DIABASTE DWREAN SEC 127
techmail
electec 2022 3
ψηφιακή τηλεόραση
securityreport e mag odhgos 2021
23 Σεπτεμβρίου 2015 01:56

Security Report, Τεύχος 47

Με πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Οκτωβρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αφορά την νέα τεχνολογία θυροτηλέροασης Golmar GB2, μέσω της οποίας μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα, όπως ενδοεπικοινωνία, GSM και κάμερες ασφαλείας, μόλις με δύο καλώδια.

Η προσφυγική κρίση δεν είναι ένα ελληνικό, αλλά ένα πανευρωπαϊκό φαινόμενο. Ο Κωνσταντίνος Τζίκας, μέσα από το σχετικό άρθρο του αναφέρει ποιες είναι οι υποχρεώσεις της χώρα μας, αλλά και οι διεθνείς υποχρεώσεις απέναντι στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, όπως ορίζονται από το ελληνικό σύνταγμα και τους διεθνές δίκαιοΜε πλούσια και ελκυστική ύλη, κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε εξειδικευμένα σημεία διανομής, το μηνιαίο περιοδικό Security Report, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος Οκτωβρίου θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά, σε μορφή ιστοσελίδας HTML και όχι σε μορφή e-book, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο ευανάγνωστο γίνεται.

Και αυτό το μήνα στη θεματογραφία του Security Report θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Το κεντρικό θέμα αφορά την νέα τεχνολογία θυροτηλέροασης Golmar GB2, μέσω της οποίας μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα, όπως ενδοεπικοινωνία, GSM και κάμερες ασφαλείας, μόλις με δύο καλώδια.

Η προσφυγική κρίση δεν είναι ένα ελληνικό, αλλά ένα πανευρωπαϊκό φαινόμενο. Ο Κωνσταντίνος Τζίκας, μέσα από το σχετικό άρθρο του αναφέρει ποιες είναι οι υποχρεώσεις της χώρα μας, αλλά και οι διεθνείς υποχρεώσεις απέναντι στο μεγάλο αυτό πρόβλημα, όπως ορίζονται από το ελληνικό σύνταγμα και τους διεθνές δίκαιο.

Ο κος Ευάγγελος Χριστοδουλάκης, διευθυντής ασφαλείας του ξενοδοχείου Athens Intercontinental, μιλάει στον Δημήτρη Σταμούλη για το πώς θα πρέπει να είναι οι υπηρεσίες ασφαλείας στα ξενοδοχεία και τι διαφορές και ιδιομορφίες έχει η παροχή τους στα σύγχρονα ξενοδοχεία.

Η Paris Air Show 2015 είναι μια έκθεση που καταπιάνεται με την αεροδιαστημική βιομηχανία. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν όλα τα νέα αεροσκάφη, με ζωντανές επιδείξεις μάλιστα, των μεγάλων εταιριών του χώρου.

Σύμφωνα με έρευνα που παρουσίασε η Ελληνική Αστυνομία, μέσα στο 2014 είχαμε σοβαρή υποχώρηση της εγκληματικότητας. Διαβάστε όλα τα στατιστικά στοιχεία και τους δείκτες του 2014, όπως τα παρουσίασε η ΕΛΑΣ.

Η διαχείριση κίνδυνων ασφαλείας στη θάλασσα δεν είναι κάτι σύνηθες και πρέπει να προσεγγίζεται με διαφορετικό τρόπο όπως αναφέρουν οι συγγραφείς του άρθρου Hans Liwång (Swedish Defence University), Karl Sörenson (Swedish Defence University) και Cecilia Österman (Linnaeus University).

Η βιομηχανική κατασκοπεία αυξάνεται και στο γνωστό «Φόρουμ Βιομηχανίας 4.0», που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο αναφέρθηκαν νέες προτάσεις πάνω σε ζητήματα ασφαλείας IT για βιομηχανικές εγκαταστάσεις και μηχανήματα.

Και αυτό το μήνα αρκετά ενδιαφέροντα προϊόντα πέρασαν την πόρτα του εργαστηρίου μας, για τον καθιερωμένο έλεγχο, εκτός από το σύστημα θυροτηλεόρασης της Golmar που ήδη αναφέραμε.

Συγκεκριμένα αυτό το μήνα δοκιμάσαμε το νέο σετ καμερών – καταγραφικού της Haoowell Β104, που επιτρέπει την διέλευση σημάτων 1080p, μέσω από ομοαξονικό καλώδιο, χάρη στην τεχνολογία AHD που υποστηρίζουν.

