Skip to main content
DIGITAL TV 183
securityreport e mag odhgos 2021
25 Μαΐου 2023 10:38

Ultra Comelit

H μπουτονιέρα του μέλλοντος με τεχνολογία αιχμής!

Γράφει: Αποστολόπουλος Παναγιώτης
admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=file%3Dwp content%252Fuploads%252F2023%252F05%252Fanoigma 2

Η Ultra είναι μια πολυμορφική, ανθεκτική και πρωτοποριακή μπουτονιέρα, με διάφορες επιλογές διαμόρφωσης. Είναι φτιαγμένη από τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα μετά από μελέτες και ελέγχους αντοχής σε νερό, σκόνη και χτυπήματα. Το πλαίσιο αλουμινίου προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες, στη χημική διάβρωση και στις ακτίνες UV. Τα πλαστικά υλικά, όπως τα πλήκτρα, κατασκευάζονται από υλικό methacrylate, που λειτουργεί κατά του θαμπώματος και του κιτρινίσματος και εγγυάται την υψηλότερη αντοχή στη ζέστη και τις άσχημες καιρικές συνθήκες.

Η Ultra έχει σχεδιαστεί για να προσαρμόζεται σε πληθώρα εφαρμογών, από μονοκατοικίες έως μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών. Η έκδοση με τα μηχανικά πλήκτρα είναι ιδανική για απλές εφαρμογές, βίλες και μικρές πολυκατοικίες, καθώς τα πλήκτρα μπορούν να προστεθούν για να ικανοποιήσουν πλήρως όλες τις απαιτήσεις των χρηστών. Στην έκδοση με οθόνη αφής, το αριθμητικό πληκτρολόγιο (το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για την πραγματοποίηση κλήσεων και για την εισαγωγή κλασικών κωδικών κλειδώματος – Access Control) και ο ψηφιακός κατάλογος διαμερισμάτων είναι οι ιδανικές λύσεις για εξιδανικευμένες απαιτήσεις χρηστών ή για εύκολη πλοήγηση σε συγκροτήματα που περιλαμβάνουν έως και εκατοντάδες διαμερίσματα. Η Ultra είναι μια μπουτονιέρα που ήρθε από το μέλλον: Είναι ένα από τα προϊόντα που εκφράζει καλύτερα τη στάση της Comelit ως προς τη συνεχή έρευνα, υπερβαίνοντας τους όποιους περιορισμούς και στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση.

1 11

Η μπουτονιέρα Ultra έρχεται σε τρεις εκδόσεις: η πρώτη είναι αναλογική με μηχανικά πλήκτρα, η δεύτερη ψηφιακή με αριθμητικά-νουμερικά πλήκτρα (για πραγματοποίηση κλήσεων και για Access Control) και τέλος η Τρίτη είναι ψηφιακή με πλήκτρα αφής. Διατίθεται με οπίσθιο φωτισμό LED και ακουστικά / οπτικά.

 • Η Ultra φτιάχτηκε ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις απαιτήσεις και τις επιθυμίες όποιου την επιλέξει.
 • Είναι η ουσία της ασφάλειας, της πολυτέλειας, της πρωτοπορίας και της αξιοπιστίας, φτιαγμένη με σκοπό να κάνει την καθημερινότητα του τελικού χρήστη πιο εύκολη.
 • Είναι 100% ιταλικής σχεδίασης και προσφέρεται σε διάφορες εκδόσεις είτε με μηχανικά πλήκτρα, είτε με αριθμητικό πληκτρολόγιο, είτε με τεχνολογία αφής.
 • Φτιάχνεται από τα καλύτερα υλικά. Προσφέρει υψηλό επίπεδο αντοχής σε ατμοσφαιρικούς παράγοντες και διαθέτει τεχνολογία κατά του θαμπώματος και του κιτρινίσματος. Επίσης είναι αντιβανδαλιστική.
 • Είναι ιδανική για βίλες, μονοκατοικίες, μεγάλα συγκροτήματα κατοικιών και επαγγελματικούς χώρους.
 • Μπορεί να λειτουργήσει ως Access Control και να επιτρέπει την είσοδο στους επισκέπτες είτε με χρήση κωδικού, είτε με QR, είτε με χρήση RF reader μπρελόκ.
 • Η ευρυγώνια κάμερα της μπουτονιέρας, 160οx100ο με ανάλυση 2ΜP, καλύπτει κάθε τυφλό σημείο και παρέχει άρτια εικόνα.
 • Η touchscreen προσφέρει σχεδόν άπειρες επιλογές, για παράδειγμα την προσθήκη εταιρικού logo ή την εύκολη πλοήγηση και τη χρήση προσωπικού κωδικού.
 • Η ποιότητα ήχου είναι μοναδική, απομονώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και ο επισκέπτης ακούγεται σαν να του μιλά κανείς από κοντά.
2 12

