Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Σεπτεμβρίου 2017 10:56

Υβριδικοί πίνακες συναγερμού

Οι καλύτερες προτάσεις της ελληνικής αγοράς

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
121e78c934fd47747b7535fef07b8461 XL 413458c7

Τα υβριδικά συστήματα συναγερμού μας επιτρέπουν να ασφαλίζουμε το εσωτερικό ή το εξωτερικό της οικίας μας με ενσύρματες ή και ασύρματες συσκευές, όπως ανιχνευτές, μαγνητικές επαφές, σειρήνες κ.ά. Τα περισσότερα υβριδικά συστήματα που διατίθενται σήμερα, είναι συναγερμοί ασφαλείας υψηλής ποιότητας που μπορούν να παραμείνουν πλήρως λειτουργικοί για τα επόμενα χρόνια.

Τα υβριδικά συστήματα συναγερμού μας επιτρέπουν να ασφαλίζουμε το εσωτερικό ή το εξωτερικό της οικίας μας με ενσύρματες ή και ασύρματες συσκευές, όπως ανιχνευτές, μαγνητικές επαφές, σειρήνες κ.ά. Τα περισσότερα υβριδικά συστήματα που διατίθενται σήμερα, είναι συναγερμοί ασφαλείας υψηλής ποιότητας που μπορούν να παραμείνουν πλήρως λειτουργικοί για τα επόμενα χρόνια.

Τα συστήματα συναγερμού και ειδικότερα τα υβριδικά, έχουν γνωρίσει σπουδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, αφού προσφέρουν υψηλή αξιοπιστία στο τρόπο λειτουργίας τους, προηγμένες τεχνικές, καινοτομίες και είναι κατάλληλα και για περιμετρική τοποθέτηση σε μια οικία. Ωστόσο, αυτό που κάνει τα υβριδικά συστήματα συναγερμού να ξεχωρίζουν είναι η υψηλή ασφάλεια, η γρήγορη εγκατάσταση, η δυνατότητα μεταφοράς του συναγερμού σε ένα άλλο χώρο, καθώς και η εύκολη μελλοντική επέκταση των αισθητήρων σε σημεία που δεν έχουν προβλεφτεί.

Η κατάλληλη επιλογή ενός υβριδικού συναγερμού, εξαρτάται κυρίως από το χώρο εγκατάστασης. Αν θέλουμε να καλύψουμε ένα μεγάλο χώρο, τότε ο συναγερμός που θα επιλέξουμε θα πρέπει να υποστηρίζει πολλές ζώνες, ώστε να μπορούμε να τοποθετήσουμε περισσότερους ασύρματους αισθητήρες.

Η κεντρική μονάδα, είναι ο πίνακας, που συντονίζει και ελέγχει όλες τις λειτουργίες του συστήματος συναγερμού, λαμβάνοντας σήματα από τους αισθητήρες και ανάλογα με τον προγραμματισμό ενεργοποιεί τις εξόδους. Η κεντρική μονάδα είναι στην ουσία μία πλακέτα, που αποτελείται από το μικροελεγκτή, ο οποίος επεξεργάζεται τα σήματα από τους αισθητήρες, δέχεται εντολές προγραμματισμού και λειτουργίας από το πληκτρολόγιο και ενεργεί αντίστοιχα με αυτές στις εξόδους του. Ο πίνακας ελέγχου στους περισσότερους υβριδικούς συναγερμούς διαθέτει αρκετές ζώνες. Ωστόσο, χρησιμοποιώντας μονάδες επέκτασης μπορούμε να αυξήσουμε τον αριθμό των ενσύρματων και ασύρματων ζωνών ασφαλείας που μπορεί να υποστηρίξει ο κεντρικός πίνακας ελέγχου.

Ο χρόνος και τα χρήματα που δαπανώνται για την απόκτηση και την εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού, θα πρέπει να θεωρείται ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση στην ασφάλεια.

Στο αφιέρωμα που ακολουθεί θα δούμε με αλφαβητική σειρά ανά κατασκευαστή το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά από το χώρο των υβριδικών πινάκων συναγερμού.

Αnga Sparta 300
Το κέντρο Anga Sparta 300 προορίζεται για χρήση σε σπίτια ή σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και βασίζεται ουσιαστικά στην ασύρματη επικοινωνία με τους αισθητήρες. Συνολικά μπορεί να υποστηρίξει 32 ασύρματες ζώνες και 2 ενσύρματες. Περιλαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες μονάδες και χάρη στην ασύρματη επικοινωνία του, το κέντρο είναι ιδανική περίπτωση για τον ιδιώτη που θέλει να στήσει μόνος του το σύστημα συναγερμού του ή γενικότερα για εφαρμογές όπου δεν είναι εύκολο να περαστούν καλώδια και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα All In One κέντρο συναγερμού. Το σύστημα Sparta 300 περιλαμβάνει τα πάντα στην κεντρική μονάδα. Μέσα από το πληκτρολόγιο, την οθόνη LCD και την υποστήριξη φωνητικών εντολών, ο τοπικός προγραμματισμός του είναι παιχνιδάκι. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται αναλυτικές ελληνικές οδηγίες και τα πάντα στο σύστημα είναι εξελληνισμένα, από το μενού της οθόνης LCD, έως τις φωνητικές εντολές. Η κεντρική μονάδα εσωκλείει και τον πίνακα συναγερμού, με τις ενσύρματες συνδέσεις, τον τηλεφωνητή PSTN και τη μονάδα GSM. Μέσω GSM ο πίνακας μπορεί να επικοινωνήσει με τηλέφωνα και κέντρο λήψης σημάτων (υποστηρίζει Contact ID) σε περίπτωση όπου αποτύχει η PSTN σύνδεση ή δεν υπάρχει ενσύρματη σύνδεση στην περιοχή. Μάλιστα, μέσω GSM ο χρήστης μπορεί να στείλει σήματα στον συναγερμό για απομακρυσμένο έλεγχο, υποστηρίζοντας και app για συσκευές iOS και Android. Μικρή και «θαυματουργή» η συσκευασία του συστήματος περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζονται για τη βασική λειτουργία του συναγερμού. Περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα Sparta 300, το τροφοδοτικό, 1 ασύρματο ραντάρ AG-339BF, 1 μαγνητική επαφή AG-33W και 2 ασύρματα τηλεχειριστήρια AG-B306. Επίσης, θεωρούμε εξαιρετικά σημαντικές τις αναλυτικές, ελληνικές οδηγίες χρήσης για την κεντρική μονάδα, αλλά και για κάθε περιφερειακή μονάδα της συσκευασίας.
Stam Electronics, τηλ.: 210-6002159.

