Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Ιανουαρίου 2020 20:18

Το CV Magazine βράβευσε την KEEPER Group ως τον καλύτερο προμηθευτή ασφαλείας στην Ελλάδα!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F9b06dbf690c877d7d36def2167bd2edc XL

Το έτος 2019, ήταν ορόσημο για την KEEPER Group. Οι διαρκείς και έντονες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ήταν ενδεικτικές της ωρίμανσης της εταιρίας και της εδραίωσης της στην ελληνική και την κυπριακή αγορά. Και όλα αυτά μαζί συντέλεσαν με ένα μαγικό τρόπο, ώστε η εταιρία να γιορτάσει…

Το έτος 2019, ήταν ορόσημο για την KEEPER Group. Οι διαρκείς και έντονες εξελίξεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ήταν ενδεικτικές της ωρίμανσης της εταιρίας και της εδραίωσης της στην ελληνική και την κυπριακή αγορά. Και όλα αυτά μαζί συντέλεσαν με ένα μαγικό τρόπο, ώστε η εταιρία να γιορτάσει τα 10α γενέθλια της σημειώνοντας μία ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. «Το CV Magazine βράβευσε την KEEPER Group ως τον καλύτερο προμηθευτή συστημάτων ασφαλείας στην Ελλάδα». Κατά τη διάρκεια του 2019, ο διεθνής οργανισμός CV Magazine παρακολούθησε την εξέλιξη της KEEPER Group και αξιολόγησε την πορεία της για το 2019, αλλά και για τα 10 έτη παρουσίας της στην τοπική αγορά.

Το CV Magazine αξιολογεί τοπικές επιχειρήσεις και εξάγει αποτελέσματα για το status αυτών. Στη συνέχεια, όσες εκ των επιχειρήσεων βραβεύονται, φιλοξενούνται με σχετική αρθρογραφία στην ετήσια έκδοση του περιοδικού του οργανισμού. Στην πασουσίαση αυτή, μπορεί κανείς να διαβάσει τα στοιχεία που αξιολογεί ο οργανισμός και πως αυτά οδήγησαν στη βράβευση της επιχείρησης. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε κάθε διεθνή αναγνώστη να αναγνωρίσει τις διακεκριμένες επιχειρήσεις ανά χώρα και ανά τομέα δραστηριοποίησης.

Ακολουθεί το κείμενο της βράβευσης που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του CV Magazine, μεταφρασμένο στα Ελληνικά:

Σε μια εποχή όπου το ψηφιακό έγκλημα και η κλοπή στον κυβερνοχώρο αυξάνονται, είναι εύκολο να ξεχαστεί η «υλική» ασφάλεια. Η προστασία των περιουσιακών στοιχείων του «πραγματικού κόσμου» είναι εξίσου, αν όχι και περισσότερο σημαντική, από το να εγκαταστήσουμε ενά anti-malware λογισμικό στον υπολογιστή μας.

Η ελληνική εταιρία KEEPER Group, διανομέας συστημάτων ασφαλείας στην ελληνική και κυπριακή αγορά, κλείνει φέτος το δέκατο έτος της και είναι μία από τις εταιρίες που διακρίθηκαν στα βραβεία Small Business Awards του Corporate Vision 2019 για το έργο της.

Ξεκίνησε το 2009 σαν μια μία ταπεινή οικογενειακή επιχείρηση, με μόλις τρία μέλη, και παρά τις δυσκολίες της οικονομικής κρίσης, που αντιμετώπισε η ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, έφτασε να διαθέτει περισσότερα από 35 άτομα προσωπικό σε ένα χώρο γραφείων των 1.200 τετραγωνικών μέτρων, στο κέντρο της Αθήνας. Μια δεκαετία από την ίδρυση της επιχείρησης, η KEEPER Group έχει παραμείνει πιστή στην αποστολή της: να διανέμει και να παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας σε επαγγελματίες εγκαταστάτες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθιστώντας εύκολο σε κάθε πελάτη να βρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για κάθε εγκατάσταση.

Διαθέτοντας μία ομάδα πεπειραμένων τεχνικών, η δουλειά της εταιρίας ξεπερνάει το να παρέχει απλά τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας στους πελάτες της. Το προσωπικό της KEEPER Group παρέχει επίσης κάθε απαραίτητο τεχνικό προσανατολισμό και υποστήριξη, από το σχεδιασμό έως και την εγκατάσταση ενός συστήματος ασφαλείας. Με 24ωρο κεντρικό σταθμό παρακολούθησης, πραγματοποιείται η επιτήρηση των εγκατεστημένων συστημάτων ασφαλείας, αλλά και συστημάτων ασφαλείας τρίτων προμηθευτών με απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η βαθιά τεχνογνωσία της KEEPER Group γύρω από τα προϊόντα που διανέμουν, είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους συνεχίζουν να ξεχωρίσουν έναντι του ανταγωνισμού. Χάρη στην απαράμιλλη εξοικείωση τους με τα προϊόντα τους, η εταιρία μπορεί να προσφέρει υποστήριξη πωλήσεων στους πελάτες της, που περιλαμβάνει εκπαίδευση μάρκετινγκ και τεχνική εκπαίδευση πέρα των υπολοίπων μορφών υποστήριξης πωλήσεων. Επιδιώκοντας να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ικανοποίησης στους πελάτες, το προσωπικό φροντίζει ώστε τα πάντα, από πριν την πώληση μέχρι και την υποστήριξη μετά την πώληση, να γίνονται με άριστη ποιότητα και ειλικρίνεια.

Από τη στιγμή που ένα έργο βρίσκεται σε εξέλιξη, η KEEPER Group συνεργάζεται με όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτό, ώστε να εξασφαλίσει ότι η λύση είναι εξατομικευμένη και καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του τελικού χρήστη. Βεβαιώνοντας ότι η λύση ανταποκρίνεται επακριβώς στις σαφείς προδιαγραφές του πελάτη χωρίς να γίνονται υπερβολές, οι δαπάνες περιορίζονται στο ελάχιστο, ώστε να υπάρχει ταχεία απόσβεση της επένδυσης, έχοντας ως αποτέλεσμα μία ευχάριστη εμπειρία για τον πελάτη και μία ενισχυμένη φήμη για την επιχείρηση.

Το να βρίσκεται στην καρδιά της τεχνολογία και να παραμένει ενημερωμένη συνεχώς για τις τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο, είναι μία συνεχής ανάγκη για τον όμιλο KEEPER Group. Με τέτοια πληθώρα τεχνολογιών ασφαλείας διαθέσιμες στους πελάτες, όπως το CCTV, ο συναγερμός, η θυροτηλεόραση και όλα τα είδη εργαλείων πυρασφάλειας, το να είναι κάποιος ενημερωμένος με ένα μόνο κλάδο της τεχνολογίας απλά δεν αρκεί. Η ομάδα ακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στον τομέα του βίντεο, της ακουστικής και αισθητηριακής τεχνολογίας για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα της είναι μερικά από τα καλύτερα στη βιομηχανία.

Συνεχίζοντας την αφοσίωση τους στην εξασφάλιση της ασφάλειας των τοπικών αγορών σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο, η εταιρία προσπαθεί να επεκταθεί και να αναπτυχθεί σε νέες περιοχές.

Εστιάζοντας έντονα στη συνέχιση της αποστολής τους να καταστούν ο κύριος εκφραστής της Ελλάδας στις τεχνολογίες, τις υπηρεσίες και τις λύσεις ασφαλείας, το μέλλον της KEEPER Group είναι τόσο ασφαλές όσο οι υπηρεσίες της.

{gallery}7897{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...