DIABASTE DWREAN SEC 134
techmail
DIGITAL TV 173
securityreport e mag odhgos 2021
24 Φεβρουαρίου 2021 14:43

Συνέντευξη με τον Δημήτρη Φιλιππή, Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της εταιρίας New Security D.Ph

a945bd8df116c6449617abe579a6a2f8 XL 08b4f749

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας New Security D.Ph, Δημήτρης Φιλιππής οραματίστηκε και έφτιαξε ένα 100% ελληνικό Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Το 2012 εν μέσω κρίσης, όταν η ανάπτυξη της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας έδειχνε στασιμότητα, η εταιρεία New Security D.Ph ήταν αυτή που…

Ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας New Security D.Ph, Δημήτρης Φιλιππής οραματίστηκε και έφτιαξε ένα 100% ελληνικό Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού. Το 2012 εν μέσω κρίσης, όταν η ανάπτυξη της αγοράς των συστημάτων ασφαλείας έδειχνε στασιμότητα, η εταιρεία New Security D.Ph ήταν αυτή που επενδύοντας σε υψηλές υπηρεσίες με πρωτοπόρες παροχές, στόχευσε στη διατήρηση της ποιότητας που συνοδεύει το όνομά της ειδικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Ο κ. Φιλιππής μίλησε στο περιοδικό Security Report για τον εξοπλισμό, τις υποδομές και τις υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της New Security D.Ph.

K. Φιλιππή ως Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της εταιρίας New Security D.Ph θα θέλαμε να μας πείτε μερικά λόγια για τον κεντρικό σταθμό σας.

-Βάλαμε ένα στοίχημα και το κερδίσαμε! Είμαστε το πρώτο και μοναδικό επανδρωμένο Mirroring κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα, με συνεχείς και μεγάλες επενδύσεις για την διασφάλιση του εγκαταστάτη και των πελατών του.

Πολλοί εγκαταστάτες θέλουν να ελέγχουν τα σήματα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, γιατί κάθε φόρα που κάνουν μια νέα σύνδεση ή κάποιες δοκιμές, πρέπει να επικοινωνούν (κάθε φορά) με το κέντρο. Αυτό όπως αντιλαμβάνεστε είναι χρονοβόρο, γιατί δεν έχουν άμεση ειδοποίηση όταν πάει το σήμα στο Κέντρο Λήψης Σημάτων.

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε στον εγκαταστάτη την εφαρμογή New on line, τη δυνατότητα δηλαδή να παρακολουθεί όλα τα σήματα σε πραγματικό χρόνο όπου και να βρίσκεται. Δεν χρειάζεται πλέον να επικοινωνεί με το κέντρο για επιβεβαίωση λήψη του σήματος, μπορεί να παρακολουθεί όλα τα σήματα με ηχητική ειδοποίηση από το laptop- ταυτόχρονα με το ΚΛΣ.

-Πως σκεφτήκατε να δημιουργήσετε ένα mirroring ΚΛΣ;

-Ένας πελάτης μας ρώτησε το εξής: «τι θα κάνετε στην περίπτωση μιας φωτιάς ή μιας πλημμύρας – ακόμα και κατά τη διάρκεια ενός σεισμού, όπου το προσωπικό σας πιθανόν να εγκαταλείψει τη βάρδια;»

Η πρόβλεψη τέτοιων φαινομένων είναι δυνατή, τα μέτρα όμως που θα πρέπει να λαμβάνονται για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων θεωρούνται πολύ δαπανηρά για την συνεχή διατήρηση και ετοιμότητά τους.

Έτσι με επενδύσεις και ατέλειωτες ώρες εργασίες, φέραμε τη σύγχρονη τεχνολογία στα «μέτρα μας». Με μια μόνο συνδρομή παρέχουμε διπλή προστασία με την ταυτόχρονη λήψη σήματος σε 2 Κέντρα Λήψεως Σημάτων.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας της εταιρίας μας έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε περίπτωση φυσικής ή άλλης καταστροφής.

