Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 14
DIGITAL TV 198
AC25
ilka aggelia
12 Μαρτίου 2025 12:57

Αναλυτικότερες πληροφορίες για όσα ετοιμάζουν οι εκθέτες της Salonica Electronix 2025!

anoigma salonica 577a2b4d

Σε τρεις μέρες ξεκινάει η Salonica Electronix 2025! Η κλαδική έκθεση συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης και τεχνολογίας ξενοδοχείων επιστρέφει στις 15 και 16 Μαρτίου 2025 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki – από τις 10:00-20:00 το Σάββατο και από τις 10:00-18:00 την Κυριακή. Η Libra Press και όλοι οι εκθέτες και οι υποστηρικτές θα είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν στην έκθεση που διοργανώνεται για 4η φορά στη Θεσσαλονίκη!

Επαγγελματικά συστήματα ασφαλείας – κάμερες, συναγερμοί, πίνακες πυρανίχνευσης, λύσεις περιμετρικής προστασίας, σειρήνες, ανιχνευτές, συστήματα Access Control, θυροτηλεοράσεις και θυροτηλέφωνα, panic buttons, CCTV testers, Κέντρα Λήψης Σημάτων, συστήματα αναγγελίας εκκένωσης, επαγγελματικά συστήματα ήχου public address, υπηρεσίες Cyber Security, υπηρεσίες IoT και smart home κ.ά. –, επαγγελματικά συστήματα τηλεόρασης – Headends, δέκτες, switches, multi-switches, κεραίες και ενισχυτές κεραίας, αναλυτές φάσματος, IPTV boxes, υπηρεσίες casting για ξενοδοχεία, τηλεχειριστήρια κ.ά. –, επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα – routers, Access Points, Wi-Fi extenders, switches, υπηρεσίες VoIP, APPS για ξενοδοχεία για συνεχή αλληλεπίδραση, συσκευές επικοινωνίας GPRS κ.ά. – λύσεις ψηφιακής σήμανσης για ξενοδοχεία, καλώδια παντός τύπου, μέχρι και ηλεκτρικά οχήματα (!) είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα που πρόκειται να παρουσιαστούν σε ζωντανή λειτουργία στη αίθουσα Grand Pietra του Porto Palace Hotel, στο πλαίσιο της φετινής Salonica Electronix 2025 από τους 46 εκθέτες που έχουν δηλώσει συμμετοχή!

Μπείτε στο site της Salonica Electronix 2025 για να δείτε αναλυτικά τα προφίλ των εκθετών που συμμετέχουν στο μεγαλύτερο κλαδικό event της χρονιάς και ενημερωθείτε λεπτομερώς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτουν: Akatos, Alpha Ltd., Alpha ΑΣΠΙΣ Security, ARK, AstraSat, Atlas Security, Auta Hellas, AxSat, B&S Electronics, Comelit, Data Media, Digital Innovations, DomX, Euroguard, Fetronic, FlexIT, Force, GI Security, Iascom, iCan.gr, IDComs, Intertech, KEEPER Group, Lemco, Microlink Security & Technology, Mistral Antenna Systems, Norma Telecom, NSC Hellas, Omninet, Paradox Hellas, PartnerNET, Rakson, Roombanker, Sambo Hellas, Sector, Shop4Security, Sigma Security, Signal Electronics, Solo Security, TexDesigns, Top Vision, TPLink, Tronix, Κοινωνία της Πληροφορίας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης.

Ακολουθεί η SOLD OUT κάτοψη του εκθεσιακού χώρου της Salonica Electronix 2025!

