Skip to main content
DIGITAL TV 183
securityreport e mag odhgos 2021
21 Νοεμβρίου 2014 04:14

Security Report, Τεύχος 37

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252F0aa2526f21d94ec0cf0dfc24eb7661b7 XL

Featured | Αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με επιπρόσθετη ύλη, που εκτοξεύει τον συνολικό αριθμό σελίδων στις 84 κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση (Digital TV info).

Στο νέο τεύχος Νοεμβρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Ξεκινώντας από τη θεματογραφία του περιοδικού, αυτό το μήνα το Security Report, παρουσιάζει τις τεχνολογίες μετάδοσης και καταγραφής αναλογικού High Definition video.Αναβαθμισμένο και εμπλουτισμένο με επιπρόσθετη ύλη, που εκτοξεύει τον συνολικό αριθμό σελίδων στις 84 κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση (Digital TV info).

Στο νέο τεύχος Νοεμβρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Ξεκινώντας από τη θεματογραφία του περιοδικού, αυτό το μήνα το Security Report, παρουσιάζει τις τεχνολογίες μετάδοσης και καταγραφής αναλογικού High Definition video. Πρόκειται για νέες προτάσεις της αγοράς που θα αντικαταστήσουν την παλαιότερη τεχνολογία HD-SDI. HD-CVI, HD-TVI και AHD ακονίζουν τα ξίφη τους στην αρένα των κατασκευαστών για το πιο πρότυπο θα επικρατήσει την μετάδοση video υψηλής ευκρίνειας. Διαβάστε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε τεχνολογίας.

Η επιλογή ενός πίνακα συναγερμού δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, αφού οι προτάσεις της αγοράς είναι άφθονες και απευθύνονται σε πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Ο Παναγιώτης Ψυχογιός σας αναλύει ποιους παράγοντες πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας πριν αποκτήσετε ένα σύστημα συναγερμού.

Η τεχνολογία HD-TVI κυκλοφορεί ήδη στην αγορά και η HikVision σε ηγετικό ρόλο παρουσιάζει την νέα σειρά Turbo HD. Ο Κώστας Τουφεξής, Διευθυντής Συστημάτων Ασφαλείας της εταιρίας ΗΛΚΑ ΑΕ., αναλύει τις δυνατότητες της νέας σειράς, που εκτοξεύει τα όρια του CCTV στα 1080p με ακτίνα 500 μέτρων.

Η διαχείριση της ασφάλειας ενός αγώνα είναι ένα κρίσιμο ζήτημα, αφού οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί και η ευθύνη μεγάλη. Στο μεγάλο αφιέρωμα του Security Report για την ασφάλεια των γηπέδων, η κα Αλεξάνδρα Παπαθιώκα της Alfa Hellas Security, αποκαλύπτει τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει η εταιρία της, μέσα από την χρόνια συνεργασία της με τα μεγαλύτερα ελληνικά πρωταθλήματα. Στο ίδιο αφιέρωμα ο κος Κωνσταντίνος Μ. Τζίκας, Δικηγόρος & Διαμεσολαβητής, Νομικός Σύμβουλος της Bodyguard Academy, παρουσιάζει τι προβλέπει η νομοθεσία για τις εταιρίες Security που αναλαμβάνουν την φύλαξη αγώνων σε Super & Football League και το πρωτάθλημα μπάσκετ Α1.

Η χριστουγεννιάτικη περίοδος πλησιάζει και τα καταστήματα λιανικής εντείνουν τα μέτρα ασφαλείας τους. Ο κος Κούρσος, Διευθυντής Τμήματος Ασφαλείας της εταιρίας ΟΚ Anytime Market, αυτό το μήνα μας παρουσιάζει στατιστική μελέτη για το μέγεθος των απωλειών από τις κλοπές σε είδη καθημερινής χρήσης. Στο ίδιο κλίμα ο Δημήτρης Σταμούλης μας αναλύει πέντε βασικά λάθη που παρατηρούνται στην ασφάλεια των κοσμηματοπωλείων.

Η εταιρία P.S.T. εξειδικεύεται στην εκπαίδευση συνοδών ασφαλείας και πρόσφατα προέβη στην υλοποίηση σεμιναρίου με θέμα το Managing πρόληψης ειδικών εγκλημάτων κατά επίσημων προσώπων, στο οποίο παραβρέθηκε και το περιοδικό μας Security Report. Μάλιστα στο πλαίσιο του σεμιναρίου, ο ιδρυτής της εταιρίας κος Κεραμιδάς παρεχώρησε συνέντευξη στο Security Report, στην οποία αναφέρθηκε για τις ευκαιρίες που προσφέρει το Security Coaching σε ένα επαγγελματία των συστημάτων ασφαλείας.

Η έκθεση Transport Security Expo, μπορεί να είναι σχετικά άγνωστη στη χώρα μας, είναι όμως η σημαντικότερη έκθεση στο χώρο των μεταφορών. Διαβάστε τι αναμένεται να δείτε όσοι επισκεφτείτε το εκθεσιακό κέντρο Ολύμπια του Λονδίνου, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου.

