Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
29 Ιανουαρίου 2023 18:24

Dahua DeepHub

Μία νέα σειρά διαδραστικών πινάκων αλλάζει την εμπειρία μάθησης!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
anoigma 2 9d6932b3

Ο τομέας της εκπαίδευσης αλλάζει σήμερα με τόσο γοργούς ρυθμούς, που οι μαθητές και οι καθηγητές πρέπει να συμβαδίσουν και να προσαρμοστούν σε νέες και πιο σύγχρονες στρατηγικές. Οι παραδοσιακές μέθοδοι μάθησης στην τάξη παρουσιάζουν αμέτρητες προκλήσεις, από την κακή αλληλεπίδραση μεταξύ των μαθητών και των καθηγητών, μέχρι και την έλλειψη συγκέντρωσης. Ο νέος διαδραστικός πίνακας της Dahua έρχεται να προσφέρει μία νέα εμπειρία διδασκαλίας!

Ο έξυπνος διαδραστικός πίνακας DeepHub της Dahua, έρχεται να αλλάξει τους παραδοσιακούς τρόπους διδασκαλίας στην τάξη, παρέχοντας στους συμμετέχοντες μια «καθηλωτική», διαδραστική και πλούσια σε περιεχόμενο εμπειρία. Προσφέρει ασύρματη προβολή, whiteboard writing, τηλεδιάσκεψη και διαχείριση αρχείων. Όταν συνδεθεί στο εσωτερικό μίας τάξης, ακόμα και ενός γραφείου, μετατρέπεται σε μία  γίνεται μια υπερμεγέθη οθόνη που μπορεί να ελεγχθεί μέσω μίας ειδικής πένας ή με τη χρήση των δακτύλων μας. Η νέα σειρά με την κωδικό MC470 υποστηρίζει ακόμη και χειρονομίες!

Το Dahua DeepHub δίνει σε δασκάλους και μαθητές τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας υπερσυνδέσμους ή πλήκτρα. Οι δάσκαλοι είναι σε θέση να επισημάνουν συγκεκριμένα σημεία σε πραγματικό χρόνο, ενώ οι μαθητές μπορούν να ξεκινήσουν να χρησιμοποιούν τις εφαρμογές από τον ίδιο τον πίνακα. Οι μαθητές αισθάνονται επίσης ότι συμμετέχουν ενεργά στο μάθημα αντί απλώς να απορροφούν παθητικά πληροφορίες, κάτι που οδηγεί σε καλύτερη συγκέντρωση, διατήρηση πληροφοριών και σε πιο αποδοτική συνεργασία μεταξύ τους.

Συμμετοχή μαθητών

Τα διαθέσιμα τεχνολογικά μέσα και ιδιαίτερα οι διαδραστικοί πίνακες, άλλαξαν τον τρόπο διδασκαλίας, φέρνοντας μαζί μαθητές και καθηγητές σε ένα νέο περιβάλλον που βασίζεται στην ομαδική εργασία. Τα διαδραστικά monitor φέρνουν μία νέα εμπειρία μάθησης και μία σειρά πλεονεκτημάτων που ποικίλουν. Μέσω του Dahua DeepHub, οι μαθητές μπορούν να συνδεθούν στον πίνακα για να έχουν έναν ακόμα πιο ενεργό ρόλο με χρήση εποπτικών εργαλείων. Το Dahua DeepHub επιτρέπει την εξ αποστάσεως πρόσβαση στους μαθητές, αφού οι καθηγητές και οι δάσκαλοι μπορούν να μοιραστούν τις οθόνες τους. Επίσης, ολόκληρο το διαδραστικό μάθημα μπορεί εύκολα να καταγραφεί, κάτι αρκετά χρήσιμο για τους μαθητές που έχασαν το μάθημα λόγω π.χ. μίας ίωσης.

Οι έξυπνοι διαδραστικοί πίνακες DeepHub διαθέτουν UHD οθόνες σε μεταλλικό περίβλημα, αντιθαμβωτικό γυαλί, δυνατότητα πρόσβασης πολλαπλών πηγών, έξυπνες λειτουργίες γραφής, προβολή διαιρούμενης οθόνης και υποστηρίζουν λογισμικό Android και Windows, με δυνατότητα άμεσης εναλλαγής. Επιτρέπουν τον απομακρυσμένο σχολιασμό και αλληλεπίδραση, την ασύρματη κοινή χρήση οθόνης και προβολή και έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώνουν το περιβάλλον της τάξης ή του συνεδρίου με αποτελεσματικό και συναρπαστικό τρόπο.

Οι λευκοί πίνακες διατίθενται σε μεγέθη 65″, 75″ και 86 ιντσών με οθόνη 4K. Το μικρότερο μέγεθος 55″ και το μεγαλύτερο μέγεθος 98″ αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμα σύντομα από την εταιρία. Η σειρά DeepHub Pro διαθέτει ανώτερη απόδοση, χάρη στην ενσωματωμένη κάμερα 4K, τα οκτώ μικρόφωνα και το κλείδωμα με τη χρήση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η σειρά DeepHub Lite έρχεται σε ανταγωνιστική τιμή με ενσωματωμένη κάμερα 1080p και μικρόφωνο, παρέχοντας οικονομική απόδοση.

