DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
21 Νοεμβρίου 2018 21:37

Η επίσκεψη της Iascom στις εγκαταστάσεις της Alula

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
1d83b87ab11ee8b7cf04cab61863cd8d XL bc60a700

Η ελληνική εταιρία IASCOM με έτος ίδρυσης το 1985 από τον Κ. Τοπαλούδη εδρεύει στην Αθήνα. Στην εταιρεία γνωρίζουν τις δυσκολίες του επαγγέλματος του εγκαταστάτη και με αυτό σαν βασικό γνώμονα, θέλουν τα προϊόντα που θα αγοράζει ο επαγγελματίας να είναι αξιόπιστα και απόλυτα λειτουργικά με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον ίδιο και τον τελικό πελάτη…

Η ελληνική εταιρία IASCOM με έτος ίδρυσης το 1985 από τον Κ. Τοπαλούδη εδρεύει στην Αθήνα. Στην εταιρεία γνωρίζουν τις δυσκολίες του επαγγέλματος του εγκαταστάτη και με αυτό σαν βασικό γνώμονα, θέλουν τα προϊόντα που θα αγοράζει ο επαγγελματίας να είναι αξιόπιστα και απόλυτα λειτουργικά με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα για τον ίδιο και τον τελικό πελάτη, προς όφελος όλων.    

Η εταιρεία Iascom γνωρίζει το έργο και τις δυσκολίες που υφίστανται στον τομέα της εγκατάστασης κάθε συστήματος ασφαλείας και έχει σαν αρχή της, τα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά να είναι αρίστης ποιότητας και να προσφέρουν στον τεχνικό επιπλέον εργαλεία για την εργασία του και όχι προβλήματα.

 Η Iascom συνεχίζει την σταθερή ανοδική πορεία διαθέτοντας για χονδρική πώληση προϊόντα επιτυχημένων εταιρειών όπως Aleph, Optex, Ventcroft κ.α. Αυτό αποδεικνύεται και με την αντιπροσωπεία της Αμερικάνικης Εταιρείας Resolution Products η οποία εκτός από την άριστη ποιότητα των υλικών της δίνει και μια σεβαστή εργοστασιακή εγγύηση στα 5 χρόνια. Στις επόμενες κινήσεις της εταιρείας είναι η συνεργασία με μεγάλη εταιρεία συστημάτων ασφαλείας του εξωτερικού για διάθεση των εξίσου πρωτοποριακών υλικών της στην Ελληνική αγορά.      

Λίγα λόγια για το «Helix» best seller προϊόν της εταιρίας

Η Resolution Products-Alula.net με τα πρωτοποριακά προϊόντα της δίνει στον τεχνικό μια ευελιξία στον τρόπο της εγκατάστασης του κάθε συστήματος ασφαλείας. Παράλληλα ενισχύεται το κύρος του εγκαταστάτη τόσο με την άριστη ποιότητα των υλικών, όσο και με την εργοστασιακή εγγύηση των πέντε ετών. 

Το Gateway είναι μια σύγχρονη συσκευή επικοινωνίας για τον συναγερμό του πελάτη με ενσωματωμένη κινητή συσκευή 3G, για την αποστολή σημάτων και ειδοποιήσεων μέσω ίντερνετ κινητής τηλεφωνίας και συνδέεται στο Cloud. Παρέχει αναβαθμισμένη και γρήγορη αποστολή σημάτων στο Κέντρο λήψεως σημάτων αλλά ταυτόχρονα και ειδοποιήσεις προς τον πελάτη, όπως ON-OFF, διαρρήξεις, διακοπή ρεύματος, χαμηλή μπαταρία κ.α. Συγχρόνως μέσω εφαρμογής υπάρχει χειρισμός του συναγερμού από μακριά, σε όπλιση, αφόπλιση, bypass, ιστορικό συμβάντων και όλα αυτά από κινητό τηλεφώνο ή τάμπλετ ή Η/Υ. Η συσκευή Gateway  μπορεί να λειτουργήσει με εφαρμογή και κεντρικό σταθμό ή μόνο εφαρμογή.

 

 

Γιατί αυτό;

Το μεγάλο του ατού έιναι ότι τοποθετείται και σε παλιές μονάδες συναγερμού καθώς ο πελάτης μπορεί εύκολα και με μικρό κόστος να αναβαθμίσει τον συναγερμό του χωρίς να αντικαθιστά τον συναγερμό του με καινούριο.

Η σύνδεσή του είναι απλή και μπορεί να τοποθετηθεί παντού μέσα στο σπίτι (όπου υπάρχει καλώδιο) για να υπάρχει καλό σήμα στη συσκευή. Δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί δίπλα στην κεντρική μονάδα, συνδέεται όπως τα πληκτρολόγια.

Δεν χρειάζεται να συνδεθεί με τηλεφωνική γραμμή.

