Skip to main content
Hermes Banner 1
DIABASTE DWREAN SEC CYP 11
DIGITAL TV 187
22 Ιουνίου 2023 22:45

IFSEC International 2023

Ρεπορτάζ από τον εκθεσιακό χώρο της διεθνούς έκθεσης!

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
ANOIGMA IFSEC 2023 70adf60e

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 50ή επέτειο της IFSEC και το περιοδικό Security Report ταξίδεψε στο Λονδίνο για να σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ από τη διεθνή έκθεση! Η δημοσιογραφική ομάδα της Libra Press περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών, συνομιλώντας με εταιρείες του κλάδου της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης, αλλά και με συνεργάτες του περιοδικού για τις νέες τάσεις του Security. Η φετινή έκθεση ωστόσο, πραγματοποιήθηκε με πολλές «απουσίες», καθώς αρκετοί κατασκευαστές και μεγάλοι παίχτες της αγοράς, δεν έδωσαν το «παρών» στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL.

Αρκετά μικρότερη από τις προηγούμενες χρονιές, η έκθεση εξακολουθεί να προσελκύει χιλιάδες επαγγελματίες από τον τομέα της ασφάλειας, αλλά και επαγγελματίες που θέλουν να συνεργαστούν με την εν λόγω κοινότητα και να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες που παρέχει ο κλάδος του Security.

Περισσότεροι από 250 εκθέτες έλαβαν μέρος στην IFSEC, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις ασφαλείας. Ανάμεσα στους εκθέτες ξεχωρίσαμε γνωστές εταιρείες του κλάδου, όπως η ABUS (UK) Ltd, η Ajax Systems Inc, η ASSA Abloy, η Elan SRL, η Hikvision UK Ltd, η Dahua, η Provision ISR, η Shenzhen Alean Security Equipment, η TVT, η Suprema Systems UK Limited, η Tecnofire, η Webro, ενώ δεν έλειπαν και οι ελληνικές Olympia Electronics και Terracom!

Οι Έλληνες εκθέτες και επισκέπτες της έκθεσης!

Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report επισκέφτηκε τα περίπτερα της Olympia Electronics και της Terracom, που συμμετείχαν στην IFSEC 2023 παρουσιάζοντας λύσεις για την πυρανίχνευση και τα συστήματα παρακολούθησης περιπολιών και διαχείρισης φυλάξεων αντίστοιχα. Στο περίπτερο της Olympia Electronics στη Firex, συναντήσαμε τον Export Manager της εταιρείας, κο Bantali Antar, ο οποίος μίλησε στο περιοδικό για τα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία στη φετινή έκθεση. Φωτισμός ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης-ανίχνευσης αερίων, συστήματα συναγερμού, φωτιστικά ασφαλείας σήμανσης και θερμοστάτες, ήταν μόνο μερικά από τα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα στο περίπτερο της Olympia Electronics.

Στο περίπτερο της Terracom, το Security Report συνομίλησε με κο Σωτήρη Σερίφη, τον Sales Manager της εταιρείας, για το QR-Patrol, ένα online σύστημα παρακολούθησης φυλάξεων, ιδανικό για τη λειτουργία των εταιρειών security που τους επιτρέπει να βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους, αλλά και για πολλές χρήσιμες συσκευές, όπως το SpotyPal, το πιο ολοκληρωμένο Bluetooth tracker της αγοράς για ανίχνευση αντικειμένων με εξελιγμένο σετ λειτουργιών.

Το ενδιαφέρον από ελληνικής πλευράς δεν σταματά εδώ, καθώς στην έκθεση συναντήσαμε πολλούς συνεργάτες του περιοδικού μας από τις εταιρείες Grande Security, Microlink, Keeper Group, akatos.net και Vector Security.

Οι τάσεις και οι φετινές δράσεις της έκθεσης

Στο επίκεντρο της δημοφιλούς έκθεσης βρέθηκαν η τεχνολογία ανάλυσης βίντεο με αλγορίθμους AI που μετατρέπει το υλικό από τις κάμερες σε Big Data, αλλά και οι αυτοματισμοί τόσο σε εμπορικά κτίρια, όσο και σε κατοικίες! Για ακόμη μία διαδοχική χρονιά, η τεχνητή νοημοσύνη και τα Video Analytics είναι τα σημεία, στα οποία εστιάζουν περισσότερο οι εταιρείες του κλάδου μας. Πολλές εταιρείες αξιοποιούν λογισμικό AI στις κάμερες με στόχο την πιο αποτελεσματική ανίχνευση. Όταν το AI συνδυάζεται με αλγόριθμους βαθιάς μάθησης, καθίσταται δυνατή η ανάλυση δεδομένων βίντεο και ήχου για την αναγνώριση πινακίδων κυκλοφορίας, ανθρώπων και οχημάτων. Εκεί εστίασαν πολλές από τις εταιρείες που εξειδικεύονται στη διανομή προϊόντων βιντεοεπιτήρησης.

Παρά τις απουσίες, οι διοργανωτές προσάρμοσαν τη φετινή έκθεση στις τρέχουσες συνθήκες, φτιάχνοντας ένα νέο μοντέλο και πολλές νέες δράσεις, όπως είναι και το νέο δίκτυο διανομέων. Το δίκτυο διανομής του Ηνωμένου Βασιλείου για τους τομείς της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης είναι πολύ σημαντικό και γνωρίζοντάς το αυτό, η διοργάνωση προχώρησε στο νέο αυτό εγχείρημα. Το εν λόγω πρόγραμμα έδωσε την ευκαιρία στους επαγγελματίες του κλάδου να δικτυωθούν, να ανακαλύψουν νέα προϊόντα και να δραστηριοποιηθούν περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην IFSEC και τη FIREX 2023.

