anga2023
DIABASTE DWREAN SEC CYP 06
DIGITAL TV 174
23 Σεπτεμβρίου 2022 11:10

Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Φείδα

Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Sigma Security

anoigma 4 a6b044cf

Η φετινή χρονιά, είναι χρονιά γιορτής για την Sigma Security, καθώς συμπληρώνει 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στο κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας! Η Sigma Security δημιουργήθηκε το 1977 και σήµερα αποτελεί µία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των συστηµάτων ασφαλείας στην Ελλάδα. Πιστοποιηµένη µε ISO 9001, επενδύει σε νέες τεχνολογίες και εξειδικεύεται στην έρευνα, τον σχεδιασµό και την παραγωγή συστηµάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, αξιοποιώντας την πολύχρονη εµπειρία της και το έµψυχο δυναµικό που διαθέτει.

Έχει κερδίσει τη φήµη της, όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας της, κατασκευάζοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, προσφέροντας στους συνεργάτες της ολοκληρωµένες λύσεις και υποστήριξη, τόσο κατά την επιλογή όσο και κατά την εγκατάσταση ή τον προγραµµατισµό του συστήµατος. Στη σειρά των προϊόντων που παράγει συµπεριλαµβάνονται: Κεντρικοί Πίνακες Συναγερµού, Ασύρµατα Συστήµατα, Συστήµατα Πυρασφαλείας, Ηλεκτρονικές Σειρήνες (Απλές και Αυτοτροφοδοτούµενες), Τηλεφωνικοί Επιλογείς, GSM/GPRS Interfaces, Ανιχνευτές Θραύσεως Υαλοπινάκων, Ανιχνευτές Κίνησης (PIR και Μικροκυµατικοί) κ.λπ.

Παράλληλα, συνεργάζεται µε τις πλέον καταξιωµένες εταιρείες της Παγκόσµιας αγοράς, από τις οποίες εισάγει και διανέµει, µέσω του εκτεταµένου δικτύου πωλήσεων και συνεργατών που διαθέτει σε όλη την επικράτεια, Κλειστά Κυκλώµατα Τηλεόρασης, Συστήµατα Ψηφιακής Καταγραφής και Μεταφοράς Εικόνας (DVR), παρελκόµενα Συστηµάτων Ασφαλείας και Πυρανίχνευσης, GSM/GPRS Interfaces, Συστήµατα Ελέγχου Πρόσβασης (Access Control), Συστήµατα Περιµετρικής Προστασίας κλπ.

Με αφορμή τα 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας της Sigma Security στο κλάδο, το περιοδικό Security Report μίλησε με τον Αλέξανδρο Φείδα, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Sigma Security για τα νέα σχέδια της εταιρίας, το νέο κατάστημα με έδρα την περιοχή του Περιστερίου, το νέο εκπαιδευτικό κέντρο «Sigma Innovation Lab» και πολλά ακόμα!

Φέτος, η Sigma Security γιορτάζει 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στο κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας. Πείτε μας δύο λόγια για την επιτυχημένη πορεία της εταιρίας.

Η φετινή χρόνια – και συγκεκριμένα ο μήνας Σεπτέμβριος – είναι ένας μήνας γιορτής, αφού στις 28 Σεπτεμβρίου γιορτάζουμε 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στον κλάδο. Η Sigma Security διαγράφει μία σταθερή αναπτυξιακή τροχιά τα τελευταία 45 χρόνια, αυξάνοντας κάθε χρόνο το μερίδιό της στην ελληνική αγορά. Από την έναρξη της λειτουργίας της το 1977 έως σήμερα, έχουν υπάρξει αρκετοί σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της.

Ένας από τους σημαντικότερους, ήταν η κυκλοφορία του πίνακα συναγερμού MC-08 το 1989, ο οποίος είχε ενσωματωμένο τηλεφωνητή και κωδικοποιητή, με τον οποίο καταφέραμε να αποσπάσουμε σημαντικό μερίδιο της ελληνικής αγοράς και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των εγκαταστατών. Ήταν ο πρώτος πίνακας συναγερμού που ενσωμάτωνε έναν ειδικό τύπο ζώνης, τη «Motion Detector Zone», η οποία χάρη στον ειδικό αλγόριθμο που διέθετε απέρριπτε τους ψευδοσυναγερμούς, που οφείλονταν σε σφάλματα των ανιχνευτών κίνησης. Η συγκεκριμένη λειτουργία από τότε έχει δεχτεί αρκετές βελτιώσεις και εξακολουθεί να υπάρχει έως σήμερα σε όλους τους πίνακες συναγερμού που κατασκευάζει η εταιρεία μας.