-Πώς θα πρέπει να είναι ένα ΚΛΣ στην σύγχρονη εποχή;

Ένα ΚΛΣ θα πρέπει να έχει την δυνατότητα της ευελιξίας και να προσαρμόζει της υπηρεσίες του με τις ανάγκες του εγκαταστάτη- και όχι ο εγκαταστάτης να προσαρμόζεται με το ΚΛΣ.

Η άριστη τεχνογνωσία και οι υψηλής ποιότητας προδιαγραφές των παροχών μας, μας επιτρέπουν να ξεπερνάμε όλες τις προκλήσεις που μπορεί να παρουσιαστούν.

-Τι είναι αυτό που κάνει την New Security D.Ph να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό;

Η New Security είναι το πρώτο ΚΛΣ στην Ελλάδα που δίνει την υπηρεσία iB Services, μία δυνατότητα που επιτρέπει στους συνεργάτες μας να συνδέουν προσωπικούς υπολογιστές και σταθμούς εργασίας στο server της New Security με σκοπό την κοινή χρήση των μέσων, π.χ. τιμολογήσεις, εκτυπώσεις, ανταλλαγή πληροφοριών/σημάτων κ.ά.

Σε κάθε συνεργάτης μας παρέχουμε:

 • Την δικιά του γραμματειακή & τεχνική υποστήριξη όλο το 24ωρο.
 • Ενημέρωση των συνδρομητών με το δικό του email.
 • Είσπραξη των συνδρομών με την δίκη του επωνυμία.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης εικόνας από το χώρο του πελάτη και καταγραφή video στον Server στη New Security D.Ph Central station από την ώρα των συμβάντων (motion detection – συναγερμός).
 • Δυνατότητα New on line παρακολούθηση των σημάτων από τους συνεργάτες/ εγκαταστάτες των συμβάντων των πελατών τους σε πραγματικό χρόνο.
 • Δυνατότητα παρακολούθησης από Smartphone’s, Tablet από τους πελάτες/συνδρομητές της καρτέλας των συμβάντων.
 • Δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών αυτόματα με την αποστολή SMS για όλα τα συμβάντα: Πελάτες χωρίς σήμα, Καθυστέρηση οπλισμού, Καθυστέρηση επαναφοράς ρεύματος, καθυστέρηση TEST και Έλλειψη επικοινωνίας.
 • VoIP B2B τηλεφωνική επικοινωνία με τη χρήση διαδικτύου (εσωτερικό νούμερο τηλεφώνου για άμεση επικοινωνία) με τηλεφωνικό κέντρο της CISCO.
 • Δυνατότητα επικοινωνίας ενός συστήματος συναγερμού ακόμα και κάθε 1’.

Όλες οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ

Στο Κέντρο Λήψης Σημάτων της New Security ενσωματώνονται πλήρως κι επιτυχώς η τεχνολογία, η πληροφορία και η επικοινωνία. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία στο χώρο της ασφάλειας μας καθιστούν τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη!

-Πείτε μας δύο λόγια σχετικά με τις υποδομές και τον εξοπλισμό που διαθέτει η New Security D.Ph

-Το Νοέμβριο του 2020 μεταφερθήκαμε σε νέο κτήριο 590 τετραγωνικών με ολοκαίνουργιες υποδομές. Ο εξοπλισμός και οι προδιαγραφές που έχουμε επενδύσει για το κέντρο λήψεως σημάτων εικόνας & σημάτων συναγερμού είναι συνώνυμο της ασφάλειας με:

