Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 28 at 08 26 58 TM 477
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
22 Οκτωβρίου 2021 00:41

Security Report, Τεύχος 120

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2022%2F05%2F1413bac87da9126ae4c246ed46b3c3bf XL

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW». Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας…

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Νοεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση και το νέο περιοδικό «NOW».

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

10 χρόνια SECURITY REPORT!
Αυτόν το μήνα όλοι στο Security Report γιορτάζουμε. Γιορτάζουμε γιατί με το τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, κλείνουμε 10 χρόνια παρουσίας στην αγορά. 10 χρόνια ανάπτυξης που έφεραν νέες ιδέες και νέα ήθη, που μετέτρεψαν μια κλειστή αγορά, σε μια αγορά για όλους. Χιλιάδες άλλωστε είναι οι τεχνικοί εγκαταστάτες που μπήκαν τα τελευταία χρόνια στην αγορά της παροχής υπηρεσιών στα συστήματα ασφαλείας και εκτόξευσαν την αγορά, αλλά και τις ελληνικές εταιρίες χονδρικής πώλησης που διαφημίστηκαν στο περιοδικό.

Θυροτηλεοράσεις IP και 2 καλωδίων
Οι θυροτηλεοράσεις έχουν εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο από απλές συσκευές ενδοεπικοινωνίας σε εξωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπου ο επισκέπτης πατάει ένα  πλήκτρο απλά για να εισέλθει στο εσωτερικό ενός χώρου. Οι θυροτηλεοράσεις είναι σήμερα προηγμένες συσκευές ελέγχου πρόσβασης που συνεργάζονται και με άλλα συστήματα ασφαλείας για να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες! Στο αφιέρωμα του περιοδικού μας θα δούμε με αλφαβητική σειρά ανά προμηθευτή το υλικό που διαθέτει η ελληνική αγορά σε θυροτηλεοράσεις 2 καλωδίων και IP.

SICUREZZA 2021
Περισσότερες από 200 εταιρείες έχουν ήδη επισημοποιήσει τη συμμετοχή τους στη SICUREZZA 2021, επιβεβαιώνοντας ότι η έκθεση -που θα πραγματοποιηθεί στο Fiera Milano από τις 22 έως τις 24 Νοεμβρίου– αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να ενημερωθείτε για όλες τις νέες τεχνολογικές καινοτομίες και λύσεις που διατίθενται σήμερα στην αγορά. Η δημοφιλής έκθεση επιστρέφει σε συνδυασμό με την SMART BUILDING EXPO, την εκδήλωση η οποία θα αναδείξει ολοκληρωμένες λύσεις ασφαλείας για έξυπνα κτίρια, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των κτιριακών αυτοματισμών, αλλά και τη MADE expo, μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Ιταλίας για τον αρχιτεκτονικό και κατασκευαστικό κλάδο.

Αποθήκευση και βίντεο
Οι τελικοί χρήστες, οι επιχειρήσεις, αλλά και οι μεγάλοι οργανισμοί, έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα τεχνικών αποθήκευσης για να επιλέξουν! Ο αποθηκευτικός χώρος ίσως είναι μία από τις πιο βασικές πτυχές της παρακολούθησης βίντεο και αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 διαθέσιμες αρχιτεκτονικές. Ο παραδοσιακός τρόπος με έναν σκληρό δίσκο στο εσωτερικό του καταγραφικού, το πλέον δημοφιλές cloud, όπου το βίντεο αποθηκεύεται εξ’ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις του παρόχου και το υβριδικό cloud, το οποίο παντρεύει χαρακτηριστικά και από τις δύο αρχιτεκτονικές.

Κυβερνοασφάλεια και βιντεοεπιτήρηση
Οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο είναι και θα συνεχίσουν να αποτελούν σοβαρή απειλή για τις επιχειρήσεις, καθιστώντας την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο μία από τις σημαντικότερες τάσεις σε όλες τις βιομηχανίες σήμερα. Είναι αυτονόητο ότι καθώς οι συσκευές (και ειδικά εκείνες που χρησιμοποιούνται στο τομέα της ασφάλειας) συνδέονται ολοένα και περισσότερο στο δίκτυο, ο κίνδυνος παραβίασης αυξάνεται.

Η πανδημία επιταχύνει την υιοθέτηση του cloud στη φυσική ασφάλεια
Η έλευση της πανδημίας COVID-19 οδήγησε στη μαζική υιοθέτηση του μοντέλου της απομακρυσμένης εργασίας και σε μεγαλύτερη εξάρτηση από την τεχνολογία. Ταυτόχρονα, επιτάχυνε τη διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού που είχε ήδη ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια.

Τεχνολογία LTE-M
Το LTE αποτελεί ένα παγκόσμιο πρότυπο κινητής τηλεφωνίας που επιτρέπει στους κατασκευαστές να βελτιώσουν τη διείσδυση και τις ταχύτητες των υφιστάμενων δικτύων. Αναπτύχθηκε από τον παγκόσμιο οργανισμό 3GPP (3rd Generation Partnership Project) και χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές διαμόρφωσης και ψηφιακής επεξεργασίας, ώστε να επιτύχει τη χωρητικότητα και τις υψηλές ταχύτητες του δικτύου 4G.

UNIVIEW ColorHunter-Νέες IP Κάμερες για κάθε απαίτηση
H UNIVIEW (unv) είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων CCTV, με έδρα την Hangzhou της Κίνας, 4 R&D Κέντρα, παραρτήματα ανά την υφήλιο και παρουσία σε 145 χώρες. Μέσα σε 15 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει αναδειχθεί στον 4ο μεγαλύτερο σε πωλήσεις κατασκευαστή CCTV παγκοσμίως (μετά τις HIKVISION, DAHUA και AXIS), μένοντας όμως επικεντρωμένη στην IP τεχνολογία.

Dahua TiOC 2.0
Η Dahua Technology, κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων και υπηρεσιών IoT με επίκεντρο το CCTV, λανσάρει τη νέα σειρά καμερών «TiOC 2.0». Η εταιρία εμπλουτίζει τη νέα σειρά και εκτός από τη λειτουργία Active Deterrence, εξοπλίζει τις νέες κάμερες με «Smart Dual Illuminators», τεχνολογία VoiceCatcher και άλλες έξυπνες λειτουργίες.

ZKTeco ZPad Plus
Η ZKTeco ενσωμάτωσε τη λύση σάρωσης Green Pass QR Code στα πιο πρόσφατα βιομετρικά προϊόντα ελέγχου πρόσβασής της, για να επαληθεύσει γρήγορα ότι το Digital ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID της ΕΕ είναι έγκυρο, διευκολύνοντας τις διαδικασίες του προσωπικού ασφαλείας! Η λύση διαβατηρίου COVID της ZKTeco για τον έλεγχο πρόσβασης είναι εδώ, και αποτελεί την απόλυτη λύση για την επιχείρηση σας!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...