NEWSLETTER floor plan

Σήμερα, έχουμε περισσότερες πληροφορίες για όλα αυτά που ετοιμάζουν οι εκθέτες μας για όλους τους επαγγελματίες επισκέπτες! Πιο συγκεκριμένα:

• Η εταιρεία Akatos πρόκειται να παρουσιάσει στο περίπτερό της στην Salonica Electronix 2025 τη νέα θυροτηλεόραση 2 καλωδίων HD της Hikvision. Το σύστημα Video Intercom 2 καλωδίων της Hikvision είναι μια ιδανική λύση για την ενδοεπικοινωνία διαμερισμάτων που καλύπτει τις όλο αυξανόμενες ανάγκες των κατοίκων για ασφάλεια και άνεση. Δεν απαιτείται καμία πρόσθετη υποδομή και η εγκατάσταση είναι απλή, αφού τα υπάρχοντα καλώδια μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν. Ιδιοκτήτες και ενοικιαστές απολαμβάνουν εύχρηστη λειτουργία ενδοεπικοινωνίας κάθε μέρα, ακόμη και εν κινήσει, αξιοποιώντας την εφαρμογή Hik-Connect.

• Στο περίπτερο της εταιρείας Alpha LTD. θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά το εξελιγμένο σύστημα περιμετρικής κάλυψης φραχτών, AN-307 Perimeter System, της Mars Commerce, που είναι ευαίσθητο σε μηχανικούς κραδασμούς, ανιχνεύει κόψιμο, αναρρίχηση ή παραβίαση του φράχτη μέσω άλματος. Προστατεύει έως και 600m με μία μόνο μονάδα, είναι κατάλληλο για την προστασία φωτοβολταϊκών πάρκων, βιομηχανικών χώρων, κατοικιών, οικοπέδων, γηπέδων κ.ά., διαθέτει καλώδιο – αισθητήρα για τις δονήσεις, αισθητήρα ανέμου με δυναμική προσαρμογή της ευαισθησίας, αισθητήρα θερμοκρασίας, αλλά και την τεχνολογία DSIGP που καταγράφει όλες τις δονήσεις για να ενεργοποιήσει συναγερμό όταν είναι απαραίτητο. Η τοποθέτησή του είναι πολύ εύκολη υπόθεση και η κατανάλωση ενέργειας μικρότερη από 1Watt.

• Η ARK σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερό της στην Salonica Electronix 2025, όπου θα παρουσιαστεί το νέο ασύρματο σύστημα BeWave της Satel, ένα προηγμένο ασύρματο σύστημα συναγερμού με κορυφαία συνδεσιμότητα μέσω Ethernet, Wi-Fi και 4G, που υποστηρίζει έως 128 ασύρματες συσκευές BE WAVE και επιτρέπει απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της εφαρμογής BE WAVE. Ταυτόχρονα, θα παρουσιαστούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις στα υπάρχοντα συστήματα Integra, Perfecta & Versa της Satel, όπως τα νέα περιφερειακά που έχουν εμπλουτίσει την γκάμα, καθώς και τις νέες δυνατότητες οικιακού αυτοματισμού (ασύρματα και KNX). Στο περίπτερο της εταιρείας, θα παραβρίσκεται ο Krzysztof Morawski, Sales Area Manager της Satel, για να επικοινωνήσει απευθείας στο κοινό της Β. Ελλάδος τα πλεονεκτήματα των λύσεων της Satel, συλλέγοντας πολύτιμο feedback από την τοπική αγορά.

Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι σημαντικές προσθήκες και οι νέες δυνατότητες που φέρνει στα συστήματα Access Control της ZKteco, η νέα έκδοση ZKBio CVSecurity 6.4.0, για ακόμα πιο έξυπνη και ασφαλή διαχείριση εγκαταστάσεων: Νέο Space Management module, που επιτρέπει προηγμένη διαχείριση χώρων με real-time παρακολούθηση και κράτηση μέσω κινητού, ολοκληρωμένη διαχείριση ενέργειας μέσω IoT, βελτιωμένη παρακολούθηση επισκεπτών με cloud-based self-registration, και αναβαθμισμένο Video Intercom με λίστα επαφών και SIP λειτουργικότητα, αλλά και διπλή ταυτοποίηση στο Parking, υποστήριξη real-time παρακολούθησης παρουσιών μέσω IP καμερών και βελτιωμένα εργαλεία ανάλυσης δεδομένων.