Ένα ακόμα εγχείρημα είναι και το Converged Security Center, όπου παρουσιάζονται λύσεις σε πραγματικό χρόνο από τους εταίρους και τους στρατηγικούς συνεργάτες της έκθεσης. Η εταιρεία που ανέλαβε τα ηνία φέτος, ήταν η Advancis, η οποία συνεργάστηκε με αρκετούς προμηθευτές, όπως η Kaseware, για να παρουσιάσει στο ευρύ κοινό τα οφέλη των ολοκληρωμένων πλατφορμών διαχείρισης ασφαλείας.

Ο διαγωνισμός δεξιοτήτων Engineers of Tomorrow, ο οποίος απευθύνεται σε νέους μηχανικούς, αλλά και μαθητευόμενους που θέλουν να εργαστούν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους στον κλάδο της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης, είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τάσεις της IFSEC/FIREX. Ο εξαιρετικά αναγνωρισμένος διαγωνισμός Engineers of Tomorrow έχει σχεδιαστεί για να παρουσιάσει στο κοινό την επόμενη γενιά εγκαταστατών συστημάτων ασφαλείας και πυρανίχνευσης από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο διαγωνισμός συμβάλλει στην ανάδειξη του προφίλ των μαθητευόμενων μηχανικών και πραγματοποιείται ζωντανά κατά τη διάρκεια της IFSEC και της FIREX.

Τέλος, η Ζώνη Δοκιμών Επίθεσης LPCB, όπως αναφέρεται από τη διοργάνωση, είναι ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος όπου τα προϊόντα φυσικής ασφάλειας δοκιμάζονται σε πραγματικό χρόνο, αλλά και σε πραγματικές συνθήκες από εκπαιδευμένους μηχανικούς. Τη διοργάνωση φιλοξενεί το εν λόγω event κάθε χρόνο, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Έτσι λοιπόν και φέτος, στον κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο των δοκιμών παρουσιάστηκε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που χρησιμοποιούνται για την προστασία υποδομών ζωτικής σημασίας κ.λπ. Κατά τη διάρκεια του event, μία ομάδα ειδικών πραγματοποίησε μία σειρά δοκιμών σε ποικιλία προϊόντων ασφαλείας, που στόχο έχει να αξιολογήσει το κατά πόσο αυτά αντέχουν σε βανδαλισμούς κ.λπ. Η δοκιμή αυτή έρχεται να αναδείξει την ανάγκη χρήσης πιστοποιημένων προϊόντων, αλλά και τους κινδύνους που διατρέχει ο χρήστης από την αγορά μη πιστοποιημένων συσκευών ή άλλων προϊόντων.

4 σε 1

Είναι γνωστό πως κάθε χρόνο, παράλληλα με την IFSEC και τη FIREX, η διοργάνωση φιλοξενεί και τις εκθέσεις Safety & Health EXPO και Facilities Show. Έτσι, όσοι κατάφεραν να δώσουν το «παρών» στον εκθεσιακό χώρο του ExCel αξιοποίησαν στο έπακρο την επίσκεψή τους, καθώς είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους ειδικούς, να εξερευνήσουν νέα καινοτόμα προϊόντα και να αξιολογήσουν εκατοντάδες κορυφαίους προμηθευτές από τον κλάδο της διαχείρισης εγκαταστάσεων. Και όλα αυτά κάτω από μία ενιαία στέγη!

Οι 4 συστεγαζόμενες εκδηλώσεις – το Facilities Show, η FIREX, η IFSEC και το Safety & Health EXPO – θα πραγματοποιηθούν ξανά στις 2-4 Δεκεμβρίου 2024 στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL στο Λονδίνο.

Το περιοδικό μας περιηγήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του ExCeL συνομιλώντας με στελέχη από την εγχώρια, αλλά και την παγκόσμια αγορά. Ακολουθεί πλούσιο αφιέρωμα από τις εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση.

Olympia Electronics

Στο περίπτερο της Olympia Electronics στη FIREX συναντήσαμε τον Export Manager της εταιρείας, κο Bantali Antar, ο οποίος μίλησε στο Security Report για τα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία στη φετινή έκθεση: Φωτισμός ασφαλείας, συστήματα πυρανίχνευσης-ανίχνευσης αερίων, συστήματα συναγερμού, φωτιστικά ασφαλείας σήμανσης και θερμοστάτες, ήταν μόνο μερικά από τα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα στο περίπτερο της Olympia Electronics.

«Η Olympia Electronics A.E., στοχεύοντας στην ποιότητα, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες λειτουργίας, παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά (ΕΝ) και παγκόσμια πρότυπα ποιότητας και κατασκευής», ανέφερε στο Security Report ο κος Antar. «Η Olympia Electronics έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001 και εξάγει  προϊόντα σε 72 χώρες του εξωτερικού», προσθέτει ο Export Manager της εταιρείας.

Στο περίπτερο της εταιρείας στη FIREX, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσαν τα νέα προϊόντα GR-7500 και GR-7630/V2 – Tablet Ypsilon. Ο διευθυνσιοδοτούμενος πίνακας φωτιστικών ασφαλείας GR-7500 είναι κατάλληλος για να καλύψει τις ανάγκες φωτισμού ασφαλείας ακόμα και των πιο απαιτητικών εγκαταστάσεων. Επιτρέπει τη σύνδεση με έως και 1000 διευθυνσιοδοτούμενα φωτιστικά ασφαλείας, έρχεται με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’ και υποστηρίζει αυτόματη διευθυνσιοδότηση και συνδεσμολογία δακτυλίου (Ring topology) για διασφάλιση της επικοινωνίας.

Το Tablet GR-7630/V2 είναι ένας πίνακας ελέγχου για ασύρματα φωτιστικά ασφαλείας, με 10,8’’ οθόνη αφής και μπαταρία για 4 ώρες αυτονομίας σε διακοπή ρεύματος. Το Tablet GR-7630/V2 έχει προεγκατεστημένη την standard version Phos του 4.0.

