DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIGITAL TV 177
securityreport e mag odhgos 2021
26 Αυγούστου 2020 20:19

Security Report, Τεύχος 106

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F05%252F8fb6c5c2ff73e0b057e6a54f9a079159 XL

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και…

Κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW».

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

CCTV και Bandwidth. Το εύρος ζώνης που απαιτείται σε μία εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης με IP κάμερες, αποτελεί ίσως ένα από τα πιο κρίσιμα στάδια του σχεδιασμού, παρόμοιο με αυτό της τοποθέτησης των καμερών. Χωρίς προσεκτικό σχεδιασμό και ανάλυση δεδομένων, το ίδιο το σύστημα παρακολούθησης μπορεί να αποτελέσει δυστυχώς ένα εμπόδιο, προκαλώντας απώλεια πακέτων, καθυστέρηση, υποβαθμίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα βίντεο.

The Track Day: Entertainment & Adventure Day από τη Vector Security και τη Dahua Technology Greece! Μια πραγματικά ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώθηκε την Πέμπτη 16/7 από τη Vector Security και τη Dahua Hellas σε πίστα αγώνων στο Κορωπί. Το πρώτο Entertainment & Adventure Day για το 2020, έλαβε χώρα στη πίστα αγώνων καρτ “SPEEDFORCE” με θέμα Dahua LPR and Parking Solution! Η εκδήλωση περιλάμβανε live test των καμερών LPR της Dahua και των συστημάτων αυτόματης στάθμευσης, μαθήματα και συμβουλές ασφαλούς οδήγησης από Drift Experts, γεύμα, πρωινό και πλούσια δώρα.

 

Geofence στα συστήματα ασφαλείας. Το Geofence/Geofencing, είναι μία τεχνολογία που χρησιμοποιεί την τοποθεσία του χρήστη για ενεργοποιήσει μία σειρά από ενέργειες. Είναι στην ουσία ένας «εικονικός φράκτης» ή μια περίμετρος γύρω από μια φυσική θέση, που έχει οριστεί από τον ίδιο το χρήστη για να εξυπηρετήσει διάφορους σκοπούς. Πως όμως λειτουργεί η εν λόγω τεχνολογία;

Η βιντεοεπιτήρηση το 2020. Η ασφάλεια θα εξακολουθήσει να αποτελεί μείζονα παγκόσμια πρόκληση για τις επιχειρήσεις το 2020. Μεταξύ των διαθέσιμων τεχνολογιών που θα συναντήσουμε σήμερα, η βιντεοεπιτήρηση παραμένει ένα από τα καλύτερα και πιο αποδοτικά εργαλεία για την αντιμετώπιση δυσάρεστων συμβάντων, ειδικά τώρα, με την προσθήκη της τεχνητής νοημοσύνης. Ενημερωθείτε για τις τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν σύμφωνα με τους ειδικούς!

Τα Video Analytics στις υπηρεσίες των αρχών επιβολής του νόμου. Ολοένα και περισσότερες υπηρεσίεςαρχές επιβολής του νόμου παγκοσμίως, χρησιμοποιούν τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και τα Video Analytics για να επεκτείνουν τις δυνατότητές παρακολούθησης τους, αλλά και για να μειώσουν την εγκληματικότητα.

Τα δίκτυα CCTV αναπτύσσονται ραγδαία, από κάμερες ενσωματωμένες σε «έξυπνους» λαμπτήρες δρόμου μέχρι και θυροτηλεοράσεις για τις οποίες οι ιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να μοιράζονται το βίντεο ως αποδεικτικά στοιχεία και πληροφορίες για τις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Ασφαλέστερες δημόσιες συγκοινωνίες εν μέσω πανδημίας. Ο περιορισμός των επαφών, η χρήση μάσκας και η τήρηση των αποστάσεων, είναι μόνο μερικά από τα μέτρα για την προστασία της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων στους χώρους εργασίας και την πρόληψη της διάδοσης του Covid19. Η επιβολή αυτών των οδηγιών για τη δημόσια υγεία αποτελεί καθήκον κάθε πολίτη σήμερα, όχι μόνο για στους χώρους εργασίας, αλλά κυρίως για τις υπηρεσίες δημόσιας συγκοινωνίας όπου καθημερινά χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design