DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIABASTE DWREAN SEC CYP 07
DIGITAL TV 177
25 Απριλίου 2023 10:07

MONITOREAL

Η Monitoreal ανακοινώνει τη δυνατότητα ενοποίησης με το δημοφιλές σύστημα συναγερμού AJAX

anoigma 3 4fd896df

Η Monitoreal, κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για την ασφάλεια οικιακών αλλά και εμπορικών εγκαταστάσεων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δυνατότητα ενοποίησης με το δημοφιλές και αξιόπιστο σύστημα συναγερμού Ajax.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργήσουν συγκεκριμένες περιοχές ενδιαφέροντος περιμετρικά της εγκατάστασης μέσω των υφιστάμενων καμερών και να έχουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για πέρα των 20 διαφορετικών αντικειμένων (άνθρωπος, αυτοκίνητο, φορτηγό, λεωφορείο, σκύλος, αρκούδα, σακίδιο πλάτης, ομπρέλα κ.ά.) και να ενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού Ajax δρώντας προληπτικά, επιτυγχάνοντας την αποτροπή εισβολής και μειώνοντας τα περιθώρια βανδαλισμού. Επιπλέον, επιτυγχάνεται η πρόληψη ατυχημάτων (πρόσβαση ατόμων σε επικίνδυνες περιοχές π.χ. πισίνα εκτός ωρών επιτήρησης, σημεία υψηλής τάσης κτλ.), αλλά και γενικότερης επιτήρησης του χώρου (άφιξη διανομέα, συντηρητή πισίνας κτλ.).

Η ανίχνευση αντικειμένων της Monitoreal βασίζεται σε μοντέλα Τεχνητής Νοημοσύνης και όχι σε τεχνολογία motion detection. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αναγνώριση και εντοπισμό αντικειμένων ακόμα και αν δεν είναι πλήρως ορατό, αγνοώντας κινήσεις δέντρων ή άλλων αντικειμένων. Η ενοποίηση με τα συστήματα συναγερμού Ajax παρέχει τη δυνατότητα ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της προληπτικής περιμετρικής επιτήρησης παράλληλα με την κατάσταση όπλισης του συστήματος ασφαλείας. Ταυτόχρονα, συναγερμοί οι οποίοι ενεργοποιούνται από ανιχνευτές κίνησης ή μαγνητικές επαφές και γενικότερα που συνδέονται με το πάνελ της Ajax μπορούν να ζητήσουν μέσω της Monitoreal την αποστολή οπτικού στιγμιότυπου για την εξακρίβωση και καλύτερη αντίληψη του συμβάντος.

Τα σενάρια και οι ενέργειες που μπορεί να ενεργοποιήσει η Monitoreal σε περίπτωση συναγερμού από το πάνελ της Ajax μπορούν να προγραμματιστούν, ώστε να εκτελούνται αυτόματα, μετά επιβεβαίωση από τον χειριστή ακόμα και χειροκίνητα χωρίς την ύπαρξη συμβάντος.

Ο τρόπος δημιουργίας περιοχών ενδιαφέροντος δίνει πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού,  αφού δεν υπάρχει περιορισμός σε αριθμό περιοχών. Έτσι, κάθε περιοχή μπορεί να αφορά διαφορετικό αντικείμενο, διαφορετικές ώρες και μέρες με διαφορετικά σενάρια ενεργειών μπορούν ταυτόχρονα να συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε κάθε κάμερα και άλλα πολλά τα οποία κάνουν την παραμετροποίηση να μην έχει όρια.

Όλα τα παραπάνω δίνουν τη δυνατότητα στη Monitoreal να μπορεί να επιτηρεί την περίμετρο με απεριόριστους τρόπους και να μπορεί να ενεργοποιήσει μια ποικιλία περιφερειακών μέτρων αποτροπής όπως φωτισμό, σειρήνες, ηχεία κ.ά.

Η Monitoreal

Η Monitoreal ιδρύθηκε το 2018 με έδρα την Κύπρο και δραστηριοποιείται παγκοσμίως με διανομείς και χρήστες σε παραπάνω από 20 χώρες. Οι συσκευές της σχεδιάζονται στην Ε.Ε. και η γραμμή παραγωγής των κεντρικών μονάδων είναι στην Λετονία, γεγονός που τις καθιστά Ευρωπαϊκό προϊόν.

Το λογισμικό τεχνητής νοημοσύνης, το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας Video Analytics ακόμα και σε υφιστάμενα συστήματα, τόσο τεχνολογίας ΙΡ αλλά ακόμα και σε αναλογικά, είναι σχεδιασμένο από την Monitoreal έχοντας εξασφαλίσει την κατοχή πατέντας. Ακόμα η κεντρική μονάδα τεχνητής νοημοσύνης αποτελεί αποκλειστικό σχεδιασμό από την ομάδα της Monitoreal, γεγονός που αποτέλεσε μεγάλη πρόκληση και το αποτέλεσμα μας κάνει να νιώθουμε περήφανους τόσο για την επίτευξη απόδοσης όσο και για το μοναδικό design.

Η ομάδα της Monitoreal συνεχώς αναβαθμίζει το επίπεδο ποιότητας και αναπτύσσει τις επιλογές των χρηστών προσφέροντας περισσότερα νέα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της αγοράς.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report Cyprus, τεύχος 08

  Security Report Cyprus, τεύχος 08

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
 • MONITOREAL

  MONITOREAL

  Η Monitoreal, κατασκευαστής και προμηθευτής λύσεων τεχνητής νοημοσύνης για την ασφάλεια οικιακών αλλά και εμπορικών εγκαταστάσεων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δυνατότητα ενοποίησης...
 • Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Δυναμικότατη η επιστροφή της Salonica Electronix

  Εντυπωσιακά επανήλθε στο προσκήνιο η Salonica Electronix, μετά την απουσία της κατά τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας. Η έκθεση διεξήχθη στην ευρύχωρη αίθουσα Grand Pietra του ξενοδοχείου Porto Pala...
 • Αφιέρωμα στους TOP 50 κατασκευαστές Security για το 2021-2022

  Αφιέρωμα στους TOP 50 κατασκευαστές Security για το 2021-2022

  Κάθε χρόνο, η ιστοσελίδα asmag.com δημοσιεύει τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στους σημαντικότερους κατασκευαστές και προμηθευτές συστημάτων και προϊόντων ασφαλείας, προκειμένου να καταρτίσει τ...
 • Έξυπνες λύσεις από την Hikvision για την αυτοκινητοβιομηχανία

  Έξυπνες λύσεις από την Hikvision για την αυτοκινητοβιομηχανία

  Με την αξία των αποθεμάτων να αγγίζει χιλιάδες, ακόμα και εκατομμύρια ευρώ, οι αντιπροσωπείες αυτοκινήτων οφείλουν να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να αποτρέψουν τους βανδαλισμούς και να σταματήσ...
 • PoE και εγκαταστάσεις ελέγχου πρόσβασης

  PoE και εγκαταστάσεις ελέγχου πρόσβασης

  Η ευρεία υιοθέτηση των ηλεκτρονικών κλειδαριών και των φυσικών συστημάτων ελέγχου πρόσβασης άλλαξαν την βιομηχανία της ασφάλειας τα τελευταία χρόνια. Από τις παραδοσιακές κλειδαριές, περάσαμε στις...
ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design