Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 19 at 09 04 34 TM 471
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
25 Μαΐου 2023 10:49

Επαγγελματικές λύσεις της Blue Technologies

Ολοκληρωμένα συστήματα και συσκευές για cloud τηλεφωνία

Γράφει: Χάρης Ματθαίου
Blue Technologies iPECS 06b2d46e

Η εξέλιξη των τηλεφωνικών συστημάτων είναι πολύ μεγάλη τα τελευταία χρόνια και αναδεικνύει τη σημασία της απλοποιημένης εταιρικής επικοινωνίας. Έτσι, ολοένα και περισσότερες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στρέφονται σήμερα προς τα τηλεφωνικά κέντρα cloud. Η εταιρεία Blue Technologies παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας στην Ελλάδα και στο άρθρο που ετοιμάσαμε παρουσιάζουμε τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει.

Η Blue Technologies είναι η επίσημη αντιπροσωπεία της Ericsson-LG Enterprise και της σειράς προϊόντων iPECS στην Ελλάδα. Διαθέτει στην αγορά προηγμένα συστήματα ενοποιημένων επικοινωνιών που παρέχονται από την Ericsson-LG για μικρές έως μεγάλες επιχειρήσεις και συστήματα που βασίζονται στο cloud telephony. Η Blue Technologies μαζί με την Ericsson-LG Enterprise προσφέρουν στις επιχειρήσεις μεγάλα πλεονεκτήματα που τις κάνουν να υπερέχουν μέσω παγκόσμιας κλάσης εργαλείων επικοινωνίας και συνεργασίας.

iPECS

Το iPECS είναι το εμπορικό σήμα της Ericsson-LG Enterprise για λύσεις εταιρικής επικοινωνίας IP. Φέρνοντας στην αγορά το premium εμπορικό σήμα «iPECS», η Ericsson-LG Enterprise προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων για ενοποιημένες επικοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων φωνής, δεδομένων και εφαρμογών για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Οι πλατφόρμες iPECS, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών κλήσεων και των πυλών, βρίσκονται στην καρδιά των λύσεων iPECS που διαθέτουν εξαιρετικά αξιόπιστο υλικό και λογισμικό.

iPECS Cloud

Η καινοτόμος πλατφόρμα iPECS Cloud προσφέρει την πραγματική εξέλιξη των on premise IP-PBX, παρέχοντας πλήρεις δυνατότητες και λειτουργίες PBX, μαζί με όλη την ευελιξία και τα οφέλη της τεχνολογίας cloud. Διαθέτει ευελιξία, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, βελτιωμένη διασυνδεσιμότητα, ενοποιημένες επικοινωνίες, πλήρες τηλεφωνικό σύστημα, εξοικονόμηση κόστους, παροχή υπηρεσιών στον χρήστη και πολλά άλλα. Τα βασικά χαρακτηριστικά του iPECS Cloud είναι τα εξής:

  • · Υποστηρίζονται έως 300.000 θύρες και 100.000 μισθώσεις.
  • · Εύκολη λειτουργία και συντήρηση μέσω εργαλείου διαχείρισης πολλαπλών επιπέδων.
  • · Γεωγραφικός πλεονασμός, τοπική επιβίωση.
  • · Ισχυρά χαρακτηριστικά τηλεφωνίας.
  • · Υποστηρίζονται VMWare και KVM.
  • · Υποστηρίζεται η σειρά iPECS 1000i και η σειρά LIP-9000.
  • · Ψηφιακό τηλέφωνο και SLT που υποστηρίζονται μέσω iPECS UCP Gateway.
  • · Αυτόματη παροχή και διαχείριση πόρων.
  • · Πύλη τιμολόγησης για ενσωμάτωση υπηρεσίας χρέωσης τρίτου μέρους.
  • · Υποστηρίζονται αυτόματος τηλεφωνητής, φωνητικό ταχυδρομείο και εγγραφή κλήσεων.
  • · Λύσεις UC, WebFAX, Γέφυρα συνεδρίων ήχου.
  • · Υπηρεσία αυτόματης φραγής κλήσεων.

