Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
23 Φεβρουαρίου 2023 21:31

Με ελληνικό «χρώμα» η Intersec 2023 στο Ντουμπάι!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
anoigma intersec 2023 7c18f602

Η Intersec, η κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο για τη φυσική ασφάλεια και την πυροπροστασία, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο παγκόσμιο κέντρο εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC), που εκτείνεται σε περισσότερα από 48.000 τετραγωνικά μέτρα. Η εν λόγω έκθεση φιλοξένησε περισσότερους από 800 εκθέτες σε 9 διαφορετικά Hall, ενώ άξιο αναφοράς είναι πως το παρόν έδωσαν και 3 κορυφαίες εταιρίες από την Ελλάδα!

Στην κορυφαία έκθεση στο Ντουμπάι συμμετείχαν περισσότεροι από 800 εκθέτες από την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τα Βαλκάνια, τη Ρωσία, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, τη Βόρεια και Νότια Αφρική, την Ασία κ.λπ. Στην φετινή εκδήλωση, το παρόν έδωσαν και 3 εταιρίες από την Ελλάδα, η Sigma Security, η Olympia Electronics και η Terracom!

Η φετινή έκθεση έκλεισε με 180 νέους συμμετέχοντες, σημειώνοντας αύξηση 54% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Ο Καναδάς, η Κίνα, η Τσεχική Δημοκρατία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Νότια Αφρική, η Σιγκαπούρη, η Τουρκία και το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν τα 10 κράτη που είχαν τα δικά τους «εθνικά περίπτερα» στην έκθεση στο Ντουμπάι. Ο Alex Nicholl, από τη διοργάνωση σημειώνει: «Έχουμε 42 νέο-εισερχόμενες εταιρίες από τα Εμιράτα φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αντιπροσωπεύουν πλέον το 20 τοις εκατό του προφίλ των εκθετών μας. Οι συμμετέχοντες από τη Σαουδική Αραβία αυξήθηκαν επίσης κατά 20%, ενώ έχουμε παρατηρήσει πως υπάρχει και έντονο ενδιαφέρον από εταιρίες που έχουν έδρα την Ινδία, τη Σαουδική Αραβία, το Πακιστάν, την Τουρκία, το Ιράκ, το Κατάρ, τη Νιγηρία και την Αίγυπτο».

Ο Nicholl πρόσθεσε πως η ανάπτυξη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις θετικές προβλέψεις του κλάδου, την υψηλή ζήτηση για λύσεις κατά του αυξανόμενου εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και την ισχυρή διεθνή υποστήριξη από κυβερνητικούς και επαγγελματικούς οργανισμούς, όπως το Συμβούλιο Κυβερνοασφάλειας των ΗΑΕ, τις Υπηρεσίες Εθνικής Ασφάλειας της Σαουδικής Αραβίας και τη Huawei.

Η εκδήλωση, που διήρκεσε από την Τρίτη 17 έως την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, κάλυψε πλήρως όλες τις τάσεις του κλάδου της ασφάλειας, όπως την βιντεοεπιτήρηση, την περιμετρική ασφάλεια, τον συναγερμό, τον έλεγχο πρόσβασης και φυσικά ότι έχει να κάνει με την κυβερνοασφάλεια, αλλά και τις anti-drone λύσεις. Χορηγοί της έκθεσης, μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες όπως η Dahua Technology, η Hikvision, η Digifort, η Western Digital, η Monitoreal, η Honeywell, η Huawei, η Onvif κ.λπ. Αξίζει να αναφέρουμε πως τις λύσεις τους στην εν λόγω έκθεση, παρουσίασαν και 3 μεγάλες εταιρίες από τον ελληνικό χώρο. Πάμε να δούμε τις ελληνικές συμμετοχές.

