DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIGITAL TV 177
securityreport e mag odhgos 2021
27 Νοεμβρίου 2022 19:40

BRADY M211 mobile

Η Επαγγελματική Σήμανση έγινε “MOBILE”

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2022%252F11%252FOptronics

Η γνωστή εταιρία BRADY που ειδικεύεται σε υλικά και εκτυπωτές σήμανσης εγκαταστάσεων παρουσίασε το νεότερο μοντέλο εκτυπωτή που λειτουργεί μέσω εφαρμογής απο το κινητό τηλέφωνο. Γι’ αυτό το λόγο και το νέο μοντέλοM211 ονομάζεται “mobile”.

Πρόκειται ουσιαστικά για τον εκτυπωτή της BRADY χωρίς πληκτρολόγιο και οθόνη, αφού η λειτουργία του και όλες οι εντολές και ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από την οθόνη του κινητού που μέσω της δωρεάν εφαρμογής BRADY EXPRESS LABELS, επικοινωνεί κατευθείαν με τη συσκευή με Bluetooth.

Έτσι, ο τεχνικός μπορεί να έχει μαζί του τον εκτυπωτή συνεχώς, σαν φορητή συσκευή (υπάρχει διαθέσιμο και κλιπ στήριξης στη ζώνη παντελονιού) χωρίς μεγάλο βάρος και όγκο και να εκτυπώνει αμέσως τις έτοιμες ετικέτες που είναι αποθηκευμένες στο κινητό του. Ο Μ211 μπορεί να δεχθεί επίσης έτοιμο κείμενο από word και αρχεία από excel, τα οποία εκτυπώνονται κατευθείαν στις ετικέτες χωρίς να χρειάζεται να ξανα-πληκτρολογηθεί το κείμενο. Ο Μ211 mobile αποτελεί, θα λέγαμε, τον συνεργάτη του εγκαταστάτη για εύκολη και επαγγελματική σήμανση με την οποία θα ξεχωρίσει στην ποιότητα της δουλειάς του.

Οι ετικέτες περιλαμβάνουν συνεχόμενες ταινίες ώστε να κόβονται με το ενσωματωμένο ψαλίδι ακριβώς στο μήκος που χρειαζόμαστε καθώς και άλλες με συγκεκριμένες έτοιμες διαστάσεις. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία αυτοκόλλητων ετικετών και σε διάφορα χρώματα. Το υλικό των ετικετών είναι βινύλιο και πολυέστερας, τα οποία είναι κατάλληλα για μόνιμη χρήση σε εξωτερικές συνθήκες, είναι αδιάβροχα και ιδιαίτερα ανθεκτικά στην κόλλα τους ακόμα και σε σκόνες, βρώμα, λάσπες, υγρά. Στις ετικέτες περιλαμβάνονται και θερμοσυστελλόμενοι σωληνίσκοι που μπορούν να εκτυπωθούν κανονικά μέσα στον εκτυπωτή και μετά να περαστούν στο καλώδιο ώστε αφού θερμανθούν να μείνουν μόνιμα επάνω στο καλώδιο.

Όλα τα υλικά καλύπτουν το διεθνές στάνταρ για τη σήμανση εγκαταστάσεων TIA/EIA606 που πρέπει να τηρούν οι εγκαταστάστες στα καλώδια και τους πίνακες αλλα και στις υποδομές, στις σχάρες, στα κανάλια, στις σωληνώσεις, ακόμα και στα φρεάτια.

Το λογισμικό BRADY EXPRESS LABELS διαθέτει έτοιμες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ανάλογα με την εφαρμογή (ηλεκτρολογικό υλικό, patchpanel δομημένης, ασφάλειες, κλεμοσειρές, εργαστήρια, σωλήνες, μηχανολογικά κ.λπ.) και μια μεγάλη γκάμα απο 1400 σύμβολα (ασφάλειας, προειδοποιητικά επικίνδυνων υλικών, βέλη, ηλεκτρονικά, δικτυακά, τηλεφωνικά σύμβολα κλπ) που μπορούν να εκτυπωθούν στις ετικέτες.

Επιπλέον ο χειριστής μπορεί να προσθέσει κείμενο στα Ελληνικά με 80 περίπου διαφορετικές γραμματοσειρές και σε 22 διαφορετικά barcode (γραμμωτούς κωδικούς, datamatrix και QRcode), ώστε εύκολα να γίνεται η ανάγνωσή τους. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η δυνατότητα εκτύπωσης στις ετικέτες ακόμη και φωτογραφιών που μπορεί να τραβήξει ο τεχνικός με το κινητό του κατα την εργασία του όπως για παράδειγμα το μοντέλο, ο αύξων αριθμός και η ημερομηνία εγκατάστασης μιάς συσκευής ή ενός πίνακα ή μίας εγκατάστασης ώστε η ετικέτα να δίνει τις σχετικές πληροφορίες εύκολα και μόνιμα σε άλλους συναδέλφους που επισκέπτονται το χώρο.

Φυσικά εκτυπώνει λογότυπα εταιριών, βγάζει αυτόματα αύξοντα αριθμό εάν θέλουμε ή πολλαπλά όμοια αντίγραφα της ίδιας ετικέτας όταν χρειάζονται. Απευθύνεται σε ηλεκτρολόγους, εγκαταστάτες δικτύων, μηχανικούς, ηλεκτρονικούς και συντηρητές – επισκευαστές σε σήμανση καλωδίων, πριζών, ρεγκλετών, κατανεμητών, racks, καμερών, ακόμα και σε σήμανση λειτουργίας συσκευών καθώς περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα τεχνικά σύμβολα.

Η εταιρία BRADY ειδικεύεται σε σήμανση επαγγελματικού επιπέδου και διαθέτει μεγάλη γκάμα εκτυπωτών χειρός με πλήρη γκάμα ετικετών. Η νεότερη αναβάθμιση του εκτυπωτή χειρός, Μ210 διαθέτει πληκτρολόγιο, περιλαμβάνει Ελληνικά σύμβολα και λειτουργεί ανεξάρτητα απο σύνδεση στο κινητό.

Η εταιρία BRADY διαθέτει και πλήρη γκάμα απο μεγαλύτερα μοντέλα που απευθύνονται σε συνεχή χρήση με απαιτήσεις για εκατοντάδες ή και χιλιάδες ετικέτες κάθε ημέρα όπως σε εργοστάσια, αποθήκες, παραγωγή συσκευών, πλακετών, κλπ.

Περισσότερα στοιχεία για τους εκτυπωτές και τις ετικέτες μπορείτε να βρείτε https://www.brady.eu/

και στο virtual room της BRADY για επίδειξη όλων των προϊόντων σήμανσης ανάλογα με την χρήση τους.

https://bradyshowroom.virtualevents-hub.com/Home/Index/b8b00094-a29f-482a-8672-30b635f60f38?media=1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design