 • Aνάπτυξη λογισμικού σε συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εφαρμογών την Terracom.
 • Μηχανογράφηση και cloud υπηρεσίες σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Πληροφορικής την softone.
 • Βάση δεδομένων Microsoft SQL Server, mirroring (ταυτόχρονη) επικοινωνία και Λήψη σημάτων με το συνεργαζόμενο κέντρο στη Θεσσαλονίκη της EUROGUARD.
 • Τηλεφωνικό κέντρο CISCO με voip υπηρεσίες.
 • 5 Κονσόλες – ENIGMA & 2 SURGARD III.
 • 2 Δέκτες ADESCO.
 • Text 2 Speech. Ηχητική απαγγελία σημάτων (χωρίς την παρέμβαση ανθρώπινου δυναμικού).
 • SMS ΤET Δυνατότητα ενημέρωσης των πελατών αυτόματα για όλα τα σήματα.
 • 4 server HP για ξεχωριστή λειτουργία (e.mail – fax – SMS – down –up loads κ.ά.).
 • 4 server HP back up raid τεχνολογία
 • UPS APC on Line interactive Smart Slot αδιάλειπτης παροχής ενέργειας
 • Ηλεκτροπαραγωγικό ζεύγος 12 KWA.
 • GPS LIVE – Δυνατότητα παρακολούθησης και πλοήγησης περιπολικών άμεσης επέμβασης.
 • Geo-Location, Vehicle Tracking – Δυνατότητα παρακολούθησης περιπολιών με αναγνώριση σημείου (στίγμα) και με χρήση των Smartphones.
 • LTE PORT VPN – μεταφορά εικόνας & σημάτων συναγερμού μέσω κινητής τηλεφωνίας.

-Καθημερινά το κέντρο της New Security D.Ph λαμβάνει χιλιάδες σήματα. Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει το ΚΛΣΣ.;

Οι υπηρεσίες μας είναι τόσο ευέλικτες για τον εγκαταστάτη, όσο και για τον τελικό χρήστη. Παρέχουμε δωρεάν εφαρμογή για όλα τα κινητά με δυνατότητα όπλισης και αφόπλισης απομακρυσμένα, για όλα τα συστήματα ασφαλείας. Λήψη και Διαχείριση Σημάτων Συναγερμού, Εικόνας αλλά και άλλων συμβάντων. Επίσης έχουμε επενδύσει και δημιουργήσει 3 προγράμματα σύνδεσης, τα Start Plus – Home Plus και Connect Plus.

Τα προγράμματα υπηρεσιών της New Security, είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ανάγκες για ασφάλεια που χρειαζόμαστε όλοι μας. Επιλέξτε ανάμεσα στο Start Plus, Home Plus και Connect Plus το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες για την πιο άμεση και αξιόπιστη ασφάλεια στον χώρο σας!

-Γιατί ο σύγχρονος εγκαταστάτης συστημάτων ασφαλείας να επιλέξει το ΚΛΣΣ. της New Security D.Ph;

Είναι τόσες πολλές οι καινοτομίες, που πραγματικά δεν θα έφτανε όλο το περιοδικό για να τις περιγράψω. Από το 1999 η New Security συνεχίζει να βρίσκεται πάντα δίπλα στον εγκαταστάτη με εμπειρία και ικανά στελέχη εξειδικευμένα στον τομέα των υπηρεσιών ασφάλειας. Έχουμε δημιουργήσει ένα νέο τμήμα στο sales department με υπεύθυνο τον κ. Βλιώρα Λάμπρο, ώστε να ενημερώνονται αναλυτικά στα γραφεία μας όλοι οι υποψήφιοι συνεργάτες, για όλες τις παροχές μας.