Στη συνέχεια, αφού έχουμε αποκτήσει νέα δυναμική, το 1992 αποφασίζουμε να μεταφέρουμε την εταιρεία σε νέο ιδιόκτητο κτίριο, στο οποίο στεγάζονται σήμερα τα γραφεία μας.

Χρονιά σταθμός είναι και το 1999 αφού, λόγω της αυξανόμενης ζήτησης, προχωρήσαμε σε μεταφορά της γραμμής παραγωγής μας σε ανεξάρτητο χώρο πολλαπλάσιων τετραγωνικών, ενώ παράλληλα πραγματοποιήσαμε σημαντική επένδυση σε αγορά νέου μηχανολογικού εξοπλισμού.

Το 2010 η Sigma Security κυκλοφορεί την οικογένεια συναγερμών S-PRO, η οποία ξεχωρίζει για τη μοντέρνα σχεδίαση (πληκτρολόγια αφής με πρόσοψη από γυαλί) και περιλαμβάνει πληθώρα καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως την εφαρμογή  διαχείρισης S Mobile για smartphones, καθώς και τη λειτουργία «All Day Secure», που αυτοματοποιεί σε μεγάλο βαθμό τη χρήση του συστήματος ασφαλείας. Η κυκλοφορία της σειράς S-PRO έδωσε μεγάλη ώθηση στις πωλήσεις της εταιρείας.

Επίσης, καθοριστικοί σταθμοί για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας ήταν η μεταφορά της γραμμής παραγωγής και του τμήματος έρευνας και ανάπτυξης σε νέες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ., καθώς και η επένδυση σε υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, που πραγματοποιήθηκαν το 2015.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι είμαστε μια από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως, που κατασκευάζει σειρήνα εξωτερικού χώρου με βαθμό πιστοποίησης GRADE 4. Η σειρήνα IRIS FSD υποβλήθηκε σε έλεγχο από τον διαπιστευμένο Ευρωπαϊκό Οίκο πιστοποίησης TREZOR TEST s.r.o., και το 2020 πιστοποιήθηκε σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία EN 50131-1:2006, κατά Grade 4.

Κλείνοντας αυτή τη σύντομη ιστορική αναδρομή, πρέπει να αναφέρω το rebranding της εταιρίας που έγινε το 2020,  καθώς και το άνοιγμα του νέου καταστήματός μας στο Περιστέρι, το 2021.

Παρά τη γενικότερη κάμψη της οικονομίας, η Sigma Security τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει έντονη εξωστρέφεια, ανοίγοντας μάλιστα, όπως μας είπατε, και ένα νέο κατάστημα στο Περιστέρι. Πείτε μας λίγα λόγια για αυτό.

Η εξωστρέφεια αυτή έρχεται μέσα από τη σχέση που δημιουργούμε και διατηρούμε με τους πελάτες μας. Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, που πάντα φροντίζει να κατευθύνει και να βοηθάει. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη σχέση αυτή ζωντανή.

Μέσα από την παρουσία μας στα Social Media, τα ενημερωτικά Newsletters, αλλά και τις προωθητικές ενέργειες που διενεργούμε, η επικοινωνία και η εξωστρέφειά μας προς τους συνεργάτες θέλουμε να παραμένει πάντα ενεργή. Ενημερώνουμε για όλα τα νέα προϊόντα, τις νέες υπηρεσίες, τις προσφορές, τους διαγωνισμούς, αλλά και τις δράσεις CSR που πραγματοποιούμε κάθε μήνα.

Σχετικά με το νέο κατάστημα στο Περιστέρι, μπορώ να πω ότι εκφράζει αυτή ακριβώς τη φιλοσοφία μας. Πρόκειται για ένα one stop shop, όπου οι πελάτες μας μπορούν να βρουν όλα όσα ψάχνουν, καθώς η ομάδα της Sigma Security βρίσκεται εκεί για να ακούσει τις ανάγκες που υπάρχουν και να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις.