Artec AR-7540
Το ασύρματο σύστημα συναγερμού της Artec διαθέτει μια σειρά από συσκευές υψηλής αξιοπιστίας, καθώς και μοναδικά χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για εφαρμογή σε κατοικίες γραφεία ακόμα και σε μικρούς βιοτεχνικούς χώρους. Βασικό χαρακτηριστικό του συστήματος, είναι η ασύρματη επικοινωνία με τις περιφερειακές μονάδες, η οποία δεν απαιτεί επιπλέον καλωδίωση καθώς και η πολλαπλή συνδεσιμότητα με όλους τους τρόπους επικοινωνίας διαθέσιμους στη βασική έκδοση. Το σετ AR-7540 της Artec περιλαμβάνει την κεντρική μονάδα GSM AR-7540 με την κεντρική πλακέτα, το πληκτρολόγιο Β-7540 (με οθόνη ICON πλήρη χειρισμό του συναγερμού, την εισαγωγή κωδικών και για τον προγραμματισμό των λειτουργιών του κέντρου), το μεταλλικό κουτί και ένα μετασχηματιστή. Διαθέτει εισόδους για 8 ενσύρματες και 32 ασύρματες ζώνες, SIA-TCP πρωτόκολλο για ΚΛΣ μέσω LAN ή GPRS και 3 ταυτόχρονους τρόπους επικοινωνίας, όπως SMS, τηλεφωνική κλήση και κεντρικό σταθμό. Ο Πίνακας συναγερμού μπορεί να προγραμματιστεί με 3 διαφορετικούς τρόπους όπως (πληκτρολόγιο, web interface, Mobile App) που το κάνουν πιο φιλικό σε κάθε εγκαταστάτη. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα προγραμματισμού και χειρισμού 16 ασύρματων διακοπτών για τη σύνδεση τους στο πίνακα χωρίς καλώδια, δίνοντας μας τη δυνατότητα να μετατρέψουμε την οικία μας σε smart home. Υποστηρίζει ελληνικές φωνητικές εντολές με οδηγίες για το χειρισμό και τον προγραμματισμό του συστήματος και διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή με αναφορά ζωνών συναγερμού, ακρόασης /ομιλίας στον χώρο και αποστολή SMS στους χρήστες με τα συμβάντα. Το σύστημα έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει μέχρι και 512 συμβάντα που μπορεί να προέρχονται από ενεργοποίηση ανιχνευτή, προσπάθεια παραβίασης του συστήματος, διακοπή τηλεφωνικής γραμμής, όπλιση και αφόπλιση του συστήματος και χαμηλό επίπεδο μπαταρίας. Στην καταγραφή των συμβάντων περιλαμβάνεται και η ώρα που συνέβη, ο αριθμός της ζώνης που παραβιάστηκε και ο τύπος της παραβίασης. Επίσης ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί το σύστημα μέσω του smartphone του με δωρεάν application για android kai IOS όπου μπορεί να ελέγξει Live τη κατάσταση του συστήματος, την κατάσταση των ζωνών καθώς και να ενημερώσει τον χρήστη για τα alarm με push up πληροφορίες στην οθόνη. Επιπλέον το σύστημα ενημερώνει με sms και ηχητικές εντολές στο τηλέφωνο.
Artion Security, τηλ.: 210-5322734.

Bosch AMAX 4000
Ο πίνακας AMAX 4000 είναι ένα πολύ αξιόπιστο και ευέλικτο σύστημα συναγερμού, το οποίο μπορεί να ενοποιηθεί με συστήματα παρακολούθησης βίντεο για να προβάλει εικόνα βίντεο αλλά και ειδοποιήσεις συναγερμού σε smartphone, tablet ακόμα και Η/Υ. Το σύστημα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και για ανίχνευση πυρκαγιάς, χρησιμοποιώντας είτε ενσύρματους ανιχνευτές καπνού ή τους ασύρματους ανιχνευτές καπνού της σειράς RADION. Πιο συγκεκριμένα ο πίνακας συναγερμού AMAX 4000 της Bosch διαθέτει 16 ζώνες με δυνατότητα επέκτασης έως 64 ζώνες, 2 supervised και 2 unsupervised εξόδους και onboard PSTN τηλεφωνητή. Περιφερειακά, υποστηρίζει 16 πληκτρολόγια TEXT, LED ή LCD, IP και GPRS μονάδες επικοινωνίας, 1 ασύρματο δέκτη για σύνδεση ασύρματων αισθητήρων με δυνατότητα επέκτασης του σήματος με μέχρι 8 επαναλήπτες, 6 επιπρόσθετες μονάδες 8 εισόδων και 2 επιπρόσθετες μονάδες των 8 ρελέ. Σε περίπτωση συναγερμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάμερες IP της Bosch για οπτική επιβεβαίωση. Ο προγραμματισμός του πίνακα μπορεί να γίνει από το πολύ απλό μενού του ΑΜΑΧ 4000 TEXT, LCD ή LED πληκτρολογίου. Μέσω του κυρίως πληκτρολογίου, οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν εύκολα και γρήγορα το σύστημα συναγερμού και παράλληλα μπορούν και να ελέγχουν ξεχωριστά τη κατάσταση σε κάθε δωμάτιο ή γραφείο, εξοικονομώντας χρόνο. Μάλιστα, για απλές εγκαταστάσεις αρκεί ο default προγραμματισμός και οι επεμβάσεις του τεχνικού ελαχιστοποιούνται. Ένας άλλος τρόπος προγραμματισμού είναι μέσω του λογισμικού A-Link Plus για απομακρυσμένη ρύθμιση από υπολογιστή. Η επικοινωνία του πίνακα με τον υπολογιστή μπορεί να γίνει μέσω USB, PSTN, IP ή GPRS. Η εξαιρετική αξιοπιστία των συστημάτων συναγερμού AMAX, είναι απόδειξη της υψηλής ποιότητας τους. Έχουν δοκιμαστεί από διάφορα εργαστήρια και έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το EN 50131-3 Grade 2.
Simon Technologies, τηλ.: 210-5563303.