Πλεονεκτήματα του iPECS Cloud

Εξοικονόμηση κόστους χωρίς συμβιβασμούς: Απαλλάσσει από την πολυπλοκότητα και τις ανησυχίες σχετικά με τη χρήση των πόρων για επιχειρηματικές επικοινωνίες. Δεν υπάρχει πλέον απαρχαιωμένο υλικό για συντήρηση ή αντικατάσταση, καθώς είναι λειτουργικό με τον υπάρχον εξοπλισμό. Όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται χωρίς φασαρία στο cloud που παραμένει ενημερωμένο.

Ευέλικτο σενάριο ανάπτυξης: Μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως όλα τα δημόσια, ιδιωτικά ή υβριδικά cloud. Το iPECS Cloud επεκτείνεται μαζί με την επιχείρηση, η οποία επωφελείται από βελτιωμένη ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Δυνατότητα για συνεργασία από οπουδήποτε: Προσφέρει απαράμιλλη ευελιξία, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν ισχυρές λειτουργίες κλήσεων. Με εφαρμογές συνεργασίας, όπως το iPECS ONE και η all-in-one λύση UC & Collaboration, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μπορούν εύκολα να συνεργάζονται μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο, με πολλαπλές συσκευές και διεξαγωγή video διάσκεψης για παρουσιάσεις και κοινή χρήση αρχείων.

Βελτιωμένη εμπειρία των πελατών: Το iPECS ONE επιτρέπει στους χρήστες, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκονται, την πρόσβαση στο iPECS Cloud μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ή μέσω εφαρμογής από το smartphone, παρέχοντάς τους όλες τις λειτουργίες που απαιτούνται για την επικοινωνία μέσω φωνής, video ή συνομιλίας.

Ισχυρό εργαλείο διαχείρισης: Το iPECS Cloud ενσωματώνει ένα εργαλείο διαχείρισης πολλαπλών επιπέδων για τη μείωση του χρόνουκαι των λειτουργικών εξόδων. Το γραφικό περιβάλλον διαχείρισης που βασίζεται στο web είναι εύκολο καιδιαισθητικό για όλους τους πόρους.

Αυτοδιαχείριση και διαμόρφωση των συσκευών: Οι τελικοί χρήστες μπορούν να διαχειρίζονται τις δικές τους ρυθμίσεις μέσω του web browser όπου κι αν βρίσκονται, χαρακτηριστικό που ενισχύει την παραγωγικότητα τόσο του προσωπικού πληροφορικής της επιχείρησης, όσο και του τελικού χρήστη.

IP & Virtual τηλεφωνικά κέντρα

iPECS UCM

1 iPECS UCM 1

Το iPECS UCM είναι μια All-IP πλατφόρμα επικοινωνιών για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις. Παρέχει IP τηλεφωνία, διάφορα πολυμέσα, εφαρμογές και υπηρεσίες κινητικότητας σε περιβάλλον IP. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να παρέχουν τις πιο αξιόπιστες, ευέλικτες και ασφαλείς επικοινωνίες.

Το iPECS UCM χρησιμοποιεί κατανεμημένη αρχιτεκτονική σε ένα IP δίκτυο για να επικοινωνεί απρόσκοπτα χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς. Οι χρήστες στα κεντρικά γραφεία και τα υποκαταστήματα έχουν πρόσβαση στα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες που παρέχονται από τον κεντρικό διακομιστή κλήσεων. Αυτή η αρχιτεκτονική επιτρέπει την ανάπτυξη ενός ευέλικτου δικτύου με διαμόρφωση, ώστε να ταιριάζει σε οποιεσδήποτε επιχειρηματικές ανάγκες.

