Skip to main content
DIABASTE DWREAN SEC 148
tech 2024 03 19 at 09 04 34 TM 471
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 186
securityreport e mag odhgos 2021
25 Μαΐου 2023 10:52

Η G.I. Security στο “The Security Event 2023”!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
anoigma new 653d00b5

Πιστή στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας στους συνεργάτες της, η G.I. Security ταξίδεψε στο Birmingham στην Αγγλία για την έκθεση “The Security Event 2023”, ώστε να παρακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και να συναντηθεί με παλιούς αλλά και νέους πιθανούς συνεργάτες!

Ο κλάδος της ασφάλειας εξελίσσεται συνεχώς και νέες τεχνολογίες και λύσεις αναδύονται ασταμάτητα. Για τον λόγο αυτό, είναι σημαντικό για τις εταιρείες να παραμένουν ενημερωμένες με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις του κλάδου. Η έκθεση “The Security Event 2023”, που έλαβε χώρα στο Birmingham, έδωσε στους επισκέπτες ακριβώς αυτήν την ευκαιρία: Να δικτυωθούν και να συναντήσουν εκπροσώπους και ειδικούς από τον κλάδο, καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις του μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα κ.λπ.

Η G.I. Security που εξειδικεύεται στην εισαγωγή και διάθεση στην Ελληνική, Βαλκανική και Κυπριακή αγορά συστημάτων ασφαλείας των κορυφαίων και πιο αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων του εξωτερικού, δεν θα μπορούσε να λείπει από το εν λόγω event. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία έδωσε το «παρών» στο «The Security Event 2023» και συνάντησε δεκάδες συνεργάτες της, όπως είναι η OPTEX και η CADDX, εταιρείες που αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά για περισσότερα από 40 χρόνια, την Aritech, που ανήκει στην UTC Fire & Security, την ZKTeco, που αντιπροσωπεύει αποκλειστικά σε Ελλάδα και Κύπρο, την KERI USA, που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές ελέγχου πρόσβασης και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας, την TAKEX, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ανιχνευτών για περιμετρική προστασία και πολλούς ακόμα συνεργάτες. Ας δούμε φωτογραφικό υλικό από τα περίπτερα των συνεργατών της G.I. Security.

OPTEX

Για 40 χρόνια, η OPTEX έχει καθιερώσει παγκόσμια φήμη για την ποιότητα, την καινοτομία και την τεχνική αρτιότητα των προϊόντων της. Η OPTEX ιδρύθηκε το 1979 και από τότε, αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές και κατασκευαστές προϊόντων ασφαλείας παγκοσμίως και προσφέρει ευρύ φάσμα συστημάτων ανίχνευσης για κάθε απαίτηση. H OPTEX ιδρύθηκε στην Ιαπωνία και σήμερα είναι μια εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας με κεντρικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Η OPTEX Greece / OPTEX Ελλάδας παρέχει ευρύ φάσμα αισθητήρων ανίχνευσης εισβολής (intrusion), συμπεριλαμβανομένων παθητικών υπέρυθρων και ανιχνευτών κίνησης, ενσύρματα και ασύρματα PIR, beams εξωτερικού χώρου (active beams), αισθητήρων με λέιζερ (laser) και οπτικών ινών (fiber optics), που καλύπτουν κάθε είδους εγκατάσταση από την περιμετρική κάλυψη και ανίχνευση κίνησης εξωτερικού χώρου, μέχρι την ανίχνευση οροφής και την προστασία κτιρίων και σπιτιών. Η G.I. Security, επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της OPTEX, βρέθηκε στο περίπτερο της εταιρείας, όπου συνάντησε τον Mark Cosgrave, Divisional Manager της!

ZKTeco

ZKTeco

Η ZKTeco εξειδικεύεται στην κατασκευή και ανάπτυξη προηγμένων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης, πλήρους γκάμας τουρνικέ, βιομετρικών, καμερών ασφαλείας, τερματικών ελέγχου πρόσβασης, ωρομέτρησης, καθώς και έξυπνων κλειδαριών και συστημάτων διαχείρισης ξενοδοχείων. Με πάνω από 25 χρόνια παρουσίας στην παγκόσμια αγορά, και μια ομάδα υψηλού επιπέδου με περισσότερους από 1500 υπαλλήλους παγκοσμίως, η εταιρεία είναι σήμερα ένας από τους πρωτοπόρους στην βιομετρική τεχνολογία και την τεχνολογία RFID. Τα προϊόντα της ZKTeco διανέμονται σε περισσότερες από 200 χώρες, με πάνω από 180 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως. Διαθέτει, επίσης, λογισμικό all in one για τον έλεγχο πρόσβασης, ξενοδοχείων, φρουρών, καμερών κ.λπ. Η G.I. Security είναι επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας ZKTeco σε Ελλάδα και Κύπρο.