{gallery}9612{/gallery}

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, Φεβρουάριος 2023

  Security Report, Φεβρουάριος 2023

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμέ...
 • Αφιέρωμα στους TOP 50 κατασκευαστές Security για το 2021-2022

  Αφιέρωμα στους TOP 50 κατασκευαστές Security για το 2021-2022

  Κάθε χρόνο, η ιστοσελίδα asmag.com δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων και προϊόντων ασφαλείας, προκειμένου να καταρτίσει τ...
 • SALONICA ELECTRONIX 2023

  SALONICA ELECTRONIX 2023

  Η Salonica Electronix επιστρέφει με σημαντικές αλλαγές για τρίτη φορά στη Θεσσαλονίκη στις 10 και11 Μαρτίου 2023! Εκμεταλλευόμενοι τη μεγάλη επιτυχία των κλαδικών εκθέσεων Athens Electronix,αλλά κ...
 • Σεμινάριο G.I. Security

  Σεμινάριο G.I. Security

  Την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου, η G.I. Security διοργάνωσε τεχνικό σεμινάριο επιμόρφωσης για τις νέες προϊοντικές λύσεις της RISCO στο κέντρο εκδηλώσεων του Holiday Inn. Το σεμινάριο χαρακτηρίστηκε ...
 • Η PartnerNET γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Grandstream στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου!

  Η PartnerNET γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Grandstream στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου!

  Μία σπουδαία εκδήλωση έλαβε χώρα στο ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022. Η Grandstream, ένας από τους κορυφαίους οίκους στον σχεδιασμό και την παραγωγή λύσεων εταιρικής...
 • Περιήγηση στα περίπτερα της Xenia 2022

  Περιήγηση στα περίπτερα της Xenia 2022

  Το περιοδικό Security Report δεν θα μπορούσε να λείπει από μία εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων για τον ξενοδοχειακό κλάδο. Επί τρεις ημέρες η Xenia 2022 αποτέλεσε πόλο έλξης εκατοντάδων επαγγελματιών ...
 • Έξυπνες λύσεις από την Hikvision για την αυτοκινητοβιομηχανία

  Έξυπνες λύσεις από την Hikvision για την αυτοκινητοβιομηχανία

  Με την αξία των αποθεμάτων να αγγίζει χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια ευρώ, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων οφείλουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν τους βανδαλισμούς και να σταματήσ...
 • Κυβερνοασφάλεια και έλεγχος πρόσβασης

  Κυβερνοασφάλεια και έλεγχος πρόσβασης

  Με τα σπίτια μας πιο συνδεδεμένα από ποτέ, οι ευκαιρίες για να παρεισφρήσουν οι hackers στις ζωές μας και να πάρουν τον έλεγχο των συσκευών μας, αλλά και να κλέψουν ευαίσθητα δεδομένα είναι περισσ...
 • Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας

  Τα πλεονεκτήματα των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας

  Η καθυστερημένη αντίδραση σε ηχητικούς συναγερμούς αποτελεί σύνηθες χαρακτηριστικό των ανθρώπων. Αντίθετα, έρευνες φανερώνουν πως οι ίδιοι άνθρωποι αντιδρούν αισθητά πιο γρήγορα σε φωνητικά σήματα...
 • PoE και εγκαταστάσεις ελέγχου πρόσβασης

  PoE και εγκαταστάσεις ελέγχου πρόσβασης

  Η ευρεία υιοθέτηση των ηλεκτρονικών κλειδαριών και των φυσικών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης άλλαξαν την βιομηχανία της ασφάλειας τα τελευταία χρόνια. Από τις παραδοσιακές κλειδαριές, περάσαμε στις...
 • ZKTeco ZKBio Time ERGANI

  ZKTeco ZKBio Time ERGANI

  Το «Εργάνη» είναι το νέο Πληροφοριακό Σύστημα του Υπουργείου Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, μέσω του οποίου ο κάθε εργοδότης υποχρεούται να γνωστοποιεί πρόσληψη, τερματισμό και δήλω...
 • Hikvision KF3T

  Hikvision KF3T

  Η Hikvision παρουσίασε πρόσφατα τη νέα σειρά KF3T, η οποία περιλαμβάνει αναλογικές κάμερες HDTVI με κύριο χαρακτηριστικό την ανάλυση 3K και διάσταση κάδρου εικόνας 16:9, για αποφυγή παραμόρφωσης σ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design