Ειδήσεις . Security News
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 | 17:04

Athens Electronix 2018: Ανοίγει τις πύλες της 3 & 4 Μαρτίου στο ΔΑΙΣ

Η Athens Electronix 2018 ανοίγει τις πύλες της το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ, στον παράδεισο Αμαρουσίου (εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ). Πρόκειται για το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης που διοργανώνεται από την LIBRA PRESS.

Η Athens Electronix 2018 ανοίγει τις πύλες της το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Μαρτίου στο συνεδριακό κέντρο ΔΑΙΣ, στον παράδεισο Αμαρουσίου (εκπαιδευτήρια ΔΟΥΚΑ). Πρόκειται για το 2ο κλαδικό συνέδριο – έκθεση ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και τηλεόρασης που διοργανώνεται από την LIBRA PRESS.

Η διοργάνωση θα λάβει μέρος σε δύο χώρους του πολιτιστικού κέντρου ΔΑΪΣ. Στο αμφιθέατρο θα πραγματοποιηθούν οι ομιλίες, ενώ στον άλλο χώρο (κλειστό γήπεδο ΔΟΥΚΑ) θα πραγματοποιηθεί η έκθεση, όπου θα υπάρχουν εκθεσιακά περίπτερα, προκειμένου να έρθετε σε επαφή με όλες τις εταιρίες που συμμετέχουν, αλλά και τα προϊόντα τους. Πρόκειται δηλαδή για ένα σύνθετο event στο οποίο θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες εταιρίες και φορείς της χώρας, με περίπου 60 ομιλίες και 62 εκθεσιακά περίπτερα.

Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν θέματα σχετικά με την ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα, στο οποίο θα συμμετέχουν οι ΕΕΤΤ, ΕΣΡ και ΕΡΤ, ενώ την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο κος Κρέτσος, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Από την άλλη πλευρά οι ΕΡΤ, Nova και Cosmote TV βλέπουν πλέον και το διαδίκτυο ως μέσο μετάδοσης περιεχομένου, παρουσιάζοντας υβριδικές υπηρεσίες τύπου ERT Hybrid και υπηρεσίες Video Club.  Στην πρώτη ενότητα του Σαββάτου θα χαιρετήσει ο κος Θέμης Παπαδόπουλος, εκ μέρους της ΠΑΣΥΜΕΤΕ, ενώ την Κυριακή το πρωί χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΠΑΣΥΜΕΤΕ, κος Γαβριήλ Κασιμάτης. Ταυτόχρονα διακεκριμένοι ξένοι ομιλητές από μεγάλες εταιρίες του κλάδου θα μας ενημερώσουν πώς χρησιμοποιούνται στις χώρες τους, τεχνολογίες όπως το HbbTV, DAB+, IPTV και οπτικές ίνες. Τέλος ιδιαίτερη μνεία θα δοθεί στον τρόπο που αποδίδονται οι τηλεοπτικές υπηρεσίες στα ξενοδοχεία, σε συνδυασμό μάλιστα με άλλες υπηρεσίες, όπως Wi-Fi.

Όσο αφορά τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας θα αναπτύξει την σημαντικότητα της προστασίας των κρίσιμων εθνικών υποδομών, ενώ η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα θα μιλήσει για την ηλεκτρονική αυτοάμυνα, την δυνατότητα δηλαδή που έχει ο καθένας να προστατεύει τον εαυτό του και την ιδιοκτησία του μέσω ηλεκτρονικών μέσων ασφαλείας. Παράλληλα θα  δούμε νέους σύγχρονους συναγερμούς με εικόνα από τον επιτηρούμενο χώρο κατευθείαν στον κινητό μας, αλλά και πώς ένα σύστημα συναγερμού μπορεί να αποτελέσει ένα ενιαίο σύστημα με τους υπόλοιπους αυτοματισμούς ενός έξυπνου σπιτιού. Ενδιαφέρον έχουν και οι νέες οι θυροτηλεοράσεις – θυροτηλέφωνα που βασίζονται σε τεχνολογία IP, τα κέντρα λήψης σημάτων συναγερμού που πλέον στηρίζονται σε οπτική ίνα και τα συστήματα πυρανίχνευσης – πυρασφάλειας που είναι πλέον διευθυνσιοδοτούμενα.

Φυσικά όλα αυτά είναι μια μικρή περίληψη όσων θα δείτε και θα ακούσετε στην Athens Electronix 2018. Πάντως όσοι δεν καταφέρετε να την δείτε από κοντά, το συνεδριακό μέρος θα μεταδοθεί σε Live streaming από τις ιστοσελίδες μας στο διαδίκτυο.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, τεύχος 87

Τεύχος 87

23-01-2019

Security Report, τεύχος 87

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά. Στο τεύχος Φεβρουαρίου  το κεντρικό θέμα είναι τα συστήματα βιντεοεπιτήρησης σε βιομηχανικές και μη εγκαταστάσεις. Στο εν λόγω άρθρο θα ενημερωθείτε για τους τρόπους με τους οποίους ένα σύστημα επιτήρησης μπορεί να βοηθήσει ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών εγκαταστάσεων. Επίσης θα δείτε τον εξοπλισμό που ταιριάζει σε κάθε περίπτωση, καθώς κάθε εγκατάσταση διαφέρει και έχει διαφορετικές απαιτήσεις.  Η σειρά καμερών της Hikvision «DarkFighter», συνδυάζει πληθώρα προηγμένων τεχνο...

digitaltvinfo.gr - Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV
Κάντε εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας για να λαμβάνετε τα νέα μας, τις αποκλειστικές ειδήσεις και τις καταπληκτικές προσφορές από το χώρο των συστημάτων ασφαλείας.