Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
25 Απριλίου 2023 10:56

Κυκλοφορεί το Security Report Μαΐου      

SEC %CE%A4139 caa71d69

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Έρευνα αγοράς στα CCTV Testers!

Τα CCTV Testers, αποτελούν μία σύγχρονη λύση για τον περιοδικό έλεγχο υφιστάμενων, αλλά και νέων εγκαταστάσεων, εξοπλίζοντας τον τεχνικό με όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια εγκατάσταση. Το περιοδικό μας σάρωσε την ελληνική αγορά και σας παρουσιάζει όλες τις λύσεις που προσφέρονται από τις μεγαλύτερες εταιρίες του χώρου.

H ΗΛΚΑ στην Salonica Electronix 2023

Βροντερό παρόν, για πρώτη φορά στη Salonica Electronix, έδωσε η εταιρεία ΗΛΚΑ, η οποία παρουσίασε στο κοινό των εγκαταστατών επαγγελματικές λύσεις για τη βιντεοεπιτήρηση, τον έλεγχο πρόσβασης, τον συναγερμό, κ.λπ. Η ΗΛΚΑ Α.Ε.  βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη με παλιές και νέες συνεργασίες, αλλά και νέα προϊόντα από μεγάλους κατασκευαστές όπως η HIKVISION, EZVIZ ,UNV, DSC, SECOLINK και LENKENG.

Με επιτυχία στέφθηκαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της Rakson και της Security Fors στο Ηράκλειο Κρήτης

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώθηκαν στις τεχνικές σχολές επιμελητηρίου στο Ηράκλειο Κρήτης στις 23 και 24 Μαρτίου από τις εταιρίες RAKSON Α.Ε. και SECURITY FORS, Γρηγόρης Αβραάμ Α.Ε. Το περιοδικό Security Report έδωσε το παρόν στο διήμερο σεμινάριο στις τεχνικές σχολές, όπου είχε τη χαρά να συνομιλήσει με στελέχη από τις δύο εταιρίες αλλά και με το κοινό των εγκαταστατών της Κρήτης.

Η Adesco ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού της Vector Security!

Η Vector Security επιβραβεύει για μία ακόμα φορά τους συνεργάτες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κληρώνοντας ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο Citroen Ami! Η κλήρωση, που ήταν  ανοιχτή για όλους τους πελάτες που είχαν κάνει μια αγορά εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου, έλαβε τέλος και ο μεγάλος νικητής αυτής, η γνωστή εταιρία Adesco.

Ο ήχος στα συστήματα ασφαλείας και η απόδοση της επένδυσης

Σε όλο τον κόσμο, οι ομάδες και οι υπεύθυνοι ασφαλείας βρίσκονται «υπό πίεση», όταν πρέπει να δικαιολογήσουν τι κάνουν και πώς το κάνουν, αλλά αυτό δεν ισχύει μόνο για τον κλάδο της ασφάλειας. Σε κάθε τομέα και κάθε επιχείρηση, η απόδοση της επένδυσης ROI πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη πριν από κάθε αγορά εξοπλισμού ή λογισμικού.

Ανάλυση IP καμερών

Σήμερα, η ανάλυση των IP καμερών ποικίλει ανάλογα με τις προτιμήσεις, την τιμή και τις απαιτήσεις της ίδιας της εγκατάστασης. Από 720p έως 4K και ακόμα παραπάνω, η ανάλυση μίας κάμερας αποτελεί, αν όχι το σημαντικότερο, ένα από τα πιο κρίσιμα κριτήρια αγοράς. Καθορίζει πόσο καλά μπορεί να τραβήξει και να δει το βίντεο και αυτή τη στιγμή, παρόλο που στην αγορά θα συναντήσουμε IP κάμερες, η ανάλυση που κυριαρχεί είναι αυτή των 2MP ή 1600 x 1200 pixel.

Η παγκόσμια αγορά των λογισμικών διαχείρισης βίντεο θα αγγίξει τα 31 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2027

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα της Marketsandmarkets, η παγκόσμια αγορά των συστημάτων διαχείρισης βίντεο αναμένεται να αυξηθεί από 10,9 δισεκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) το 2022 σε 31 δισεκατομμύρια δολάρια (ΗΠΑ) έως το 2027, με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 23,1% κατά την περίοδο πρόβλεψης.

ACaaS: Ταχεία ανάπτυξη για τον έλεγχο πρόσβασης ως υπηρεσία

Υπήρξε μια τεράστια αλλαγή τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τον τρόπο με τον οποίο παρέχεται η ασφάλεια στους πελάτες και γενικότερα στον τελικό χρήστη. Οι εταιρίες πλέον, δεν πωλούν απλώς ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας, αλλά ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφαλείας, και καταλυτικό ρόλο σε αυτό έχει παίξει το cloud και μία ακόμα ανερχόμενη τάση, το SaaS-Software as a Service.

ΕΡΜΗΣ : Τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου Λογισμικού Διαχείρισης Συναγερμών ΚΛΣ

Καθώς οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας έχουν εξελιχθεί, οι σημερινές απαιτήσεις των υπηρεσιών 24ωρης επαγγελματικής παρακολούθησης είναι εντελώς διαφοροποιημένες. Η βέλτιστη και αποτελεσματική διαχείριση στην 24/7 ηλεκτρονική επιτήρηση και παρακολούθηση είναι σημαντική και μείζονος σημασίας.

COMELIT Simple KEY Advance: Σύστημα ελέγχου εισόδου

Το σύστημα ελέγχου πρόσβασης Simple KEY Advance της COMELIT αναπτύχθηκε με βάση τρεις βασικούς άξονες: την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία. Το σύστημα και τα υλικά που το συνθέτουν είναι ανωτέρας ποιότητας, σχεδιασμένα να αντέχουν στο χρόνο και την έντονη χρήση. Ως σύστημα ελέγχου πρόσβασης, φέρει πιστοποιήσεις GRADE 2, ISO, CE, RoHS 2, EN 61000-6-1:2007-EMC και EN61000-6-3:2007+A1:2011-EMC.

Η Monitoreal ανακοινώνει τη δυνατότητα ενοποίησης με το δημοφιλές σύστημα συναγερμού AJAX

Η Monitoreal, κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για την ασφάλεια οικιακών αλλά και εμπορικών εγκαταστάσεων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δυνατότητα ενοποίησης με το δημοφιλές και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού Ajax.

Hikvision eDVR: Νέα compact καταγραφικά με ενσωματωμένο eSSD!
Μία νέα compact σειρά καταγραφικών ανακοίνωσε πρόσφατα η Hikvision. Πρόκειται για τη σειρά eDVR, που έρχεται με ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους eSSD και είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατοικίες. Τα νέα eDVR είναι συμπαγή, ανθεκτικά, εύχρηστα και ενεργειακά αποδοτικά, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα αναλογικές και IP κάμερες.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...