Ο εφεδρικός διακομιστής κλήσεων iPECS UCM παρέχει ισχυρή δυνατότητα επιβίωσης κατά της αποτυχίας LAN / WAN ή της αποτυχίας του κύριου διακομιστή κλήσεων γραφείου με πλεονασμό, χρησιμοποιώντας ενεργές ρυθμίσεις παραμέτρων αναμονής ή ενεργές ρυθμίσεις παραμέτρων. Ο γεωγραφικός πλεονασμός του iPECS UCM εγγυάται τη διαθεσιμότητα επικοινωνίας, ακόμη και αν ο κύριος ιστότοπος αποτύχει.

Η διαχείριση του συστήματος γίνεται εύκολη μέσω εφαρμογών iPECS WMS (Σύστημα Διαχείρισης Web) για τη διαχείριση συστημάτων τηλεφωνίας, eNMS (Διαχείριση εταιρικού δικτύου) για παρακολούθηση δικτύου σε πραγματικό χρόνο, eVQM (Διαχείριση ποιότητας φωνής επιχείρησης) για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων της ποιότητας των κλήσεων και eCSM (Διαχείριση στατιστικών στοιχείων των εταιρικών κλήσεων) για στατιστική ανάλυση της λειτουργίας του συστήματος.

iPECS UCP

2 iPECS UCP 1

Το iPECS UCP συνδυάζει εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας σε μια ενιαία πλατφόρμα. Αυτό το οικονομικά αποδοτικό, αλλά μοναδικό, τηλεπικοινωνιακό σύστημα προσφέρει άμεσα πλήρη γκάμα δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων. Βελτιώνει την αποδοτικότητα της επιχείρησης με ενσωματωμένες δυνατότητες «collaboration» μέσω φωνής, video, IM, SMS, visual voice mail, presence κ.λπ. Διαθέτει συμβατότητα με iOS, Android και σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές, για μεγάλη ευελιξία στην εργασία. Αυξάνει την παραγωγικότητα της επιχείρησης με λειτουργίες πολυκαναλικού κέντρου επαφών, εφαρμογών UC ή αναλυτικών στοιχείων κλήσεων. Συνδυάζεται με ολοκληρωμένη γκάμα επιτραπέζιων και ασύρματων DECT τηλεφωνικών συσκευών, ενώ είναι εύκολο στην εγκατάσταση και διαχείριση μέσω web interface.

Υβριδικά τηλεφωνικά κέντρα

iPECS eMG800

3 iPECS eMG800 1

Το iPECS eMG800 είναι μια βελτιστοποιημένη λύση για τις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που προσφέρει ανάπτυξη, ευέλικτες IP δυνατότητες, ενοποιημένες επικοινωνίες, ευχρηστία, κινητικότητα, ενιαία διαχείριση, δυνατότητα κλιμάκωσης, αξιοπιστία και σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας. Είναι μια οικονομικά αποδοτική υβριδική πλατφόρμα που υποστηρίζει IP, ψηφιακές, αναλογικές και UC τηλεφωνικές συσκευές. Προσφέρει εύκολη και ενοποιημένη λύση που επιτρέπει στους χρήστες να μπορούν να χρησιμοποιούν video, IM, τηλεφωνική συνδιάσκεψη, οπτικό φωνητικό ταχυδρομείο, καθώς και φωνητικές κλήσεις σε μια πλατφόρμα. Η βασική χωρητικότητά του είναι 200 θύρες και μπορεί να επεκταθεί έως τις 1200. Μέσω περιβάλλοντος web interface, ο διαχειριστής πραγματοποιεί εύκολα εγκατάσταση και παραμετροποίηση.

iPECS eMG100

4 iPECS eMG100 1

Το iPECS eMG100 είναι άλλη μια υβριδική πλατφόρμα που υποστηρίζει IP, ψηφιακές και αναλογικές τεχνολογίες επικοινωνίας, η οποία σε σχέση με την προηγούμενη είναι πιο οικονομική. Διαθέτει δυνατότητες διαχείρισης πολλαπλών κλήσεων και υπηρεσία ενός αριθμού σε οποιαδήποτε συσκευή, ενώ η βασική χωρητικότητά του είναι 74 θύρες και μπορεί να επεκταθεί στις 214.