Grande Security

Στην IFSEC International 2023, το περιοδικό Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τους κους Φώτη Κρεμμύδα και Βαγγέλη Καλλιανιώτη, Sales Manager και Product & Technical Manager της Grande Security, αντίστοιχα.

«Η Grande Security A.E. με συνεχή παρουσία 40 ετών στην Ελληνική αγορά, παρέχει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας, προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, συστήματα ασφαλείας, CCTV, πυρανίχνευσης και ελεγχόμενης πρόσβασης για την προσωπική και επαγγελματική ασφάλεια», τονίζει στο Security Report ο Sales Manager της εταιρείας κος Κρεμμύδας. «Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις και είμαστε πάντα δίπλα τους», συμπληρώνει ο κος Κρεμμύδας. «Η απουσία μεγάλων εταιρειών από τον χώρο της ασφάλειας ήταν αισθητή, όμως πάντα υπάρχουν εταιρείες με καινοτόμα προϊόντα και λύσεις που αξίζουν την προσοχή μας».

Ο κος Καλλιανιώτης μίλησε στο Security Report για τη φετινή έκθεση στο Λονδίνο: «Η Grande Security δίνει το “παρών” σε όλα τα μεγάλα event του χώρου. Έτσι φέτος, επισκεφθήκαμε για μία ακόμα φορά την IFSEC για να συναντήσουμε νέους κατασκευαστές, να αυξήσουμε την προϊοντική μας γκάμα, ώστε να δώσουμε νέες λύσεις και υπηρεσίες στους συνεργάτες μας», αναφέρει ο κος Καλλιανιώτης και προσθέτει: «Μπορεί η φετινή έκθεση να ήταν κατώτερη των προσδοκιών, ωστόσο συναντήσαμε πολλές νέες εταιρείες με καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα».

GrandeSecurity NewLogo

Λύσεις που ξεχωρίζουν!

Η ομάδα του Security Report περιηγήθηκε στο περίπτερο της Hikvision μαζί με τους κους Φώτη Κρεμμύδα και Βαγγέλη Καλλιανιώτη, εστιάζοντας στις λύσεις που ξεχωρίζουν στο περίπτερο της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, από τα προϊόντα που εκτίθεντο στο stand της εταιρείας, ο Sales Manager και ο Product & Technical Manager της Grande Security μας μίλησαν για το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα συναγερμού AX PRO, τις θερμικές και ANPR κάμερες της Hikvision και πολλά ακόμα.

grande 3

Hikvision AX Hybrid PRO: Η Hikvision ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου συστήματος συναγερμού, του AX Hybrid PRO, που έρχεται με μία νέα και καινοτόμα τεχνολογία μετάδοσης δεδομένων, την Speed-X. Με τη νέα αυτή τεχνολογία μετάδοσης, το σύστημα συναγερμού AX Hybrid PRO γίνεται ιδανικό για τοποθέτηση σε διάφορες εγκαταστάσεις, όπως τράπεζες, εργοστάσια, πολυώροφα γραφεία και καταστήματα λιανικής.

grande 2 1

Κληρονομώντας την κομψή σχεδίαση και τις τεχνολογίες του αρχικού AX PRO, το νέο AX Hybrid PRO συνδυάζει την αξιόπιστη ενσύρματη προστασία με την ασύρματη ευελιξία, όλα σε ένα σύστημα συναγερμού. Φέρνει όμως και μία νέα τεχνολογία υψηλής απόδοσης και μεγάλης εμβέλειας, που ακούει στο όνομα Speed-X.

Η ενσωματωμένη τεχνολογία Speed-X του συστήματος AX Hybrid PRO καθιστά το εν λόγω σύστημα πραγματικά κορυφαίο στον κλάδο, προσφέροντας μεγαλύτερη ταχύτητα μετάδοσης βίντεο και συναγερμού, αλλά και μεγαλύτερη αξιοπιστία. Με την τεχνολογία Speed-X της Hikvision, το σύστημα συναγερμού AX Hybrid PRO προσφέρει ταχύτητες ενσύρματης μετάδοσης έως και 500kB/s, που είναι περίπου 150 φορές ταχύτερες από τις παραδοσιακές τεχνολογίες μετάδοσης. Επιπλέον, αυτές οι ταχύτητες μπορούν να επιτευχθούν σε αποστάσεις έως και 900 μέτρων.

Στην πραγματικότητα, οι δυνατότητες μετάδοσης μεγάλων αποστάσεων της τεχνολογίας Speed-X επιτρέπουν στους πελάτες να δημιουργήσουν μια τοπολογία σύνδεσης σε σειρά, με το σύστημα να υποστηρίζει έως και 7 επεκτάσεις εισόδου, ενώ η απόσταση μετάδοσης εκτείνεται σε έως και τα 5,4 χιλιόμετρα.

Το σύστημα συναγερμού AX Hybrid PRO είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει στους χρήστες του μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν για οποιονδήποτε λόγο η κύρια παροχή ρεύματος διακοπεί, τότε το σύστημα μεταβαίνει σε λειτουργία έξυπνης διαχείρισης ενέργειας, ώστε να συνεχίσει για άλλες 36 ώρες χρησιμοποιώντας την εφεδρική του μπαταρία. Επιπλέον, εξασφαλίζεται η σίγουρη μετάδοση, καθώς το υβριδικό σύστημα συναγερμού υποστηρίζει πολλαπλές μεθόδους επικοινωνίας, όπως LAN, Wi-Fi, PSTN, GPRS και 3G/4G. Τέλος, ο πίνακας ελέγχου AX Hybrid PRO υποστηρίζει backup 4 καναλιών ARC (κέντρο λήψης συναγερμών).