Τα κυριότερα σημεία του προϊόντος περιλαμβάνουν:

Οθόνη αφής 4K UHD: Το μόνιτορ έρχεται σε εκδόσεις 65″/75″ και86″ ιντσών με 4K UHD (οθόνη DLED με αντιθαμβωτική τεχνολογία), παρέχοντας ευκρινείς εικόνες και ζωντανά χρώματα.

Ασύρματη προβολή: Υποστηρίζει ασύρματη προβολή με ένα πάτημα από φορητό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο κ.λπ., παρέχοντας άνετη και αποτελεσματική λειτουργία.

Έξυπνος πίνακας: Παρέχει μια ομαλή εμπειρία γραφής με λιγότερο από 35 ms χρονική καθυστέρηση εγγραφής και έως και 20 πόντους ταυτόχρονης γραφής.

Διαχείριση αρχείων: Επιτρέπει την κοινή χρήση περιεχομένου με την απλή σάρωση ενός QR κωδικού. Το κοινόχρηστο αρχείο μπορεί επίσης να κρυπτογραφηθεί διατηρώντας το απόρρητο.

Κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων: Υποστηρίζει το κλείδωμα δακτυλικών αποτυπωμάτων δίνοντας εξουσιοδοτημένη πρόσβαση μόνο σε επιλεγμένες συσκευές (π.χ. συγκεκριμένους μαθητές τάξης), προστατεύοντας τις πληροφορίες και τα δεδομένα των χρηστών.

Το 2022, οι διαδραστικοί πίνακες της dahua έρχονται με νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν αυτόματο καδράρισμα, παρακολούθηση φωνής, έλεγχο χειρονομιών και αναγνώριση χειρογράφου, κορυφαία υπολογιστική ισχύ με SoC 8 πυρήνων, 8Gb DDR RAM και 64Gb αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα νέα μοντέλα έρχονται με λειτουργικό Android 11 και υποδοχή USB Type-C πολλαπλών χρήσεων για μεγαλύτερη ευελιξία.

Κληρονομώντας τις έξυπνες λειτουργίες της προηγούμενης έκδοσης, το DeepHub Pro 2022 διαθέτει επίσης οθόνη 4K που προσφέρει κρυστάλλινο κείμενο και υποστήριξη περιεχομένου 4K UHD. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Zero Air Gap που προσφέρει καλύτερη γωνία θέασης, λιγότερη αντανάκλαση και καλύτερη εμπειρία γραφής, εύκολη αποθήκευση και κοινή χρήση μέσω κωδικών QR, αλλά και ασύρματη προβολή με πολλαπλές συσκευές (ομαδική μετάδοση). Το DeepHub είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές, όπως τηλεδιάσκεψη και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες συσκέψεων, μικρομεσαία γραφεία και εκθεσιακούς χώρους.

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της διαδραστικής διδασκαλίας, τόσο από την πλευρά των μαθητών όσο και από την πλευρά των εκπαιδευτικών είναι αμέτρητα. Εκτός από την ευελιξία και της ευκολία στη μάθηση, η διαδραστική διδασκαλία αυξάνει την αφοσίωση των μαθητών-δασκάλων, ενισχύοντας έτσι την απόδοση των μαθητών στις τελικές εξετάσεις. Ο διαδραστικός πίνακας της Dahua έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια πλούσια σε περιεχόμενο νέα εμπειρία μάθησης σε σχολεία και κολέγια!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί το Security Report Απριλίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Απριλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές π...
  • Athens Electronix 2024

    Athens Electronix 2024

    Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η Athens Electronix 2024, η μεγαλύτερη έκθεση της χρονιάς στην πρωτεύουσα, η οποία διοργανώθηκε από την Libra Press στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Δαΐς, στις 2 και 3 Μα...
  • Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης της Satel

    Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα σεμινάριο που διοργάνωσε η ARK Academy στις εγκαταστάσεις της στον Ταύρο, την Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, με θέμα τα συστήματα διευθυνσιοδοτούμενης πυρανίχνευ...
  • Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Πώς επηρεάζεται ο κατασκευαστικός τομέας από το AI;

    Ο κατασκευαστικός κλάδος, ακρογωνιαίος λίθος της αστικής ανάπτυξης και γενικότερα της οικονομίας, υφίσταται σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Στο επίκεντρο αυτών των αλλαγών, βρίσκεται για μ...
  • Lenkeng AV transmitters

    Lenkeng AV transmitters

    H Lenkeng ιδρύθηκε το 2004 στην Κίνα και είναι ένας από τους κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές συστημάτων video transmission, παράγοντας ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα, που ακολουθούν τα τελευ...