DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIGITAL TV 177
securityreport e mag odhgos 2021
22 Ιανουαρίου 2022 13:34

Security Report, Τεύχος 123

351b2dec77faf9fe53068cc77eb2ce9b XL c49f3082

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας…

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Φεβρουαρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Security Top 50

Η κατάταξη των εταιριών Security που δημοσιεύει κάθε χρόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του το περιοδικό Asmag είναι πλέον διαθέσιμη! Παρά τα σκαμπανεβάσματα που γνώρισε ο κλάδος της φυσικής ασφάλειας τα τελευταία χρόνια, η κατάταξη των κορυφαίων κατασκευαστών της βιντεοεπιτήρησης και του ελέγχου πρόσβασης παρέμεινε σταθερή, ωστόσο μία εταιρία έκανε πραγματικά «δυνατό ντεμπούτο»! Η Motorola Solutions  άγγιξε την 5 θέση στη σχετική λίστα και φαίνεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό εκεί…

XENIA 2021

Το περιοδικό Security Report έδωσε το παρόν στην κορυφαία ξενοδοχειακή έκθεση και σας μεταφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ. Ανάμεσα στους εκθέτες συναντήσαμε και εταιρίες του χώρου μας όπως την Force Electronics, την NSC HELLAS, την εταιρία PartnerNet και την INTERTECH, οι οποίες προσέφεραν  λύσεις και προτάσεις για τον εξοπλισμό των Ξενοδοχείων.

Συνέντευξη με τον Βασίλη Καραγιαννάκη, Managing Director της Solo Security

Το περιοδικό Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον Βασίλη Καραγιαννάκη, Managing Director της Solo Security για τις σύγχρονες απαιτήσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και τις νέες τεχνολογίες που θα πρωταγωνιστήσουν στον τομέα της ασφάλειας.

RFID-Χαρτογράφηση της επιτυχούς διαδρομής

Οι έμποροι και τα brands γνωρίζουν ότι για να ακμάσουν στον σημερινό ψηφιακό κόσμο, πρέπει να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά και με ακρίβεια με τους ίδιους ή ακόμα και λιγότερους πόρους από πριν. Για να επιτευχθεί αυτό, η αξιοποίηση της τεχνολογίας RFID βρίσκεται ψηλά στη λίστα των επιλογών, καθώς επιταχύνθηκαν η ανάγκη για εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια αποθεμάτων και αποτελεσματικών υπηρεσιών στον καταναλωτή.

OPTEX RLS REDSCAN

Στις 21 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο Holiday Inn Αεροδρομίου, παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την G.I. Security τα 2 νέα βραβευμένα προϊόντα της OPTEX Laser Scan RLS-3060V και RLS 50100V. Το περιοδικό Security Report έδωσε το παρόν στην εκδήλωση-σεμινάριο και σας παρουσιάζει όλες τις καινοτομίες που προσφέρουν τα νέα προϊόντα της OPTEX.

Τεχνητή Νοημοσύνη-Ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μας;

Η Τεχνητή Νοημοσύνη υπάρχει από τη δεκαετία του 1950, όταν οι επιστήμονες και οι μαθηματικοί ήθελαν ουσιαστικά να δουν αν θα μπορούσαν να κάνουν τις μηχανές να σκέφτονται όπως οι άνθρωποι. Η αύξηση των δεδομένων ανάλυσης, η εμφάνιση συσκευών με υψηλή υπολογιστική ισχύ, καθώς και η υποδομή των δικτύων, οδήγησαν στη περαιτέρω ανάπτυξη της ΤΝ που σήμερα, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κατασκευαστών. Ποιο είναι λοιπόν το επόμενο βήμα για την τεχνητή νοημοσύνη;

Κυβερνοασφάλεια-22 γεγονότα που σημάδεψαν το 2021!

Οι ειδικοί της παγκόσμιας εταιρείας κυβερνοασφάλειας ESET θεώρησαν σκόπιμο να ετοιμάσουν έναν κατάλογο με 22 στατιστικά στοιχεία για την κυβερνοασφάλεια για τη χρονιά που πέρασε, ελπίζοντας ότι θα βοηθήσει να αντιληφθούμε ότι η κυβερνοασφάλεια επηρεάζει όλες τις πτυχές της ψηφιακής μας ζωής και ότι είναι η ώρα να γίνει μια από τις προτεραιότητές μας.

Ήχος και ασφάλεια-2 από τις βασικές λειτουργίες που βελτιώνουν την ποιότητα του ήχου!

Οι ήχοι είναι μέρος της καθημερινότητας μας και έρχονται είτε τη σωστή στιγμή είτε τη λάθος… Πολλοί από αυτούς  τους ήχους είναι «ευπρόσδεκτοι», άλλοι όμως μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, ειδικά στον τομέα της ασφάλειας και της προστασίας.

BLC, HLC και WDR: Ποιες είναι οι διαφορές τους;

Μερικές από τις τεχνολογίες που επιτρέπουν στις κάμερες την απόδοση εικόνων κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού είναι οι το BLC, το HLC και το WDR. Ενημερωθείτε για τις διαφορές που παρουσιάζουν μεταξύ τους οι εν λόγω τεχνολογίες.

HIKVISION HeatPro

H νέα σειρά διφασματικών καμερών HeatPro της HIKVISION διαθέτει μοντέλα, σε 2 αναλύσεις στη θερμική κάμερα: 160×120 (με pixel pitch 17 μm) ή 256 x 192 (2.56 φορές υψηλότερη ανάλυση, με pixel pitch 12 μm). Περιλαμβάνει μοντέλα dome (turret) και bullet, με ποικιλία φακών, εξελιγμένα VCA analytics, ενσωματωμένο φλας και μεγάφωνο με customized ηχητικά μηνύματα, σε οικονομικές τιμές για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στις περισσότερες εγκαταστάσεις.

Το HiloVMS σε διασύνδεση πλέον με το «Κένταυρος» το κορυφαίο πρόγραμμα ΚΛΣ.!

Η ολοκλήρωση της διασύνδεσης με τον «ΚΕΝΤΑΥΡΟ» σηματοδοτεί μια νέα εποχή για εμάς, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους χρήστες hilo να απολαμβάνουν ακόμα πιο προηγμένες υπηρεσίες ασφάλειας!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design