Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
29 Ιανουαρίου 2023 18:25

Η PartnerNET γιορτάζει τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Grandstream στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
anoigma 9 c7adb856

Μία σπουδαία εκδήλωση έλαβε χώρα στο ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων την Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2022. Η Grandstream, ένας από τους κορυφαίους οίκους στον σχεδιασμό και την παραγωγή λύσεων εταιρικής επικοινωνίας και η PartnerNET, πάροχος ολοκληρωμένων ICT υπηρεσιών, γιόρτασαν τα 20 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Grandstream! Συνεργάτες της PartnerNet, έδωσαν το «παρών» στον μοντέρνο χώρο του CAPITOL MALL στην οδό Ιουλιανού 33 στην Αθήνα για να ενημερωθούν από κορυφαία στελέχη της Grandstream και της PartnerNET σχετικά με τα νέα προϊόντα, που φέρνει η εταιρεία το 2023!

Φέτος, η Grandstream με έδρα τη Βοστώνη, γιορτάζει 20 χρόνια στον κλάδο του VoIP, της δικτύωσης και του Wi-Fi. Η Grandstream, ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες που πούλησε τηλέφωνα VoIP και σήμερα, ύστερα από 20 χρόνια, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παρόχους λύσεων εταιρικής επικοινωνίας στον κόσμο. Έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα κάτω από ένα ενιαίο cloud ή on premise σύστημα διαχείρισης, προγραμματισμού και επίβλεψης. Οι βραβευμένες λύσεις της εταιρείας εξυπηρετούν μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και μεγάλους οργανισμούς και έχουν αναγνωριστεί σε όλο τον κόσμο για την ποιότητα, την αξιοπιστία και την καινοτομία τους. Οι λύσεις Grandstream μειώνουν το κόστος επικοινωνίας, αυξάνουν την ασφάλεια και ενισχύουν την παραγωγικότητα. Ας δούμε όλα όσα ειπώθηκαν στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Grandstream.

Η PartnerNET, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Grandstream στην ελληνική αγορά, γιόρτασε με επιτυχία τα 20 χρόνια της Grandstream στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η stand-up comedian Ήρα Κατσούδα! Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του ιδρυτή της εταιρείας, κο Angelo Gentili, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία τόσο της PartneNET, όσο και της Grandstream, στην επιτυχημένη συνεργασία που διατηρούν οι δύο εταιρείες όλα αυτά τα χρόνια, στο ευρύ προϊοντικό χαρτοφυλάκιο των εταιρειών, αλλά και στο PartnerNET Academy, που προσφέρει στους συνεργάτες της εταιρείας όλα τα εφόδια για να πετύχουν τα μέγιστα στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

«Το όραμα μας είναι η υποστήριξη του εκσυγχρονισμού των επιχειρήσεων μέσω IP υποδομών φωνής και δεδομένων για κάθε εφαρμογή, μέσα από το δίκτυο συνεργατών μας», αναφέρει ο ιδρυτής της PartnerNET, κος Gentili.

Με πολυετή εξειδίκευση στη διανομή και στην υποστήριξη προϊόντων και υπηρεσιών ICT και με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο, η PartnerNET διατηρεί ένα δίκτυο 2.000 και πλέον συνεργατών σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια, μέσω του οποίου προμηθεύει την ευρωπαϊκή αγορά με τα κορυφαία brands του χώρου του ICT. H PartnerNET είναι ένας πολύ εξειδικευμένος διανομέας προϊόντων και υπηρεσιών γύρω από τα δίκτυα τηλεπικοινωνιών IP, τα δίκτυα δεδομένων, την ψηφιακή παρακολούθηση, το Access Control και τη κυβερνοασφάλεια. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας επιτρέπει στους συνεργάτες της να μπορούν να επιτύχουν one-stop solutions για τις ανάγκες δικτύων δεδομένων και τηλεπικοινωνιών των πελατών τους.

«Χάρη στην εξειδίκευση, στον σχεδιασμό και στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων, μπορεί και προσφέρει λύσεις ακόμη και για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες κάθε μικρής, μεσαίας και μεγάλης επιχείρησης, τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημοσίου τομέα. Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει, ακολουθούν όλες τις σύγχρονες τάσεις, με τη δυνατότητα υλοποίησης τόσο on premise, όσο και στο cloud», συμπληρώνει ο κος Angelo Gentili.

Ο κος Tomer Henn, Regional Manager της Grandstream, έδωσε το «παρών» στην Αθήνα και στην εκδήλωση που διοργάνωσε η PartnerNET για τα 20 χρόνια της εταιρείας, καλωσορίζοντας με τη σειρά του και αυτός το κοινό των integrators. «Η Grandstream με έδρα τη Βοστώνη, απασχολεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους και συνεργάζεται με περισσότερους από 100 Direct Distributors, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως σήμερα βρίσκεται στο TOP 3 των κατασκευαστών SIP Phones στον κόσμο», τονίζει ο Regional Manager της εταιρείας.