CM Security i500BI-COM
Το σύστημα ασφαλείας/ συναγερμού i500BI-COM, της CM Security, αναγνωρίζει όλους τους κινδύνους όπως διάρρηξη, πυρκαγιά, διαρροή νερού ή αέριου και είναι πολύ ευέλικτο δίνοντας την δυνατότητα να ασφαλίζεται ένα δωμάτιο ή και ολόκληρο το σπίτι. Ένα ακόμη πλεονέκτημα του συστήματος, πέρα από την μεγάλη εμβέλειά του, είναι η αξιόπιστη και συνεχή επικοινωνία μεταξύ όλων των συσκευών, καθώς οι περισσότερες λειτουργούν µε μπαταρίες. Η λύση του ασύρματου συναγερμού σας γλιτώνει χρόνο και χρήμα κατά την εγκατάσταση, αφού δεν γίνεται τοποθέτηση καλωδίων και διάφορων εκδορών στους τοίχους. Έτσι μπορείτε εύκολα και γρήγορα να εγκαταστήσετε το σύστημα ασφαλείας. Επιπλέον το σύστημα είναι πάντα εύκολα επεκτάσιμο, όπως επίσης εύκολη είναι η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση του π.χ. σε µια μετακόμιση. Το κέντρο του i500BI-COM, σας δείχνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες ασφαλείας και είναι εύκολο στη χρήση του και τον προγραμματισμό. Ελέγχει όλες τις λειτουργίες και διατηρεί συνεχώς την παρακολούθηση κάθε είδους ανιχνευτή κινδύνου και της σειρήνας, όπως και των 18 ενσύρματων ζωνών παρακολούθησης. Ελέγχει, καταγράφει και διαχειρίζεται την μετάδοση σημάτων μεταξύ όλων των στοιχείων του συστήματος. Έτσι δίνει σήμα κινδύνου στην εξωτερική σειρήνα ή το κέντρο λήψης σημάτων. Το κεντρικό σύστημα επικοινωνεί µε τα υπόλοιπα στοιχεία µέσω 868MHz, µια αξιόπιστη ραδιοσυχνότητα ελεύθερης χρήσης. Το σύστημα επιτρέπει την απομακρυσμένη ενεργοποίηση και διαχείριση συστήματος μέσω κινητού.
CM Security GmbH & Co. KG, τηλ.: 2311-821295.

Crow Serenity
Το ασύρματο σύστημα συναγερμού Serenity της Crow διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν εξαιρετικά ελκυστικό και πρακτικό. Απόλυτα μοντέρνο, δεν έχει αφήσει καμία δυνατότητα της σύγχρονης τεχνολογίας ανεκμετάλλευτη! Η κεντρική μονάδα περιλαμβάνει οθόνη LCD με ελληνικό μενού και εικονίδια, φωτιζόμενα πλήκτρα αφής, φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά και ηχείο. Όλα αυτά, σε μια πολύ λεπτή (βάθους μόλις 3,5 εκατοστών), εντυπωσιακής σχεδίασης μονάδα, που περιλαμβάνει επίσης, RFID reader, Ethernet, GSM/GPRS, PSTN και USB. Η λίστα των αμφίδρομων ασύρματων περιφερειακών συσκευών, με τις οποίες μπορεί να συνεργαστεί το Serenity, είναι εντυπωσιακή: ανιχνευτές κίνησης εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, από τους οποίους ορισμένοι περιλαμβάνουν και κάμερα για οπτική επιβεβαίωση συναγερμού ή απομακρυσμένο έλεγχο του χώρου, πληκτρολόγια χειρισμών και LCD με RFID reader, μπουτόν χειρισμού, μπουτόν πανικού, μαγνητική επαφή, ανιχνευτή καπνού, ανιχνευτή πλημμύρας, ανιχνευτή θραύσης τζαμιών, τηλεχειριζόμενη πρίζα AC, επέκταση 4 εξόδων bi-stable ρελέ, αναμεταδότη και φυσικά εξωτερική και εσωτερική σειρήνα. Επίσης, παρέχεται η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης άλλων universal ασύρματων περιφερειακών, όπως υπέρυθρες δέσμες, ανιχνευτή δονήσεων για περιφράξεις και περισσότερους ανιχνευτές κίνησης. Όλα τα εν λόγω περιφερειακά δεν χρειάζονται καλωδιώσεις για την εγκατάστασή τους και λειτουργούν με μπαταρίες που διαρκούν πολλά χρόνια. Από ένα τέτοιο σύγχρονο σύστημα συναγερμού δεν θα μπορούσε να λείπει και η δυνατότητα πρόσβασης μέσω smartphone. Το Serenity όμως πάει ένα βήμα μπροστά την απομακρυσμένη επιτήρηση/διαχείριση/παρεχόμενη ασφάλεια, υποστηρίζοντας τεχνολογία Cloud και απλοποιώντας στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία σύνδεσης με smartphone, tablet ή υπολογιστή. Το σύστημα συναγερμού Serenity υποστηρίζει έως 32 ασύρματες περιφερειακές συσκευές. Από το σύνολο των 32 ζωνών, δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως ενσύρματες ζώνες. Η συχνότητα ασύρματης λειτουργίας του πίνακα είναι 868MHz και η επικοινωνία αμφίδρομη. Οι μέθοδοι ειδοποίησης και επικοινωνίας είναι περισσότερο από πλήρεις: push notifications στο κινητό από το Crow Cloud, φωνητικά μηνύματα και DTMF εντολές μέσω PSTN/GSM, SMS, Email. Επίσης, σύνδεση με Κέντρα Λήψης Σημάτων με CID ή SIA μέσω PSTN, Ethernet, GSM και GPRS. O προγραμματισμός του Serenity και των παραμέτρων λειτουργίας των περιφερειακών γίνεται μέσω USB, PSTN και TCP/IP από υπολογιστή, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Easy-Serenity. Η επιτοίχια τοποθέτησή του γίνεται πολύ εύκολα, μέσω της αποσπώμενης βάσης, πάνω στην οποία πραγματοποιούνται οι συνδέσεις και στη συνέχεια έρχεται και κουμπώνει πάνω η κεντρική μονάδα.
ΗΛΚΑ ΑΕ, τηλ.: 210-6071510.

