της εισαγωγής και εµπορίας συστηµάτων ασφαλείας, καθώς και στο κοµµάτι των προϊόντων προηγµένης τεχνολογίας.

Η εταιρεία µας διατηρεί πολυετή και άριστη συνεργασία µε αναγνωρισµένους κατασκευαστικούς οίκους, εξασφαλίζοντας τη διανοµή ποιοτικών προϊόντων και λύσεων ασφαλείας.

Κύριος στόχος µας είναι η ικανοποίηση και η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συνεργατών µας, έχοντας πρώτα κατανοήσει πλήρως τις ανάγκες τους.

Η Microlink Technology & Security εγγυάται τη διαθεσιµότητα και τη συνεχή εξέλιξη των προϊόντων, τα οποία διαρκώς εµπλουτίζονται (καταγραφικά, κάµερες, συναγερµοί, πυρανίχνευση, έλεγχος πρόσβασης και IP Τεχνολογία).

Η άριστη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση τόσο για την άµεση ενηµέρωσή σας όσο και για την επιλογή των καταλληλότερων προϊόντων, καθώς και τα εξαιρετικής ποιότητας και δυνατοτήτων προϊόντα µας, αποτελούν κύριο µέληµά µας.

Η τεχνική υποστήριξη µετά την προµήθεια των υλικών, καθώς και η τεχνολογική αναβάθµιση των προϊόντων, είναι αυτό που µας χαρακτηρίζει.

Mistral Antenna Systems

mistral

H Mistral Antenna Systems ιδρύθηκε το 1977 και αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ενισχυτών στην Ελλάδα. Αρχικά, ασχολήθηκε με την κατασκευή και εγκατάσταση συσκευών υψηλής συχνότητας, προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες εκείνης της εποχής.

Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, επεκτείνει επιτυχώς την γκάμα των προϊόντων της σε ενισχυτές ΤV, μίκτες, διακλαδωτήρες, RF modulators, φίλτρα και σε άλλα ηλεκτρονικά παρελκόμενα που σχετίζονται με την τηλεορασική λήψη.

Στόχος της εταιρείας είναι να προμηθεύει την αγορά με προϊόντα υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές, δημιουργώντας μια εποικοδομητική σχέση με τους συνεργάτες της. Δεσμεύεται να παρέχει στους πελάτες της υψηλής ποιότητας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Κάθε χρόνο το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης σχεδιάζει και βελτιώνει τα προϊόντα, προκειμένου να διασφαλίσει τη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της μέσω της βελτίωσης της ποιότητας.

Neteco

neteco

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ είναι ένας IT Integrator και Διανομέας που ιδρύθηκε το 2011 με έδρα στην Κω. Από το 2022 μεγάλωσε η ομάδα ανοίγοντας γραφείο στην Αθήνα για την παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υπηρεσιών στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα με έμφαση σε μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η NETECO δραστηριοποιείται στους τομείς των IT Integration Services, Project Management και διανομής πρωτοποριακών λύσεων IT Security και Network Solutions.

Η NETECO IT Systems ΜΟΝ. ΙΚΕ προσφέρει λύσεις και υπηρεσίες networking, server, cloud, unified communications – IP τηλεφωνία και cybersecurity. Ως τεχνικός σύμβουλος, αναλύοντας και αναδιοργανώνοντας business process και περιβάλλοντα πληροφορικής με βάση τις πραγματικές ανάγκες συμβάλει στην καινοτομία και ανταγωνιστικότητα των πελατών της.

NSC HELLAS

nsc

Η NSC Hellas ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται δυναμικά στη διάθεση συστημάτων πυρανίχνευσης. Πρόκειται για το νέο branch του γερμανικού κατασκευαστικού οίκου NSC Sicherheitstechnik GmbH στην Ελλάδα.

Η NSC αναπτύσσει και κατασκευάζει υψηλής ποιότητας συστήματα πυρανίχνευσης, σύμφωνα με τα πρότυπα DIN EN, VdS και ISO9001. Οι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC κατασκευάζονται αποκλειστικά στην έδρα – μονάδα παραγωγής της εταιρείας στο Bielefeld της Γερμανίας. Πωλούνται διεθνώς και εξάγονται σε περισσότερες από 35 χώρες στον κόσμο.

Η NSC Hellas είναι ένα από τα 9 διεθνή παραρτήματα της γερμανικής μητρικής κατασκευαστικής εταιρείας. Υπάρχουν ακόμα 8 διεθνή γραφεία με έδρες το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, το Ντουμπάι, την Ινδία και τη Ρωσία.