Πως αντιμετωπίσατε τις πρωτοφανείς δυσκολίες που προέκυψαν από την αύξηση των πρώτων υλών και το πρόβλημα της παγκόσμιας εφοδιαστικής αλυσίδας;

Η αλήθεια είναι πως όλοι μας ήρθαμε αντιμέτωποι με μία νέα κατάσταση, η οποία γνωρίζαμε ότι ήταν πιθανό να δημιουργήσει προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Ωστόσο, καταφέραμε μέσα από την ανάλυση του περιβάλλοντος και των δεδομένων να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις. Προβλέψαμε τις ελλείψεις που θα προέκυπταν αλλά και τις αυξήσεις στις πρώτες ύλες.

Έτσι, καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό να αντιμετωπίσουμε τα εμπόδια, να λύσουμε τα όποια προβλήματα, διατηρώντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών μας και το επίπεδο της εξυπηρέτησής μας στο ίδιο άριστο επίπεδο.

Επιπλέον, θα πρέπει να σταθώ και στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας. Λειτουργήσαμε και λειτουργούμε σαν μία ομάδα, ψάχνοντας ο καθένας με βάση τις γνώσεις του και την εξειδίκευσή του, τις καλύτερες δυνατές λύσεις.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια της εταιρείας; Σε ποιο κομμάτι του κλάδου σκέφτεστε να αναπτυχθείτε/επενδύσετε περισσότερο το νέο έτος;

Το νέο έτος θέλουμε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων λύσεων, λύνοντας παράλληλα τα όποια προβλήματα εμφανίζονται στο δρόμο μας. Σκοπεύουμε να προχωρήσουμε στην σχεδίαση καινούργιων προϊόντων και συστημάτων ασφαλείας, που θα καλύπτουν και ανάγκες που δημιουργούνται λόγω και των νέων συνθηκών που βιώνουμε. Παράλληλα, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας στο εξωτερικό, με εξαγωγές σε Τυνησία, Ολλανδία, Πορτογαλία και Κύπρο.

Ακόμη μία σημαντική επένδυση που πρόκειται να πραγματοποιήσουμε είναι η αναβάθμιση της γραμμής παραγωγής μας. Πάντα ψάχνουμε καινοτόμες τεχνολογίες που μπορούν να εξελίξουν ακόμη περισσότερο τα αυτοματοποιημένα συστήματα που διαθέτουμε, για την παραγωγή αλλά και τον ποιοτικό έλεγχο των προϊόντων μας.

Τέλος, η σημαντικότερη επένδυσή μας είναι στους ανθρώπους μας. Πάντα φροντίζουμε για την καλύτερη δυνατή εκπαίδευσή τους, ώστε να υπάρχει κορυφαία εξειδίκευση, με αποτέλεσμα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Μια εκπαίδευση που παρέχουμε και στους συνεργάτες μας, στους πιστοποιημένους εγκαταστάτες, μέσω του Sigma Innovation Lab.  Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό κέντρο, στο οποίο έχουμε αναπτύξει συνέργειες με φορείς, εκπαιδευτικά ιδρύματα και κατασκευαστικούς οίκους, προκειμένου να πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις σε επαγγελματίες, αλλά και σε νέους ανθρώπους που πραγματοποιούν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο.

Το Sigma Innovation Lab έχει έδρα στις εγκαταστάσεις της Sigma Security σε ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, ενώ παράλληλα σκοπός μας είναι να διεξάγονται και εξ’ αποστάσεως εκπαιδεύσεις.

Η Sigma Security είναι μία ελληνική εταιρεία. Θα λέγατε ότι είναι εύκολο ή δύσκολο για σας να διατηρείτε τη σχεδίαση και την παραγωγή των προϊόντων σας στην Ελλάδα;

Η βιομηχανία μπορεί να αποτελεί την καρδιά κάθε σύγχρονης οικονομίας, όμως η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, υπάρχουν αρκετές δυσκολίες για όσους θέλουν να επενδύσουν.

Όμως, εμείς αγαπάμε τη χώρα μας και θεωρούμε υποχρέωσή μας να παραμείνουμε εδώ και να συνεχίσουμε με πείσμα να επενδύουμε, γιατί πιστεύουμε ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα με προοπτική και πολλές δυνατότητες.

Σχετικά με τη σχεδίαση των προϊόντων, η κατάσταση που επικρατεί είναι πιο δύσκολη. Η φυγή στο εξωτερικό πολλών αξιόλογων Ελλήνων επαγγελματιών, το λεγόμενο «brain drain» το οποίο και γιγαντώθηκε στα χρόνια της κρίσης, αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο στη δημιουργική προοπτική της εταιρείας μας.

Για αυτό και εμείς το τελευταίο διάστημα, σε συνεργασία με ορισμένα ελληνικά πανεπιστήμια, έχουμε καταφέρει να προσελκύσουμε αποφοίτους με γνώσεις και μεράκι και έχουμε ξεκινήσει σταδιακά να επανδρώνουμε το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης με νέους μηχανικούς.

Οι ανάγκες για περισσότερη ασφάλεια διαρκώς αυξάνονται. Μάλιστα φαίνεται πως η κατίσχυση των εταιρειών συστημάτων ασφαλείας θα κριθεί και από το πόσο πιο γρήγορα όλες αυτές οι νέες τεχνολογίες θα ενσωματωθούν. Η Sigma Security πώς αντιμετωπίζει αυτό το ζήτημα;  Θεωρείτε ότι ανταποκρίνεστε;

Πλέον, για να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να βασίζεσαι στην ταχύτητα των υπηρεσιών σου σε συνδυασμό πάντα με την αποτελεσματικότητα αφομοίωσης των νέων τεχνολογιών. Η μελέτη και εφαρμογή αυτών των τεχνολογιών είναι η κύρια στρατηγική της σχεδίασης των νέων προϊόντων που αναπτύσσουμε. 

Έως και σήμερα, νέες ιδέες και καινοτόμες τεχνολογίες ενσωματώνονται διαρκώς στα συστήματά μας, με σκοπό να κάνουν πιο εύκολη τη λειτουργία, την εγκατάσταση και τον προγραμματισμό των προϊόντων που σχεδιάζουμε.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με την ίδια και καλύτερη ταχύτητα, σε όλες τις τεχνολογικές προκλήσεις και εξελίξεις. 

 • Sigma Security
 • Εθνάρχου Μακαρίου 5 173 43, Άγιος Δημήτριος
 • τηλ.: Κατάστημα Αγίου Δημητρίου: 210 9716046 | Κατάστημα Περιστερίου: 210 9716058
 • fax: 210 9754864

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Θυροτηλεοράσεις IP

  Θυροτηλεοράσεις IP

  Σήμερα, οι θυροτηλεοράσεις και γενικότερα οι συσκευές ενδοεπικοινωνίας καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος των καθημερινών αναγκών των πολιτών, όπως η ασφάλεια, η επικοινωνία και η άνεση, τόσο στον οικιακό...
 • Με ελληνικό «χρώμα» η Intersec 2023 στο Ντουμπάι!

  Με ελληνικό «χρώμα» η Intersec 2023 στο Ντουμπάι!

  Η Intersec, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη φυσική ασφάλεια και την πυροπροστασία, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC), που εκτείνετ...
 • Hikvision IP Video Intercom

  Hikvision IP Video Intercom

  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το τεχνικό σεμινάριο για τις λύσεις IP Video Intercom της Hikvision που διοργάνωσε η ΗΛΚΑ Α.Ε. στις εγκαταστάσεις της, την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023. Στο π...
 • Νέα δεδομένα στις εφαρμογές Security από τη Vector Security

  Νέα δεδομένα στις εφαρμογές Security από τη Vector Security

  Η χρήση μη επαδρωμένων αεροσκάφων στις καθημερινές εργασίες των ανθρώπων, παρουσιάζει συνεχόμενη και ταχεία αύξηση, με τον κλάδο του Security να μην μένει ανεπηρέαστος από τις τεχνολογικές δυνατότ...
 • Πότε είναι νόμιμη η τοποθέτηση καμερών σε γραφεία, καταστήματα και πολυκατοικίες

  Πότε είναι νόμιμη η τοποθέτηση καμερών σε γραφεία, καταστήματα και πολυκατοικίες

  Τα τελευταία χρόνια, η κοινωνία στην οποία διαβιούμε ως πολίτες, έχει κατακλυστεί σε μεγάλο βαθμό από κάθε είδους εγκληματίες, οι οποίοι προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις εις βάρος συνανθρώπων μα...
 • Dahua HDCVI 10

  Dahua HDCVI 10

  Το έτος 2022 σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της τεχνολογίας HDCVI της Dahua! Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην καινοτο...
 • TP-LINK TAPO C500

  TP-LINK TAPO C500

  Έξυπνη, ασφαλής και εύκολη. Η νέα Εξωτερική Pan/Tilt Wi-Fi κάμερα ασφαλείας της TP-Link σας επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερες λεπτομέρειες για να κάνετε κάθε στιγμή να λάμπει! Εξασφαλίζει τη μ...
 • Comelit Integration System

  Comelit Integration System

  Η νέα εποχή στην τεχνολογία και οι νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας οδηγούν στην ανάγκη του πλήρη ελέγχου του σπιτιού, εύκολα και απλά, είτε απομακρυσμένα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού από το...
 • PartnerNET

  PartnerNET

  Τι είναι αυτό που κάνει την PartnerNET να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους διανομείς προϊόντων ICT; Το γεγονός πως δεν αρκείται στη διανομή προϊόντων, αλλά προσφέρει μία άρτια εμπειρία εξυπηρέτ...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού «Security Report Cyprus»

  Κυκλοφορεί το νέο τεύχος του περιοδικού «Security Report Cyprus»

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
 • <strong>Επιλέγοντας φακούς σε ένα Κλειστό κύκλωμα Τηλεόρασης</strong>

  Επιλέγοντας φακούς σε ένα Κλειστό κύκλωμα Τηλεόρασης

  Στα μάτια των περισσοτέρων όλοι οι φακοί κάμερας είναι ίδιοι και κάθε φακός κρίνεται ικανοποιητικός αρκεί να παρέχει εικόνες υψηλής ευκρίνειας. Στον κόσμο των ειδικών όμως, τα πράγματα είναι αρκετ...
 • <strong>Καλώδια Ethernet σε συστήματα βιντεοεπιτήρησης</strong>

  Καλώδια Ethernet σε συστήματα βιντεοεπιτήρησης

  Ένα καλώδιο Ethernet είναι ένας κοινός τύπος καλωδίου δικτύου που χρησιμοποιείται ευρέως σήμερα για την ενσύρματη σύνδεση πολλών συσκευών, όπως οι υπολογιστές, τα switches, οι κάμερες ασφαλείας, τ...
 • <strong>Internet of Things</strong>

  Internet of Things

  Το Διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT) αποτελείται από έξυπνες συσκευές που επικοινωνούν μεταξύ τους. Δίνει τη δυνατότητα σε αυτές τις συσκευές να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν δεδομένα. Εκτός αυτού, το...
 • Κάμερες εξωτερικού χώρου

  Κάμερες εξωτερικού χώρου

  Η επιλογή της κατάλληλης κάμερας για τον κατάλληλο χώρο είναι μια δύσκολη απόφαση που αντιμετωπίζουν τόσο οι εγκαταστάτες, όσο και οι τελικοί πελάτες, μιας και η αγορά σήμερα διαθέτει αμέτρητες συ...
 • Ajax Special Event

  Ajax Special Event

  Το 4ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 11 Οκτωβρίου του 2022 και η εταιρία παρουσίασε στο κοινό των integrators νέα προϊόντα, λογισμικά και πολλές ακόμα...
 • Συναγερμοί οικίας vs επιχείρησης

  Συναγερμοί οικίας vs επιχείρησης

  Οι τεχνικές παραβίασης των δραστών διαρκώς εξελίσσονται. Για αυτό άλλωστε η ζήτηση για συστήματα ασφαλείας τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους  αυξάνεται ή (τουλάχιστον) σταθεροπ...
 • Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Φείδα

  Συνέντευξη με τον Αλέξανδρο Φείδα

  Η φετινή χρονιά, είναι χρονιά γιορτής για την Sigma Security, καθώς συμπληρώνει 45 χρόνια επιτυχούς δραστηριότητας στο κλάδο της ηλεκτρονικής ασφάλειας! Η Sigma Security δημιουργήθηκε το 1977 και ...
 • VMS: αυτά είναι μερικά από τα βασικότερα κριτήρια αγοράς του

  VMS: αυτά είναι μερικά από τα βασικότερα κριτήρια αγοράς του

  Επιχειρηματική ευφυΐα, βελτιωμένη διαχείριση συμβάντων, πλούσια αναλυτικά στοιχεία και υψηλή ασφάλεια, αυτές είναι μόνο μερικές από τις σύγχρονες δυνατότητες των νέων συστημάτων διαχείρισης βίντεο...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design