DSC PowerSeries & PowerSeries NEO
Η DSC με έδρα και παραγωγή των προϊόντων της στον Καναδά, έχει παρουσία στον κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας εδώ και 38 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να δημιουργήσει πρωτοποριακές συσκευές που άνοιξαν νέους ορίζοντες σε οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές. Σήμερα ως κορυφαίο μέλος πλέον του ομίλου Tyco International διαθέτει στην παγκόσμια αγορά δύο σειρές ολοκληρωμένων προϊόντων με τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά η κάθε μία. Η σειρά Power είναι η πρόταση για ένα αξιόπιστο και ποιοτικό σύστημα ασφαλείας για μικρές έως και μεσαίες εγκαταστάσεις. Τα δυναμικά χαρακτηριστικά αυτής της σειράς επιτρέπουν στους εγκαταστάτες να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα οικονομικό σύστημα ασφαλείας, που όμως δεν υστερεί σε τίποτα, σε ασφάλεια και λειτουργικότητα. Η σειρά διαθέτει μοντέρνα πληκτρολόγια με κομψή εμφάνιση, μεγάλα φωτιζόμενα πλήκτρα, έξυπνα πλήκτρα αυτοματοποιημένων λειτουργιών, οθόνη με μηνύματα στην ελληνική γλώσσα, απλό και κατανοητό τρόπο λειτουργίας. Οι ελληνικές οδηγίες που συνοδεύουν το σύστημα κάνουν την χρήση του παιχνιδάκι, ακόμα και για άτομα μεγάλης ηλικίας. Οι ευέλικτες, εναλλακτικές μέθοδοι επικοινωνίας μέσω Internet με GSM/GPRS και η πλήρης γκάμα ασύρματων και ενσύρματων περιφερειακών, συμπληρώνουν το τελικό πακέτο. Στη σειρά αυτή υπάρχουν 5 επιλογές πίνακα συναγερμού που υποστηρίζουν από 5 έως 64 ζώνες και έως 8 υποσυστήματα. Η σειρά Power Neo είναι η πρόταση για ένα κορυφαίο σύστημα ασφαλείας χωρίς περιορισμούς, τόσο για μικρές έως πολύ μεγάλες εγκαταστάσεις. Στη σειρά αυτή υπάρχουν 4 επιλογές πίνακα συναγερμού που υποστηρίζουν από 16 έως 128 ενσύρματες ή ασύρματες ζώνες και έως 8 υποσυστήματα. Η πληθώρα ασύρματων περιφερειακών μπορούν να καλύψουν έργα κάθε κλίμακας και να μειώσουν σημαντικά το χρόνο και συνεπώς το κόστος εγκατάστασης.
Novatron Security Distribution, τηλ.: 210-6179919.

DSC PowerSeries NEO
Η νέα σειρά NEO της DSC συνδυάζει την ενσύρματη παραδοσιακή τεχνολογία συναγερμών με την ευκολία της σύγχρονης ασύρματης επικοινωνίας. Το σύστημα μπορεί να συνεργαστεί με πληθώρα περιφερειακών ενσύρματων ή ασύρματων μονάδων και να εφαρμοστεί σε μικρές, αλλά και μεγάλες επιχειρήσεις. Η ταχύτατη εγκατάσταση του συστήματος μειώνει κατά μέσο όρο το χρόνο εφαρμογής έως 50% σε σχέση με ένα παραδοσιακό καλωδιακό σύστημα συναγερμού. Το μήκος ασύρματης επικοινωνίας μπορεί να φτάσει τα 2.000 μέτρα, προσφέροντας εύκολη επέκταση καθώς αλλάζουν οι ανάγκες. Οι μπαταρίες των αισθητήρων χρειάζονται αλλαγή μόνο κάθε 5 έως 7 χρόνια, μειώνοντας το χρόνο υποστήριξης και το κόστος. Το σύστημα βασίζεται στη βραβευμένη τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης PowerG, που χρησιμοποιείται από πληθώρα ασύρματων συσκευών παγκοσμίως, παρέχοντας ασφάλεια και σταθερότητα. Η τεχνολογία βασίζεται σε πολυκάναλη μετάδοση με αυτόματη αλλαγή καναλιού και κρυπτογράφηση 128 bit. Όσον αφορά την αλληλεπίδραση με τον χρήση αλλά και τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείρισης από τον τεχνικό, η σειρά NEO διαθέτει προηγμένη εφαρμογή για φορητές συσκευές, όπως και για υπολογιστή. Μέσω αισθητήρων κίνησης που ενσωματώνουν κάμερα, ο χρήστης μπορεί να ταυτοποιεί έναν συναγερμό με εικόνα από το χώρο.
Automatic Alarm Systems, τηλ.: 210-2135884.