Διατίθεται και μοντέλο με ενσωματωμένη πλακέτα Z-wave για οικιακό αυτοματισμό.

Συμβατό με πίνακες Caddx NX®  V1 & V2 και γενικά όλη τη σειρά NX, DSC PowerSeries™, Honeywell Vista™ 12D, 48D,15P, 20P και 21P, Napco P800, P801,P816,P1632, Interlogix Concord® 4.

 

Η επίσκεψη της IASCOM στα γραφεία της Resolution και η ενημέρωση ως προς το νέο Brand της εταιρείας ως Alula

Η Resolution Products Inc. μετά την συνεχιζόμενη ανοδική της πορεία στην Αμερική και με την συνεργασία της επίσης Αμερικάνικης IPD διατηρεί την δυναμικότητα της στο χώρο των συστημάτων ασφαλείας φέρνοντας στο προσκήνιο το νέο της όνομα Alula.net – Simplifying Security. Η αλλαγή αυτή έρχεται να εδραιώσει την σιγουριά και την μελλοντική πορεία της ήδη πετυχημένης Resolution Products Inc. Η Alula.net συνεχίζει και αυτή να προσφέρει μια νέα γραμμή για την απλοποίηση των συστημάτων ασφαλείας με το software της.

 Η επίσκεψη εκπροσώπων της Iascom στις εγκαταστάσεις της Alula.net στην Αμερική έγινε με σκοπό την αλλαγή αυτή ενώ συγχρόνως επιτεύχθηκε ο εμπλουτισμός νέων τεχνικών γνώσεων. Η ανταλλαγή των τεχνικών αντιλήψεων και γνώσεων μεταξύ των δύο εταιριών στο ίδιο τραπέζι συζήτησης, αποδείχθηκε ιδιαίτερα εποικοδομητική και για τις δύο πλευρές.  

Τεχνική Υποστήριξη

Η τεχνική υποστήριξη της Iascom είναι δίπλα στον τεχνικό τόσο κατά την διάρκεια της πώλησης, με επεξήγηση τεχνικών οδηγιών αλλά και απομακρυσμένα εάν χρειαστεί, κατά την εγκατάσταση του προϊόντος. Συγκεκριμένα για την ολοκληρωμένη σειρά του ασύρματου ή καλωδιακού συστήματος της Resolution, διοργανώνονται μαζικά και ατομικά σεμινάρια τεχνικής καθοδήγησης και εγκατάστασης, ανάλογα με την προτίμηση του καθενός. 

Γιατί ένας τεχνικός ή ένα κατάστημα να επιλέξει την iascom ως προμηθευτή του;

Στην Iascom πιστεύουν ότι το επάγγελμα του τεχνικού – εγκαταστάτη είναι δημιουργικό καθώς παραλαμβάνει έναν χώρο και τον παραδίδει εξοπλισμένο με ένα σύστημα ασφάλειας για την προστασία του πελάτη. Στο έργο του αυτό πρέπει να έχει στην διάθεσή του αξιόπιστα και σωστά προϊόντα για την εύρυθμη λειτουργία του κάθε συστήματος αλλά και για την διατήρηση της εικόνας της εταιρείας του, ατομικής ή μη. Στην εν λόγω εταιρεία θέλουν απαραίτητα να είναι σίγουροι ότι το κάθε υλικό που θα αγοράσει ο επαγγελματίας, θα είναι με τις προδιαγραφές του άριστου και θα είναι αναμφίβολα αξιόπιστο.

Τα σχέδια της alula για το 2019 και γενικότερα για το μέλλον

Αξιοσημείωτες οι νέες αλλαγές στον τομέα του software-update τόσο για τον προγραμματισμό των Helix (δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth για IPhone-Android-PC) , όσο και για τον τελικό χρήστη που θα μπορεί να έχει ακόμα περισσότερες δυνατότητες από το πληκτρολόγιό του. Δέλεαρ αποτελούν  τα νέα προϊόντα της Alula.net όπως Dual-Path, Wi-fi extenders, συσκευές ασύρματων εντολών PGM με κλέμες για καλωδιακούς αυτοματισμούς. Η συνεργασία της Optex με την Alula διατηρείται και ανανεώνεται και με άλλα επιτυχημένα προϊόντα της πρώτης, όπως γνωστοί ανιχνευτές εσωτερικού – εξωτερικού χώρου και δέσμες, σε μορφή πλήρους ασύρματου αισθητηρίου με ενσωματωμένο πομπό που διευκολύνει την τοποθέτησή του, καθώς χρειάζεται μόνο στήριξη και ρύθμιση.

Διατηρώντας έτσι το ασύρματο υπόβαθρο, υπόσχονται επιπλέον λύσεις στο κομμάτι της εγκατάστασης για τον επαγγελματία εγκαταστάτη.

{gallery}6482{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design