Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
21 Δεκεμβρίου 2020 21:57

ALIVE

Νέα Professional σειρά καταγραφικών και καμερών

8536fd4444ed54a2846c5de41c4bd36c XL 8b954fd2

Η Artion Security Systems ΑΕ. έχοντας σύμμαχο την πολυετής εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά professional καταγραφικών και καμερών ALIVE.
H πλούσια γκάμα των υψηλής ποιότητας προϊόντων ALIVE, υπόσχεται να προσφέρει λύσεις αξιόπιστες και εύκολα υλοποιήσιμες, πάντα σε ανταγωνιστική τιμή, όπως εξάλλου κάνει…

Η Artion Security Systems ΑΕ. έχοντας  σύμμαχο την πολυετής εμπειρία στα συστήματα ασφαλείας, δημιούργησε και παρουσιάζει τη νέα σειρά professional καταγραφικών και καμερών ALIVE.

H πλούσια γκάμα των υψηλής ποιότητας προϊόντων ALIVE, υπόσχεται να προσφέρει λύσεις αξιόπιστες και εύκολα υλοποιήσιμες, πάντα σε ανταγωνιστική τιμή, όπως εξάλλου κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Artion Security Systems ΑΕ. 

Τα καταγραφικά ALIVE προσφέρονται σε εκδόσεις DVR και NVR, με:

  • Ανάλυση από 5ΜΡ lite μέχρι και 8MP FULL HD.
  • Δυνατότητα ανάπτυξης από 4 έως και 32 κανάλια video.
  • Από 1 έως και 16 κανάλια audio.
  • Από 1 έως και 16 Alarm inputs.
  • Κωδικοποίηση video Η.265, που προσφέρει μεγαλύτερο χρόνο καταγραφής και γρηγορότερη μετάδοση εικόνας μέσω διαδικτύου.

Οι κάμερες ALIVE διατίθενται σε:

  • Αναλογικές 2MP έως 8ΜΡ, 4 τεχνολογιών.
  • IΡ 5MP έως 8ΜΡ με δυνατότητα ΡοΕ.

Καινοτομία αποτελούν οι πρόσθετες δυνατότητες όπως το ενσωματωμένο PIR και το LED προβολέα λευκού φωτός, το ενσωματωμένο μικρόφωνο-μεγάφωνο, η υποδοχή micro SD έως 128GB για αυτόνομη λειτουργία μέσω χρήσης ΑΡΡ, η ενσωματωμένη σειρήνα, η ανίχνευση ήχου, μόνιμη ή με προγραμματισμό λειτουργίας και η λειτουργία Artificial Intelligence (AI).

Μία πολύ σημαντική λειτουργία ορισμένων μοντέλων καμερών ALIVE είναι το ενσωματωμένο PIR, με τη χρήση του οποίου για παράδειγμα, μπορεί η κάμερα να ανιχνεύσει κίνηση σε απόσταση μέχρι και 7m μακριά και να στείλει την πληροφορία μέσω COC και του ίδιου ομοαξονικού στο καταγραφικό. Αυτό στη συνέχεια μπορεί να ενεργοποιήσει μία έξοδο για πληθώρα χρήσεων π.χ. για άναμμα φώτων, να ενεργοποιήσει κάποια ζώνη υφιστάμενου συστήματος ασφαλείας και να αποστείλει ενημέρωση μέσα στην εφαρμογή. Επιλεκτικά, δύναται να ενεργοποιήσει την ενσωματωμένη σειρήνα της λειτουργώντας ιδιαίτερα αποτρεπτικά.

Πολύ ισχυρός cloud server πλαισιώνει την εφαρμογή RXCamView, προσφέροντας ταχύτητα προβολής και αναπαραγωγής, σε συνδυασμό με την πολύ απλή υλοποίηση σύνδεσης, σκανάροντας απλά το QR Code (SCAN & PLAY).

Η αναπαραγωγή γίνεται παιχνίδι στα χέρια του οποιουδήποτε χρήστη με τη χρονοσφραγίδα δραστηριότητας που απεικονίζεται στο timeline του playback.

Μέσα από την εφαρμογή προσφέρεται η δυνατότητα πλήρους παραμετροποίησης του καταγραφικού, ενεργοποίηση – απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων, διαχείριση του σκληρού δίσκου, ενεργοποίηση-απενεργοποίηση ακρόασης και ομιλίας, προβολή αρχείου καταγραφής, διατήρηση backup φωτογραφιών και video στη φορητή συσκευή μας κ.ά.

Μία επιπλέον πολύ χρήσιμη δυνατότητα που προσφέρει η εφαρμογή, είναι η ομαδοποίηση επιλεγμένων  καμερών από διαφορετικά καταγραφικά του ίδιου χρήστη, σε ένα γκρουπ. Η Intelligence λειτουργία των καταγραφικών προσφέρει λειτουργίες όπως, line crossing, περιμετρικό έλεγχο εισβολής, εμφάνιση ή αφαίρεση στατικών αντικειμένων, αναγνώριση προσώπων, ανίχνευση ήχου κ.ά. Μία USB 3.0 θύρα στο πίσω μέρος διατίθεται για γρήγορο backup και μια USB 2.0 εμπρός για ποντίκι.

Τέλος, την οικογένεια ολοκληρώνουν ένα ασύρματο καταγραφικό, που μπορεί να φιλοξενήσει από μία έως και οκτώ κάμερες, από τα δύο μοντέλα πού το  πλαισιώνουν.

  • Μία ασύρματη με ενσωματωμένο PIR και προβολέα λευκού φωτός με εξωτερική τροφοδοσία.
  • Μία ασύρματη με μικρόφωνο, μεγάφωνο μπαταρία και solar panel για τη φόρτιση κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ξεχωρίζει η μεγάλη εμβέλεια των καμερών με το καταγραφικό (περίπου 100m), λόγω RF συνδεσιμότητας. Και αυτό το μοντέλο διακρίνεται για την ευκολία που προσφέρει στον εγκαταστάτη για πανεύκολη υλοποίηση, με τη χρήση  του πλήκτρου ζεύξης που διαθέτουν οι κάμερες. Η ανάλυση του εν λόγω καταγραφικού και των ασυρμάτων καμερών του, είναι τα 2ΜΡ.

Οι τεχνολογικές δυνατότητες της ALIVE και οι προνομιακές τιμές, συνθέτουν την ιδανική και πλήρη πρόταση στα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης.

{gallery}9312{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...