DSC PowerSeries NEO
Η πρωτοποριακή σειρά NEO της DSC είναι ένα υβριδικό σύστημα ασφαλείας κατάλληλο τόσο για μικρές επιχειρήσεις όσο και για μεγάλες εμπορικές εγκαταστάσεις. Το σύστημα διαθέτει τέσσερις πίνακες ελέγχου που κυμαίνονται από 16 έως 128 ζώνες με σκοπό να καλύψει ακόμα και τις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Το σύστημα βασίζεται στη πρωτοποριακή τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης PowerG, που χρησιμοποιείται από πληθώρα ασύρματων συσκευών παγκοσμίως, παρέχοντας ασφάλεια, απλότητα στην εγκατάσταση και φιλικότητα προς το χρήστη. Ένα ευρύ φάσμα συσκευών αξιοποιεί τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για να επωφεληθεί από την ευκολία, την ευελιξία και τις ανώτερες δυνατότητες που προσφέρει η ασύρματη τεχνολογία PowerG. Οι συσκευές PowerSeries Neo απαιτούν ελάχιστο χρόνο εγκατάστασης εξαιτίας των λιγότερων απαιτήσεων καλωδίωσης, επιτρέποντας την εγκατάσταση συσκευών ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές. Η ευρεία επιλογή των συσκευών περιλαμβάνει ανιχνευτές κίνησης PowerG, επαφές, ασύρματα πλήκτρα, ανιχνευτές καπνού και ανιχνευτές μονοξειδίου του άνθρακα. Σχεδιασμένο για την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών, η μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων συσκευών και περιφερειακών που διατίθενται για το PowerSeries Neo ενσωματώνεται άψογα με λογισμικό απομακρυσμένης υπηρεσίας για την επαλήθευση συναγερμού και την απομακρυσμένη διάγνωση του συστήματος.
Axxon Security, τηλ.: 210-6014100.

IDS X-Series
Ο συναγερμός IDS X-Series είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα συστήματα ασφαλείας στην αγορά. Πλήρως προσαρμοσμένος στα ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευής και με διεθνείς πιστοποιήσεις, ο συναγερμός IDS X-Series προτείνετε σε εγκαταστάσεις σε μεγάλους χώρους και γενικά σε χώρους με υψηλές απαιτήσεις. Οι δυνατότητες επέκτασης του συναγερμού είναι μεγάλες. Ξεκινάει από 8 ζώνες και καταλήγει σε 64 ζώνες προστασίας. Άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα, είναι ο διαχωρισμός του σε 8 partition (υποσυστήματα). Ο συναγερμός IDS X-Series μπορεί να χωρίσει έναν μεγάλο χώρο σε μικρότερα υποσυστήματα, δίνοντας τεράστια ευελιξία και προστασία. Για παράδειγμα, μια επιχείρηση μπορεί να διαχωριστεί στα επιμέρους τμήματά της σαν να είχε το κάθε τμήμα διαφορετικό συναγερμό. Ο κεντρικός πίνακας υποστηρίζει 8 ζώνες με τερματική αντίσταση & tamper ανά ζώνη. Με δυνατότητα επέκτασης έως 64 ζώνες, ο συναγερμός IDS X-Series μπορεί να δεχθεί πληθώρα περιφερειακών συναγερμού π.χ. ραντάρ, μαγνητικές επαφές με σκοπό την κάλυψη των αναγκών ενός μεσαίου – μεγάλου χώρου. Παρέχει 4 διαφορετικά προφίλ όπλισης STAY και ενσωματώνει κωδικοποιητή για επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων και Voice Module της IDS για τηλεχειρισμό μέσω τηλεφώνου. Επιπλέον, διαθέτει μία ζώνη πανικού στη κεντρική μονάδα, 5 προγραμματιζόμενους εξόδους με δυνατότητα επέκτασης έως 24 και επιτρέπει τη προσθήκη ασύρματων ζωνών με δέκτη σύνδεσης BUS της IDS. Τέλος, ο συναγερμός IDS διαθέτει ηλεκτρονική διάταξη SPD για προστασία έναντι σε κεραυνούς, υπερτάσεις και είναι δοκιμασμένος για να αντέχει ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες, παρέχοντας ασφάλεια στον χώρο σας με μεγάλη αξιοπιστία. Ο απομακρυσμένος έλεγχος και η διαχείριση πραγματοποιείται μέσω κινητού, ενώ ο προγραμματισμός με υπολογιστή γίνεται μέσω USB Module ή Modem.
Electrosystems, τηλ.: 210-9640258.