Παράλληλα, θα επεξηγηθούν οι λύσεις που παρέχει η ZKTeco για συστήματα ωρομέτρησης (Time-Attendance), που υποστηρίζουν διασύνδεση με την πλατφόρμα ERGANI, τόσο με QR όσο και κάρτα. Τέλος, θα παρουσιαστούν και τα υψηλού επιπέδου προϊόντα που διαθέτει για εξειδικευμένα έργα, όπως συστήματα ελέγχου πρόσβασης Ξενοδοχείων & AirBnB, η σειρά Armatura με πιστοποίηση Grade 4 και NDAA, καθώς και Τουρινκέ, SpeedGates, Ανιχνευτές X-ray και Μετάλλων, και άλλα πολλά.

• Στο περίπτερο της εταιρείας AstraSat, θα συναντήσετε το compact Headend D-MATRIX-8S-FTA, το οποίο προορίζεται για σύνδεση σε τηλεοράσεις, στην ήδη υπάρχουσα καλωδίωση, μπορεί να προσφέρει μέχρι και 40 δορυφορικά κανάλια, τα οποία έρχονται προ συντονισμένα αν ζητηθεί από τον χρήστη και είναι έτοιμο να συνδεθεί στο υπάρχων δίκτυο της κεραίας. Θα συναντήσετε, επίσης, το πολύ εύκολο στην τοποθέτηση Alarm Kit Wireless 2G της REDLINE, το οποίο περιλαμβάνει κεντρική μονάδα συναγερμού, ασύρματη μαγνητική επαφή, αισθητήρα κίνησης και ασύρματο τηλεχειριστήριο. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεγάλη ποικιλία σε καμπίνες RACK της ARLI.

• Η Auta Hellas θα παρουσιάσει στο περίπτερό της στην Salonica Electronix 2025 το νέο σύστημα θυροτηλεόρασης BUS 2 καλωδίων χωρίς πολικότητα, που φέρνει επανάσταση στην απλότητα ακόμα και στην μπουτονιέρα! Στο σύστημα αυτό συνδέονται έως και 15 μπουτονιέρες και 254 εσωτερικά στο ίδιο σύστημα, παρέχεται η δυνατότητα παράλληλης ή διαδοχικής σύνδεσης μπουτονιερών & εσωτερικών συσκευών, παρέχει ηχητική επιβεβαίωση επιτυχούς κλήσης και κατειλημμένης γραμμής, ηχητική επιβεβαίωση επιτυχούς κλήσης και κατειλημμένης γραμμής, αλλά και οπτικές ενδείξεις κωφών στην μπουτονιέρα. Όλες οι εσωτερικές συσκευές ταυτοποιούνται μόνο για την κλήση, με dip switches σύμφωνα με τον δυαδικό πίνακα που παραδίδεται στο manual και τελειώσατε!

• Η εταιρεία AxSat πρόκειται να παρουσιάσει μία καινούργια κατηγορία προϊόντων της AXRED που περιλαμβάνει αξεσουάρ αυτοκινήτου – εκκινητές μπαταρίας αυτοκινήτου (jump starters) με ή χωρίς τρόμπα, αλλά και μία βάση κινητού για τοποθέτηση στο αυτοκίνητο, που προσφέρει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του smartphone σας, εφόσον υποστηρίζεται αυτή η δυνατότητα από τη συσκευή. Ο λόγος για τα AXRED X-20, AXRED X-10, AXRED FC-18W και AXRED V8!

Η B&S Electronics σε συνεργασία με την PGM θα παρουσιάσουν στο περίπτερό τους την νέα οριζόντια έκδοση της σειρήνας εξωτερικού χώρου IRENE, η οποία έρχεται με flashing mode 360°, 48 SMD LED υψηλής ισχύος που είναι τοποθετημένα περιμετρικά της σειρήνας, με ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, με push button για εύκολο προγραμματισμό, με δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας Wireless Ready, πιστοποίηση GRADE 3, μεταλλικό κάλυμμα, και σε 28 χρωματισμούς συνδυασμούς για να καλύψει όλες τις προτιμήσεις!