Tεχνικά χαρακτηριστικά Ultra & Ultra Touch

 • Εξωτερική μονάδα (μπουτονιέρα) μόνο ήχου ή και ήχου / εικόνας.
 • Εγκαθίσταται ως επίτοιχη ή εντοιχιζόμενη.
 • Είναι διαθέσιμη σε σύστημα 2-καλωδίων (SBC) και τεχνολογία Ι (ViP system).
 • Διατίθεται σε αναλογική ή ψηφιακή έκδοση με τεχνολογία “sensitive touch”.
 • Λευκός οπίσθιος φωτισμός.
 • Δείκτης προστασίας IP65.
 • Μεγάλες και εύκολες στην αφαίρεση πινακίδες ονομάτων.
 • Ακουστικές και οπτικές ενδείξεις που φωτίζονται με οπίσθιο φωτισμό LED.
 • Πιστοποιημένη για ΑΜΕΑ.

Εξειδικευμένα συστήματα για ΑΜΕΑ

Το εργοστάσιο της Comelit με ιδιαίτερη ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές δυνατότητες, ανέπτυξε ολοκληρωμένα συστήματα, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής τους. Όλα τα προϊόντα υπακούν στη νομοθεσία για ίσα δικαιώματα μεταξύ των ανθρώπων. Ταυτόχρονα, δημιούργησε μεγάλη γκάμα συσκευών για κάθε ειδική περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, κάθε προϊόν διαθέτει ηχητικές και οπτικές ενδείξεις λειτουργίας, για να διευκολύνεται η κατανόηση της κατάστασης του συστήματος. Οι δυνατότητες των συστημάτων ποικίλουν σε εξειδικευμένες συσκευές για εξειδικευμένες ανάγκες (π.χ. εσωτερική συσκευή θυροτηλεόρασης με ακουστικό για προβλήματα ακοής) και σε συσκευές που προσαρμόζονται σε ειδικές απαιτήσεις (π.χ. θυροτηλεόραση σε smartphone ή tablet για ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες).

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

 • Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Security Report, τεύχος Δεκεμβρίου 2023

  Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Δεκεμβρίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος, θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμ...
 • Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Υβριδικά συστήματα συναγερμού

  Σε μια εποχή όπου η ασφάλεια αποτελεί πρωταρχικό μέλημα των ανθρώπων παγκοσμίως, τα υβριδικά συστήματα συναγερμού έχουν αναδειχθεί σε ένα ζωτικό εργαλείο για την προστασία κατοικιών, επιχειρήσεων ...
 • Ajax Special Event

  Ajax Special Event

  Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
 • Hikvision Smart IPC κάμερες

  Hikvision Smart IPC κάμερες

  H Hikvision παρουσίασε πρόσφατα νέα μοντέλα δικτυακών καμερών Smart IPC, τα οποία υποστηρίζουν πολλαπλές «έξυπνες» λειτουργίες, ενώ διαθέτουν και πολλά νέα μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστο...
 • Comelit Vedo

  Comelit Vedo

  Το Vedo δεν είναι απλώς ένα σύστημα συναγερμού. Αντιπροσωπεύει την επανάσταση στην τεχνολογία, στην αποτελεσματική ασφάλεια και την απλότητα στον προγραμματισμό. Η εγκατάσταση του Vedo γίνεται πολ...
 • Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Συνέντευξη με τον Άλκη Ζαμπετάκη, IP Surveillance Product Manager της CPI SA

  Από την ίδρυσή της το 1990, αποστολή της CPI ήταν μέσα από προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας να ενισχύσει τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την ανταγωνι...