JR Security 4G-COM
Το 4G-COM είναι ένα σύγχρονο σύστημα συναγερμού που μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές εφαρμογές. Ξεχωρίζει για τις δυνατότητες επικοινωνίας που διαθέτει, προσφέροντας στον τελικό χρήστη την επιλογή χρήσης IP Interface ή GSM. Υποστηρίζει συνολικά 64 ζώνες ανίχνευσης μέσω bus 485, που μπορούν να είναι είτε ενσύρματες, είτε ασύρματες. Είναι συμβατός με ανιχνευτές PIR-CAM για επιβεβαίωση συναγερμών μέσω βίντεο. Τις εικόνες και τα βίντεο μπορεί να τα προωθεί σε Κέντρα Λήψης Σημάτων, είτε στον τελικό χρήστη. Ο συναγερμός είναι ιδιαίτερα φιλικός τόσο προς τον τεχνικό, υποστηρίζοντας διαχείριση μέσω Web (jCloud), όσο και στον χρήστη, με την υποστήριξη της εφαρμογής jTouch για φορητές συσκευές Android και iOS. Ο πίνακας 4G-COM υποστηρίζει συνολικά 16 χρήστες και 4 partitions. Ενσωματώνει πληκτρολόγιο και οθόνη, αλλά μπορεί προαιρετικά να υποστηρίξει ως 6 επιπλέον πληκτρολόγια. Μέσω των MIO expanders επεκτείνει τις ζώνες του και συνολικά μπορεί να υποστηρίξει 64 ζώνες μέσω 7 MIO expanders ή BUS/W ανιχνευτών. Οι αισθητήρες μπορούν να είναι ασύρματοι ή ενσύρματοι. Η επικοινωνία με τον πίνακα μπορεί να γίνει μέσω Ethernet, GPRS ή GSM. Η αποστολή αναφοράς μπορεί να γίνει σε Κέντρο Λήψης Σημάτων και σε έως 4 τηλέφωνα. Παράλληλα, υποστηρίζει φωνητικά μηνύματα σε 2 ιδιωτικά τηλέφωνα. Η διαχείριση του πίνακα μπορεί να γίνει είτε μέσω IP με Web Access ή app, είτε μέσω SMS.
Force Electronics, τηλ.: 2310-805180.

NOVA Security Alarm System P64
Το σύστημα συναγερμού της NOVA βασίζεται στον υβριδικό πίνακα P64 (64 ζωνών – διαθέσιμο σε 32 & 16 ζώνες) και υποστηρίζει πληθώρα μονάδων επέκτασης για να μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες οποιασδήποτε εγκατάστασης. Ένα από τα σημεία κλειδιά του συστήματος, είναι ότι οι ζώνες του μπορούν να είναι είτε ενσύρματες, είτε ασύρματες. Η σειρά των ασύρματων αισθητήρων περιλαμβάνει επαφές και ανιχνευτές κίνησης επιτρέποντας στον τεχνικό να επεκτείνει τη χρήση του συστήματος, χωρίς επιπλέον δίκτυο καλωδίωσης. Η επικοινωνία των ασύρματων ανιχνευτών με τον πίνακα είναι αμφίδρομη (868MHz), εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία του συστήματος, παρέχοντας ταυτόχρονα και χρήσιμα στατιστικά επικοινωνίας στον τεχνικό και τον τελικό χρήστη. Ταυτόχρονα παρέχει δυνατότητα παραμετροποίησης προγραμματισμού και διαχείρισης συστήματος απομακρυσμένα μέσω τηλεφωνικής γραμμής (PSTN). Τέλος, μέσω μονάδας επέκτασης GSM/GPRS ή LAN, δίνεται η δυνατότητα στον τελικό χρήστη να χειριστεί τον συναγερμό, μέσω SMS ή εφαρμογής smartphone συσκευής. O modular πίνακας της NOVA Security βασίζεται στην κεντρική μονάδα P64 και μέσα από μια σειρά περιφερειακών μονάδων, μπορεί να προσαρμόσει τα χαρακτηριστικά του, ανάλογα με τις ανάγκες της εγκατάστασης. Χαρακτηρίζεται ως υβριδικός, αφού είναι συμβατός με ενσύρματους ή ασύρματους ανιχνευτές και παρέχει πλήρεις δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης, μέσω GSM/GPRS ή LAN. Η πλακέτα διαθέτει 8 ενσωματωμένες ενσύρματες ζώνες (ή 14 με διπλασιασμό) από τις οποίες οι 7 αντιστοιχούνται σε ζώνες συναγερμού και η 8η σε ζώνη πυρανίχνευσης 2 καλωδίων (ζώνη 5). Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του πίνακα, είναι ότι όλες οι ζώνες μπορούν να λειτουργήσουν είτε ως ενσύρματες, είτε ως ασύρματες είτε σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Ο πίνακας διαθέτει ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη που δέχεται έως και 64 ασύρματες ζώνες. Δεν χρειάζεται επιπλέον επεκτάσειςΜε μονάδες επέκτασης ενσύρματων ζωνών το σύστημα μπορεί να υποστηρίξει έως και 64 ενσύρματες ζώνες. Όλες οι παραπάνω ζώνες, μπορούν να μοιραστούν σε 4 partitions. Επίσης, on board διαθέτει 3 προγραμματιζόμενες εξόδους PGM, οι οποίες με τις αντίστοιχες μονάδες επέκτασης, μπορούν να φτάσουν έως και τις 16. Τα πάντα γύρω από τον NOVA είναι στην ελληνική γλώσσα, διευκολύνοντας εξαιρετικά τον τελικό χρήστη αλλά και τον εγκαταστάτη. Διαθέτει ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, ελληνικό μενού αλλά και ελληνικό φωνητικό μενού στον τηλεφωνητή. Το εγχειρίδιο χρήσης είναι και αυτό στα ελληνικά.
KEEPER Hellas, τηλ.: 210-2025705.

