Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησης σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η ανάγνωση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπο μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστοτόπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.
Συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο
Επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη διοργανώνουν για 16η συνεχή χρονιά οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Επιστημονικό φοιτητικό συνέδριο για την τεχνητή νοημοσύνη διοργανώνουν για 16η συνεχή χρονιά οι φοιτητές του τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με την καθοδήγηση και την επιστημονική επίβλεψη των μελών ΔΕΠ του τμήματος.
Θέμα του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 14 Μαΐου στον συνεδριακό χώρο της ΕΕΔΕ είναι: «Management & AI: Deep Learning in Reinventing Business Process Optimization».
Το Φοιτητικό Συνέδριο του ΔΕΤ αποτελεί από το 2004 μία πανελλήνια συνάντηση ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών όλων των βαθμίδων. Στοχεύει στην ενημέρωση και την περαιτέρω εξοικείωση της φοιτητικής κοινότητας με τις σύγχρονες τάσεις και εξελίξεις στο πεδίο των νέων τεχνολογιών καθώς και στη διερεύνηση τρόπων ενσωμάτωσης και αξιοποίησής της στην επιχειρηματική δραστηριότητα.
Στη φετινή διοργάνωση, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες μεταξύ άλλων από τους Δαμιανό Χατζηαντωνίου (αναπληρωτής καθηγητής ΟΠΑ), Σταύρο Βάσσο (Helvia), Κώστα Γκέκα (Accenture), Σεραφείμ Κατσικά (Metis), Ιωάννη Νικολακόπουλο (Code.hub), Ιωάννη Παπίδη (Κωτσόβολος) και Στέλιο Νικολιδάκη (Konilo) και να λάβουν μέρος σε workshops των εταιρειών Hetia, Allcancode, 100mentors, College Link και Sentio Solutions, Upstream και των οργανισμών Thinkbiz και Social Hackers.
Επίσης, το ΦΣΔΕΤ, προσφέρει στους φοιτητές (προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς) τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τις εργασίες και το ερευνητικό τους έργο, με ενδεικτική θεματολογία:
Artificial Intelligence & Direct Marketing, Artificial Intelligence & Industry 5.0, Artificial Neural Networks, Automation, Big Data & Social Media, Business Intelligence & Analytics, Cognitive Computing, Data Governance, Deep Learning, Data Mining, Data Quality Management, Data Science, Machine Learning & BigData, Predictive Analytics, Robotics, IOT & Industry 4.0, The Multi-Cloud Strategy, Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων, Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας, Επιχειρησιακή Πολιτική και Στρατηγική, Επιχειρηματικότητα, Ιδιωτικότητα και Ασφάλεια Δεδομένων, Οργανωσιακή Ψυχολογία, Πληροφοριακά Συστήματα, Τεχνολογία Λογισμικού και Ψηφιακή Καινοτομία. Η καλύτερη εργασία θα βραβευθεί στο τέλος του συνεδρίου.
ΑΠΕ ΜΠΕ