Ταυτόχρονα δοκιμάσαμε και το νέο DVR, Anga AQ-5508, που υποστηρίζει ταυτόχρονα αναλογικές, IP κάμερες και AHD κάμερες, κάτι που επιτρέπει την εφαρμογή του σε μικτές εγκαταστάσεις.

Καλύπτοντας κάθε μήνα όλες τις εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και παρουσιάζοντας πρωτότυπα και πρακτικά θέματα που προέρχονται μέσα από την επαγγελματική εμπειρία των συνεργατών μας, ευελπιστούμε το νέο τεύχος του Security Report να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διασκέδασης, ενημέρωσης και επαγγελματικής κατάρτισης.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Ιουλίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Ιουλίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • IFSEC International 2022 – Ρεπορτάζ από τον εκθεσιακό χώρο του ExCeL στο Λονδίνο!

  IFSEC International 2022 – Ρεπορτάζ από τον εκθεσιακό χώρο του ExCeL στο Λονδίνο!

  Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής έκθεση IFSEC International 2022, η οποία επέστρεψε στον εκθεσιακό χώρο ExCeL του Λονδίνου μετά από δύο χρόνια απουσίας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ...
 • SIGMA SECURITY – Εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας στο Περιστέρι

  SIGMA SECURITY – Εγκαίνια του νέου καταστήματος της εταιρείας στο Περιστέρι

  Ένα νέο σημείο εξυπηρέτησης για τους επαγγελματίες συστημάτων ασφαλείας άνοιξε στο μεγαλύτερο σε πληθυσμό Δήμο της χώρας, το Περιστέρι. Πρόκειται για το καινούργιο κατάστημα της SIGMA SECURITY...
 • 2ο Τεχνικό Σεμινάριο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη!

  2ο Τεχνικό Σεμινάριο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. στην Θεσσαλονίκη!

  Ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος, σε συνεργασία με την Dahua Technology Greece, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία το δεύτερο τεχνικό σεμινάριο του...
 • Οι τάσεις και οι προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν οι Integrators

  Οι τάσεις και οι προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουν οι Integrators

  Αν θέλαμε να δώσουμε έναν ορισμό για την φυσική-περιμετρική ασφάλεια, τότε θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή, αποτελείται από όλα εκείνα τα συστήματα και τις τεχνολογίες που προστατεύουν τους ανθρώπ...
 • Αναγνώριση Προσώπου

  Αναγνώριση Προσώπου

  Η βελτιωμένη ακρίβεια και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η σημερινή τεχνολογία της αναγνώρισης προσώπου την καθιστούν ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο της ταυτότητας των χρηστών. Οι επαγγελματίες του...
 • Το νέο πρότυπο κωδικοποίησης βίντεο H.266 μειώνει το μέγεθος του βίντεο έως και 50%

  Το νέο πρότυπο κωδικοποίησης βίντεο H.266 μειώνει το μέγεθος του βίντεο έως και 50%

  Το 2020, η Fraunhofer HHI με έδρα το Βερολίνο ανακοίνωσε επίσημα το πρότυπο κωδικοποίησης και αποκωδικοποίησης βίντεο επόμενης γενιάς H.266/VVC (Versatile Video Coding), το οποίο υποστηρίζεται πλέ...
 • Hikvision AX Hybrid PRO

  Hikvision AX Hybrid PRO

  Η Hikvision ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου συστήματος συναγερμού, το AX Hybrid PRO που έρχεται με μία νέα και καινοτόμα τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων, την «Speed-X». Με τη νέα αυτή τεχνολογί...
 • Supervoice SVC-SP10, SVC-SP20 και SVC-SP30

  Supervoice SVC-SP10, SVC-SP20 και SVC-SP30

   Η Supervoice πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία μίας νέας σειράς HD IP μεγαφώνων και horn, που έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα προϊόντων της. Πρόκειται για δύο προηγμένα IP speakers και ένα...
 • Uniview XVR301-Q Series & XVR301-16G Series XVR 4, 8 και 16 καναλιών

  Uniview XVR301-Q Series & XVR301-16G Series XVR 4, 8 και 16 καναλιών

  H εταιρία Stam Electronics επεκτείνει την προϊόντική γκάμα βιντεοεπιτήρησης της και ανακοινώνει μία νέα συνεργασία με τη UNIVIEW, τον τρίτο μεγαλύτερο κατασκευαστή CCTV προϊόντων στον κόσμο! Θέλον...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ

Please enable the javascript to submit this form


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design