Paradox MG, SP & EVO
Η καναδική εταιρία Paradox κατασκευάζει υβριδικά συστήματα συναγερμού από το 1999. Σήμερα ο συνδυασμός της τεχνολογίας bus και της ασύρματης τεχνολογίας καθιστούν τις σειρές MG, SP και EVO ιδανικές για χώρους με μηδενική ή υποτυπώδης καλωδιακή υποδομή. Μας δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε ζώνες ενσύρματες πλήρως προγραμματιζόμενες που ξεκινούν από τον κεντρικό πίνακα ή από κάποια bus συσκευή (επέκταση ζωνών, ανιχνευτές). Η δεύτερη επιλογή μας είναι να έχουμε ασύρματες ζώνες με δυνατότητα να αυξήσουμε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου με αναμεταδότες (ΜG, SP) ή με άλλους δέκτες (EVO). Επίσης μπορούμε να καλύψουμε απόλυτα τις ανάγκες μιας οικίας για πυρανίχνευση με ενσύρματους ή ασύρματους πυρανιχνευτές. Με τους νέους bus ανιχνευτές με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ευκρίνειας και ήχου, έχουμε την δυνατότητα τοπικής και απομακρυσμένης καταγραφής. Μπορούμε να εγκαταστήσουμε έως και 8 κάμερες HD78 ανά σύστημα και μέσω της εφαρμογής Insite Gold να έχουμε εικόνα και ήχο στο κινητό μας όταν εμείς θέλουμε. Η λειτουργία των ενσύρματων, ασύρματων και bus PGM’s (αυτοματισμών) μας δίνει την δυνατότητα ακόμα και να αντικαταστήσουμε σε κάποιες περιπτώσεις το έξυπνο σπίτι, αφού μπορούμε από τα πληκτρολόγια του συναγερμού ή από τα κινητά μας τηλέφωνα να χειριστούμε τα φώτα του σπιτιού, την γκαραζόπορτα, κτλ. Τέλος με την σειρά EVO έχουμε την δυνατότητα να μετατρέψουμε τον συναγερμό μας σε σύστημα πρόσβασης που να ελέγχει έως και 32 πόρτες. Το NEWARE software που υποστηρίζει τον EVO καθιστά το σύστημα πρόσβασης κατάλληλο και για μεγάλους επαγγελματικούς χώρους. Τα υλικά της Paradox είναι διαθέσιμα από την Paradox Hellas για τη αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.
Paradox Hellas, τηλ.: 210-2855000.

Pyronix PCX 46S
Ο υβριδικός πίνακας PCX 46S προσφέρει ευελιξία και υψηλή αξιοπιστία στο σύστημά σας. Το υβριδικό σύστημα συναγερμού επιτρέπει τη σύνδεση έως και 46 ενσύρματων συσκευών, όπως ανιχνευτές και αισθητήρες και παράλληλα 32 ασύρματες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των μαγνητικών επαφών, των ανιχνευτών καπνού και των αισθητήρων CO με τη χρήση του RIX32-WE. Ο πίνακας, διαθέτει 8 εξόδους οι οποίες μπορούν να επεκταθούν σε 50 και 46 πλήρως προγραμματιζόμενες εισόδους. Με τις ενσωματωμένες και επεκτάσιμες εξόδους, ο τελικός χρήστης μπορεί να ελέγξει εξόδους αυτοματισμού, όπως παντζούρια, πόρτες γκαράζ, πύλες. Το σύστημα μπορεί να δεχτεί 6 πληκτρολόγια LCD ή 5 εσωτερικούς και εξωτερικούς αναγνώστες εγγύτητας, από τους οποίους ο χρήστης μπορεί να πάρει τον έλεγχο της εισόδου πόρτας και τον έλεγχο πρόσβασης. Επιπλέον, δέχεται έως 100 κωδικούς χρηστών. Οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το σύστημα από απόσταση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή της Pyronix. Μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες όπλισης/αφόπλισης, να ενεργοποιήσει τις εξόδους αυτοματισμού, να ελέγξει την κατάσταση των εξόδων του συστήματος κ.ά. Η επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων πραγματοποιείται μέσω GSM και PSTN, ενώ η διάγνωση του πίνακα και των περιφερειακών μπορεί να γίνει μέσω πληκτρολογίου και απομακρυσμένα, με το λογισμικό UDL μέσω των GSM / GPRS, PSTN ή IP μόντεμ. Ο πίνακας έρχεται σε μεταλλικό πλαίσιο και είναι πιστοποιημένος με EN50131 Grade 2.
akatos.net, τηλ.: 210-8074453.