Αναλογικά τηλέφωνα / LKA-200 Series

5 LKA 220c

Η LKA-200 είναι μια οικονομική, αξιόπιστη σειρά αναλογικών τηλεφώνων σε κομψό, μοντέρνο σχεδιασμό. Για υποδομές που δεν υποστηρίζουν καλωδίωση δικτύου και χρειάζεται απλή, αξιόπιστη τηλεφωνία, τα αναλογικά τηλέφωνα αποτελούν ιδανική λύση. Απλώς συνδέονται στο υπάρχον PSTN και επιτρέπουν τις βασικές λειτουργίες κλήσεων. Διαθέτουν ενδεικτική λυχνία κουδουνισμών και μηνυμάτων, σίγαση και επανάκληση. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

LKA-200: Σε απλό σχεδιασμό με 3 πλήκτρα μνήμης.

LKA-210: Με LCD οθόνη 3 γραμμών και 16 χαρακτήρων, αναγνώριση κλήσεων, ανοιχτή συνομιλία, 15 μνήμες, λίστα εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων.

LKA-220C: Με LCD οθόνη 3 γραμμών και 16 χαρακτήρων, δυνατότητα κλήσης με κατεβασμένο ακουστικό, 13 μνήμες.

Ψηφιακά τηλέφωνα / LPD-9200 Series

6 LDP 9240D

Η LDP-9200 είναι μια σειρά ψηφιακών τηλεφώνων της Ericsson-LG Enterprise που προσφέρουν λειτουργικότητα στο γραφείο, αναγραφόμενες επιλογές στην οθόνη, αρχείο κλήσεων, αυτοδηλούμενα προγραμματιζόμενα πλήκτρα, και απλουστευμένη διαχείριση. Επιπλέον, η σειρά ψηφιακών τηλεφώνων γραφείου LPD-9200C πληροί τις ανάλογες απαιτήσεις με χαρακτηριστικά όπως σταθερότητα, ευκολία στη χρήση, παραγωγικότητα και εργονομία με φιλική προς τον χρήστη σχεδίαση. Διαθέτουν οθόνη LCD και υποδοχή για ακουστικό κεφαλής που χαρίζει ελευθερία στις κινήσεις. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

LDP-9208D: 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ανοιχτή συνομιλία, 8 πλήκτρα λειτουργιών.

LDP-9224D: 24 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, ανοιχτή συνομιλία, υποστήριξη κονσόλας πλήκτρων, 11 πλήκτρα λειτουργιών.

LDP-9224DF: 24 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, αμφίδρομη επικοινωνία, υποστήριξη κονσόλας πλήκτρων, 11 πλήκτρα λειτουργιών.

LDP-9240D: 24 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, αμφίδρομη επικοινωνία, υποστήριξη κονσόλας πλήκτρων, 11 πλήκτρα λειτουργιών, υποστήριξη πλήκτρου πλοήγησης.


IP τηλέφωνα

iPECS 1000i Series

Πλήρης σειρά τηλεφωνικών συσκευών VoIP που εξασφαλίζει απρόσκοπτη επικοινωνία. Καλύπτει όλες τις οργανικές ανάγκες της επιχείρησης, με εξαιρετική HD ποιότητα ήχου στο ακουστικό και το ηχείο, αμφίδρομη επικοινωνία HD και ευκολία χρήσης. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

iPECS 1010i: Οθόνη 2,4”, 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

iPECS 1020i: Οθόνη 2,8”, 16 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 2 θύρες Gigabit Ethernet.