CADDX

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η CADDX κατέχει ηγετική θέση στην παροχή περίπλοκων, αλλά και απλών προϊόντων για τη βιομηχανία ασφάλειας. Συνδυάζουν την πρωτοποριακή μηχανική σχεδίαση με τις πιο προηγμένες τεχνικές κατασκευής και παράγουν ηλεκτρονικό εξοπλισμό ασφαλείας τόσο για οικιακές όσο και για απαιτητικές εφαρμογές. Για να εξασφαλίσει μακροπρόθεσμη αξιόπιστη απόδοση, η CADDX χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα από τους κορυφαίους προμηθευτές ηλεκτρονικών υπολογιστών της Αμερικής. Τα μηδενικά ελαττώματα που παρουσιάζουν και η δοκιμή των προϊόντων εξασφαλίζουν στο 100% ότι όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας. «Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο αντιπρόσωπος της κορυφαίας CADDX για πάνω από 40 χρόνια! Η συνεργασία μας παρέχει συνεχώς αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας, και είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που η CADDX έχει δείξει σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Ας συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε μαζί για άλλα 40 χρόνια», αναφέρουν τα κορυφαία στελέχη της G.I. Security.

RISCO

RISCO

Ο Όμιλος RISCO παράγει υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόντα ασφαλείας για κάθε τύπο εγκατάστασης: Από συστήματα συναγερμού εισβολής για οικιστικές και εμπορικές εγκαταστάσεις – συμπεριλαμβανομένης πλήρους σειράς αξεσουάρ – μέχρι μεγάλης κλίμακας έλεγχο πρόσβασης και ολοκληρωμένες πλατφόρμες διαχείρισης ασφάλειας και διαχείρισης κτιρίων. Ο όμιλος RISCO διαθέτει, επίσης, ευρεία γκάμα επαγγελματικών ανιχνευτών εσωτερικού χώρου με πιστοποίηση Grade 3 και Grade 2. Ειδικά για τις εμπορικές και βιομηχανικές αγορές διαθέτει ανιχνευτές Grade 3, προσφέροντας αυξημένη αξιοπιστία και ανοσία σε ψευδείς συναγερμούς ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

TAKEX

Η TAKEX είναι μια εταιρεία με συνεχή συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις και πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στον τομέα των ανιχνευτών για περιμετρική προστασία, που εστιάζει κυρίως στα συστήματα δεσμών ενεργών υπερύθρων, beams, αλλά και σε ανιχνευτές εξωτερικού χώρου PIR. Εδώ και 50 χρόνια αναγνωρίζεται διεθνώς για τις ποιοτικές λύσεις περιμετρικής προστασίας με συστήματα ανίχνευσης υπέρυθρων δεσμών, PIR και beams. Τα προϊόντα της προτείνονται στο υψηλότερο επίπεδο Κυβερνητικών και Στρατιωτικών οργανισμών παγκοσμίως. Στις σειρές αυτές συναντάμε εκδόσεις που επιπλέον υποστηρίζουν επιλογή συχνότητας 4 καναλιών, κυκλώματα ελέγχου περιβάλλοντος και άλλες λειτουργίες που ενισχύουν την απόδοση και τη σταθερότητά τους.

KERI

KERI Systems

Η KERI USA είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προμηθευτές ελέγχου πρόσβασης (Access Control) και ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας (Security Systems) παγκοσμίως. Προσφέρει συστήματα για την κάλυψη απαιτήσεων όλων των τύπων, από απλά συστήματα για μερικές μόνο πόρτες, μέχρι πολύπλοκα βιομηχανικά έργα με πολύ μεγάλες απαιτήσεις. Το υλικό της KERI μπορεί να αναπτυχθεί είτε χρησιμοποιώντας παραδοσιακές τεχνικές δικτυακής ασφάλειας, είτε τυπική δικτύωση TCP / IP, χρησιμοποιώντας το υπάρχον δίκτυο ή ένα δίκτυο που είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο σύστημα ασφαλείας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report Μαρτίου

    Security Report Μαρτίου

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαρτίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος του Security Report θα βρείτε ενδιαφέροντα ...
  • 9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    9 συστήματα ελέγχου πρόσβασης για ξενοδοχεία

    Ο κλάδος της φιλοξενίας εξελίσσεται ραγδαία, ιδίως στη χώρα μας, όπου καθημερινά εκατοντάδες ξενοδοχεία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες και στους τουρίστες που καταφθάνουν από το ε...
  • Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ

    Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ διασφαλίζει τη διαθεσιμότητα και την αδιάλειπτη παροχή των 24/7 Υπηρεσιών Κέντρου Λήψης Ηλεκτρονικών Σημάτων, για την αντιμετώπιση απρόσμενων καταστάσεων...
  • 11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    11 Wi-Fi κάμερες της ANGA για όλες τις απαιτήσεις

    Μία ολοκληρωμένη σειρά 11 Wi-Fi καμερών της ANGA, καθεμία από τις οποίες διαθέτει ένα μοναδικό σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων για να καλύψει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις, θα βρείτε ...
  • 3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    3 Νέα CCTV testers με υποστήριξη οπτικών ινών από την ΗΛΚΑ

    H ΗΛΚΑ Α.Ε. διαθέτει την πληρέστερη γκάμα all in one CCTV testers τελευταίας γενεάς, με προϊόντα κορυφαίων προδιαγραφών, σε ασυναγώνιστες τιμές. Τα CCTV testers είναι απαραίτητα εργαλεία για τον ε...
  • TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    TP-Link VIGI C540-W & C340 V1/V2

    Η πρωτοποριακή σειρά προϊόντων VIGI της TP-Link έχει σχεδιαστεί για εγκαταστάσεις μικρομεσαίας κλίμακας και περιλαμβάνει κάμερες υψηλής ανάλυσης με προηγμένα χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν καθαρή...