Sigma Aeolus
O Aeolus είναι ένας νέος υβριδικός πίνακας ασφαλείας της Sigma Security με καινοτόμα χαρακτηριστικά και πληθώρα περιφερειακών, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στον εγκαταστάτη να προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στον τελικό χρήστη. Ο πίνακας χαρακτηρίζεται από υψηλή αισθητική, μοντέρνο σχεδιασμό, διαθέτει έξυπνες λειτουργίες και αυτοματισμούς, προσφέροντας ευελιξία, ευκολία στη χρήση και μπορεί να καλύψει με τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τις ανάγκες ενός μικρού ή μεσαίου χώρου. Ο πίνακας έχει την ευελιξία να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου. Μπορεί, δηλαδή, να χρησιμοποιηθεί ο ίδιος κεντρικός πίνακας χωρισμένος σε δύο διαφορετικά τμήματα (Partitions), με χωριστά πληκτρολόγια σε κάθε τμήμα, ώστε να λειτουργούν τα δύο τμήματα τελείως ανεξάρτητα, σαν να υπάρχει χωριστή μονάδα σε κάθε ένα από αυτά. Όλες οι ζώνες μπορούν να προγραμματιστούν για εσωτερική ή περιμετρική λειτουργία, σαν ζώνες με καθυστέρηση, σαν άμεσες ή σαν 24ωρες με ή χωρίς σειρήνα, ή ακόμη και σαν ζώνη-κλειδί, για την όπλιση και αφόπλιση της μονάδας. Πιο συγκεκριμένα ο πίνακας Aeolus διαθέτει 32 ενσύρματες ή ασύρματες ζώνες οι οποίες μπορούν να προγραμματισθούν να λειτουργήσουν και σαν ζώνες πυρανίχνευσης. Μπορεί να δεχτεί έως 16 τηλεχειριστήρια, δύο υποσυστήματα και 2 προγραμματιζόμενες εξόδους PGM, με δυνατότητα επέκτασης στις 12. Επιπλέον, μπορεί να υποστηρίξει έως 8 πληκτρολόγια και 4 αναγνώστες RFID. Για την πρόσβασή σε αυτόν παρέχει ένα τετραψήφιο κωδικό τεχνικού και 99 κωδικούς 4-6 ψηφίων για τους χρήστες, που προγραμματίζονται σε έξι διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης. Μέσω της εφαρμογής S Mobile (Android/iOS), ο χρήστης μπορεί να ελέγξει το σύστημα συναγερμού από απόσταση, να επικοινωνήσει σε πραγματικό χρόνο ακόμα και να εκτελέσει εντολές οικιακού αυτοματισμού, ενώ διατίθεται και το λογισμικό διαχείρισης «Aeolus».
Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

Siletron 5500 Silenya HT GSM Top
Οι πίνακες συναγερμού της Siletron αποτελούν την ιδανική λύση ασφαλείας, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο και ευέλικτο ασύρματο σύστημα συναγερμού. Ο πίνακας 5500 μπορεί να δεχτεί μία μεγάλη γκάμα ασύρματων περιφερειακών όπως, ανιχνευτές, ασύρματα τηλεχειριστήρια και σειρήνες και στο εσωτερικό του ενσωματώνει GSM και PSTN για επικοινωνία με το κέντρο λήψης σημάτων. Διαθέτει 3 περιοχές συναγερμού, 99 περιφερειακές ζώνες και τρεις 24ωρες. Ο προγραμματισμός του πίνακα πραγματοποιείται πολύ εύκολα μέσω του ενσωματωμένου πληκτρολογίου, μέσω υπολογιστή και απομακρυσμένα μέσω PSTN, ενώ παρέχει και ένα οδηγό με φωνητικές εντολές. Επιπλέον, μπορεί να στείλει 6 φωνητικά μηνύματα σε έως και 63 αριθμούς που μπορεί να συνδέονται με ένα μόνο συμβάν. Μέσω του δέκτη RX, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενεργοποιήσει τα φώτα και τις ηλεκτρικές συσκευές από απόσταση. Οι κύριες λειτουργίες του πίνακα ανακοινώνονται με φωνητικά μηνύματα και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι και 200 συμβάντα. Μέσω του πληκτρολογίου αφής 5529, ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει λειτουργίες όπλισης /αφόπλισης και να ελέγξει τη κατάσταση του συστήματος.
Telergo Security, τηλ.: 210-9945560.

UTC Fire & Security NXG-256IP
Ο NXG-256IP είναι ένας νέος υβριδικός πίνακας συναγερμού της UTC Fire & Security, με δυνατότητα ελέγχου έως 256 ζώνες, 32 partitions και 256 εξόδους από 256 χρήστες, που μπορεί να εφαρμοστεί ακόμη και στις πιο απαιτητικές εγκαταστάσεις. Συνεργάζεται με ασύρματους δέκτες (2Way) στους 433 και 868 MHz,με έξυπνα τροφοδοτικά, πλακέτες εισόδων /εξόδων ,GSM moduleΔιαθέτει ενσωματωμένο IP interface. Σε όλες τις ζώνες, τα partitions, τα groups, οι έξοδοι, τα προγράμματα, οι ενέργειες και τα προφίλ πρόσβασης μπορούν να αντιστοιχηθούν με ονόματα για εύκολο προγραμματισμό και συντήρηση. Το σύστημα συναγερμού xGen παρέχει προηγμένο μενού διαχείρισης που μπορεί να συνδεθεί με σύνθετα χρονοδιαγράμματα και αυτοματοποιημένα γεγονότα. Τα δικαιώματα χρηστών, οι έξοδοι και τα γεγονότα ζωνών, μπορούν να ρυθμιστούν διαφορετικά, ακόμη και σε πραγματικό χρόνο, ανάλογα τις συνθήκες του συστήματος που καθορίζονται για το έργο. Η διαχείριση του πίνακα είτε τοπικά, είτε απομακρυσμένα, υποστηρίζει προηγμένα χαρακτηριστικά. Μέσω του πάνελ διαχείρισης NXG-1820-EUR μπορεί να γίνει τοπικά η διαχείριση από οθόνη αφής 3.5”. Επίσης, ενσωματώνοντας Web Server, η διαχείριση πραγματοποιείται σε υπολογιστή, tablet ή smartphone από οπουδήποτε. Ταυτόχρονα, διατίθεται η εφαρμογή UltraSync+ που επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει το σύστημα xGen από iOS συσκευή (iPhone, iPad) ή από Google Android συσκευή. Το app μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον τεχνικό, παρέχοντας βασικές, αλλά και προηγμένες δυνατότητες προγραμματισμού. Συμβατός με Κάμερες IP ,της UTC FIRE&SECURITYγια απομακρυσμένη λήψη εικόνας σε συνδυασμό με προεπιλεγμένα γεγονότα. Ο πίνακας διατίθεται και σε έκδοση πιστοποίησης Grade3.
GQ TECH, τηλ.: 210-6640025.

{gallery}4667{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...