DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
20 Οκτωβρίου 2022 22:43

SECOLINK

Νέα σειρά υβριδικών συστημάτων συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού

Γράφει: Θέμης Γάλλος Τεχνική Υποστήριξη Πωλήσεων ΗΛΚΑ Α.Ε.
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F10%252Fanoigma 1 1

Η SECOLINK κατασκευάζει μια σειρά υβριδικών συστημάτων συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού, τα οποία χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερη ευκολία στην εγκατάσταση και τη χρήση τους. Όλα τα προϊόντα σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι συμβατά με το πρότυπο EN50131 Grade 2 και έχουν δοκιμασθεί στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά για την αξιοπιστία τους.

Έχουμε επιλέξει για την Ελληνική αγορά τα 4 καλύτερα μοντέλα κεντρικών μονάδων της SECOLINK, που διαθέτουν ποικιλία χαρακτηριστικών, υποστηρίζουν ως 64 ζώνες και είναι ικανά να καλύψουν, με τον καλύτερο τρόπο, τις περισσότερες εγκαταστάσεις:

 • Η κεντρική μονάδα best seller PAS832, με χαρακτηριστικά κατάλληλα για τις περισσότερες εγκαταστάσεις. Πρόκειται για έναν ενσύρματο πίνακα συναγερμού, που μετατρέπεται σε υβριδικό με προσθήκη ασύρματου δέκτη bus EXT116S ήπληκτρολογίουKM25 και υποστηρίζει 8 ενσύρματες ζώνες ή 16 με διπλασιασμό, που μπορούν να επεκταθούν μέσω bus στις 32 ενσύρματες ή ασύρματες ζώνες. Διαθέτει ενσωματωμένο κωδικοποιητή / τηλεφωνητή PSTN και δυνατότητα τηλεφωνικής κλήσης προς τον πίνακα, για τη λήψη πληροφοριών με φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά. Παρέχει σύνδεση ως 15 πληκτρολογίων και επεκτάσεων μέσω bus, 4 περιοχές (partitions) με δυνατότητα κοινής περιοχής, 31 κωδικoύς χρηστών + 1 κωδικός εγκαταστάτη, αρχείο 512 συμβάντων, προγραμματισμός από πληκτρολόγιο και υπολογιστή (τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω cloud), τροφοδοτικό 1.5A με είσοδο 20 VAC. Υποστηρίζει μπαταρία 12V 7Ah, πλήρεις προστασίες από υπερτάσεις και βραχυκυκλώματα και προδιαγραφές EN50131 Security Grade 2.
 • Οι μονάδες συναγερμού P32 & P64 είναι οι ισχυρότερες κεντρικές μονάδες, με ενσωματωμένο ασύρματο δέκτη και υποστήριξη 32 ή 64 ζωνών αντίστοιχα. Υποστηρίζουν 7 ενσύρματες ζώνες ή 14 με διπλασιασμό, επεκτάσιμες μέσω bus σε 32 ζώνες (μοντέλο P32) ή 64 (μοντέλο P64), 1 ενσύρματη ζώνη πυρανίχνευσης 2 καλωδίων, 3 προγραμματιζόμενες εξόδους (PGM) επεκτάσιμες έως τις 16 μέσω bus, σύνδεση ως 15 πληκτρολογίων και επεκτάσεων μέσω bus, 4 partitions με κοινή περιοχή, 31 κωδικούς χρηστών + 1 κωδικός εγκαταστάτη, αρχείο 512 συμβάντων, προγραμματισμό από πληκτρολόγιο και υπολογιστή (τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω cloud). Διαθέτουν επίσης τροφοδοτικό 2Α με είσοδο 20VAC, με δυνατότητα προσθήκης επιπλέον επιτηρούμενων τροφοδοτικών στο bus. Οι μονάδες P32 & P64 δεν περιλαμβάνουν κωδικοποιητή PSTN καθώς προορίζονται για σύνδεση με WiFi/LAN/LTE(4G), με χρήση επιπρόσθετων modules στο bus.
 • Ο υβριδικός πίνακας S16_eTαποτελεί την εξυπνότερη λύση για μικρότερες εφαρμογές, με compact διαστάσεις, πολλές ενσωματωμένες λειτουργίες και πολύ εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Διαθέτει ενσωματωμένο αμφίδρομο ασύρματο δέκτη 868MHz, 5 ενσύρματες ζώνες ή 10 με διπλασιασμό, 1 ενσύρματη ζώνη πυρανίχνευσης 2 καλωδίων, 3 προγραμματιζόμενες εξόδους (PGM) επεκτάσιμες έως τις 16, σύνδεση ως 3 πληκτρολογίων και επεκτάσεων μέσω bus , 4 partitions με κοινή περιοχή, 31 κωδικοί χρηστών + 1 κωδικός εγκαταστάτη, αρχείο 256 συμβάντων (512 με πληκτρολόγιο), προγραμματισμό από πληκτρολόγιο και υπολογιστή (τοπικά ή απομακρυσμένα μέσω cloud), τροφοδοτικό 0.7A με είσοδο 18 ~ 20 VAC. Υποστηρίζει ακόμη μπαταρία 12V/2.3Ah, πλήρεις προστασίες από υπερτάσεις και βραχυκυκλώματα και προδιαγραφές EN50131 Security Grade 2. Διαθέτει ακόμη ενσωματωμένο κωδικοποιητή κινητής τηλεφωνίας 2G / LTE M1 (4G) με κάρτα eSIM, για σύνδεση IP με Κέντρα Λήψης Σημάτων και σύνδεση στο cloud, για διαχείριση μέσω εφαρμογής και ενσωματωμένη σειρήνα.