iPECS 1030i: Έγχρωμη οθόνη 2,8”, 18 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 2 θύρες Gigabit Ethernet.

iPECS 1040i: Έγχρωμη οθόνη 3,5”, 24 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 2 θύρες Gigabit Ethernet, θύρα USB.

iPECS 1050i: Έγχρωμη οθόνη 4,3”, 36 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, 2 θύρες Gigabit Ethernet, θύρα USB.

iPECS 1080i: Έγχρωμη οθόνη αφής 7”, Android 10, 48 προγραμματιζόμενα πλήκτρα, video HD με ανάλυση 720p και κάμερα 8MP, 2 θύρες Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth 5.0, 2 θύρες USB, θύρα HDMI.

iPECS LIP-9000 Series

9 iPECS 9008

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Ericsson-LG των τηλεφωνικών συσκευών της σειράς LIP-9000 παρέχει ένα σύστημα με πλήρως ενσωματωμένα χαρακτηριστικά, ανάλογο με μια συμβατική λύση που θα πρόσφερε ένα υπερπλήρες τηλεφωνικό κέντρο. Η σειρά περιλαμβάνει τα εξής μοντέλα:

iPECS LIP-9002: Οθόνη 2 γραμμών, 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), LLDP-MED/802.1x security, Open VPN.

iPECS LIP-9010: Οθόνη 3 γραμμών, 5 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, WB voice για ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9020: Οθόνη 5 γραμμών, 10 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, WB voice για ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9030: Οθόνη 7 γραμμών, 24 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, WB voice για ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9040: Οθόνη 9 γραμμών, 36 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, WB voice για ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9040c: Έγχρωμη οθόνη 8 γραμμών, 36 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με 3 χρωματισμούς LED, 2 θύρες Gigabit LAN, διπλό ηχείο, WB voice για ακουστικό/ανοιχτή συνομιλία, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9008: Οθόνη 4 γραμμών, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με τριπλά έγχρωμα LED, 2 θύρες LAN 10/100Mbps, αμφίδρομο μεγάφωνο ευρείας ζώνης, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9008G: Οθόνη 4 γραμμών, 8 προγραμματιζόμενα πλήκτρα με τριπλά έγχρωμα LED, 2 θύρες Gigabit LAN, αμφίδρομο μεγάφωνο ευρείας ζώνης, PoE (802.3af), ασφάλεια LLDP-MED/802.1x, Open VPN.

iPECS LIP-9071

10 iPECS LIP 9071

Η LIP-9071 είναι μια προηγμένη τερματική συσκευή για υψηλές απαιτήσεις Video IP. Με το πρωτόκολλο SIP μπορεί να εγκατασταθεί σε πλατφόρμες επικοινωνίας 3ου κατασκευαστή, προσφέροντας ποικίλες δυνατότητες κλήσης. Υποστηρίζει υψηλής ευκρίνειας ποιότητα video και φωνής, ενώ παρέχει ένα πιο αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας. Το LIP-9071 είναι απόλυτα συμβατό και βελτιστοποιημένο με τα συστήματα iPECS UCP, iPECS eMG800 και iPECS eMG80. Για ενίσχυση των χαρακτηριστικών της video κλήσης, μπορεί να συνδεθεί με εξωτερική κάμερα και οθόνη. Υποστηρίζει λειτουργία NFC που βοηθάει στην ενεργοποίηση ενός τερματικού έξυπνου γραφείου με μια απλή ταυτοποίηση, ενώ κάνει εφικτή και την απλή ανταλλαγή δεδομένων με ένα έξυπνο κινητό τηλέφωνο. Τα βασικά χαρακτηριστικά του LIP-9071 είναι τα εξής: LCD οθόνη 7” με ρυθμιζόμενη φωτεινότητα, ενσωματωμένη κάμερα, υποστήριξη Bluetooth dongle, υποστήριξη Wi-Fi dongle, ενσωματωμένη πηγή HDMI, εφαρμογές Android τρίτου κατασκευαστή, φωνητικό ταχυδρομείο.