Από ότι φαίνεται οι εκτεταμένες υπηρεσίες για την ασφάλεια στις θάλασσες του κόσμου άρχισαν να πιάνουν τόπο. Σύμφωνα με το Διεθνές Ναυτιλιακό Γραφείο IMB, υπήρξε ύφεση της θαλάσσιας πειρατείας μέσα στο 2014.

Η πλούσια αρθρογραφία του περιοδικού συμπληρώνεται με μία έρευνα της Internet Security Threat Report και της εταιρίας Symantec, η οποία αποτελεί μια σημαντική προσπάθεια χαρτογράφησης των απειλών του διαδικτύου.

Όπως κάθε μήνα τα σημαντικότερα νέα προϊόντα της αγοράς, περνούν για τον καθιερωμένο έλεγχο από το εργαστήριο του Security Report.

Αυτό το μήνα είχαμε την τύχη να δοκιμάσουμε το πρώτο καταγραφικό της ελληνικής αγοράς με την τεχνολογία AHD. Το iCatch RAS-413 υποστηρίζει ταυτόχρονη καταγραφή σημάτων HD 720p και 960H και διατίθεται από την εταιρία Rakson.

Η εισαγωγή της Edision Hellas στο χώρο του CCTV συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση της αντιπροσωπείας της διάσημης γερμανικής εταιράις ABUS. Τα πρώτα προϊόντα ABUS που δοκιμάστηκαν στο εργαστήριο του περιοδικού μας, ήταν δύο σετ που αποτελούνται από μία all in one κάμερα και μία οθόνη αφής για ασύρματο τηλεχειρισμό. Πολυτάλαντα, ποιοτικά και κυρίως εγκαταστήσιμα από τον καθένα θα χαρακτηρίζαμε τα Video Surveillance Set της ABUS.

Το ANGA AQ-5308LH είναι το 8κανάλο καταγραφικό της νέας σειράς που εισήγαγε η εταιρία Stam Electronics. Πρόκειται για ένα υβριδικό DVR που υποστηρίζει ταυτόχρονα IP και αναλογικές 960H κάμερες, με έξοδο HDMI, ενσωματωμένο Cloud και όλα τα καλούδια που πρέπει να διαθέτει ένα σύγχρονο καταγραφικό.

Η νέα υλοποίηση της ελληνικής εταιρίας Sigma είναι η πανέμορφη σειρήνα Eris Plus. Σχεδιασμένη για εσωτερική χρήση, η Sigma Eris Plus δεν εντυπωσιάζει μόνο για την μοντέρνα σχεδίασή της, αλλά και την άρτια λειτουργικότητά της και την ποιοτική κατασκευή της.

Η εταιρία Spartan Security είναι διάσημη στο ευρύ κοινό για τον Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού που διαθέτει. Η εταιρία προχωράει στο επόμενο βήμα της. Πλέον η Spartan Security διαθέτει πλήρη σειρά υπηρεσιών φυσικής φύλαξης, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη, με τον γνωστό επαγγελματισμό και την εχεμύθεια που μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα η εταιρία.

Η εταιρία ΑΛΦΑ ΕΠΕ εδώ και χρόνια υποστηρίζει υπεύθυνα και αξιόπιστα τους τεχνικούς των συστημάτων ασφαλείας, είτε από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης στην Λ. Καραμανλή, είτε από το κατάστημα της Αθήνας στην Καλλιθέα. Η εταιρία αντιπροσωπεύει μια σειρά από μεγάλα ονόματα στο χώρο της ασφάλειας, όπως Texecom, HDPRO, NUUO, QVIS κ.ά. Το Security Report έψαξε τους καταλόγους της Alpha και σας παρουσιάζει τα πιο κινήσιμα προϊόντα της εταιρίας, δηλαδή αυτά που βγαίνουν σύμφωνα με την τιμή και τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμ...
 • Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων παγκοσμίως, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού έχουν αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία κατοικιών, επιχειρήσεων ...
 • Ajax Special Event

  Ajax Special Event

  Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
 • Hikvision Smart IPC κάμερες

  Hikvision Smart IPC κάμερες

  H Hikvision παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα δικτυακών καμερών Smart IPC, τα οποία υποστηρίζουν πολλαπλές «έξυπνες» λειτουργίες, ενώ διαθέτουν και πολλά νέα μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστο...
 • Comelit Vedo

  Comelit Vedo

  Το Vedo δεν είναι απλώς ένα σύστημα συναγερμού. Αντιπροσωπεύει την επανάσταση στην τεχνολογία, στην αποτελεσματική ασφάλεια και την απλότητα στον προγραμματισμό. Η εγκατάσταση του Vedo γίνεται πολ...
 • Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Από την ίδρυσή της το 1990, αποστολή της CPI ήταν μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας να ενισχύσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνι...