Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
19 Οκτωβρίου 2017 12:37

Συνέντευξη με την κα Μαριλίνη και τον κο Χρήστο Μοναστηριώτη από την Telergo Comelit

Γράφει: Νομικός Αργύρης
6cd62aa456e2fd63bb6f44b13fb981c8 XL 5cd6ded4

O κύριος Γ. Μοναστηριώτης είχε ένα όραμα, να ιδρύσει μια εταιρία που να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις αξίες του. Το κατάφερε το 1990 με την δημιουργία της Telergo, μια από τις διασημότερες εταιρίες στη χώρα μας, στο χώρο της θυροτηλεόρασης. Τα χρόνια πέρασαν η εταιρία αναπτύχθηκε, συστήματα ασφαλείας και άλλα προϊόντα προστέθηκαν στην γκάμα της. Το όραμα πλέον του κου Γ. Μοναστηριώτη έχει αλλάξει και δεν είναι άλλο από το μέλλον της εταιρίας του και πώς αυτή θα περάσει στην επόμενη γενιά. Η κα Μαριλίνη Μοναστηριώτη και ο κος Χρήστος Μοναστηριώτης είναι σίγουρα το μέλλον της Telergo, είναι όμως και το παρόν αφού είναι ήδη μαζί μας!

O κύριος Γ. Μοναστηριώτης είχε ένα όραμα, να ιδρύσει μια εταιρία που να υπηρετεί τον άνθρωπο και τις αξίες του. Το κατάφερε το 1990 με την δημιουργία της Telergo, μια από τις διασημότερες εταιρίες στη χώρα μας, στο χώρο της θυροτηλεόρασης. Τα χρόνια πέρασαν η εταιρία αναπτύχθηκε, συστήματα ασφαλείας και άλλα προϊόντα προστέθηκαν στην γκάμα της. Το όραμα πλέον του κου Γ. Μοναστηριώτη έχει αλλάξει και δεν είναι άλλο από το μέλλον της εταιρίας του και πώς αυτή θα περάσει στην επόμενη γενιά. Η κα Μαριλίνη Μοναστηριώτη και ο κος Χρήστος Μοναστηριώτης είναι σίγουρα το μέλλον της Telergo, είναι όμως και το παρόν αφού είναι ήδη μαζί μας!

Όλοι όσοι γνωρίζετε το περιοδικό μας, θα είστε ενήμεροι ότι είναι χαρά μας να δουλεύουμε με νέους ανθρώπους. Σε αυτούς θα βρείτε όνειρα, στόχους, αισιοδοξία, όρεξη για δουλειά, καινοτομία και επιτυχία.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η κα Μαριλίνη Μοναστηριώτη και ο κος Χρήστος Μοναστηριώτη από την εταιρία Telergo Comelit. Κρατώντας ως πολύτιμο σύμμαχο την εμπειρία του κου Γ. Μοναστηριώτη, η κα Μαριλίνη και ο κος Χρήστος έχουν αναλάβει για τα καλά τα ηνία της επιχείρησης. Τρέχουν όλα τα θέματα, κανονίζουν τις εισαγωγές με τα εργοστάσια που συνεργάζονται και διευθετούν τις πωλήσεις με τους τεχνικούς – επαγγελματίες της χώρα μας.
Είναι δύο νέοι άνθρωποι, που κρατάνε τις αξίες της εταιρίας, που έθεσε ο ιδρυτής κος Γ. Μοναστηριώτης, αλλά φροντίζουν να φρεσκάρουν την εταιρία με νέες ιδέες για προϊόντα και τεχνολογίες και με πολύ όρεξη για υγιείς συνεργασίες, όπως θα διαβάσετε και μόνοι σας στην συνέντευξη που ακολουθεί αμέσως παρακάτω.

Πότε ιδρύθηκε η εταιρία Telergo και με τι στόχο?
Η Telergo ιδρύθηκε πριν 27 χρόνια και συγκεκριμένα το 1990. Είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη εμπορική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο της θυροτηλεόρασης, των συστημάτων ασφαλείας και του home automation. Σήμερα έχουμε καταφέρει να διανέμουμε τα προϊόντας μας σχεδόν σε όλους τους νομούς της Ελλάδας και να ξεχωρίζουμε τόσο για τη ποιότητα των συστημάτων μας, όσο και για την μετά τη τοποθέτηση εξυπηρέτηση μας.
Στόχος μας ήταν πάντα η εστίαση στον άνθρωπο και τις αξίες του. Η Telergo τοποθετεί πάντα τον άνθρωπο στο κέντρο του οράματος της. Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι εμφανής στους υπαλλήλους μας, στην οργάνωση του εργασιακού μας περιβάλλοντος, στη δεοντολογία που διέπει τις σχέσεις μας με τους προμηθευτές, τους διανομείς αλλά και στην εταιρική σχέση που προωθούμε με τους εγκαταστάτες. Κάθε προϊόν και υπηρεσία μας εκφράζει αυτό το όραμα, που χτίζεται με βάση τις διαχρονικές αξίες.

Πώς αποφασίσατε να μπείτε σε μια τόσο δύσκολη και απαιτητική αγορά, όπως αυτή των συστημάτων ασφαλείας;
Όπως σας ανάφερα και πριν ο άνθρωπος ήταν πάντα κάτι που ενδιέφερε την Telergo και κυρίως τον ιδρυτή της, κύριο Γ. Μοναστηριώτη. Τα συστήματα ασφαλείας ήταν για τον ίδιο ένα μέσο να προσφέρει ασφάλεια μέσα σε μια κοινωνία που εκείνη τη περίοδο την αναζητούσε. Ξεκινώντας λοιπόν, από τον εαυτό του διαπίστωσε πως ήθελε να παρέχει στην οικογένεια του υψηλών προδιαγραφών ασφάλεια χωρίς περιορισμούς. Έτσι αποφάσισε να κάνει τη δική του έρευνα και να αναζητήσει υψηλής ποιότητας προϊόντα αρχικά για την προσωπική του ασφάλεια. Μέσα από αυτή τη διαδικασία διαπίστωσε πως η αγορά είχε και εκείνη ανάγκη από την αντίστοιχη ασφάλεια και έτσι ακόμα και σήμερα με τον ίδιο ζήλο η εταιρεία μας συνεχίζει να επιλέγει τα πιο εγγυημένα και ευρωπαϊκά συστήματα ασφαλείας, παρέχοντας πάντα τις απαραίτητες διεθνείς πιστοποιήσεις.

Ποιες εταιρίες αντιπροσωπεύετε στην Ελλάδα και ποιους χώρους των συστημάτων ασφαλείας καλύπτετε με αυτούς;
Η εταιρεία μας στο χώρο της ασφάλειας αντιπροσωπεύει ιταλικούς οίκους γνωστούς για τη ποιότητα τους σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως είναι η Comelit και άλλες. Η τεχνολογία και η ποιότητα των συστημάτων αυτών είναι τόσο εξελιγμένη που η τοποθέτηση τους μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε χώρο χωρίς κανένα περιορισμό. Παραδείγματος χάρη αξίζει να σημειωθεί πως το εργοστάσιο της Silentron παρείχε στην Ελλάδα τον πρώτο ασύρματο συναγερμό με επικοινωνία σε 2 μπάντες και με προδιαγραφές ποιότητας. Φυσικά καταλαβαίνετε και μόνο αυτό εκείνη την εποχή έλυσε πολλά προβλήματα σε εγκαταστάσεις που δεν υπήρχαν καλώδια. Σήμερα μιλάμε για κάτι ακόμα πιο εξελιγμένο. Μιλάμε για πραγματικά έξυπνους συναγερμούς που όχι μόνο είναι φιλικοί προς τον χρήστη, αλλά παρέχουν μια σειρά αυτοματισμών κάνοντας τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο ασφαλή.

Που βρίσκονται τα προϊόντα σας σε θέματα ποιότητας – τιμής, σε σχέση με άλλα προϊόντα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά;
Αυτή τη στιγμή τα προϊόντα μας κατέχουν μια από της πρώτες θέσεις όχι μόνο στην ελληνική αγορά, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Η λέξη ποιότητα έχει συνδεθεί με τα συστήματα μας εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, θα ήθελα να συμπληρώσω πως πολλά από τα νέα προϊόντα της φετινής χρονιάς βραβεύτηκαν στο εξωτερικό όχι μόνο για τη ποιότητα τους, αλλά και για το design τους στηριζόμενα πάντα στη βιώσιμη ανάπτυξη. Όσον αφορά την ερώτηση σας σχετικά με τη τιμή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για αυτή την ευκαιρία που μου δίνετε να εκφράσω πως τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από την έκφραση “value for money”. Σίγουρα αν κάνετε μια έρευνα αγοράς θα βρείτε φθηνότερα αλλά και ακριβότερα προϊόντα από τα δικά μας. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι πως η αναλογία ποιότητας – τιμής είναι υπέρ της ποιότητας. Αυτό όπως καταλαβαίνετε σημαίνει πως σε εμάς δεν θα βρει κάποιος απλά ένα προϊόν, αλλά μια πραγματικά διαχρονική και ποιοτική επένδυση. Δεν είναι τυχαίο που πολλοί πελάτες μας συστήνουν την εταιρεία μας στους κύκλους τους, ακόμα και μετά από χρόνια συνεργασίας μαζί μας!

Με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή των προϊόντων;
Η επιλογή των προϊόντων γίνεται πάντα με δυο κριτήρια. Ανθρώπινος παράγοντας και ποιότητα. Τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε έχουν εξίσου ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και επενδύουν πολύ στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων. Για παράδειγμα το εργοστάσιο της Comelit επενδύει συνεχώς σε νέους ανθρώπους, ώστε να πετύχει την μέγιστη ποιότητα. Σκεφτείτε ότι εν μέσω κρίσης ενώ όλες οι αγορές απέλυαν εργαζομένους η Comelit αύξανε ολοένα και περισσότερο το ανθρώπινο δυναμικό της. Αυτές οι κοινές αξίες με αυτό το εργοστάσιο κατάφεραν να αναπτύξουν πολύ ισχυρούς δεσμούς μαζί μας, πιο δυνατούς από αυτούς των επιχειρήσεων.

Ποιο προϊόν που διαθέτει η Comelit θα χαρακτηρίζατε ως best seller για το 2016/2017;
Ως best seller της φετινής χρονιάς θα χαρακτήριζα τη σειρά Kit Quadra της Comelit. Αυτή η σειρά αγαπήθηκε πριν καλά-καλά βγει στην ελληνική αγορά. Μιλάμε για ένα kit θυροτηλεόρασης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η τεχνολογία 2 καλωδίων, τα ευαίσθητα πλήκτρα αφής, οι δυνατότητες αυτοματισμού, η εικονοποίηση των εντολών για άτομα με ειδικές ανάγκες, η απλή χρήση και η πραγματικά υψηλής ανάλυσης εικόνα, είναι μόνο μερικά από αυτά που την έκανα να ξεχωρίσει. Θα μπορούσα να προσθέσω και το design, όμως αυτό είναι αποδειγμένο μέσα από τα βραβεία design plus award 2016 και design awards 2017 που πήραν κάποια από τα προϊόντα της σειράς αυτής. Οπότε θεωρώ πως η συγκεκριμένη σειρά θα συνεχίσει να είναι μέσα στα best seller για τουλάχιστον άλλες 2 χρονιές.

Σε ποιο προϊόν σκοπεύετε να επενδύσετε περισσότερο μέσα στο 2017/2018;
Για τη νέα χρόνια είμαστε ήδη έτοιμοι να υποδεχτούμε τον νέο συναγερμό VEDO της Comelit. Αυτός ο συναγερμός θα είναι πραγματικά η επιτομή της ασφάλειας. Με το όνομα VEDO που στα ιταλικά σημαίνει βλέπω, ο συναγερμός αυτός διαθέτει όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και πιστοποιήσεις. Η φιλοσοφία του είναι τέτοια, που μπορεί να καλύψει τις πιο απλές ανάγκες οικιακών χρηστών, έως υψηλών απαιτήσεων επαγγελματικών χώρων. Όσον αφορά τον προγραμματισμό του συναγερμού είναι εξαιρετικά ευέλικτος, αφού δίνει την δυνατότητα του ελευθέρου προγραμματισμού. Δηλαδή να μπορούν να ρυθμιστούν τα πληκτρολόγια, οι ζώνες, οι επεκτάσεις κ.τ.λ., ανεξάρτητα. Τέλος θα ήθελα να συμπληρώσω ότι το συναγερμό VEDO τον συμπληρώνουν μια μεγάλη γκάμα από πρόσθετα υλικά όπως εξαρτήματα διαχείρισης εικόνας, κάρτες IP, πληκτρολόγια, ασύρματες επεκτάσεις και πολλά άλλα. Με όπλο λοιπόν την εμπειρία στο κομμάτι της ασφάλειας και τις μεγάλες επενδυτικές δαπάνες στην έρευνα και την ανάπτυξη, ο νέος συναγερμός της Comelit θα είναι ένα από τα ποιοτικότερα και πληρέστερα συστήματα ασφαλείας της αγοράς.

