Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Αυγούστου 2015 22:26

Η μετάβαση από την αναλογική στην ψηφιακή εποχή

Ο εχθρός του καλού είναι το… καλύτερο!

Γράφει: Δημήτρης Ασίκης. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Δικτύου & Ολικής Ποιότητας της KEEPER Hellas
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F4adfd8370fcfda7ab752a20618c2d427 XL

Το ανωτέρω απόφθεγμα είναι κυριολεκτικά ο αντιπροσωπευτικός τίτλος του άρθρου που σκοπός του είναι να μας εισαγάγει στην νέα γκάμα των προϊόντων CCTV HDCVI, που προωθεί η πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία ΚΕΕPER Hellas, επίσημος και αποκλειστικός εκπρόσωπος της Dahua Technology Co Ltd στην Ελληνική αγορά.

Το ανωτέρω απόφθεγμα είναι κυριολεκτικά ο αντιπροσωπευτικός τίτλος του άρθρου που σκοπός του είναι να μας εισαγάγει στην νέα γκάμα των προϊόντων CCTV HDCVI, που προωθεί η πάντα πρωτοπόρος στην τεχνολογία ΚΕΕPER Hellas, επίσημος και αποκλειστικός εκπρόσωπος της Dahua Technology Co Ltd στην Ελληνική αγορά.

Το HDCVI SYSTEM 2 αποτελεί εξέλιξη της τεχνολογίας HDCVI της Dahua, σε ένα σύστημα ανώτερο, πιο πλήρες και πιο τεχνολογικά προηγμένο, οδηγώντας ξανά τον κλάδο του CCTV ένα βήμα μπροστά από τα καθιερωμένα. Η τεχνολογία HDCVI SYSTEM 2 παρέχει νέες λειτουργίες όπως :

Video Diagnosis:Ανάλυση σήματος Video και ενεργοποίηση ηχητικών /οπτικών ενδείξεων σε περιπτώσεις παρεμβολών στην κάμερα (στρέψη, κάλυψη, ύπαρξη ήχου κ.ά.).

UTP EQ Reset: Διόρθωση σήματος Video που μεταδίδεται μέσω καλωδίου τύπου UTP.

Zero Channel:Μετάδοση και απεικόνιση του συνόλου των καμερών, ενοποιημένες σε ένα κανάλι stream σε απομακρυσμένες συσκευές (Mobile) με ελάχιστη απαίτηση σε Mbps.

Secondary Trascoding: Ελεγχόμενη απομακρυσμένη μετάδοση Video κατά την αναπαραγωγή, για την επίτευξη του πλέον επιθυμητού αποτελέσματος (1 Mbps Upload).

QR Code: Εύκολοςπρογραμματισμός ‘’plug n play’’ μέσω ανάγνωσης κωδικού QR του καταγραφικού για απομακρυσμένη μετάδοση του συνόλου των καμερών σε mobile application.

Corridor Mode: Εναλλαγή απεικόνισης πλάνου κάμερας, με επιλογή κάθετου άξονα (16/9 → 9/16) για λήψη σε στενό οπτικό πεδίο (π.χ. διάδρομοι).

Η Dahua διαθέτει ΗDCVR καταγραφικά 4,8, 16 και 32 θέσεων που προσφέρουν:

· 3 τεχνολογίες Analogue – HDCVI – IP σε μία και μόνο μονάδα ταυτόχρονα

· Aνάλυση έως και 2.4 Megapixel σε 30 fps, προσφέροντας την καλύτερη απόδοση σε αναπαραγωγή και εγγραφή

· Mέγιστη ευελιξία επιλογών στον εγκαταστάτη

· Αναβάθμιση υφισταμένων αναλογικών εγκαταστάσεων – Μετάβαση σε ψηφιακή τεχνολογία

Κάμερες Varifocal Motor Zoom

Η επίτευξη του απόλυτου με το ελάχιστο. Οξύμωρο αλλά ακριβές στην περιγραφή του. Ο χρόνος που απαιτείται για τις ρυθμίσεις του φακού, ακόμα και για την πιο ακραία από πλευράς εγκατάστασης κάμερα, μηδενίζεται χάρη στην λειτουργία Motor Zoom. Ενσωματωμένη στο καταγραφικό ή απομακρυσμένα από mobile application, είναι πλέον το απόλυτο εργαλείο στα χέρια του εγκαταστάτη.

Επιπρόσθετα με την ενσωμάτωση και των τριών τεχνολογιών σε μια μονάδα καταγραφής είναι εφικτές (ακόμα και από το αρχικό καταγραφικό της σειράς S2) οι λειτουργίες λογισμικού Video Analytics. Προσθέτοντας μια κάμερα IP με ενσωματωμένο λογισμικό Video Analytics προσφέρουμε τεχνολογία χωρίς όρια στον τελικό χρήστη, με το μικρότερο κόστος.

Εν κατακλείδι, η παγκόσμια τάση ενοποίησης των συστημάτων ασφαλείας έχει πλέον εφαρμογή στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...