Σύστημα διαχείρισης στάθμευσης από την Hikvision: Με πολυετή πείρα στην εφαρμογή έξυπνων λύσεων σε χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, η Hikvision, ο κορυφαίος προμηθευτής καινοτόμων προϊόντων και λύσεων βιντεοεπιτήρησης παγκοσμίως, έχει ως στόχο να διευκολύνει τη ζωή των φορέων στάθμευσης. Η νέα υπερσύγχρονη λύση διαχείρισης έξυπνων χώρων στάθμευσης της Hikvision βελτιώνει με ακρίβεια τη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου στάθμευσης, την ασφάλεια και την πρόσβαση.

Στους χώρους στάθμευσης κοντά στα κέντρα των πόλεων, η υψηλή ροή πελατών κατά τις ώρες αιχμής δημιουργεί συχνά συμφόρηση στην είσοδο. Η αποτελεσματική ασφάλεια και η διαχείριση του χώρου, ειδικά στους τομείς του λιανικού εμπορίου, αποτελούν πρόκληση για τους υπεύθυνους των εγκαταστάσεων. Το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης της Hikvision συνδυάζει τις μπάρες εισόδου/εξόδου parking με τις κάμερες αυτόματης αναγνώρισης αριθμητικών πινακίδων της εταιρείας, για να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη-διαχειριζόμενη είσοδο και έξοδο από τους χώρους στάθμευσης. Η ταχεία αναγνώριση του οχήματος και το ενσωματωμένο λογισμικό ελέγχου ελαχιστοποιούν τις ουρές, αυξάνουν τη ροή των οχημάτων και την αποδοτικότητα του χώρου στάθμευσης, άρα και την παραγωγικότητα. Οι προηγμένες τεχνολογίες απεικόνισης της Hikvision, «DarkFighter» και «True WDR», καθώς και τα IR LED, χρησιμοποιούνται στο σύστημα ANPR, εξασφαλίζοντας τη σαφή αναγνώριση και την άψογη καταγραφή κάθε οχήματος 24 ώρες το 24ωρο.

Hikvision

Το περιοδικό Security Report επισκέφτηκε το περίπτερο της Hikvision, όπου συνομίλησε με τον κο Gary Harmer, Sales Director της εταιρείας για τις UK & Ireland, για τα νέα προϊόντα που λανσάρει ο τεχνολογικός κολοσσός το νέο έτος.

«Είμαστε αρκετά απασχολημένοι και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για τους επισκέπτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο περίπτερό μας. Σε αυτή την έκθεση παρουσιάζουμε πολλά νέα προϊόντα, όπως έναν νέο ANPR στύλο με ενσωματωμένη κάμερα 4MP, μία νέα ANPR κάμερα, αλλά και μία νέα body worn κάμερα με πολλά καινοτόμα χαρακτηριστικά. Επιπρόσθετα, έχουμε έρθει να δείξουμε στο κοινό τη νέα έκδοση του πρωτοποριακού λογισμικού Hikcentral Pro 2.4, που έρχεται με πολλές νέες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους τελικούς χρήστες νέα εμπειρία χρήσης», αναφέρει στην κάμερα του Security Report ο Sales Director της Hikvision.

Στο περίπτερο της εταιρείας, διαθέσιμα ήταν και πολλά προϊόντα γνωστά στο ελληνικό κοινό, όπως το πρωτοποριακό ασύρματο σύστημα συναγερμού AX PRO, το νέο καταγραφικό της σειράς eDVR με ενσωματωμένο eSSD, θερμικές και ANPR κάμερες, αλλά και πολλά νέα προϊόντα της EZVIZ και της Pyronix.

Η νέα compact σειρά καταγραφικών, που ανακοίνωσε πρόσφατα η Hikvision, έρχεται με ενσωματωμένους σκληρούς δίσκους eSSD και είναι ιδανική για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατοικίες. Τα νέα eDVR είναι συμπαγή, ανθεκτικά, εύχρηστα και ενεργειακά αποδοτικά, υποστηρίζοντας τόσο αναλογικές όσο και IP κάμερες. Το μοντέλο DS-E08HGHI-B, για παράδειγμα, μπορεί να υποστηρίξει 8 αναλογικά κανάλια βίντεο και 2 IP κανάλια. Αυτό που ωστόσο κάνει ξεχωριστή τη σειρά eDVR, είναι η χρήση της τεχνολογίας eSSD, που προσφέρει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, σταθερή απόδοση και υψηλή αξιοπιστία, σε σχέση με τα συμβατικά DVR που χρησιμοποιούν τους κλασικούς σκληρούς δίσκους. Τα eDVR είναι επίσης συμβατά με την τεχνολογία Motion Detection 2.0 της Hikvision, επιτρέποντας την άμεση απόκριση σε συμβάντα, καθώς και την έξυπνη αναζήτηση.

Η Hikvision παρουσίασε και μία νέα σειρά περιφερειακών συσκευών για το ασύρματο σύστημα συναγερμού AX PRO. Η νέα σειρά ασύρματου συναγερμού και οικιακού αυτοματισμού AX PRO της Hikvision είναι ένα από τα ισχυρότερα και φιλικότερα προς τον χρήστη συστήματα της αγοράς. Έρχονται με μεγάλη γκάμα περιφερειακών, καλύπτοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Dahua

Δυναμική η παρουσία της Dahua στην IFSEC 2023! Το περιοδικό μας επισκέφθηκε το stand της εταιρείας, όπου συνομίλησε με τον κο Michael Lawrence, Marketing Director της εταιρείας, για το χαρτοφυλάκιο προϊόντων που ήρθε να αναδείξει στη φετινή έκθεση του Λονδίνου.

«Είναι μεγάλη η χαρά μας που συμμετέχουμε στην 50ή επέτειο της IFSEC και η προσέλευση του κόσμου στο περίπτερό μας είναι μεγάλη. Σε αυτήν την έκθεση, έχουμε έρθει με νέες αλλά και υπάρχουσες δημοφιλείς λύσεις, όπως είναι οι σειρές καμερών WizMind, full color με high-end δυνατότητες, αλλά και νέα προϊόντα, όπως ο διαδραστικός πίνακας DeepHub και οι ολοκληρωμένες 4Κ λύσεις ψηφιακής σήμανσης που διαθέτουμε», αναφέρει ο κος Lawrence κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο περιοδικό μας.