• Η Dahua Technology θα παρουσιάσει νέα προϊόντα για πρώτη φορά στο κοινό της Β. Ελλάδας, ενώ προετοιμάζει και μία κλήρωση για τους επισκέπτες της έκθεσης.

• Στο περίπτερο της Data Media, θα γνωρίσετε από κοντά την ασύρματη έξυπνη ηλιακή IP κάμερα της SECTEC, ST-S588M-3M-4G, που είναι κατάλληλη για εξωτερικό χώρο και διαθέτει διακριτική και μοντέρνα εμφάνιση. Διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 3MP και μπορεί να μεταφέρει εικόνα ανάλυσης HD. Η συσκευή διακρίνεται για την πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση της, καθώς και τον απροβλημάτιστο χειρισμό της από συσκευή smartphone απομακρυσμένα μέσω της εφαρμογής UBox. Τέλος, διαθέτει δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας και ανίχνευσης σιλουέτας και κίνησης.

• Στο περίπτερο της Euroguard, εκτός από την πλήρη ενημέρωση που θα έχετε για τις υπηρεσίες του 24ωρου Κέντρου Λήψης Σημάτων, θα συναντήσετε και τον κωδικοποιητή επικοινωνίας για ασφάλεια και πυροπροστασία EniCom 4G, που συνίσταται για εφαρμογές ασφαλείας και πυροπροστασίας, όπου η μετάδοση του σήματος προς το απομακρυσμένο κέντρο παρακολούθησης πρέπει να επιτευχθεί με την παροχή εφεδρικής διαδρομής μετάδοσης. Είναι πιστοποιημένο EN 54-21, είναι κατασκευασμένο σύμφωνα με το πρωτόκολλο SIA DC-09, διαθέτει nano SIM, θύρα Ethernet, 4/8 εισόδους με δυνατότητα διπλασιασμού και 2 εξόδους (OC), συνδέεται με Cloud, και διαθέτει εφαρμογή για απομακρυσμένη ενημέρωση και διαχείριση μέσω συσκευών Android και iOS.

• Η εταιρεία Fetronic θα παρουσιάσει στο περίπτερό της την νέα modular μπουτονιέρα της, η οποία ήρθε «να ταράξει τα στάσιμα νερά» της βιομηχανίας των θυροτηλεφώνων – θυροτηλεοράσεων! Τα μοναδικά της πλεονεκτήματα είναι ο δυναμικός σχεδιασμός της, η αρθρωτή κατασκευή για συνδυασμούς ανάλογα με την ιδιαιτερότητα της εγκατάστασης, η δυνατότητα τοποθέτησης 4 διαφορετικών module access control – καρταναγνώστη, πληκτρολόγιο και καρταναγνώστη, δακτυλικό αποτύπωμα και καρταναγνώστη, QR code και καρταναγνώστη – module κάμερας ελληνικής κατασκευής υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα ρύθμισης πάνω, κάτω, δεξιά και αριστερά, δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 διαφορετικούς στάνταρ χρωματισμούς (ΙΝΟΧ, μαύρο, χρυσό, γκρεζ) ή custom σε οποιονδήποτε κωδικό RAL διαλέξει ο πελάτης, εύκολη αλλαγή ονομάτων εξωτερικά, module κάμερας με ενσωματωμένο καρταναγνώστη και άνοιγμα πόρτας με Bluetooth ή Wi-Fi.

• Η εταιρεία FlexIT θα παρουσιάσει στην Salonica Electronix 2025 την υπηρεσία της Managed Detection and Response (MDR), που προσφέρει συνεχή παρακολούθηση, ανάλυση και απόκριση σε απειλές στον κυβερνοχώρο. Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές ανάλυσης, όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, με την επίβλεψη ειδικών Κυβερνοασφάλειας, το MDR εντοπίζει και αντιμετωπίζει απειλές, όπως hacking, ransomware και κλοπή εταιρικού λογαριασμού, επεμβαίνοντας σε ελάχιστα λεπτά. Λειτουργεί σαν ένα «πανοπτικό» σύστημα για την επιχείρησή σας, ανιχνεύοντας κάθε ύποπτη δραστηριότητα και ενεργώντας άμεσα για να αποτρέψει οποιαδήποτε ενδεχόμενη ζημιά. Με το MDR, οι επιχειρήσεις προστατεύονται όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια των δεδομένων τους και τον ήσυχο ύπνο του ΙΤ και του επιχειρηματία!

