DIABASTE DWREAN SEC 137
techmail
anga2023
DIGITAL TV 175
securityreport e mag odhgos 2021
23 Φεβρουαρίου 2023 22:02

Κυκλοφορεί το Security Report Μαρτίου

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F02%252FSEC %25CE%25A4136

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Αφιέρωμα στις IP Θυροτηλεοράσεις της ελληνικής αγοράς

Οι καινοτομίες αλλά και οι αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει ο κλάδος των θυροτηλεοράσεων έχει δώσει πολλά προτερήματα όσο αφορά την ασφάλεια ενός χώρου και είναι βέβαιο πως έχει αλλάξει ριζικά τον τρόπο της οπτικοακουστικής επιβεβαίωσης σε σχέση με τα παλιά θυροτηλέφωνα και τις θυροτηλεοράσεις. Ενημερωθείτε για τις λύσεις που προσφέρει η ελληνική αγορά από τον χώρο των IP θυροτηλεοράσεων.

Με ελληνικό «χρώμα» η Intersec 2023 στο Ντουμπάι!

Η Intersec, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη φυσική ασφάλεια και την πυροπροστασία, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC), που εκτείνεται σε περισσότερα από 48.000 τετραγωνικά μέτρα. Η εν λόγω έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 800 εκθέτες σε 9 διαφορετικά Hall, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως το παρόν έδωσαν και 3 κορυφαίες εταιρίες από την Ελλάδα!

Σεμινάριο Hikvision IP Video Intercom

Στο πρώτο τεχνικό σεμινάριο της χρονιάς για το IP Video Intercom της Hikvision, έγινε παρουσίαση των προϊόντων, αλλά και των λύσεων που προσφέρει η εν λόγω σειρά. Ο Νίκος Γεωργούσης, Technical Support Manager της ΗΛΚΑ Α.Ε., μαζί με τον Γιώργο Γρατσάνη, Product Support Engineer της Hikvision Europe B.V., ανέλυσαν σε βάθος τις λύσεις και τις δυνατότητες του πιο προηγμένου IP Video Intercom της αγοράς, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων της εταιρείας.

Νέα δεδομένα στις εφαρμογές Security από τη Vector Security

Η χρήση μη επαδρωμένων αεροσκάφων στις καθημερινές εργασίες των ανθρώπων, παρουσιάζει συνεχόμενη και ταχεία αύξηση, με τον κλάδο του Security να μην μένει ανεπηρέαστος από τις τεχνολογικές δυνατότητες των Drones. Πλέον μια συνηθισμένη περιπολία από την εταιρεία φύλαξης μπορεί να πραγματοποιηθεί ακόμα και με μηδενική παρουσία ανθρώπινου παράγοντα στην τοποθεσία που πρέπει να γίνει ο έλεγχος.

Πότε είναι νόμιμη η τοποθέτηση καμερών σε γραφεία, καταστήματα και πολυκατοικίες;

Το ερώτημα το οποίο θα απασχολήσει το παρόν άρθρο είναι το πότε είναι νόμιμη η τοποθέτηση των καμερών στους ανωτέρω χώρους. Διαβάστε το άρθρο του  Κωνσταντίνου Τζίκα, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω & διαμεσολαβητή Υ.Δ.Δ.Α.Δ.

Dahua HDCVI 10

Το έτος 2022 σηματοδοτεί τη 10η επέτειο της τεχνολογίας HDCVI της Dahua! Ως κορυφαίος πάροχος λύσεων στην παγκόσμια βιομηχανία παρακολούθησης βίντεο, η Dahua έδινε πάντα μεγάλη έμφαση στην καινοτομία, την ποιότητα και την εξυπηρέτηση, η οποία φυσικά οδηγεί στη γέννηση και την εξέλιξη των λύσεων HDCVI. Φέτος, η εταιρεία αποκαλύπτει το ολοκαίνουργιο HDCVI 10, που διαθέτει νέες τεχνολογίες όπως το “AI-for-all”, το “Scheduled AI”, τα “Smart Dual Illuminators” και τις Real 5MP κάμερες με έξοδο εικόνας 16:9!

TP LINK TAPO C500

Έξυπνη, ασφαλής και εύκολη. Η νέα Εξωτερική Pan/Tilt Wi-Fi κάμερα ασφαλείας της TP-Link σας επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερες λεπτομέρειες για να κάνετε κάθε στιγμή να λάμπει! Εξασφαλίζει τη μέγιστη προστασία παρέχοντας μια καθαρή οπτική απόσταση έως 30 μέτρα ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι, ενώ προσφέρει εξαιρετική απόδοση και μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τη σκόνη, χάρη στον βαθμό στεγανότητας IP65.

PartnerNET: Προϊόντα που γίνονται λύσεις… για το γραφείο!

Τι είναι αυτό που κάνει την PartnerNET να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους διανομείς προϊόντων ICT; Το γεγονός πως δεν αρκείται στη διανομή προϊόντων, αλλά προσφέρει μία άρτια εμπειρία εξυπηρέτησης σε κάθε συνεργάτη, προτείνοντας εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη στα δίκτυα των πελατών τους. Είτε πρόκειται για ένα μικρό οικιακό δίκτυο, είτε για ένα περίπλοκο δίκτυο επικοινωνίας μίας ξενοδοχειακής, ή μίας βιομηχανικής μονάδας, στην PartnerNET δημιουργούμε την κατάλληλη λύση.

Comelit Integration System

Η νέα εποχή στην τεχνολογία και οι νέες απαιτήσεις της καθημερινότητας οδηγούν στην ανάγκη του πλήρη ελέγχου του σπιτιού, εύκολα και απλά, είτε απομακρυσμένα είτε με το πάτημα ενός κουμπιού από το σπίτι. Σκοπός είναι να προσφέρεται στον άνθρωπο μέγιστη ασφάλεια, άνεση, θαλπωρή, εξοικονόμηση χρόνου και κόστους δημιουργώντας ένα κόσμο βασισμένο στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της ζωής του. Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την ενοποίηση όλων των συστημάτων ενός σπιτιού και την διαχείριση τους από μία εφαρμογή ή μία συσκευή.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, 137

  Security Report, 137

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Ανάλυση ροής κυκλοφορίας στα εμπορικά καταστήματα

  Σήμερα η επιτυχία και η κερδοφορία μίας επιχείρησης, ανεξάρτητα από τα προϊόντα που πουλάει και τις υπηρεσίες που προσφέρει, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα έσοδά των πωλήσεων και από την ικανοπο...
 • Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Ο ρόλος των συστημάτων φωνητικής αναγγελίας κινδύνου PA/VA και η Απαιτητική σχεδίασή τους

  Η εκκένωση ή η μαζική ενημέρωση των ανθρώπων που βρίσκονται σε  ένα κτίριο ή ένα εμπορικό κέντρο, σε διάφορους χώρους εκδηλώσεων όπως θέατρα και συναυλιακούς χώρους, σε σταθμούς μέσων μαζικής...
 • HIKVΙSION eDVRs

  HIKVΙSION eDVRs

  Η HΙKVISION παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο καταγραφικό eDVR με ενσωματωμένο δίσκο eSSD σε μορφή chip (μνήμη flash). Στο άμεσο μέλλον αναμένεται οι δίσκοι SSD να αντικαταστήσουν τους κανονικούς σκληρ...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design