Ο έξυπνος διαδραστικός πίνακας DeepHub της Dahua έρχεται να αλλάξει τους παραδοσιακούς τρόπους διδασκαλίας στην τάξη, ενώ είναι ιδανικός ακόμα και για εταιρείες, παρέχοντας στους συμμετέχοντες ενός meeting, για παράδειγμα, μια «καθηλωτική», διαδραστική και πλούσια σε περιεχόμενο εμπειρία. Προσφέρει ασύρματη προβολή, whiteboard writing, τηλεδιάσκεψη και διαχείριση αρχείων. Όταν συνδεθεί στο εσωτερικό μίας τάξης, ακόμα και ενός γραφείου, μετατρέπεται σε μία υπερμεγέθη οθόνη που μπορεί να ελεγχθεί μέσω μίας ειδικής πένας ή με τη χρήση των δακτύλων μας.

Το 2022/2023, οι διαδραστικοί πίνακες της Dahua έρχονται με νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν αυτόματο καδράρισμα, παρακολούθηση φωνής, έλεγχο χειρονομιών και αναγνώριση χειρογράφου, κορυφαία υπολογιστική ισχύ με SoC 8 πυρήνων, 8Gb DDR RAM και 64Gb αποθηκευτικό χώρο. Επίσης, τα νέα μοντέλα έρχονται με λειτουργικό Android 11 και υποδοχή USB Type-C πολλαπλών χρήσεων για μεγαλύτερη ευελιξία.

Κληρονομώντας τις έξυπνες λειτουργίες της προηγούμενης έκδοσης, το DeepHub Pro διαθέτει οθόνη 4K που προσφέρει κρυστάλλινο κείμενο και υποστήριξη περιεχομένου 4K UHD. Διαθέτει επίσης τεχνολογία Zero Air Gap που προσφέρει καλύτερη γωνία θέασης, λιγότερη αντανάκλαση και καλύτερη εμπειρία γραφής, εύκολη αποθήκευση και κοινή χρήση μέσω κωδικών QR, αλλά και ασύρματη προβολή με πολλαπλές συσκευές (ομαδική μετάδοση). Το DeepHub είναι επίσης κατάλληλο για χρήση σε επαγγελματικές εφαρμογές, όπως τηλεδιάσκεψη, και μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί σε αίθουσες συσκέψεων, μικρομεσαία γραφεία και εκθεσιακούς χώρους.

TVT

Με ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων για βιντεοεπιτήρηση και έλεγχο πρόσβασης συμμετείχε η TVT στην IFSEC International 2023. Ο κος Jet Zhu, Regional Manager της εταιρείας, έδωσε συνέντευξη στο Security Report και συγκεκριμένα, στη δημοσιογράφο Άννα Αγγελιδάκη, αναφερόμενος στην πορεία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια στον κλάδο του Security, αλλά και στα νέα προϊόντα που λανσάρει το έτος που διανύουμε.

«Η TVT έχει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και διαθέτει δικό της ανεξάρτητο κέντρο παραγωγής και τμήμα έρευνας και ανάπτυξης. Προσφέρουμε ανταγωνιστικά προϊόντα ασφαλείας σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές. Εστιάζουμε στην τεχνολογία ΑΙ και οι κάμερές μας πλέον προσφέρουν κάτι παραπάνω από ασφάλεια. Δίνουν σημαντικές πληροφορίες στους τελικούς χρήστες και είναι ιδανικές για τοποθέτηση σε εμπορικά καταστήματα, σούπερ μάρκετ κ.λπ. Αν κάποιος είναι ιδιοκτήτης ενός σούπερ μάρκετ, μπορεί να επωφεληθεί από τις κάμερές μας και να αντιληφθεί ποια προϊόντα είναι αυτά με τις περισσότερες πωλήσεις, να καταμετρήσει με ακρίβεια τον αριθμό των πελατών που βρίσκονται εντός του καταστήματος και πολλά ακόμα», εξηγεί στο Security Report ο κος Jet Zhu. «Τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για την προστασία ενός χώρου, ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για εμπορικούς σκοπούς. Εξαρτάται από το τι επιλέγουν οι χρήστες», συμπληρώνει ο Regional Manager της TVT.

TVT 3

Η εταιρεία παρουσίασε στο κοινό μεγάλη γκάμα αναλογικών και IP καμερών, καταγραφικά, λογισμικά διαχείρισης και τερματικά ελέγχου πρόσβασης, όπως το ΤD-Ε2128. Το τερματικό ελέγχου πρόσβασης ΤD-Ε2128ΤΜ ενσωματώνει την αιχμή της τεχνολογίας, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση στον έλεγχο πρόσβασης. Διαθέτει σύστημα αναγνώρισης προσώπου με ακρίβεια 99.7% και δυνατότητα δημιουργίας βιβλιοθήκης επιτρεπόμενων ή αποκλεισμένων προσώπων. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα ανέπαφης θερμομέτρησης, με ειδικό κύκλωμα ανίχνευσης ΙR, από απόστασης 0,5 μέτρα με ακρίβεια 0.3~0.5°C και ταχύτητα αναγνώρισης που φθάνει το 0,5 δευτερόλεπτα ανά άτομο. Επιπρόσθετα, έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύσει αν ο εισερχόμενος φοράει μάσκα. Λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανωτέρω προϋποθέσεις μπορεί να επιτρέψει ή να απαγορεύσει την πρόσβαση και παράλληλα να σηματοδοτήσει οπτικό και ηχητικό συναγερμό στο ενσωματωμένο ηχείο και την έγχρωμη οθόνη 8’’ ή να ενεργοποιήσει έξοδο συναγερμού. Παράλληλα, έχει δυνατότητα εγγραφής φωτογραφιών και video είτε τοπικά σε κάρτα SD ή στο απομακρυσμένο λογισμικό διαχείρισης NVMS 2.0.