Οι διευθυνσιοδοτούμενοι πίνακες πυρανίχνευσης της NSC είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με EN54-13, από τον φορέα πιστοποίησης VdS και πληρούν όλες τις απαιτήσεις για ένα μικρό ή μεγάλο project πυρανίχνευσης. Οι τελικοί πελάτες και οι εγκαταστάτες μπορούν να αισθάνονται πλέον την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει κάθε εγκατεστημένο σύστημα της NSC.

Επιπλέον, η NSC Hellas διατηρεί ως αντικείμενό της τη διάθεση πιστοποιημένων κατά ΕΝ54 συστημάτων μεγαφωνικής αναγγελίας κινδύνου (PA/VA), καθώς και CCTV.

Εκτός του τμήματος πωλήσεων διαθέτει και τμήμα presales – συμβουλευτικών υπηρεσιών πριν την πώληση, αλλά και aftersales – για τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ επεκτείνει και τη φυσική της παρουσία έχοντας γραφεία τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετεί άμεσα το σύνολο της ελληνικής αγοράς.

Τέλος, η NSC Hellas παρέχει εκπαίδευση σε όλη την γκάμα των προϊόντων πυρανίχνευσης. Οι τεχνικοί του τμήματος τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι εντεταλμένοι για την εκπαίδευση των συνεργατών, μέσα από τη διοργάνωση σεμιναρίων, που διεξάγονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο εκπαίδευσης στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Τα εν λόγω σεμινάρια απευθύνονται κυρίως στους τεχνικούς που εγκαθιστούν συστήματα πυρανίχνευσης, αλλά είναι χρήσιμα και για τους μηχανικούς πωλήσεων, προκειμένου να μάθουν για τις νέες τεχνολογικές δυνατότητες των συστημάτων και τις γενικότερες εξελίξεις και κατευθύνσεις του κλάδου. Ειδική μνεία γίνεται στις μελέτες νέων έργων με αναλυτική αναφορά στον σχεδιασμό της προτεινόμενης λύσης, την απαιτούμενη καλωδίωση, τη συντήρηση του εξοπλισμού κ.ά.

Omninet

omninet

Η ΟΜΝΙNET ιδρύθηκε το 1992 με την επωνυμία ΟΜΝΙΤΕΚ ΕΠΕ και απέκτησε το σημερινό της όνομα το 2000. Έγινε γνωστή κυρίως στον χώρο της χονδρικής ως αντιπρόσωπος περιφερειακών, από οίκους του εξωτερικού, για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σήμερα, οι δραστηριότητές της εστιάζονται στους τομείς:

  • Υποστήριξη εταιρειών (sites, domain names, λογισμικό, εμπορική διαχείριση και μηχανογράφηση, εξοπλισμός σε Η/Υ κ.λπ.).
  • VoIP Tηλεπικοινωνία – omnivoice.eu.
  • VoIP / IP τηλεφωνικές συσκευές της Flyingvoice.
  • Smart Home (ΙοΤ) – Global Sim Cards.
  • Εκδηλώσεις (livestreaming, επαγγελματικός ήχος και εικόνα).

Διαθέτοντας δικό της εξοπλισμό και ταχύτατες συνδέσεις με το διαδίκτυο, μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με χαμηλές τιμές αλλά υψηλές ταχύτητες. Το τμήμα σχεδιασμού και προγραμματισμού αναλαμβάνει την υλοποίηση των ηλεκτρονικών σελίδων επιχειρήσεων, από την απλή παρουσίαση μέχρι το πολύπλοκο ηλεκτρονικό κατάστημα και τη ζωντανή αναμετάδοση εκδηλώσεων.

Η ΟΜΝΙΝΕΤ διαθέτει cluster βάσεων δεδομένων SQL, καθώς και NoSQL, με κόμβους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την υποστήριξη απαιτητικών έργων.

Η γενική άδεια τηλεπικοινωνιών που διαθέτει της επιτρέπει να παρέχει διάφορες υπηρεσίες από τον κόσμο των τηλεπικοινωνιών.

Στην ΟΜΝΙΝΕΤ λειτουργούν και τμήματα εντύπων και video, τα οποία δίνουν λύσεις στις αντίστοιχες ανάγκες των επιχειρήσεων. Ειδικά, το τμήμα λήψης και επεξεργασίας εικόνας και ήχου μπορεί να παράγει σε επαγγελματική ποιότητα ταινίες, ακόμα και από υποβρύχιες λήψεις.