«Τα προϊόντα της Grandstream έρχονται σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και έχουν σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες της αγοράς και με γνώμονα πάντα τους πελάτες μας. Κάθε συσκευή έχει μελετηθεί προσεκτικά και στη συνέχεια, υποβάλλεται σε μια σειρά εσωτερικών και beta δοκιμών και κατασκευάζεται με υλικό υψηλής ποιότητας, ώστε να μπορούμε να παρέχουμε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας», αναφέρει ο κος Tomer Henn. Στη συνέχεια αναφέρθηκε εν συντομία στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων που διαθέτει σήμερα η Grandstream, το οποίο αποτελείται από Business Conferencing και IP Voice συσκευές, Gateways και ATAs, IP PBXs, συσκευές ενδοεπικοινωνίας και CCTV και πολλές ακόμα δικτυακές συσκευές. Κλείνοντας την ομιλία του, ο Regional Manager της εταιρείας τόνισε τη σημασία και την επιτυχία της συνεργασίας με την PartnerNET, τον αποκλειστικό διανομέα της Grandstream σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια και μετέφερε τη μεγάλη ικανοποίηση της εταιρείας, καθώς όπως ανέφερε η PartnerNET αποτελεί έναν εκ των 3 κορυφαίων διανομέων της Grandstream στην Ευρώπη!

Τη σκυτάλη από τον κο Tomer Henn πήρε ο κος Αλέξανδρος Ζοβόλιας Senior Business Developer and Marketing Professional της PartnerNET. Ο κος Ζοβόλιας μοιράστηκε με το κοινό κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη ζήτηση που έχουν σήμερα οι δικτυακές συσκευές και γενικότερα ο IP εξοπλισμός. Πιο συγκεκριμένα, ο κος Ζοβόλιας στάθηκε στην αύξηση των πωλήσεων που παρατηρείται στα κέντρα άνω των 1000 χρηστών, στη μεγάλη ζήτηση των Wi-Fi Access Points, ειδικά αυτών που τοποθετούνται σε ξενοδοχειακές μονάδες, την ραγδαία αύξηση σε πωλήσεις των νέων Wi-Fi 6 συσκευών, αλλά και τη συσκευή με την μεγαλύτερη αύξηση στις πωλήσεις, που δεν είναι άλλη από το GRP2615. Τέλος, ο κος Ζοβόλιας αναφέρθηκε σε νέες συνεργασίες που πρόκειται να συνάψει η PartnerNET με οίκους του εξωτερικού, αλλά και στα νέα στελέχη της εταιρείας στο τμήμα πωλήσεων, του marketing, κ.λπ.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, κος Angelo Gentili, πήρε για τελευταία φορά τον λόγο για να αναδείξει κάποια από τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας. Ας δούμε μερικά από τα κορυφαία προϊόντα που η PartnerNET έχει φέρει στην αγορά μέσω της συνεργασίας της με την Grandstream.

Grandstream GRP2615

Το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Είναι μία high-end IP τηλεφωνική συσκευή που ανήκει στην οικογένεια Carrier-Grade της Grandstream και είναι σχεδιασμένη ώστε να υποστηρίζει παραμετροποίηση zero-touch για μαζική ανάπτυξη και εύκολη διαχείριση. Υποστηρίζει 10 γραμμές και 5 λογαριασμούς SIP προσφέροντας παράλληλα κομψό σχεδιασμό και ένα πλήθος από χαρακτηριστικά επόμενης γενιάς που περιλαμβάνουν ενσωματωμένο Wi-Fi, υποστήριξη Bluetooth™, έως και 40 virtual πλήκτρα πολλαπλών χρήσεων (ΜPKs), 2 θύρες Gigabit, Power over Ethernet (PoE) και πολλά άλλα. Διαθέτει μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD 4.3 ιντσών (480×272) TFT, με δυνατότητα αλλαγής πρόσοψης για εύκολη προσαρμογή λογότυπου, και είναι επεκτάσιμη υποστηρίζοντας το προαιρετικά διαθέσιμο Grandstream GBX20 extension module.

Grandstream DP752 IP DECT Base Station

Tο Grandstream DP752 αποτελεί έναν δυνατό σταθμό βάσης DECT VoIP που μπορεί να υποστηρίξει έως και 5 ασύρματα IP DECT handsets Grandstream της σειράς DP7xx. Παρέχει εμβέλεια έως και 400 μέτρα σε εξωτερικούς χώρους σε συνδυασμό με το Grandstream DP730 IP DECT Handset και 350 μέτρα με τα Grandstream DP722/DP720 IP DECT Handsets. Επίσης, παρέχει εμβέλεια έως και 50 μέτρα σε εσωτερικούς χώρους, επιτρέποντας στους χρήστες να κινούνται ελεύθερα γύρω από τον χώρο εργασίας ή διαμονής τους.

