Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
24 Απριλίου 2022 19:37

Security Report, τεύχος 126

9ec7c8ffb969d4fdb85686005e7feb08 XL 2de88426

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού…

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Security Projects: Τι λένε για αυτά οι μεγαλύτεροι security system integrators

Οι σύγχρονοι security integrators είναι σήμερα κάτι περισσότερο από εταιρείες που εγκαθιστούν συστήματα ασφαλείας, CCTV, ελέγχου πρόσβασης, συναγερμού, πυρκαγιάς, κ.λπ. Είναι καινοτόμες εταιρείες που σχεδιάζουν και υλοποιούν «από το μηδέν» συστήματα ασφαλείας τελευταίας γενιάς που συνεργάζονται μεταξύ τους για να προστατεύουν ένα χώρο, να προσφέρουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε κτηριακές υποδομές και σε αρκετές περιπτώσεις, επιχειρηματική ευφυΐα. Το περιοδικό Security Report, μίλησε με τους κορυφαίους System Integrators της ελληνικής αγοράς, σχετικά με τα έργα που έχουν υλοποιηθεί στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα και πως αυτά ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των τελικών πελατών τους.

Συνέντευξη με τον Χρήστο Βυργιώτη, Managing Director της Divico Security

Το περιοδικό Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον Χρήστο Βυργιώτη, Managing Director της Divico Security, για τις σύγχρονες απαιτήσεις των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, το Κέντρο Λήψεως Σημάτων της εταιρίας, αλλά και τα νέα προϊόντα που φέρνει η εταιρία το 2022.

Dahua Virtual Event

Την Τρίτη 12 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Dahua Virtual Event, η πρώτη εικονική εκδήλωση της Dahua Technology για το 2022 που είχαν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν επαγγελματίες εγκαταστάτες από την Ελλάδα και την Κύπρο. Στόχος του πρωτοποριακού εικονικού Event, ήταν να αναδείξει νέες λύσεις και προϊόντα για την περιμετρική προστασία, το συναγερμό, αλλά και εκείνες τις προτάσεις που μειώνουν αποτελεσματικά τους ψευδείς συναγερμούς.

Hikvision Analysis

Η Hikvision μοιράζεται μερικές από τις ιδέες και τις προσδοκίες της σχετικά με τις βασικές τάσεις που πιθανότατα θα επηρεάσουν τον κλάδο της ασφάλειας το 2022 και ίσως ακόμη περισσότερο το εγγύς ο μέλλον.

Εγκατάσταση Συναγερμού

Η εγκατάσταση ενός συστήματος συναγερμού στο σπίτι ή την επιχείρησή αποτελεί μία σοβαρή επένδυση. Πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων επιλέγουν για την ασφάλεια της οικίας τους DIY συσκευές και συστήματα συναγερμού για να μειώσουν το κόστος, ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι εγκαθιστώντας ένα σύστημα συναγερμού χωρίς επαγγελματική βοήθεια, βλάπτουν τον εαυτό τους μακροπρόθεσμα. Ενημερωθείτε για το πως οι επαγγελματίες εγκαταστάτες μπορούν να «νικήσουν» την άνοδο των DIY συσκευών.

Σύγκριση Dome, Bullet, fisheye και Turret καμερών

Πολλοί ίσως αναρωτιούνται ποια είναι η διαφορά μεταξύ μίας dome και bullet κάμερας ή η διαφορά μεταξύ μίας turret και fisheye κάμερας. Διαβάστε περισσότερα τα χαρακτηριστικά των εν λόγω καμερών στο άρθρο του περιοδικού μας.

Ανίχνευση και αναγνώριση αντικειμένων

Η ανίχνευση και αναγνώριση αντικειμένων επιτρέπει στον χειριστή να εντοπίσει ένα συγκεκριμένο αντικείμενο, όπως ένα άτομο, ένα όχημα ή μία βαλίτσα/ σακίδιο και στη συνέχεια να το παρακολουθεί. Μπορεί να ακούγεται απλό, ωστόσο αυτή η διαδικασία εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, καθώς οι χειριστές δεν χρειάζεται να κάτσουν και να αναλύσουν τα πολύωρα πλάνα των καμερών.

Πως τα εργοστάσια γίνονται εξυπνότερα με την παρακολούθηση βίντεο

Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση (βιομηχανία 4.0) ή το Industrial Internet of Things (IIoT) είναι η ονομασία που δόθηκε στην τρέχουσα τάση της αυτοματοποίησης και της ανταλλαγής δεδομένων στις τεχνολογίες παραγωγής. Το IIoT έχει γίνει η νέα τάση για τις βιομηχανίες, αλλά και για τους κατασκευαστές που θέλουν να αυξήσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα τους. Από αυτή την άποψη, η έξυπνη παρακολούθηση βίντεο μπορεί να συμβάλει και αυτή με τον τρόπο της!

Περιβαλλοντική παρακολούθηση σε Data Center

Η φυσική ασφάλεια ενός Data Center είναι ζωτικής σημασίας, ωστόσο, εξίσου σημαντική είναι και περιβαλλοντική παρακολούθηση του. Η περιβαλλοντική παρακολούθηση του κέντρου δεδομένων είναι ζωτικής σημασίας για τις λειτουργίες της/των συσκευών που βρίσκονται στο εσωτερικό του εκάστοτε χώρου.

Ασφάλεια στις εγκαταστάσεις πλυντηρίων αυτοκινήτων

Η βιομηχανία των πλυντηρίων αυτοκινήτων αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό, αλλά και αρκετά κερδοφόρο κλάδο και όπως γρήγορα γίνεται αντιληπτό, η ασφάλεια πρέπει να είναι σε πρωταρχικό πλάνο. Είναι μία αξιόλογη βιομηχανία που απαιτεί εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας για την διασφάλιση των υπαλλήλων που εργάζονται εκεί, αλλά και για την ελαχιστοποίηση τυχόν ζημιών ή δόλιων αξιώσεων που μπορεί να προκύψουν.

Τεχνολογία LiDAR: Πως βελτιώνει την ασφάλεια και τη διαχείριση ροής στα Καζίνο

Η πολλά υποσχόμενη τεχνολογία LiDAR (Light Detection and Ranging) φαίνεται πως θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην επιστροφή της βιομηχανίας των τυχερών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσια δεδομένα και πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο κινούνται και συμπεριφέρονται οι άνθρωποι μέσα στον χώρο.

Κάμερες σε κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών

Ακόμα ένα περιστατικό με κάμερες σε κοινόχρηστους χώρους φαίνεται πως εξετάζει η αρχή προστασίας. Η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα συνεδρίασε μέσω τηλεδιάσκεψης μετά από πρόσκληση του Προέδρου της, προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση που θα διαβάσετε στο εν λόγω άρθρο.

Κάμερες Active Deterrence

Οι Active Deterrence κάμερες συνδυάζουν συναγερμό και εικόνα, αποτρέποντας έναν επίδοξο εισβολέα, ακόμα και πριν αυτός καταφέρει να εισέλθει στην περίμετρο ενός επιτηρούμενου χώρου. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητες τους.

 

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...