Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Αυγούστου 2022 19:45

Κυκλοφορεί το Security Report Σεπτεμβρίου     

SEC %CE%A4130 d4166d36

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Σεπτεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

P2P, Port Forwarding και VPN

Υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να δούμε το υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης από απόσταση, το P2P, το γνωστό σε όλους Port Forwarding και το VPN. Ποια όμως θεωρείται η ασφαλέστερη μέθοδος σήμερα;

Geo-Analytics

Μία από τις σημαντικότερες στρατηγικές/τεχνολογίες που χρησιμοποιούν τα εν λόγω συστήματα βιντεοεπιτήρησης για να μειώσουν τους ψευδείς συναγερμούς και να «πιάσουν» τους εισβολείς είναι γνωστή και ως ανάλυση βίντεο με γεωγραφική δυνατότητα ή GeoAnalytics.

Εγκατάσταση Συστημάτων ασφαλείας

Μία έρευνα αποκαλύπτει πως η άνεση, η ασφάλεια και η «ηρεμία», είναι τα τρία κορυφαία οφέλη που επηρεάζουν τις αγορές των έξυπνων οικιακών συσκευών και των συσκευών IoT. Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτήν την επιθυμία των καταναλωτών και να προσφέρουν και άλλες υπηρεσίες, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες των πελατών τους.

Hikvision HeatPro
Ένας από τους σημαντικότερους κινδύνους που εμφανίζεται στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις και γενικότερα σε χώρους όπου αποθηκεύονται εύφλεκτα υλικά, είναι αυτός της πυρκαγιάς και της έκρηξης. Το Hikvision HeatPro, είναι ένα προληπτικό εργαλείο για την πυρασφάλεια!


Πώς η τεχνολογία μπορεί να βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων στον κλάδο της υγείας

Είτε αναφερόμαστε σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και τραυματιοφορείς είτε σε διοικητικό προσωπικό, αυτό που σίγουρα είναι επιτακτική ανάγκη είναι να βρούμε καινοτόμους τρόπους για να τους προστατεύσουμε κατά τη διάρκεια της εργασίας τους. Ευτυχώς, η τεχνολογία σήμερα είναι με το «μέρος» των εν λόγω εργαζομένων. Οι ομάδες ασφαλείας και οι security που εργάζονται στα νοσοκομεία, μπορούν σήμερα να ανταποκριθούν ταχύτερα σε επείγοντα περιστατικά, προστατεύοντας τόσο τους ασθενείς όσο και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Προσωπικό Σύστημα Έκτακτης Ανάγκης

Με στατιστικά στοιχεία και έρευνες που δείχνουν 23 εκατομμύρια μοναχικούς εργαζομένους μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αξία των συσκευών Personal Emergency Response SystemPERS (Προσωπικό σύστημα έκτακτης ανάγκης) στο χώρο εργασίας δεν ήταν ποτέ πιο αναγκαία.

Πώς οι σημερινές λύσεις διαχείρισης στόλου μειώνουν το κόστος και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα

Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, που χρησιμοποιούν λύσεις για τη διαχείριση στόλου, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως για να επιτευχθεί η αποτελεσματικά η διαχείριση μεγάλου αριθμού οχημάτων απαιτείται τεχνολογία αιχμής. Οι εν λόγω λύσεις αποτελούνται στην πραγματικότητα από αισθητήρες και λογισμικά διαχείρισης που επιτρέπουν στο εκάστοτε προσωπικό να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο την ακριβή θέση ενός οχήματος, την  κατανάλωση καυσίμου, την απόδοση των οδηγών και πολλά ακόμα!

Συστήματα διαχείρισης κτιρίων

Ένα σύστημα διαχείρισης κτιρίου (BMS), γνωστό και ως σύστημα αυτοματισμού κτιρίου ή σύστημα διαχείρισης ενέργειας κτιρίου, είναι ένα σύστημα ελέγχου που βασίζεται σε υπολογιστή και εγκαθίσταται σε κτίρια για τη διαχείριση και την παρακολούθηση του εξοπλισμού, όπως είναι ο κλιματισμός, η θέρμανση, ο εξαερισμός, ο φωτισμός, τα συστήματα ισχύος, οι αισθητήρες IoT, οι μετρητές ενέργειας και αερίου και φυσικά, τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας.

Dahua Smart Traffic Management

Έξυπνες λύσεις όπως τα λογισμικά διαχείρισης βίντεο με ενσωματωμένα Video Analytics μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά στη διαχείριση της κυκλοφορίας και μία από αυτές, η λύση της Dahua «Smart Traffic Management Solution» που μειώνει αισθητά την κυκλοφοριακή συμφόρηση και τα τροχαία ατυχήματα.

Hikvision ColorVu + X

Για να ανταπεξέλθει στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των χρηστών, αλλά και των εγκαταστατών, η Hikvision παρουσίασε πριν μερικά χρόνια τις νέες κάμερες ColorVu, οι οποίες επεκτείνουν και ενισχύουν τις δυνατότητες επιτήρησης στο σκοτάδι. Τώρα, ο τεχνολογικός κολοσσός, συνδυάζει την πρωτοποριακή τεχνολογία ColorVu με μία νέα προηγμένη τεχνολογία («X») και παρουσιάζει τις νέες κάμερες “ColorVu+X”.

Wi-Fi 6 54

Η PartnerNET φέρνει την επόμενη μέρα των ασύρματων δικτύων

Η τεχνολογία Wi-Fi 6, γνωστή και ως 802.11ax, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2019. Παρόλα αυτά μόλις έχει αρχίσει να υιοθετείται πιο μαζικά, τόσο από τους κατασκευαστές συσκευών με Wi-Fi όσο και από τις επιχειρήσεις.

Ο ΕΡΜΗΣ καλύπτει τις ανάγκες και τις προκλήσεις των Έξυπνων Πόλεων

Οι σύγχρονες πόλεις δεν είναι απλώς μια ιδέα ή ένα όνειρο του μέλλοντος. Εκμεταλλεύονται την 4η τεχνολογική επανάσταση και τις υποδομές του Internet of Things (IoT), αξιοποιούν τεχνολογίες Βαθιάς Μηχανικής Μάθησης και Τεχνητής Νοημοσύνης (Deep LearningArtificial Intelligence) και σε συνδυασμό με έξυπνες πλατφόρμες διαχείρισης γίνονται Smart. Αρκετές πόλεις της χώρας μας είναι ήδη, ενώ ακόμα περισσότερες προετοιμάζονται και μάλιστα με γοργούς ρυθμούς.

Homio 4-wire 1080P WiFi kit-Νέο kit Wi-Fi θυροτηλεόρασης

Ένα νέο kit ενδοεπικοινωνίας βίντεο θα βρείτε διαθέσιμο από την FT electronics. Πρόκειται για το Hom-io 4-wire 1080P WiFi kit, που αποτελείται από μία εσωτερική οθόνη αφής, αλλά και την εξωτερική μονάδα που έρχεται σε μεταλλική θήκη με φωτιζόμενο πλήκτρο κλήσης, ηχείο, κάμερα με ευρυγώνιο φακό και πολλά ακόμα!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...