DIABASTE DWREAN SEC 139
techmail
anga2023
DIGITAL TV 177
securityreport e mag odhgos 2021
25 Μαΐου 2023 10:38

Ultra Comelit

H μπουτονιέρα του μέλλοντος με τεχνολογία αιχμής!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
anoigma 2 0a876820

Η Ultra είναι μια πολυμορφική, ανθεκτική και πρωτοποριακή μπουτονιέρα, με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης. Είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα μετά από μελέτες και ελέγχους αντοχής σε νερό, σκόνη και χτυπήματα. Το πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, στη χημική διάβρωση και στις ακτίνες UV. Τα πλαστικά υλικά, όπως τα πλήκτρα, κατασκευάζονται από υλικό methacrylate, που λειτουργεί κατά του θαμπώματος και του κιτρινίσματος και εγγυάται την υψηλότερη αντοχή στη ζέστη και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η Ultra έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε πληθώρα εφαρμογών, από μονοκατοικίες έως μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών. Η έκδοση με τα μηχανικά πλήκτρα είναι ιδανική για απλές εφαρμογές, βίλες και μικρές πολυκατοικίες, καθώς τα πλήκτρα μπορούν να προστεθούν για να ικανοποιήσουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Στην έκδοση με οθόνη αφής, το αριθμητικό πληκτρολόγιο (το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την πραγματοποίηση κλήσεων και για την εισαγωγή κλασικών κωδικών κλειδώματος – Access Control) και ο ψηφιακός κατάλογος διαμερισμάτων είναι οι ιδανικές λύσεις για εξιδανικευμένες απαιτήσεις χρηστών ή για εύκολη πλοήγηση σε συγκροτήματα που περιλαμβάνουν έως και εκατοντάδες διαμερίσματα. Η Ultra είναι μια μπουτονιέρα που ήρθε από το μέλλον: Είναι ένα από τα προϊόντα που εκφράζει καλύτερα τη στάση της Comelit ως προς τη συνεχή έρευνα, υπερβαίνοντας τους όποιους περιορισμούς και στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση.

1 11

Η μπουτονιέρα Ultra έρχεται σε τρεις εκδόσεις: η πρώτη είναι αναλογική με μηχανικά πλήκτρα, η δεύτερη ψηφιακή με αριθμητικά-νουμερικά πλήκτρα (για πραγματοποίηση κλήσεων και για Access Control) και τέλος η Τρίτη είναι ψηφιακή με πλήκτρα αφής. Διατίθεται με οπίσθιο φωτισμό LED και ακουστικά / οπτικά.

 • Η Ultra φτιάχτηκε ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες όποιου την επιλέξει.
 • Είναι η ουσία της ασφάλειας, της πολυτέλειας, της πρωτοπορίας και της αξιοπιστίας, φτιαγμένη με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα του τελικού χρήστη πιο εύκολη.
 • Είναι 100% ιταλικής σχεδίασης και προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις είτε με μηχανικά πλήκτρα, είτε με αριθμητικό πληκτρολόγιο, είτε με τεχνολογία αφής.
 • Φτιάχνεται από τα καλύτερα υλικά. Προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες και διαθέτει τεχνολογία κατά του θαμπώματος και του κιτρινίσματος. Επίσης είναι αντιβανδαλιστική.
 • Είναι ιδανική για βίλες, μονοκατοικίες, μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικούς χώρους.
 • Μπορεί να λειτουργήσει ως Access Control και να επιτρέπει την είσοδο στους επισκέπτες είτε με χρήση κωδικού, είτε με QR, είτε με χρήση RF reader μπρελόκ.
 • Η ευρυγώνια κάμερα της μπουτονιέρας, 160οx100ο με ανάλυση 2ΜP, καλύπτει κάθε τυφλό σημείο και παρέχει άρτια εικόνα.
 • Η touchscreen προσφέρει σχεδόν άπειρες επιλογές, για παράδειγμα την προσθήκη εταιρικού logo ή την εύκολη πλοήγηση και τη χρήση προσωπικού κωδικού.
 • Η ποιότητα ήχου είναι μοναδική, απομονώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και ο επισκέπτης ακούγεται σαν να του μιλά κανείς από κοντά.
2 12

Tεχνικά χαρακτηριστικά Ultra & Ultra Touch

 • Εξωτερική μονάδα (μπουτονιέρα) μόνο ήχου ή και ήχου / εικόνας.
 • Εγκαθίσταται ως επίτοιχη ή εντοιχιζόμενη.
 • Είναι διαθέσιμη σε σύστημα 2-καλωδίων (SBC) και τεχνολογία Ι (ViP system).
 • Διατίθεται σε αναλογική ή ψηφιακή έκδοση με τεχνολογία “sensitive touch”.
 • Λευκός οπίσθιος φωτισμός.
 • Δείκτης προστασίας IP65.
 • Μεγάλες και εύκολες στην αφαίρεση πινακίδες ονομάτων.
 • Ακουστικές και οπτικές ενδείξεις που φωτίζονται με οπίσθιο φωτισμό LED.
 • Πιστοποιημένη για ΑΜΕΑ.

Εξειδικευμένα συστήματα για ΑΜΕΑ

Το εργοστάσιο της Comelit με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες, ανέπτυξε ολοκληρωμένα συστήματα, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους. Όλα τα προϊόντα υπακούν στη νομοθεσία για ίσα δικαιώματα μεταξύ των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, δημιούργησε μεγάλη γκάμα συσκευών για κάθε ειδική περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε προϊόν διαθέτει ηχητικές και οπτικές ενδείξεις λειτουργίας, για να διευκολύνεται η κατανόηση της κατάστασης του συστήματος. Οι δυνατότητες των συστημάτων ποικίλουν σε εξειδικευμένες συσκευές για εξειδικευμένες ανάγκες (π.χ. εσωτερική συσκευή θυροτηλεόρασης με ακουστικό για προβλήματα ακοής) και σε συσκευές που προσαρμόζονται σε ειδικές απαιτήσεις (π.χ. θυροτηλεόραση σε smartphone ή tablet για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
ΓΙΑ ΤΑ
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
LIBRA PRESS
Καυκάσου 145, Αθήνα, 11364ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ


Securityreport.gr - Το απόλυτο περιοδικό για τα συστήματα ασφαλείας
Libra Press © Copyright 2022 | All Rights Reserved
Dual Design