• Η εταιρεία G.I. Security, μεταξύ μιας μεγάλης γκάμας προϊόντων, θα αναδείξει την ασύρματη λύση RISCO LuNAR Fire watch, μία λύση 3 σε 1 που καλύπτει κάθε γωνία ανίχνευσης πυρκαγιών και εισβολέων. Τοποθετείται στην οροφή εξασφαλίζοντας καλύτερη κάλυψη και ανίχνευση, ελαττώνοντας τα τυφλά σημεία και αποτρέποντας την παραβίαση ή τις καταστροφές. Μπορεί να συνδυαστεί και με PIR, ανιχνευτές καπνού και θερμότητας για μία λύση ασφαλείας all in one!

• Η IDComs θα φιλοξενήσει στο περίπτερό της στελέχη της Promax. Επιπλέον, στο πλαίσιο της έκθεσης, η IDComs θα τρέξει μία ειδική καμπάνια για τα πεδιόμετρα της Promax από τις 15 μέχρι τις 18 Μαρτίου 2025. Συγκεκριμένα, με κάθε αγορά των πεδιομέτρων HD RANGER Eco, HD RANGER UltraLite, RANGERNeo Lite, RANGERNeo+, RANGERNeo 2, RANGERNeo 3, RANGERNeo 4 και ATLaS NG, θα παίρνουν δωρεάν και ένα όργανο PROLITE-24 Fiber Test UTP και επιπλέον έκπτωση 10% για το συγκεκριμένο διάστημα.

• Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. συμμετέχει δυναμικά ως PLATINUM SPONSOR στην έκθεση SALONICA ELECTRONIX, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες από κορυφαίους κατασκευαστές, όπως PANASONIC i-PRO, ALCATEL LUCENT, RICOH, YEASTAR, WITEK, SATEL, FANVIL, WITECH και YEALINK. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσει στην παρουσίαση του προηγμένου δικτυακού συστήματος συναγερμού BEWAVE της SATEL, το οποίο διακρίνεται για το εξαιρετικά φιλικό του περιβάλλον τόσο για την εγκατάσταση όσο και για τη χρήση του. Επιπλέον, μέσω της έκθεσης, ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τον κατασκευαστικό οίκο WIRELESS-TEK (WITEK), που εξειδικεύεται σε δικτυακό εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, από απλές συσκευές έως Aggregation Link Switches και πλήρη σειρά ασύρματων δικτυακών λύσεων. Η ΙΝΤΕΡΤΕΚ Α.Ε. παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με πλήρη τεχνική υποστήριξη, διασφαλίζοντας την άριστη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε τελικού χρήστη ή εφαρμογής.

• Η ίδια η Ajax Systems θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Keeper Group επαναπροσδιορίζοντας το CCTV. Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή, 16 Μαρτίου 2025 από τις 10:00 έως τις 13:00, στη συνεδριακή αίθουσα Crystal του Porto Palace Hotel, η KEEPER σε συνεργασία με την AJAX διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα εξειδικευμένο workshop αποκλειστικά για εγκαταστάτες! Αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό event έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους επαγγελματίες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις νέες προηγμένες δυνατότητες των συστημάτων AJAX, παρέα με όλη την Greek AJAX Team!

• Η εταιρεία Microlink Security & Technology θα παρουσιαστεί στο περίπτερό της μαζί με το Κέντρο Λήψης Σημάτων που διαθέτει, Leguard Monitoring, ενώ στο πλαίσιο της έκθεσης, το Σάββατο, 15 Μαρτίου 2025, από τις 12:45 έως τις 15:00, στη συνεδριακή αίθουσα Crystal του Porto Palace Hotel, θα παρουσιάσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τον τρόπο προγραμματισμού του MARS 832, αλλά και το CCTV IP της XVISION.

• Η Omninet θα προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ για 6 μήνες στους επαγγελματίες επισκέπτες του περίπτερού της (με ΚΑΔ), που υποχρεώθηκαν από την 1η Μαρτίου να χρησιμοποιούν την ψηφιακή κάρτα εργασίας (κλάδοι φιλοξενίας και εστίασης), χρήση του λογισμικού Conit.Cloud για έως 10 χρήστες (υπαλλήλους). Το Conit.Cloud αφορά στην καταγραφή του χρόνου εργασίας και συνδέεται με το ΕΡΓΑΝΗ.

• Η Paradox Hellas θα παρουσιάσει νέα προϊόντα και νέες λύσεις στο κοινό της Β. Ελλάδας.

• Η PartnerNET θα δώσει έμφαση στο περίπτερό της στη νέα σειρά της Maxhub XBoard V7, που διαθέτει τρεις AI-Powered lenses, ενσωματωμένη συστοιχία 16 μικρόφωνων, stereo speakers, έξυπνη οθόνη αφής στα 4K, και συμβατότητα με το σύστημα Windows. Επιπλέον, θα συναντήσετε την ανανεωμένη σειρά της Grandstream, GCC Networking Convergence Solution με τα GCC6010W & GCC6011, που προσφέρουν μια εξαιρετική, ολοκληρωμένη λύση που επαναπροσδιορίζει την εμπειρία επικοινωνίας! Θα παρουσιαστεί και το νέο RG-AP1920 της Ruijie Reyee, ένα Wall-Plate Access Point με Wi-Fi 7 και data rate μέχρι και 3.750Gbps, αλλά και η έξυπνη κλειδαριά SL50 Smart Lock της Akubela, ιδανική για τον κλάδο της φιλοξενίας!

• Η Rakson πρόκειται να παρουσιάσει μία μεγάλη γκάμα νέων καινοτόμων προϊόντων στην Salonica Electronix 2025: Νέο σύστημα IP G+ με απεριόριστες δυνατότητες, νέες μπουτονιέρες SUPRA και SIXTY5 για τα συστήματα IP G+ και G2+, νέες οθόνες EDGE IP G+ και σε Android έκδοση, νέα kit θυροτηλεόρασης CLIP HD G+ και ROCK G2+, σύστημα Access Control iP-OPENER με κορυφαία κρυπτογράφηση και τεχνολογία Mifare Plus 13,56MHz και Bluetooth (BLE), ενσωμάτωση θυροτηλεόρασης με το access control της Golmar iP-OPENER, νέο σύστημα ασύρματου συναγερμού, τα kit κλήσης ανάγκης για WC, νέο σύστημα κλήσης νοσοκόμας, νέα προϊόντα IP κλειστού κυκλώματος, κάμερες και καταγραφικά, αλλά και σύστημα ανίχνευσης CO και αναλογική πυρανίχνευση.

• Το κινεζικό εργοστάσιο Roombanker συμμετέχει για πρώτη φορά σε κλαδική εκδήλωση στην ελληνική αγορά αναζητώντας νέους συνεργάτες στη χώρα.

• Στο περίπτερο της Sambo Hellas θα συναντήσετε το υβριδικό monitor θυροτηλεόρασης SB DX 470 με έγχρωμη οθόνη αφής 7”. Το νέο monitor θυροτηλεόρασης σας δίνει τη δυνατότητα να απαντήσετε στον επισκέπτη μέσω του smartphone, ακόμα και αν δεν είστε στο σπίτι και είναι συμβατή με τα υπάρχοντα συστήματα της εταιρείας Sambo Hellas. Συνδέεται μέσω Wi-Fi του διαμερίσματος σας και μεταφέρει την κλήση (ομιλία, εικόνα, άνοιγμα πόρτας) στο κινητό του χρήστη μέσω δωρεάν εφαρμογής για Android και iOS. Λειτουργεί άψογα με την νέα εφαρμογή VDP connect και παρέχει δυνατότητα ταυτόχρονης κλήσης στο monitor και στο smartphone, μεταφέροντας την κλήση σε έως και 4 κινητά τηλέφωνα μέσω της εφαρμογής.

• Η Shop4Security θα παρουσιάσει το νέο ασύρματο σύστημα πυρανίχνευσης της Teletek. Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή, 16 Μαρτίου 2025 από τη 13:00 μέχρι τις 14:00, στη συνεδριακή αίθουσα Crystal του Porto Palace Hotel, η Shop4Security θα παρουσιάσει το πιο ανταγωνιστικό πιστοποιημένο ασύρματο σύστημα πυρανίχνευσης της ελληνικής αγοράς.

• Στο περίπτερο της Solo Security, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε από κοντά και ενημερωθείτε για τα προϊόντα ασφαλείας της ViSar και ειδικά, την IP κάμερα VSC IPT4BL-ALF28, που ξεχωρίζει για την υψηλή ποιότητα εικόνας που προσφέρει, αλλά και για μια σειρά έξυπνων λειτουργιών που την καθιστούν ιδανική για 24ωρη παρακολούθηση στο απόλυτο σκοτάδι! Η κάμερα αυτή διαθέτει ανάλυση στα 4MP, πρόσθετο φωτισμό που ενεργοποιείται αυτόματα, αυτόματο σύστημα εναλλαγής ημέρας / νύχτας, υποστηρίζει τρεις ροές βίντεο και είναι συμβατή με τις τεχνολογίες 3D DNR, HWDR. Οι έξυπνες λειτουργίες που διαθέτει είναι η ανίχνευση διέλευσης γραμμής, η παραβίαση περιοχής, η ανίχνευση απολεσθέντων / χαμένων αντικειμένων κ.ά.

• Η Texdesigns παρουσιάζει την επόμενη γενιά συστημάτων ασφαλείας! Αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων ELDES σε Ελλάδα και Κύπρο, η Texdesigns θα παρουσιάσει στη Salonica Electronix 2025 τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας για απόλυτο έλεγχο και προστασία. Συγκεκριμένα, θα δείτε από κοντά τα ESIM484 – ένα υβριδικό σύστημα συναγερμού με προηγμένη τεχνολογία – ESIM420 – έναν ελεγκτή πύλης GSM για απομακρυσμένο έλεγχο θυρών και όχι μόνο – και PITBULL PRO – ένα πανίσχυρο all-in-one σύστημα ασφαλείας, με δυνατότητες ασύρματης επικοινωνίας για μέγιστη προστασία. Επισκεφθείτε το περίπτερο της Texdesigns και ανακαλύψτε τα συστήματα που θα αναβαθμίσουν την ασφάλεια των εγκαταστάσεών σας.

Όπως μπορούμε να συμπεράνουμε από τα παραπάνω, η Salonica Electronix 2025 απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματιών: Σε τεχνικούς εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, τηλεόρασης, δικτύων και τηλεφωνίας, σε ιδιοκτήτες ή εργαζόμενους καταστημάτων υπολογιστών, καταστημάτων με επαγγελματικό ξενοδοχειακό εξοπλισμό τηλεόρασης, δικτύων, συστημάτων Access Control, καταστημάτων με ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό, σε τεχνικές εταιρείες, υπεργολάβους, κατασκευαστές, System Integrators ή ακόμα και σε στελέχη και TI Managers ξενοδοχειακών μονάδων.

Μέσα από το site της διοργάνωσης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε εύκολα και γρήγορα την προεγγραφή σας, για να εξασφαλίσετε λιγότερο χρόνο αναμονής στην reception της Salonica Electronix 2025!