Sigma Security

sigma 1

H Sigma Security προερχόμενη από μία χρονιά με πολυάριθμες επιτυχίες και με τη συμπλήρωση 45 χρόνων δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, ταξίδεψε στο Dubai, για να δώσει για πρώτη φορά το παρόν στην Intersec, την μεγαλύτερη έκθεση Συστημάτων Ασφαλείας Παγκοσμίως, που αφορά τους τομείς της ασφάλειας, της ασφάλειας πληροφοριών, της πυροπροστασίας, της εσωτερικής ασφάλειας, CCTV κ.ά.

sigma 2

H Sigma Security, συμμετείχε στην Intersec, ως η μοναδική ελληνική εταιρεία παραγωγής συστημάτων ασφαλείας συναγερμού, από τις 17 έως τις 19 Ιανουαρίου στο Dubai World Trade Κέντρο (DWTC), που φέτος δομήθηκε και οργανώθηκε με την θεματική “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”: “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ – INTEGRATED TECH FOR GLOBAL SECURITY: PROTECTION, DISRUPTION, SUSTAINABILITY”.

sigma 3

Η Sigma Security παρουσίασε σε παγκόσμιο κοινό την επιτυχημένη σειρά σειρήνων IRIS, DIONE και ERIS – πιστοποιημένες με τον ύψιστο βαθμό Ασφαλείας (Grade 3/ Grade 4), οι οποίες ξεχώρισαν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους και την τεχνολογική τους υπεροχή.

Τα προϊόντα και οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Sigma Security, δημιούργησαν την ευκαιρία για νέες συνεργασίες με ενδιαφερόμενες εταιρείες από όλο τον κόσμο καθώς και τη δυνατότητα σκιαγράφησης της αγοράς και των αναγκών της σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, η παρουσία της Sigma Security, προήγαγε την ενδυνάμωση των ήδη υπαρχόντων σχέσεων με διανομείς, αντιπροσώπους που διαθέτει ήδη στην Ευρώπη και την Αφρική.

sigma 4

Ο απολογισμός της πρώτης συμμετοχής της Sigma Security στην Intersec, έχει αναμφίβολα θετικό πρόσημο, αν κρίνουμε και από το πρωτοφανές ρεκόρ επισκεπτών και συμμετεχόντων. Η Intersec είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να εκθέσουμε αυτό που οραματιζόμαστε για το μέλλον: μια εταιρία πρότυπο, για την καινοτομία των προϊόντων που παράγει καθώς και για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητάς που προσφέρει στους πελάτες της, αποτελεσματική και υπεύθυνη απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον.
Sigma Security, τηλ.: 210-9716046.

OLYMPIA ELECTRONICS A.E.

Olympia 1

Η INTERSEC είναι η κορυφαία εμπορική έκθεση για την ασφάλεια, πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο στο Ντουμπάι και παρουσιάζει μια μοναδική προσφορά προϊόντων στους τομείς της ασφάλειας, της ασφάλειας πληροφοριών, της πυρκαγιάς και διάσωσης, της υγείας, της εσωτερικής ασφάλειας και της επιτήρησης.

olympia logo

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, μετά από 3 χρόνια λόγω της πανδημίας, συμμετείχε δυναμικά φέτος στη διεθνή έκθεση INTERSEC 2023,  που πραγματοποιήθηκε από τις 17 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023.

Tην OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ και ο Assistant Export Manager – κ. Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν στον μεγάλο αριθμό διεθνών επισκεπτών, τα αντιπροσωπευτικά καινοτόμα προϊόντα της πλούσιας γκάμας της, τα οποία δίνουν λύσεις  σε ένα τεράστιο δυναμικό πωλήσεων.

Olympia 2

Ο μεγάλος αριθμός διεθνών επισκεπτών περιγράφει γιατί η INTERSEC έχει μοναδική αξία για όλες τις ομάδες-στόχους του κλάδου ασφάλειας. Οι επισκέπτες της μπορούν, αν πράγματι θέλουν, να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία για να ξεκινήσουν νέα έργα και συνεργασίες. Επιπλέον η INTERSEC προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού και υλοποίησης οραματικών στόχων. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα πλαίσια του εξωστρεφή χαρακτήρα της, συμμετείχε στο μεγάλο αυτό διεθνές γεγονός του κλάδου και η συμμετοχή της ξεπέρασε κάθε προσδοκία, τόσο από τον αριθμό, όσο και από την ποιότητα των συμμετοχών.
Olympia Electronics, τηλ.: 23530-51200.