Ένα ακόμα προϊόν που παρουσίαση η TVT στην έκθεση είναι η θυροτηλεόραση ΤD-E3110. Διαθέτει κάμερα ανάλυσης 2MP με ευρεία γωνία 170 μοιρών, ενώ ενσωματώνει τεχνολογία νυχτερινής όρασης και WDR, προσφέροντας εικόνα υψηλής ευκρίνειας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Διαθέτει ενσωματωμένο καρταναγνώστη πρωτοκόλλου ISO14443A/B, με συχνότητα 13.56MHz και δυνατότητα αναγνώρισης καρτών RFID Mifare, Desfire, FM1208, GIcard. Διαθέτει μικρόφωνο και ηχείο για αμφίδρομη επικοινωνία, είσοδο ή έξοδο Wiegand, είσοδο συναγερμού και μαγνητικής επαφής, είσοδο μπουτόν εξόδου, έξοδο Relay και RS-485. Έχει τη δυνατότητα εγγραφής σε κάρτα SD έως 256GB και ενσωματώνει πλήθος λειτουργιών Intelligent analytics, όπως αναγνώριση και αποθήκευση προσώπου, ανίχνευση αλλαγής σκηνής, ανίχνευση αλλοίωσης της εστίασης ή της εικόνας.

Texecom

Από το περίπτερο της Texecom, ο κος Kris Smith, Customer Support Engineer της εταιρείας, μίλησε για τη διοργάνωση, αλλά και για τα νέα προϊόντα που λανσάρει η εταιρεία.

«Είμαστε αρκετά χαρούμενοι που συναντήσαμε νέους, αλλά και υπάρχοντες πελάτες στη φετινή έκθεση IFSEC International. Έχουμε έρθει με μία νέα σειρά προϊόντων με την ονομασία Midnight Black, που έχει δημιουργηθεί για επιχειρήσεις και περιβάλλοντα που απαιτούν ή προτιμούν μια λύση ασφάλειας που προσφέρει ασυναγώνιστη, σύγχρονη και διακριτική προστασία», αναφέρει ο κος Kris Smith.

Στο περίπτερο της εταιρείας, είδαμε προϊόντα γνωστά στους Έλληνες εγκαταστάτες, όπως είναι οι ανιχνευτές της σειράς Premier Elite. Οι σειρές ανιχνευτών της Texecom συνδυάζουν εξαιρετική σχεδίαση με ασυναγώνιστη επεξεργασία σήματος, εξασφαλίζοντας γρήγορη και αξιόπιστη εγκατάσταση με άριστη προστασία από ψεύτικους συναγερμούς. Επιπλέον, ο σχεδιασμός τους κάνει πιο εύκολη την εγκατάσταση και προσφέρει βελτιωμένη προστασία RF. Είναι ιδανικοί για χρήση σε κάθε περιβάλλον, παρέχουν εξασφάλιση στον εγκαταστάτη και στον χρήστη.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στην εφαρμογή Texecom Connect, η οποία ενσωματώνεται με τα κορυφαία συστήματα ασφαλείας της Texecom, Premier Elite Series, και παρέχει τη δυνατότητα απόκτησης άμεσου ελέγχου του σπιτιού σας και της ασφάλειάς σας. Με την εφαρμογή Texecom Connect στο Android ή iOS κινητό σας θα αποκτήσετε πλήρη έλεγχο του συστήματος ασφαλείας του σπιτιού και συγχρόνως θα μπορείτε να ελέγξετε, να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε όποια ηλεκτρική συσκευή επιθυμείτε. Επίκεντρο της εφαρμογής αποτελεί το Timeline. Τόσο τα προηγούμενα όσο και τα προγραμματισμένα συμβάντα παρουσιάζονται με σαφήνεια, παρέχοντας στον χρήστη άμεση πρόσβαση σε ανασκοπήσεις συμβάντων. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν το σύστημα ασφαλείας τους όπως επιθυμούν. Κάποιοι χρήστες μπορεί να επιλέγουν μόνο να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν συμβαίνουν κάποια γεγονότα. Άλλοι θέλουν να διαχειρίζονται ενεργά την ιδιοκτησία τους και να κάνουν τακτικές αλλαγές στις λειτουργίες του συναγερμού.

Επιπλέον, το ημερολόγιο της εφαρμογής προσφέρει λεπτομερή ημερήσια εγγραφή των προηγούμενων δύο εβδομάδων. Με την πρόσβαση στο ημερολόγιο, οι χρήστες μπορούν να δουν την παρελθούσα δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων των ενεργοποιήσεων των συσκευών, των σεναρίων αυτοματισμού στο σπίτι ή το γραφείο και των αλλαγών στη λειτουργία του συστήματος. Τα αρχεία καταγραφής της κάμερας μπορούν να προβληθούν απευθείας από το ημερολόγιο, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα ζωντανής παρακολούθησης του χώρου.

Terracom

Η Terracom για μία ακόμη φορά έδωσε δυναμικό «παρών» στην IFSEC International, με τους κους Αναστάσιο Τάσιο, Νέστωρα Βασιλείου και Σωτήρη Σερίφη να εκπροσωπούν την εταιρεία στη διεθνή έκθεση του Λονδίνου.

Η εταιρεία ήρθε να αναδείξει τις πρωτοποριακές δυνατότητες του QR-Patrol, ενός online συστήματος παρακολούθησης φυλάξεων, που είναι ιδανικό για τη λειτουργία των εταιρειών security, στις οποίες επιτρέπει να βελτιώσουν τις υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους. Η Terracom ανέδειξε επίσης πολλές χρήσιμες συσκευές, όπως το SpotyPal, το πιο ολοκληρωμένο Bluetooth tracker της αγοράς με εξελιγμένο σετ λειτουργιών για ανίχνευση αντικειμένων.