Τα πληκτρολόγια της SECOLINK είναι το σήμα κατατεθέν της, με εντυπωσιακές οθόνες LCD πολλαπλών γραμμών, επιλεγόμενο Ελληνικό ή Αγγλικό μενού, φιλικό στο χρήστη και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Διατίθενται 3 μοντέλα: το KM24A διαθέτει μεγάλη ευανάγνωστη μπλε φωτιζόμενη οθόνη, ανάλυσης 128 x 64 στοιχείων και 7 γραμμών, ενώ το KM24G διαθέτει LCD οθόνη με υψηλότερη ανάλυση 240 x 120. Και τα δύο LCD πληκτρολόγια διαθέτουν 24 πλήκτρα, επέκταση 2 ενσύρματων ζωνών ή 1 ζώνης και 1 εξόδου PGM, θύρα mini USB για σύνδεση με Η/Υ και προγραμματισμό του πίνακα, ενσωματωμένο θερμόμετρο και ένδειξη θερμοκρασίας στη οθόνη. Το πληκτρολόγιο KM25 διαθέτει λεία ενιαία επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα, μεγάλη ευανάγνωστη μπλε φωτιζόμενη οθόνη, ανάλυσης 240 x 120 στοιχείων, 25 πλήκτρα αφής, ενσωματωμένο proximity reader για εύκολη όπλιση / αφόπλιση και ενσωματωμένο αμφίδρομο ασύρματο δέκτη 868 MHz 16 ζωνών,ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει ένα ενσύρματο πίνακα PAS832 σε υβριδικό. Τα πληκτρολόγια KM24A και KM24G διαθέτουν ενσωματωμένο μεγάφωνο με φωνητικές αναγγελίες στα Ελληνικά.

Όλες οι μονάδες είναι επεκτάσιμες μέσω bus, με αμφίδρομους ασύρματους δέκτες, επεκτάσεις εισόδων / εξόδων και επιπλέον επιτηρούμενα τροφοδοτικά. Παρέχεται επίσης μια πλήρης σειρά αμφίδρομων ασύρματων χειριστηρίων και περιφερειακών.

Όλα τα συστήματα μπορούν να συνδεθούν στο Internet μέσω κωδικοποιητών WiFi / Ethernet και κινητής τηλεφωνίας LTE (4G). Μάλιστα οι κωδικοποιητές WiFi WL800 και κινητής τηλεφωνίας GSV1_ET είναιuniversal, καθώς εκτός από τους πίνακες της SECOLINK συνεργάζονται και με τους περισσότερους πίνακες της DSC και της PARADOX. Οι λοιποί πίνακες της αγοράς μπορούν να συνδεθούν μέσω PGM εξόδων στις 2 εισόδους του κωδικοποιητή, αποστέλλοντας όμως μόνο 2 πληροφορίες, π.χ. συναγερμός και κατάσταση συστήματος (ON/OFF), καθώς και μέσω μιας εισόδου κλειδοδιακόπτη στην είσοδο PGM του κωδικοποιητή.

Οι κωδικοποιητές της SECOLINK έχουν τη δυνατότητα αποστολής σημάτων IP σε Κέντρα Λήψης Σημάτων με Contact ID, σε πρωτόκολλα SIA / E2 (Enigma) / FIBRO (Surgard) / CSV (Patriot). Επίσης, μας δίνουν την δυνατότητα σύνδεσης με την διαδικτυακή πλατφόρμα cloud ALARMSERVER.NEΤ, η οποία επιτρέπει στους τελικούς χρήστες, με την χρήση της εφαρμογής SECOLINK Pro, διαθέσιμης σε συσκευές iOS & Android, να μπορούν να χειρίζονται απομακρυσμένα το σύστημά τους (όπλιση, αφόπλιση, παράκαμψη ζώνης, ενεργοποίηση εξόδων, κ.λ.π.), να επιτηρούν σε πραγματικό χρόνο την κατάστασή του και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις (push notifications) για συναγερμούς, προβλήματα, αλλαγές κατάστασης κ.λ.π. Επίσης, η πλατφόρμα cloud είναι χρήσιμη και στους εγκαταστάτες για απομακρυσμένη ενημέρωση των ρυθμίσεων των συστημάτων συναγερμού και την παρακολούθηση της απόδοσής τους, μέσω των εφαρμογών για PC, MASCAD και MASCAD Pro, της SECOLINK. (Ο προγραμματισμός των κεντρικών μονάδων μπορεί να γίνει και τοπικά με τις ίδιες εφαρμογές, μέσω θύρας USB που διαθέτουν τα πληκτρολόγια άλλα και μέσα από το μενού αυτών).

Οι υπηρεσίες cloud παρέχονται δωρεάν για 2 χρόνια με την αγορά του κωδικοποιητή WiFi WL800, ενώ μόλις για 6 μήνες με την αγορά του κωδικοποιητή Ethernet LAN8. Ο κωδικοποιητής κινητής τηλεφωνίας (LTE – 4G) GSV1_ET και ο πίνακας συναγερμού με ενσωματωμένο κωδικοποιητή κινητής τηλεφωνίας (LTE – 4G) S16_eT, παρέχονται με ηλεκτρονική κάρτα eSIM και περιλαμβάνουν δωρεάν (πληρωμένα) τέλη κινητής τηλεφωνίας για 2 χρόνια. Για όσο διαρκεί η σύνδεση eSIM προσφέρεται και δωρεάν σύνδεση στο cloud ALARMSERVER.NET της SECOLINK, οπότε είναι διπλό το όφελος.

Το κάθε σύστημα συσχετίζεται με τον εγκαταστάτη. Πριν το τέλος της δωρεάν περιόδου, ο εγκαταστάτης θα λάβει ένα email υπενθύμισης, για την ανανέωση της παροχής των υπηρεσιών cloud, αγοράζοντας ένα κουπόνι (voucher) IPCT, διάρκειας 2 ή 5 ετών, σε πολύ οικονομικές τιμές, εφόσον αυτό είναι επιθυμητό. Για κάθε σύστημα με ενεργή συνδρομή στο cloud ALARMSERVER.NET επιτρέπεται η χρήση της εφαρμογής SECOLINK Pro σε 10 συσκευές iOS & Android, χωρίς επιπλέον άλλη χρέωση.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design