Οι κλαδικές εκθέσεις – συνέδρια Electronix διοργανώνονται από το 2016 από την εκδοτική εταιρεία Libra Press. Κάθε χρόνο η Libra Press διοργανώνει εναλλάξ τις εκθέσεις – συνέδρια Athens Electronix στην Αθήνα, Salonica Electronix στη Θεσσαλονίκη και Creta Electronix στην Κρήτη, προκειμένου να έρθει πιο κοντά στους επαγγελματίες και τεχνικούς συστημάτων τηλεόρασης, ασφαλείας και δικτύων. Όλα τα events είναι πανελλαδικά, με εκθέτες και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

Grand Sponsor της Salonica Electronix 2025 είναι η Intertech S.A. Platinum Sponsor της Salonica Electronix 2025 είναι η Dahua Technology. Gold Sponsor της Salonica Electronix 2025 είναι η Personal Security. Silver Sponsor της Salonica Electronix 2025 είναι η EDISION. Bronze Sponsor της Salonica Electronix 2025 είναι η FT Electronics.

Η Salonica Electronix 2025 τελείται υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας – Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, του Συνδέσμου Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Νομού Θεσσαλονίκης, του Πανελλήνιου Συνδέσμου Πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.Ι. και του Συνδέσμου Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών.

Χορηγοί επικοινωνίας της Salonica Electronix 2025 είναι τα περιοδικά Ψηφιακή Τηλεόραση, Security Report, Security Report Cyprus, Techmail, NoW (Net Over World) και hxosplus, τα site Electronicanto, epixeiro.gr και Techblog, και το forum Satleo.

ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Μάρτιος 2025
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που…
Security Best Sellers 2024
Το περιοδικό Security Report επικοινώνησε αυτόν τον μήνα με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου της ασφάλειας και εντόπισε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ξεχώρισαν σε πωλήσεις το 2024! Διαβάστε αναλυτ…
Salonica Electronix 2025
Το μεγαλύτερο event της αγοράς για το 2025 είναι γεγονός! Η Libra Press, μετά από δύο χρόνια και δύο εκθέσεις που έμειναν αξέχαστες στους εκθέτες και τους επισκέπτες – την Athens Electronix 2024 και…
Σύστημα βιντεοεπιτήρησης
Ένα από τα σοβαρότερα ζητήματα, εν έτει 2025, το οποίο απασχολεί πλέον καθημερινά τον συνάνθρωπό μας είναι η προστασία της ζωής του. Την ανάγκη του για ασφάλεια επιτείνει η συνεχώς αυξανόμενη εγκλημ…
Dahua HDCVI 2023
Η Dahua Technology, ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων και υπηρεσιών AIoT με επίκεντρο το βίντεο, λανσάρει το HDCVI 2023, τη συνέχεια της τεχνολογίας HDCVI 10, που οδήγησε το 2022 την αναλογικ…
Inim Hevoluto
Ποιος δεν θα ήθελε να αυτοματοποιήσει ή και να ενισχύσει την ασφάλειά του με πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση; Τα Physical Security Information Management softwares χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τ…

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report Cyprus, τεύχος 15
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος 15 του Security Report Cyprus θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε…
Optex Redscan LiDAR Series
Το Redscan είναι το βραβευμένο σύστημα ασφαλείας της εταιρείας Optex, βασισμένο στην τεχνολογία LiDAR (Light Detection and Ranging), το οποίο προσδιορίζει με ακρίβεια το μέγεθος και την απόσταση των…
Security TOP 50
Η προστασία εταιρειών, επιχειρήσεων και φυσικά, της ανθρώπινης ζωής είναι κρίσιμης σημασίας γι’ αυτό και οι εταιρείες που ασχολούνται με την ανάπτυξη, παραγωγή και προσφορά φυσικών, τεχνολογικών και…
Ajax Special Event 2024
Η Ajax Systems στις 21 Νοεμβρίου πραγματοποίησε ένα παγκόσμιο online event όπου επαγγελματίες εγκαταστάτες, εταιρείες και πολλοί άλλοι είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για νέες λύσεις και νέα προϊ…
Ταξινόμηση σημάτων συναγερμού
Τα τελευταία χρόνια γίνεται μια συντονισμένη προσπάθεια στο κλάδο της ασφάλειας, ώστε να αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο λαμβάνονται, ανταλλάσσονται και αναμεταδίδονται οι πληροφορίες συναγερμού στα Κ…