Terracom
Η Terracom συμμετείχε ενεργά για τρίτο συνεχόμενο χρόνο στη διεθνή έκθεση παρουσίασης συστημάτων ασφαλείας Intersec που έλαβε χώρα στο Ντουμπάι. Με βασικό πυλώνα το QR-Patrol, το κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών που γνωρίζει ήδη τεράστια απήχηση σε περισσότερες από 90 χώρες παγκοσμίως, έδωσε ηχηρό παρόν με μια ομάδα καταρτισμένων επαγγελματιών στο χώρο της υποστήριξης και των πωλήσεων. Την εταιρεία εκπροσώπησαν η Μάρα Βλάχου (Customer Support), ο Νέστορας Βασιλείου (Channel Manager), ο Θανάσης Πολύζος (Sales Manager) και ο Σωτήρης Σερίφης (Sales Manager).

terracom

Η Terracom, με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και εξωστρέφεια, συμμετέχει σταθερά σε εκδηλώσεις τέτοιου βεληνεκούς καθώς και σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια (IFSEC, GSX, Hotels and Lodging Security Training Seminar) που αποτελούν σημαντικά μέσα επικοινωνίας των προϊόντων και λύσεων που παρέχει. Η παρουσία μας στην Intersec κατέστησε δυνατή την παρουσίαση του QR-Patrol σε ένα μεγάλο εύρος επιχειρήσεων, επαγγελματιών αλλά και τελικών χρηστών που επισκέφθηκαν την έκθεση, ενώ συνέβαλε παράλληλα στην απόκτηση μεγαλύτερης εμπειρίας για να ανταπεξέλθουμε στις μελλοντικές προκλήσεις και εξελίξεις.

terracom 1

Αξίζει να σημειωθεί πως η Intersec σημείωσε πολύ μεγάλη απήχηση με επισκέπτες και εκθέτες από πολλές και διαφορετικές χώρες ανά τον κόσμο. Το περίπτερό μας έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες ανθρώπους που έδειξαν ενδιαφέρον σε ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας και μας έδωσαν την ευκαιρία να αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα του QR-Patrol και τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να αποκομίσει μια εταιρεία / οργανισμός από την ενσωμάτωσή του στις εσωτερικές διαδικασίες ασφαλείας που ακολουθεί.

terracom 2

Η Terracom, έχοντας πάντα κατά νου την βελτιστοποίηση των προϊόντων της και την ενσωμάτωση νέων καινοτόμων χαρακτηριστικών, παρουσίασε για πρώτη φορά στην Intersec τη λειτουργία Incident Management (Διαχείριση Συμβάντων). Μέσω αυτής της νέας λειτουργίας του QR-Patrol, οι υπεύθυνοι ασφαλείας μπορούν πλέον να διαχειρίζονται την εξέλιξη των συμβάντων και να δημιουργούν κατάλληλες εντολές (work orders) για την άμεση επίλυσή τους.

Για μια ακόμη φορά, η Terracom συμμετείχε σε μια έκθεση με παγκόσμιο ενδιαφέρον όπου παρουσιάστηκαν προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και καινοτόμα συστήματα ασφαλείας. Ως μια εταιρεία που μένει πιστή στο όραμα για ανάπτυξη κορυφαίων συστημάτων και λύσεων, στοχεύουμε πλέον στη σταθερή και συνεχή παρουσία μας σε ανάλογες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο που ανοίγουν νέους ορίζοντες και προοπτικές εξέλιξης και συνεργασιών.

Terracom, τηλ.: 26510-94333.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...