Πως αντιμετωπίζετε την οικονομική κρίση που επικρατεί στη χώρα μας; Κατά πόσο επηρέασε την εταιρία σας;
Το να με ρωτάτε αν η οικονομική κρίση επηρέασε την εταιρεία μας, είναι σαν ρωτάτε έναν καπετάνιο αν κατάλαβε τη φουρτούνα. Είμαστε μια ελληνική επιχείρηση οπότε προφανώς και μας επηρέασε η οικονομική κρίση. Έχοντας όμως επενδύσει ήδη στους σωστούς ανθρώπους και στα κατάλληλα προϊόντα καταφέραμε να ξεπεράσουμε το μπουρίνι και να φτάσουμε το πλοίο στον επιθυμητό προορισμό γερό, αξιόπλοο και ικανό για τα επόμενα ταξίδια στη νέα εποχή.

Τι μέτρα πήρε η Telergo ώστε να ανταποκριθεί επιτυχώς στις νέες ανάγκες που δημιούργησε η κρίση;
Όπως σας ανάφερα τα μέτρα μας είχαν να κάνουν με τις ήδη σωστές επενδύσεις σε ανθρώπους και προϊόντα. Αυτό που κάναμε ήταν να ενισχύσουμε ακόμα πιο πολύ τη ποιότητα και τις υπηρεσίες μας και πρώτα απ όλα να εξασφαλίσουμε στους πελάτες, στους διανομείς, αλλά και στους υπαλλήλους μας ότι η συνεργασία μαζί μας είναι ασφαλής. Η ομαδική συνεργασία και η πίστη πως θα τα καταφέρουμε ήταν το μυστικό που μας έκανε να δυναμώσουμε μέσα στη κρίση όχι μόνο την επιχείρηση, αλλά και τους μεταξύ μας δεσμούς.

Πώς η Telergo ανταποκρίνεται στις ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις των συστημάτων ασφαλείας; Πώς αντιμετωπίζετε τις νέες τεχνολογίες;
Τα εργοστάσια που συνεργαζόμαστε επενδύουν καθημερινά στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, τόσο στο χώρο της ασφάλειας, όσο και στο χώρο της θυροτηλεόρασης. Θα τολμούσα μάλιστα να πω πως πολλές φορές έχουν αποτελέσει πρωτοπόροι στη νέα τεχνολογία, προσφέροντας στην αγορά πραγματικά καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα. Τέτοια παραδείγματα είναι η Comelit με το σύστημα Simple bus. Η τεχνολογία είναι το μέλλον και όπως είχε πει και ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε «Η επιστήμη και η τέχνη ανήκουν σε όλο τον κόσμο, και μπροστά τους εξαφανίζονται όλα τα σύνορα». Η Telergo ήταν και είναι ανοιχτή τόσο στις νέες απαιτήσεις του χώρου, όσο και στη νέα τεχνολογία. Δεχόμαστε οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει μια πιο ποιοτική και εύκολη ζωή στους πελάτες μας. Εκείνοι είναι το επίκεντρο.

Πόσο σημαντική είναι η εκπαίδευση των συνεργατών της εταιρίας σας και τι ενέργειες κάνετε για αυτό;
Η εκπαίδευση για εμάς είναι τα Α και το Ω. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να είναι διαφορετικά, αφού μιλάμε για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Όσον αφορά λοιπόν αυτό το κομμάτι στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες των συστημάτων μας να εξυπηρετηθούν με την ίδια υψηλή ποιότητα σε όποιο μέρος της Ελλάδος και αν βρίσκονται. Για αυτό το λόγο οργανώνουμε συχνές ατομικές εκπαιδεύσεις τόσο στους υπαλλήλους μας, όσο και στους διανομείς μας στην Ελλάδα και στην Ιταλία, έτσι ώστε να έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να εκπαιδευτούν, αλλά και να θέσουν ο καθένας τα προσωπικά του ερωτήματα, παίρνοντας τη πιο αναλυτική και σωστή απάντηση από τους ίδιους τους κατασκευαστές των προϊόντων. Φυσικά η Telergo δεν σταματά εκεί, ειδικά με τους διανομείς μας είμαστε σε άμεση επαφή για οποιαδήποτε θέμα κι αν προκύψει ώστε ο χρόνος πάντα να κυλάει υπέρ μας.

Στο χονδρικό εμπόριο που δραστηριοποιείστε, πόσο «ετοιμοπαράδοτα» είναι τα προϊόντα σας, ώστε να καλύψετε όλη την Ελλάδα και πόσο γρήγορα φτάνουν στην επαρχία; Πώς γίνεται η διανομή των προϊόντων;
Θεωρώ πως το θέμα «ετοιμοπαράδοτα» προϊόντα είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα μας. Η εταιρεία μας ελέγχει σχεδόν καθημερινά τα αποθέματα της και φροντίζει ώστε όλοι οι πελάτες και διανομείς της να εξυπηρετηθούν αυθημερόν ή στην επιθυμητή τους ημερομηνία. Μάλιστα θα ήθελα να προσθέσω εδώ ότι τα αποθέματα μας δεν αναφέρονται μόνο στα νέα προϊόντα ή στα κινήσιμα. Χάρη στα συστήματα μας, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε ακόμα και πελάτες πολύ παλαιών συστημάτων χωρίς αναμονή ή δέσμευση τους για ολική αντικατάσταση. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως αυτός είναι ένας ακόμα παράγοντας όπου αποδεικνύει την εμπιστοσύνη όλων προς την Telergo.

