Ειδήσεις . Security News
Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017 | 18:06

Signal Electronics και Provision στην IFSEC 2017

Για άλλη μια χρονιά η εταιρία Signal επισκέφτηκε την διεθνή έκθεση IFSEC 2017. Συναντηθήκαμε στην έκθεση και επισκεφτήκαμε το περίπτερο της εταιρίας Provision ISR την οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. Ο Yonatan Pick, Head of China Operation, μας μίλησε για τα νέα προϊόντα της Provision, τα οποία είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον...
Για άλλη μια χρονιά η εταιρία Signal επισκέφτηκε την διεθνή έκθεση IFSEC 2017. Συναντηθήκαμε στην έκθεση και επισκεφτήκαμε το περίπτερο της εταιρίας Provision ISR την οποία και αντιπροσωπεύει στην Ελληνική αγορά. Ο Yonatan Pick, Head of China Operation, μας μίλησε για τα νέα προϊόντα της Provision, τα οποία είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελληνική αγορά.  

Το σημαντικότερο “έκθεμα” της Provision στην IFSEC 2017 είναι το Ossia, ένα ολοκαίνουργιο λογισμικό που εφαρμόζουν στα NVR και τα DVR τους. Πολύ προηγμένο και πολύ user friendly, υποστηρίζει συμπίεση Η.265, ανάλυση 4Κ, push notification, video analytics, picture slice search για άμεση αναζήτηση, αναπαραγωγή και backup, in-channel λειτουργίες αναπαραγωγής, ακολουθίας, ψηφιακού ζουμ και PTZ λειτουργίας. Πέρα από τα NVR και DVR το Ossia υποστηρίζεται και από τα κινητά τηλέφωνα μέσω app.

Ένα άλλο σημαντικό νέο της Provision ήταν οι τέσσερις νέες σειρές IP καμερών. Η εταιρία παρέχει 4 διαφορετικές σειρές για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε εφαρμογής, ξεκινώντας από την πιο οικονομική κατηγορία που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστική σε κόστος και φτάνοντας στην Dark-Sight που είναι η σειρά με τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά.

Τέλος, όσον αφορά το τεχνολογικό κομμάτι, είδαμε τις πολύ φρέσκιες κάμερες 5MP μέσω αναλογικής τεχνολογίας. Με άμεση σύγκριση μεταξύ καμερών 5MP και παλαιότερων 2MP και 4MP είδαμε πολύ σημαντική διαφορά.

Για την συνεργασία της Provision με την Ελληνική εταιρία Signal μας μίλησε ο Amnon Finer, Sales Director της Ισραηλινής εταιρίας. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η Signal είναι πολύ πιστή στην Provision, κατανοεί το προϊόν, ακολουθεί τις τακτικές και τη φιλοσοφία της εταιρίας με σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα και αντίστοιχα είναι και αυτοί πολύ πιστοί στην Signal Security και περήφανοι που έχουν ένα τέτοιο συνεργάτη στην Ελλάδα.


Ο Yonatan Pick μιλά για τα νέα προϊόντα της Provision, ενώ ο Amnon Finer μιλά για την συνεργασία με την Signal Security.

01
Το περίπτερο της Provision στην έκθεση IFSEC 2017 με πολύ ενδιαφέροντα τεχνολογικά νέα.

02
Οι εκπρόσωποι της εταιρίας Signal στο περίπτερο της εταιρίας που αντιπροσωπεύουν στη χώρα μας.

03
Το νέο λογισμικό Ossia εφαρμόζεται σε DVR, NVR και σε OS, υποστηρίζοντας εξαιρετικά σύγχρονα χαρακτηριστικά.

04
Νέα σειρά αναλογικών καμερών στα 5MP!

05
Ο Yonatan Pick της Provision στην κάμερα του Security Report.
INFO
  • SIGNAL ELECTRONICS SECURITY
  • Παναγή Τσαλδάρη 25 & Ύδρας, 17676 Καλλιθέα
  • τηλ: 210-9576351, 210-9536291 | fax: 210-9533464
  • e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. | site: www.signalsecurity.gr
Κατηγορία Security News

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Τεύχος 104

Τεύχος 104

25-06-2020

Security Report, Τεύχος 104

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. CCTV Testers! Τα CCTV testers αποτελούν μία δημοφιλή επιλογή σήμερα για τον σύγχρονο εγκαταστάτη και είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, καθώς προσφέρουν ποιοτική και ασφαλή εργασία σε εγκαταστάσεις και συντηρήσεις συστημάτων CCTV. Ενημερωθείτε για το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των CCTV Testers. 6 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να αναβαθμίσουμε το σύστημα συναγερμού μας. Ένα σύστημα συναγερμού που λειτουργεί με μια τεχνολογία που είναι ...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.