Συσκευές DECT

iPECS GDC-800R

Το GDC-800R είναι ένα επαγγελματικό repeater σήματος DECT, το οποίο υποστηρίζει έως και 5 κανάλια ταυτόχρονης επικοινωνίας. Παρέχει μέγιστη κάλυψη έως 300 μέτρα σε εξωτερικό χώρο και 50 μέτρα εντός κτιρίου, ενώ λειτουργεί με τροφοδοσία ρεύματος.

iPECS 110dB

11 iPECS 110db

Πρόκειται για σταθμό βάσης IP DECT, ο οποίος υποστηρίζει 1 repeater για επέκταση της κάλυψης. Υποστηρίζει έως 20 ακουστικά DECT και 5 ταυτόχρονες συνομιλίες. Υποστηρίζει επίσης κεντρικό κατάλογο συστήματος, είναι συμβατός με όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας iPECS και λειτουργεί με τροφοδοσία ρεύματος.

iPECS 130dB

Είναι μια Multi cell λύση για όλες τις επιχειρήσεις, που μπορεί να υποστηρίξει έως 254 σταθμούς βάσης DECT και 1.000 ακουστικά ανά ζώνη. Υποστηρίζει repeaters για οικονομική επέκταση κάλυψης, έως 9 ταυτόχρονες συνομιλίες και τροφοδοσία ρεύματος μέσω Power over Ethernet, ενώ είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας iPECS.

iPECS 110dh

Το iPECS 110dh είναι ένα IP τηλέφωνο DECT με υποστήριξη ήχου HD (G.722). Διαθέτει οθόνη TFT 1,44’’ (128×128) και wideband ακουστικό, ενώ εξοπλίζεται και με υποδοχή σύνδεσης ακουστικών 3,5 χιλ. Διαθέτει πολύγλωσσο μενού, πολυφωνικούς ήχους κλήσης, αρχείο κλήσεων, τηλεφωνικό κατάλογο και υποστήριξη κεντρικού καταλόγου συστήματος, ενώ είναι συμβατό με όλες τις πλατφόρμες επικοινωνίας iPECS.

iPECS 150dh

12 iPECS 150dh

Το iPECS 150dh είναι ένα IP τηλέφωνο DECT που επίσης υποστηρίζει ήχο HD. Διαθέτει έγχρωμη οθόνη TFT 2,0’’ (176×220) και ανθεκτική σχεδίαση με πρωτόκολλο IP65. Διαθέτει ειδοποίηση μέσω δόνησης και πλήκτρο alarm, ενώ είναι εξοπλισμένο με κλιπ ζώνης. Έχει ενσωματωμένο Bluetooth και υποδοχή κάρτας Micro SD. Διαθέτει πολύγλωσσο μενού, τηλεφωνικό κατάλογο, υποστήριξη κεντρικού καταλόγου συστήματος και λειτουργία Man Down.

iPECS GDC-800H

13 iPECS GDC 800H

Η τηλεφωνική συσκευή iPECS GDC-800H λειτουργεί με το σταθμό βάσης GDC-800Bi, η οποία μπορεί να υποστηρίξει την καταχώρηση έως 200 τέτοιων ακουστικών. Το τηλέφωνο έχει ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη TFT 2,0’’ (176×220) και υποδοχή για σύνδεση καλωδίου ακουστικών 3,5 χιλ., ενώ στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται υποστήριξη ήχου HD, ειδοποίηση μέσω δόνησης, κλιπ ζώνης, πλήκτρο alarm, τηλεφωνικός κατάλογος, υποστήριξη κεντρικού καταλόγου συστήματος, υποστήριξη multi language.

  • Blue Technologies
  • Πύρρωνος 69-71, 163 41 Ηλιούπολη
  • τηλ.: 210-9901090
  • fax: 210-9901090

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...