Το QR-Patrol απαλλάσσει τους φύλακες / υπαλλήλους από καθημερινές χρονοβόρες εργασίες, όπως η συμπλήρωση έντυπων αναφορών και οι συχνές τηλεφωνικές κλήσεις προς το κέντρο ελέγχου. Όλη η διαδικασία είναι πλέον αυστηρά καθορισμένη με βάση το λογισμικό και μόνο απλές κινήσεις απαιτούνται προκειμένου να έρθει εις πέρας η φύλαξη κάθε ξεχωριστής περιοχής με απόλυτη επιτυχία.

AJAX

Με τον κο Sam Griffiths, Head of Training & Support UK από την AJAX, συνομίλησε η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report στο stand της εταιρείας.

Η εταιρεία έδωσε το «παρών» στην έκθεση με νέα προϊόντα, όπως τo Ajax Fibra, τα νέα υβριδικά πάνελ συναγερμού, αλλά και πολλές από τις νέες περιφερειακές συσκευές Fibra, που αποτελούνται από ανιχνευτές κίνησης, ανοίγματος και θραύσης κρυστάλλων, σειρήνες, πληκτρολόγιο και module ενοποίησης.

ajax 3

Μερικές ακόμα από τις συσκευές που είχε τη δυνατότητα να δει ο επισκέπτης στο περίπτερο της εταιρείας ήταν το Ajax LifeQuality, που μετράει το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα, το LightSwitch, έναν έξυπνο διακόπτη διαχείρισης φωτισμού που συνδυάζει επαγγελματική τεχνολογία ασφαλείας και την καλύτερη εμπειρία χρήστη στην κατηγορία του, το Socket Plus τύπου G, που αποτελεί τη συνέχεια της σειράς έξυπνων πριζών της εταιρείας με βρετανικό βύσμα και πολλά ακόμα.

BOSCH

Με συστήματα βιντεοεπιτήρησης και ψηφιακά συστήματα αναγγελίας έδωσε την παρουσία της στην IFSEC International 2023 η Bosch.

Το PRAESENSA βασίζεται σε IP τεχνολογία και είναι πλήρως εξοπλισμένο, παρέχοντας ήχο υψηλής ποιότητας για μουσική ή ανταλλαγή μηνυμάτων σε κάθε περιοχή του κτιρίου σας και ελέγχεται μέσω της διαισθητικής γραφικής διεπαφής χρήστη στην οθόνη αφής του σταθμού κλήσης ή μέσω εξατομικευμένου λογισμικού που εκτελείται σε tablet ή υπολογιστή.

bosch 3

Χρησιμοποιεί μια εξαιρετικά καινοτόμο αρχιτεκτονική ενισχυτή πολλαπλών καναλιών που αναπτύχθηκε από την Bosch, επιτρέποντας στο σύστημα να προσαρμόζεται ξεχωριστά σε συνδεδεμένα φορτία μεγαφώνων.

ALEAN

Η ALEAN έδωσε το «παρών» στην έκθεση με μεγάλη γκάμα περιφερειακών συναγερμού, όπως φωτοηλεκτρικούς ανιχνευτές, Multi-beam infrared μπαριέρες, εξωτερικούς PIR ανιχνευτές και πολλά ακόμα.

Οι ανιχνευτές τετραπλής δέσμης από τη σειρά ABH της ALEAN προσαρμόζονται ανάλογα με τις αλλαγές του περιβάλλοντος, αυξάνοντας αυτόματα την ευαισθησία σε αντίξοες καιρικές συνθήκες (κύκλωμα AGC) και μειώνοντας παράλληλα τους ψευδείς συναγερμούς.

Ενσωματώνουν LED, για να διευκολύνουν τη διαδικασία ευθυγράμμισης, DIP switches για τη ρύθμιση της συχνότητας, της ισχύς και της ευαισθησίας, λειτουργούν απροβλημάτιστα σε θερμοκρασίες μεταξύ -25° και +55° και έρχονται με βαθμό στεγανότητας IP65.

ELAN

Τα τελευταία 25 χρόνια, η ELAN έχει παραγάγει περισσότερα από 600.000.000 μέτρα καλωδίων και έχει πουλήσει περισσότερες από 7.000.000 μπαταρίες!

ELAN 1

Με εμπειρία από το 1990, η ELAN προμηθεύει προϊόντα σε περισσότερες από 50 χώρες ανά τον κόσμο, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις και προϊόντα υψηλής ποιότητας και θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής καλωδίων για συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης στην Ιταλία.

ELAN 2

Στο περίπτερο της εταιρείας στην IFSEC είδαμε καλώδια συναγερμού (χάλκινο ή από επικασσιτερωμένο χαλκό) που χρησιμοποιούνται συνήθως σε αστικές εγκαταστάσεις, τα καλώδια CPR Cca, που είναι ιδανικά για βιομηχανικά και δημόσια έργα, το CPR ELANFIRE με υψηλή ανοχή στη φλόγα, ομοαξονικά καλώδια υψηλής ποιότητας και καλώδια δικτύου Cat5e και Cat6.

PROVISIONISR

Η ισραηλινή εταιρεία PROVISION-ISR, που ιδρύθηκε το 2007, σήμερα είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες προϊόντων CCTV στον κόσμο.

Η εταιρεία συμμετείχε με επιτυχία στην IFSEC 2023 με πλήρη γκάμα καμερών IP υψηλής ποιότητας, με λογισμικά διαχείρισης βίντεο, καθώς και με συσκευές ελέγχου πρόσβασης. Ένα από τα πολλά προϊόντα που ήταν διαθέσιμο στο stand της εταιρείας ήταν και η bullet κάμερα I2-340IPSN-28-G, που είναι εξοπλισμένη με σταθερό φακό 2,8mm με ανάλυση 4MP.

provision 3

Με την εξαιρετική απόδοση, την αξιοπιστία και την προσιτή τιμή, η κάμερα I2-340IPSN-28-G αποτελεί ιδανική λύση τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους. Στο stand της εταιρείας μάθαμε και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το λογισμικό διαχείρισης OSSIA, που διαθέτει μία σειρά από εργαλεία και προηγμένες λειτουργίες και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να προσφέρει μεγάλη ευελιξία στον τελικό χρήστη.

Tecnofire

Η εταιρεία Tecnofire, μέλος του ομίλου της Tecnoalarm, εξειδικεύεται στην κατασκευή συστημάτων πυρανίχνευσης υψηλών προδιαγραφών.

Τα προϊόντα της εταιρείας ενσωματώνουν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της πυρανίχνευσης και αποτελούν εγγύηση ότι ο τελικός πελάτης δεν θα λάβει μόνο υψηλής ποιότητας προϊόν, αλλά και συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη. Στο περίπτερο της Tecnofire, συνομιλήσαμε με τον κο Riccardo Vola, Export Sales Engineer, για τα νέα προϊόντα που φέρνει η εταιρεία το νέο έτος.

Μερικά από τα προϊόντα που ξεχώρισαν στο περίπτερό της, ο πίνακας ενός βρόγχου, TFA1-298, που υποστηρίζει συνολικά 298 συσκευές (ανιχνευτές, κομβία αναγγελίας, σειρήνες, μονάδες σηματοδοσίας) στο loop, καθώς και τα μοντέλα TFA2-596 & TFA4-1192 που υποστηρίζουν 596 και 1192 συσκευές αντίστοιχα.

Uniview

H Uniview είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων CCTV, με έδρα την Hangzhou της Κίνας, με 4 R&D κέντρα, παραρτήματα ανά την υφήλιο και παρουσία σε 145 χώρες.

Μέσα σε 15 χρόνια από την ίδρυσή της, έχει αναδειχθεί στον 4ο μεγαλύτερο σε πωλήσεις κατασκευαστή CCTV παγκοσμίως, μένοντας όμως πάντα επικεντρωμένη στην IP τεχνολογία. Στην έκθεση, η εταιρεία παρουσίασε πληθώρα λύσεων IP, όπως οι κάμερες της σειράς ColorHunter, που προσφέρουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας στο απόλυτο σκοτάδι και διαθέτουν ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο εμβέλειας ως 15m και δυνατότητα αμφίδρομης ηχητικής επικοινωνίας.

uniview 3

Στο stand της εταιρείας, οι επισκέπτες έμαθαν περισσότερα για τις PTZ κάμερες της Uniview, τα PoE καταγραφικά και πολλά ακόμα.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Cyprus, τεύχος 11

    Security Cyprus, τεύχος 11

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Cyprus! Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή ...
  • Dahua Insider

    Dahua Insider

    Βελτιωμένη γενιά Access Controller με νέες δυνατότητες και λειτουργίες Ο νέος Insider Access Controller της Dahua, ASC3202B, έρχεται να γίνει η «καρδιά» της εγκατάστασήςμας. Ενσωματώνει Web Int...
  • Security TOP 50

    Security TOP 50

    Η κατάταξη των εταιρειών Security, που δημοσιεύει κάθε χρόνο στην επίσημη ιστοσελίδα του το περιοδικό asmag.com, είναι πλέον διαθέσιμη! Το asmag.com, που σε συνεργασία με κορυφαία στελέχη του κλάδ...
  • PIAM 2.0

    PIAM 2.0

    Το PIAM (Physical Identity and Access Management), που αναφέρεται στον έλεγχο πρόσβασης και σημαίνει διαχείριση της φυσικής ταυτότητας και της πρόσβασης, είναι στην πραγματικότητα ένα σύστημα που ...
  • Body worn κάμερες: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή τους το 2024 στη χώρα μας

    Body worn κάμερες: Ξεκινά η πιλοτική εφαρμογή τους το 2024 στη χώρα μας

    Οι body worn κάμερες, που κατά βάση χρησιμοποιούνται από τις αρχές επιβολής του νόμου, μπορούν μεταξύ άλλων να τοποθετηθούν στις στολές των αστυνομικών και έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμες,...
  • Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

    Πώς επηρεάζονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού από τα δεδομένα

    Η ικανότητα συλλογής, ανάλυσης και εξαγωγής πληροφοριών / δεδομένων από πολλαπλές πηγές μπορεί να έχει άμεσο θετικό αντίκτυπο για μία επιχείρηση, κάτι που γίνεται καλύτερα αντιληπτό όταν εξετάζουμ...
  • Πρωτόκολλο DALI

    Πρωτόκολλο DALI

    Το πρωτόκολλο επικοινωνίας φωτιστικών ασφαλείας DALI (Digital Addressable Lighting Interface) αναδεικνύει μια νέα εποχή στον χώρο της τεχνολογίας φωτισμού, προσφέροντας εξελιγμένες δυνατότητες ελέ...
  • Ajax Special Event: Νέα προϊόντα και λύσεις στην 5η κατά σειρά virtual παρουσίαση!

    Ajax Special Event: Νέα προϊόντα και λύσεις στην 5η κατά σειρά virtual παρουσίαση!

    Το 5ο κατά σειρά εικονικό event της Ajax Systems ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία στις 20 Οκτωβρίου του 2023! Για μία ακόμα χρονιά, η εταιρεία άνοιξε τα χαρτιά της ανακοινώνοντας νέες αλλαγές στο...
  • Ο ρόλος των καμερών ασφαλείας στο industry 4.0

    Ο ρόλος των καμερών ασφαλείας στο industry 4.0

    Πριν από το 2014, ο όρος αναζήτησης «industry 4.0» στο Google ήταν πρακτικά ανύπαρκτος. Αυτό έπαψε να ισχύει από το 2019, όπου το 68% των ερωτηθέντων μιας παγκόσμιας έρευνας που πραγματοποίησε η M...