Grandstream GDS3702

Το GDS3702 αποτελεί ένα IP σύστημα ενδοεπικοινωνίας HD Audio που παρέχει access control για απομακρυσμένο έλεγχο πρόσβασης σε κτίρια όλων των μεγεθών. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο μικρόφωνο με εμβέλεια 1.5m, ηχείο HD για ενδοεπικοινωνία με εξαιρετική ποιότητα φωνής και δυνατότητα κάλυψης έως και 3m, ενώ υποστηρίζει και ηλεκτρικές κλειδαριές για κλείδωμα/ξεκλείδωμα θυρών, καθώς και alarm-in/alarm out για ενσωμάτωση με υφιστάμενα συστήματα συναγερμού και ασφαλείας.

Grandstream GSC3510

Το GSC3510 είναι ένα στιβαρό HD, αμφίδρομο SIP μεγάφωνο ενδοσυνεννόησης με ενσωματωμένο μικρόφωνο, ιδανικό για χώρους όπως πολυόροφα κτίρια γραφείων, σχολεία, νοσοκομεία, αποθήκες, εμπορικά κέντρα και πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία, διαμερίσματα και πολλούς άλλους. Επεκτείνει την ασφάλεια και την επικοινωνία, προσφέροντας ένα δυνατό μεγάφωνο HD 8-Watt με κρυστάλλινη ποιότητα ήχου High-Fidelity και προηγμένο σχεδιασμό. Ενσωματώνει συστοιχία με 3 πολυ-κατευθυντικά μικρόφωνα (MMAD) που παρέχουν φωνητική κάλυψη εύρους έως και 4.2 μέτρων.

Grandstream GSC3610

Παντός καιρού, FHD IP κάμερα θόλου οροφής με υπέρυθρες (IR) και ευρυγώνιο φακό 3,6mm σταθερής εστίασης που την καθιστά ιδανική για παρακολούθηση κοντινών πεδίων όπως είσοδοι κτιρίων, διάδρομοι, τράπεζες, ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής, αποθήκες και γραφεία. Η GSC3610 υποστηρίζει ανίχνευση κίνησης και τεχνολογία υπέρυθρων smart infrared, προσφέροντας τέλεια ισορροπία και έκθεση λευκού για νυχτερινή παρακολούθηση σε εξωτερικούς σκοτεινούς ή και εσωτερικούς κλειστούς χώρους. Είναι διαχειρίσιμο και ρυθμιζόμενο πολύ εύκολα απομακρυσμένα, μέσω της δωρεάν εφαρμογής GSURF Pro της Grandstream, αλλά και μέσω άλλων συστημάτων διαχείρισης βίντεο, συμβατών με το ONVIF.

Grandstream UCM6301

Η σειρά UCM6300 της Grandstream επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν ισχυρές και επεκτάσιμες λύσεις ενοποιημένης επικοινωνίας και συνεργασίας. Αυτή η σειρά των IP PBX παρέχει μια πλατφόρμα που ενοποιεί και υποστηρίζει όλες τις μορφές επικοινωνίας μιας επιχείρησης, όπως φωνή, βιντεοκλήσεις, τηλεδιασκέψεις, βιντεοπαρακολούθηση, συσκέψεις μέσω διαδικτύου, δεδομένα, αναλυτικά στοιχεία, κινητικότητα, πρόσβαση σε εγκαταστάσεις, ενδοεπικοινωνίες και πολλά άλλα, μέσω ενός κεντρικού δικτύου. Η σειρά UCM6300 υποστηρίζει έως και 3.000 χρήστες και προσφέρει μια ενσωματωμένη λύση για web-meetings και τηλεδιασκέψεις, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να συνδεθούν από τον υπολογιστή τους, από κινητές συσκευές, συσκευές της σειράς GVC της Grandstream, καθώς και IP τηλέφωνα.

Grandstream GWN7801

Η νέα σειρά GWN7800 φέρνει μια σειρά από ορισμένα Layer 2+ managed switches που επιτρέπουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να δημιουργήσουν επεκτάσιμα, ασφαλή, υψηλής απόδοσης έξυπνα και πλήρως διαχειρίσιμα επιχειρηματικά δίκτυα. Υποστηρίζει προηγμένο VLAN, προηγμένο QoS για ιεράρχηση της κυκλοφορίας δικτύου, IGMP Snooping για βελτιστοποίηση απόδοσης δικτύου και ολοκληρωμένες δυνατότητες ασφάλειας έναντι πιθανών επιθέσεων.

Αντί επιλόγου

Η γιορτή για τα 20 χρόνια της Grandstream που διοργάνωσε η PartnerNET έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μετά το πέρας των ομιλιών, η PartnerNET βράβευσε τους συνεργάτες της, με βάση τις επιδόσεις που αυτοί πέτυχαν το προηγούμενο έτος, ενώ στη συνέχεια, ακολούθησε ξενάγηση στον χώρο και στα ξεχωριστά εκθέματα που διαθέτει το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκε καφές, γεύμα και δώρα σε κάθε συμμετέχοντα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...