Orbit Systems

orbit

Η εταιρεία ORBIT Systems ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό την ανάπτυξη Ηλεκτρονικών και Λογισμικών εφαρμογών που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες και απαιτήσεις.

Στα 40 σχεδόν χρόνια της λειτουργίας μας, υπηρετούμε με προσήλωση, επιμονή και πάθος το αρχικό μας όραμα. Ένα όραμα που εστιάζει στη μελέτη και δημιουργία προϊόντων υψηλής τεχνολογίας που καλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών μας και δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Η προσωπική επαφή με τον πελάτη, η συνεχής τεχνολογική εξέλιξη αλλά και η υποστήριξη των προϊόντων μας μετά την πώληση, αποτελούν βασική αρχή και θεμέλιο λίθο της ίδρυσής μας.

Τα προϊόντα μας:

  • ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ, Λογισμικό για Κέντρα Λήψης Σημάτων συναγερμού & Εικόνας.
  • OS-VISION, Λογισμικό Λήψης Εικόνας.
  • TIME PATROL, Λογισμικό Περιπολίας Φυλάκων.
  • ΙΝΤΙΜΕ Plus, Λογισμικό Ωρομέτρησης προσωπικού – σύνδεση με ψηφιακή κάρτα.
  • INTIME ACCESS, λογισμικό ελέγχου πρόσβασης ατόμων & οχημάτων.

Η Creta Electronix 2024 τελείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Κρητικών Επιχειρήσεων Ασφαλείας και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Ανατολικής Κρήτης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Τμήμα Δυτικής Κρήτης, του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, του Επιμελητηρίου Λασιθίου, του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης, της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων και του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων.

Platinum Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Personal Security. Bronze Sponsor της Creta Electronix 2024 είναι η Signal.

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Χορηγοί επικοινωνίας της Creta Electronix 2024 είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, NOW, hxosplus, τo forum satleo και το site Techblog.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Οκτώβριος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Οκτωβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές...
Κέντρα Λήψης Σημάτων και Λογισμικά Επιτήρησης
Τα συστήματα συναγερμού και τα συστήματα πυρανίχνευσης έχουν έναν και μόνο σκοπό: να ενημερώνουν για μία διάρρηξη, φωτιά ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αποτέλεσμα να αναλάβουν δράση οι ιδιοκτήτες...
Hikvision Smart Hybrid Light
Η νέα σειρά αναλογικών καμερών 1080p D0T-LTS της Hikvision μάς εισάγει στο Turbo HD 8.0 με νέα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν, όπως η δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας (Two-way-Audio) και ο διπλός...
ELDES ESIM320
Το ESIM320 της ELDES είναι ένας gate controler σχεδιασμένος να προσφέρει προστασία και άνεση στη διαχείριση πύλης και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε είδος κτιρίο...
OPTEX AP-SERIES
Η σειρά αισθητήρων ανιχνευτών εισβολής AP της OPTEX αποτελεί μία πρόσθετη λύση ασφάλειας για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον εσωτερικό τους χώρο προσθέτοντας ένα ακόμα επίπεδο ασφαλείας στο σύστη...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report Cyprus, Τεύχος 13
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος 13 του Security Report Cyprus θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σ...
AI κάμερες και καταγραφικά
Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
Hikvision Smart Hybrid
Οι συμβατικές υπέρυθρες κάμερες παρέχουν ασπρόμαυρες εικόνες, συνήθως με αποτέλεσμα την απώλεια κρίσιμων λεπτομερειών. Από την άλλη, οι κάμερες με ενσωματωμένο white light (λευκό φωτισμό) μπορεί ν...
Cubis VMS
Το λογισμικό Cubis VMS αποτελεί μια προηγμένη λύση για την παρακολούθηση και διαχείριση του καταγεγραμμένου βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας σας και έρχεται με καινοτόμες λειτουργίες, σχεδιασμένες...
Ruijie-Reyee Cloud AI Heatmap
Μια κύρια παροχή που χρειαζόμαστε όλοι όσον αφορά στην εργασία μας, είτε αυτή είναι στο εξ αποστάσεως, στο σπίτι, το γραφείο ή σε κάποιον ενοικιαζόμενο - προσωρινό επαγγελματικό χώρο, δεν είναι πλ...
Οι μεγαλύτερες τάσεις CCTV για το 2024
Στον κόσμο της βιντεοεπιτήρησης παρατηρείται ραγδαία εξέλιξη την τελευταία δεκαετία, με τις καινοτομίες στην τεχνολογία να έχουν διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στην εν λόγω ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, ο το...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...