Πώς υποστηρίζετε τα προϊόντα μετά την πώληση. Τι δυνατότητες «service» και τεχνικής υποστήριξης διαθέτετε; Πώς αντιμετωπίζετε τυχόν αστοχία υλικού;
Το after sell service είναι ένα ακόμα δυνατό χαρτί για εμάς. Το καταρτισμένο και υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο με 12ωρη εξυπηρέτηση, ώστε να δώσει λύση σε κάθε πρόβλημα. Και όταν λέμε κάθε πρόβλημα το εννοούμε! Τόσο τα εργοστάσια όσο και οι ίδιοι οι τεχνικοί της εταιρείας συνεργάζονται άψογα ώστε να βρουν την οριστική λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Σχετικά με την αστοχία υλικού οφείλω να σας ενημερώσω ότι τα προϊόντα μας διαθέτουν τις απαραίτητες εργοστασιακές πιστοποιήσεις και εγγυήσεις, πράγμα που σημαίνει άμεση αντικατάσταση, έτσι ώστε ο πελάτης να έχει πάντα, το προϊόν που επέλεξε και με την ποιότητα που του υπογραμμίσαμε.

Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την Telergo ως προμηθευτή του;
Οι λόγοι όπου θα μπορούσαν να κάνουν κάποιον τεχνικό ή κάποιο κατάστημα να μας επιλέξει είναι αρχικά ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας που σας ανέφερα. Το μότο της εταιρείας μας τόσο για την χοντρική όσο και τη λιανική πώληση είναι win-win (κερδίζω-κερδίζεις). Αρχικά τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα μας, η συνεχή υποστήριξη των συνεργατών μας, η άμεση εξυπηρέτηση και τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα μας είναι τα πρώτα βασικά κριτήρια όπου αναζητά ένας επαγγελματίας για να μπορεί να νιώθει ασφαλής από μια συνεργασία. Η εταιρεία καλωσορίζει κάθε νέο συνεργάτη της στην οικογένεια της Telergo και φροντίζει να μένει ικανοποιημένος αλλά και να γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια για τα προϊόντα μας.

Ποιες επόμενες κινήσεις να περιμένουμε από την εταιρία σας;
Οι επόμενες κινήσεις μας θα αφορούν τις επενδύσεις νέων προϊόντων ακόμα πιο τεχνολογικά εξελιγμένων, αλλά και περεταίρω επένδυση στους ανθρώπους μας, στους υπαλλήλους και τους νέους συνεργάτες μας. Με λίγα λόγια σχετικά με τις νέες εμπορικές επενδύσεις μας, οφείλω να σας ενημερώσω ότι η εταιρεία μας, ήδη προετοιμάζεται τεχνολογικά, ώστε να είναι έτοιμη να υποδεχθεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού και IP θυροτηλεόρασης. Αυτά τα συστήματα εγκαινιάζουν την νέα εποχή του «internet of things», όπου οι χρήστες θα μπορούν να χειρίζονται τα πάντα μέσα από το ιντερνέτ μέσω κινητών, tablet ή pc (από τη θυροτηλεόραση, τις κάμερες παρακολούθησης και το συναγερμό μέχρι τα φώτα, τους θερμοστάτες ή οποιοδήποτε συνδεδεμένη συσκευή). Το εργοστάσιο της Comelit ως πρωτοπόρο για ακόμα μια φορά, έχει ήδη ξεκινήσει να διανέμει τα πρώτα αυτά συστήματα στο κόσμο. Όταν λοιπόν, η ελληνική αγορά θα είναι έτοιμη να υποδεχτεί αυτή την υψηλή τεχνολογία, η εταιρεία μας θα μπορεί να προσφέρει τα πιο ολοκληρωμένα πακέτα συστημάτων. Σχετικά με τις επενδύσεις μας σε νέους συνεργάτες, συνεχίζουμε να αναζητάμε εταιρείες και ανθρώπους που διαθέτουν ένα κοινό όραμα με το δικό μας και επιθυμούν να ενταχθούν στην οικογένεια της Telergo-Comelit.

{gallery}4784{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...