Skip to main content
DIGITAL TV 183
securityreport e mag odhgos 2021
25 Μαΐου 2023 11:03

Security Report, τεύχος Ιουνίου 2023

SEC %CE%A4139 11770b95

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Συστήματα ασφαλείας και Υπηρεσίες ασφαλείας σε Φωτοβολταϊκά Πάρκα

Τα φωτοβολταϊκά πάρκα, που σήμερα θεωρούνται ως μία από τις φιλικότερες λύσεις προς το περιβάλλον για την εξοικονόμηση ενέργειας, έρχονται δυστυχώς αντιμέτωπα με διάφορες προκλήσεις, αλλά και ένα σύνολο κινδύνων, που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη τοποθέτησης ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Ενημερωθείτε μέσα από το αφιέρωμα του περιοδικού μας για τις λύσεις που διαθέτει η αγορά για την προστασία των εν λόγω εγκαταστάσεων.

Η G.I. Security στο “The Security Event 2023”!

Πιστή στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας στους συνεργάτες της, η G.I. Security ταξίδεψε στο Birmingham στην Αγγλία για την έκθεση “The Security Event 2023”, ώστε να παρακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις της βιομηχανίας και να συναντηθεί με παλιούς αλλά και νέους πιθανούς συνεργάτες!

Επαγγελματικές λύσεις της Blue Technologies       

Η εξέλιξη των τηλεφωνικών συστημάτων είναι πολύ μεγάλη τα τελευταία χρόνια και αναδεικνύει τη σημασία της απλοποιημένης εταιρικής επικοινωνίας. Έτσι, ολοένα και περισσότερες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στρέφονται σήμερα προς τα τηλεφωνικά κέντρα cloud. Η εταιρεία Blue Technologies παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά PBX/Τηλεφωνίας στην Ελλάδα και στο άρθρο που ετοιμάσαμε παρουσιάζουμε τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις που προσφέρει.

DSC PowerG: Ασύρματα αισθητήρια και περιφερειακά

Η τεχνολογία PowerG είναι μία από τις κορυφαίες τεχνολογίες που χρησιμοποιείται για τη διασύνδεση ασύρματων συστημάτων συναγερμού. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από την Tyco Security Products, το οποίο είναι βελτιστοποιημένο ειδικά για την παρακολούθηση και τον έλεγχο συσκευών που λειτουργούν με μπαταρία για εφαρμογές ασφάλειας σε κατοικίες και επιχειρήσεις.

Ultra Comelit: H μπουτονιέρα του μέλλοντος με τεχνολογία αιχμής!

Η Ultra είναι μια πολυμορφική, ανθεκτική και πρωτοποριακή μπουτονιέρα, με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης. Είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα μετά από μελέτες και ελέγχους αντοχής σε νερό, σκόνη και χτυπήματα. Το πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, στη χημική διάβρωση και στις ακτίνες UV.

Dahua AirShield: «Αόρατη» σύνδεση και υψηλή προστασία μέσω Cloud

Οι εφαρμογές του Dahua AirShield για κινητά και υπολογιστές που βασίζονται σε Cloud, επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες, τους εγκαταστάτες και τις εταιρείες ασφαλείας να διαχειρίζονται εξ αποστάσεως το σύστημα συναγερμού τους και να λαμβάνουν όλα τα συμβάντα συναγερμού, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Ajax Systems Περιμετρική προστασία «ευαίσθητων» καλλιεργειών

Τις πρόσφατες επιτυχημένες εγκαταστάσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας σε μεγάλες εκτάσεις καλλιέργειας μανιταριών περιέγραψε πρόσφατα η Ajax Systems. Παρότι πολλά έχουν γραφτεί για την περιμετρική προστασία καλλιεργειών, πρέπει να σημειωθεί πως εν προκειμένω, οι καλλιέργειες μανιταριών συνιστούν μια ιδιαίτερη πρόκληση, καθώς είναι εξαιρετικά ευαίσθητες στις καιρικές μικρομεταβολές, αφού ακόμη και με μικρές αλλαγές στην υγρασία ή τη θερμοκρασία επηρεάζεται σημαντικά η συγκομιδή.  

Hikvision PanoVu: Μία κάμερα είναι αρκετή!

Ο σχεδιασμός εφαρμογών βιντεοεπιτήρησης έχει γίνει πιο περίπλοκος, ειδικά σε μεγάλες περιοχές, όπως είναι οι δημόσιες πλατείες, τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, τα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, τα αεροδρόμια, οι πολυσύχναστοι αυτοκινητόδρομοι, οι διασταυρώσεις κ.λπ. Σε αυτές λοιπόν τις περιοχές, οι χειριστές και το προσωπικό ασφαλείας χρειάζεται να λαμβάνουν βίντεο από 2 ή περισσότερες κάμερες για να έχουν καλύτερη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει. Για να επιτευχθεί αυτό, οι χειριστές πρέπει να έχουν «στα χέρια τους» πανοραμικές εικόνες υψηλής ευκρίνειας και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμ...
 • Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων παγκοσμίως, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού έχουν αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία κατοικιών, επιχειρήσεων ...
 • Ajax Special Event

  Ajax Special Event

  Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
 • Hikvision Smart IPC κάμερες

  Hikvision Smart IPC κάμερες

  H Hikvision παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα δικτυακών καμερών Smart IPC, τα οποία υποστηρίζουν πολλαπλές «έξυπνες» λειτουργίες, ενώ διαθέτουν και πολλά νέα μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστο...
 • Comelit Vedo

  Comelit Vedo

  Το Vedo δεν είναι απλώς ένα σύστημα συναγερμού. Αντιπροσωπεύει την επανάσταση στην τεχνολογία, στην αποτελεσματική ασφάλεια και την απλότητα στον προγραμματισμό. Η εγκατάσταση του Vedo γίνεται πολ...
 • Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Από την ίδρυσή της το 1990, αποστολή της CPI ήταν μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας να ενισχύσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνι...