Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Μαΐου 2020 14:12

Hikvision Webinars για Ελλάδα και Κύπρο

2η γενιά θυροτηλεοράσεων και νέα έκδοση του λογισμικού iVMS 4200

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
0b0f2c6663d67a9ce7192d56fab45fe3 XL fb9c9d0d

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 2 νέα webinar από τη Hikvision για τις νέες θυροτηλεοράσεις δεύτερης γενιάς και τη νέα έκδοση του λογισμικού IVMS 4200 (V 3.2)Το webinar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εγκαταστάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν 2 νέα webinar από τη Hikvision για τις νέες θυροτηλεοράσεις δεύτερης γενιάς και τη νέα έκδοση του λογισμικού IVMS 4200 (V 3.2)Το webinar είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εγκαταστάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο!

Οι «Hikvision Hosts» κ. Σπύρος Αθανασιάδης και κ. Γιώργος Γρατσάνης, παρουσίασαν διαδικτυακά στο ελληνικό και κυπριακό κοινό,  τη νέα σειρά Modular IP Video Intercom 2ης γενιάς της Hikvision, το νέο Villa door station και τη νέα έκδοση του λογισμικού διαχείρισης IVMS 4200. Η νέα «modular» γενιά θυροτηλεοράσεων της Hikvision αποτελεί ιδανική επιλογή για νέες και υφιστάμενες εγκαταστάσεις και διαθέτει τεράστια ποικιλία από extension modules για να καλύψει κάθε ανάγκη της αγοράς. Υποστηρίζει Ethernet/PoE και τεχνολογία 2 καλωδίων μετατρέποντας την όλη εγκατάσταση εύκολη και πιο λειτουργική για τον τελικό χρήστη και είναι συμβατή με κάμερες και καταγραφικά. Το προηγμένο IP σύστημα ενδοεπικοινωνίας της Hikvision, εξασφαλίζει κρυστάλλινο και καθαρό ήχο και ενσωματώνει όλα τα σύγχρονα χαρακτηριστικά όπως, κάμερα Fisheye στα 2MP με νυχτερινή λειτουργία, WDR και τεχνολογία «echo canceler» για να απορρίπτει τα ηχητικά κύματα που φτάνουν στο μικρόφωνο από ανάκλαση.

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν στη σειρά, είναι το module  DS-KD8003-IME1. Η κύρια μονάδα του συστήματος ενσωματώνει μία fisheye κάμερα ανάλυσης 2MP (ευρεία γωνία 180 μοιρών), ενώ έρχεται και με τεχνολογίες νυχτερινής όρασης και WDR για να προσφέρει εικόνες υψηλής ευκρίνειας με πολλές λεπτομέρειες, ακόμα και σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό. Το module, ενσωματώνει επίσης Omnidirectional μικρόφωνο για να συλλέγει ήχο από όλες τις πλευρές και τις κατευθύνσεις, καθώς και ενσωματωμένο μεγάφωνο στα 85dB (σε απόσταση 20cm). Διαθέτει συμπίεση βίντεο H.264 και συμπίεση ήχου G.711U, είναι συμβατό με τα δικτυακά πρωτόκολλα TCP/IP και RTSP και διαθέτει ένα tampering alarm, 2 ρελέ και 4 εισόδους I/O. Τροφοδοτείται με 12 VDC ή μέσω PoE επιτρέποντας την εξάλειψη περιττών καλωδίων, λειτουργεί απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -40°C και +60°C και έρχεται με προστασία IP65 για να αντέχει στο νερό και στη σκόνη.

DS-KH8350-WTE1

1

Το DS-KH8350-WTE1, ένα από τα Ultra-slim μόνιτορ που διαθέτει η προϊοντική γκάμα της Hikvision, είναι εξοπλισμένο με μία έγχρωμη «touch screen» οθόνη 7’’ IPS LCD, με ανάλυση 1024×600. Όπως και με το module της κάμερας, το μόνιτορ διαθέτει με τη σειρά του ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο, μία θύρα 1 RJ-45 10/100 Mbps self-adaptive και διαθέτει 8 εισόδους alarm. Στο κάτω μέρος της οθόνης θα συναντήσουμε και μία υποδοχή για SD κάρτα για τοπική αποθήκευση βίντεο χωρητικότητας 32GB.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο έχει κερδίσει και βραβείο Red Dot για την πρωτοποριακή σχεδίασή του το 2017. Όσο αφορά τις δυνατότητές του, το monitor επιτρέπει το στιγμιότυπο βίντεο και κατά τη διάρκεια της βιντεο-κλήσης, το απομακρυσμένο ξεκλείδωμα της πόρτας μέσω client software και εφαρμογής για κινητό και παράλληλα την ζωντανή παρακολούθηση βίντεο από όλους τους εξωτερικούς σταθμούς βίντεο και τις κάμερες που μπορεί να διαθέτει μία εγκατάσταση. Και αυτή η συσκευή μπορεί να τροφοδοτηθεί μέσω PoE, ώστε να διευκολύνει την εγκατάσταση, λειτουργεί σε θερμοκρασίες -10°C και + 55°C, και έρχεται με τις πιστοποιήσεις FCC, IC, CE, C-TICK, ROHS, REACH, WEEE, UL, CB και RCM.

iVMS 4200 v.3.2

2

Την Παρασκευή 10/4 πραγματοποιήθηκε το δεύτερο webinar της Hikvision σχετικά με τη νέα έκδοση του λογισμικού διαχείρισης iVMS-4200. Το εν λόγω λογισμικό που βασίζεται στα Windows, είναι μια ευέλικτη εφαρμογή για τα συστήματα παρακολούθησης βίντεο και τα συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ενδοεπικοινωνίας της Hikvision. Το λογισμικό χωρίζεται σε διάφορες υπό-ενότητες, και μέσω αυτών, ο χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει ή να αναπαράγει το βίντεο από τις συνδεδεμένες κάμερες, να λάβει ειδοποιήσεις στο κινητό, να διαχειριστεί απομακρυσμένα τους χρήστες του συστήματος, να δει την κατάσταση των συσκευών κ.λπ. Το λογισμικό υποστηρίζει ηλεκτρονικούς χάρτες λειτουργία καταμέτρησης ατόμων, heat maps, αναγνώριση πινακίδων οχημάτων, αναγνώριση προσώπου και πολλές ακόμα πρωτοποριακές λειτουργίες. Το iVMS 4200 εφαρμόζεται ευρέως σε έργα μικρής κλίμακας και είναι δωρεάν, όπως δωρεάν είναι και η υποστήριξή του.  Το iVMS και τις διάφορες εκδόσεις του, θα τις βρείτε διαθέσιμες στο portal της Hikvision.

Κατά τη διάρκεια των online σεμιναρίων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν γραπτώς τα ερωτήματα τους στους εισηγητές. Μετά το πέρας των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν στο προσωπικό τους email συνημμένα τα αρχεία της παρουσίασης των λύσεων, καθώς και το αρχείο με τις ερωτήσεις-απαντήσεις.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...