Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
ilka aggelia
securityreport e mag odhgos 2021
22 Ιουνίου 2023 22:45

Security Report, τεύχος Ιουλίου 2023

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F06%2FSEC %CE%A4140

Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουλίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση.

Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που απευθύνονται σε κάθε τεχνικό, ηλεκτρονικό ή επαγγελματία της αγοράς, στους υπεύθυνους ασφαλείας και εκπαίδευσης προσωπικού ασφαλείας και πλέον και σε ιδιώτες. Παράλληλα, κάθε μήνα μέσα από την ιστοσελίδα www.securityreport.gr, μπορείτε να διαβάζετε εντελώς δωρεάν όλο το περιοδικό ηλεκτρονικά.

Ρεπορτάζ από την IFSEC International 2023

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 50ή επέτειο της IFSEC και το περιοδικό Security Report ταξίδεψε στο Λονδίνο για να σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ από τη διεθνή έκθεση! Η δημοσιογραφική ομάδα της Libra Press περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών, συνομιλώντας με εταιρείες του κλάδου της ασφάλειας και της πυρανίχνευσης, αλλά και με συνεργάτες του περιοδικού για τις νέες τάσεις του Security.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Κωνσταντίνο Ραβάνη, Ιδρυτή της Rakson

Με αφορμή τα 35 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, το περιοδικό Security Report είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον ιδρυτή της Rakson Α.Ε., κο Κωνσταντίνο Ραβάνη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο κος Ραβάνης στάθηκε στο δύσκολο, γεμάτο προκλήσεις, ξεκίνημα της επαγγελματικής του πορείας, μίλησε για τη «συνταγή» της επιτυχίας, το όραμά του και φυσικά για τα εμπόδια που αντιμετωπίζει σήμερα η εγχώρια, αλλά και η παγκόσμια αγορά των συστημάτων ασφαλείας.

Νέα συνεργασία Spartan Security και Hikvision

Μια νέα, ηχηρή συνεργασία ανακοινώθηκε στις 15 Μαΐου: Η Spartan Security ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον κινεζικό κολοσσό Hikvision! Στο πλαίσιο αυτό, η Spartan Security διοργάνωσε ένα Special Event στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην Αθήνα, για να γιορτάσει τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία.

Συνέντευξη με τους κ.κ. Λακασά Δ. & Αρβανιτίδη Ν., CEO της Olympia Electronics

Οι κ.κ. Δημήτρης Λακασάς και Νίκος Αρβανιτίδης, CEO της Olympia Electronics, μίλησαν στο περιοδικό για τα 44 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και για τα νέα σχέδια της εταιρείας το 2024!

Η τεχνολογία Ultra-Wideband θα αναδιαμορφώσει τον κλάδο του Access Control

Το UWB είναι μια τεχνολογία RF που καθιστά δυνατή την επικοινωνία μεταξύ των συσκευών, με μεγάλη ακρίβεια. Είναι γνωστό ότι το UWB μπορεί να μετρήσει την ακριβή θέση ενός αντικειμένου (5 έως 10 cm), αξιοποιώντας και τεχνολογία μέτρησης απόστασης που βασίζεται στο Time-of-Flight (TOF). Οι ασύρματες τεχνολογίες μικρής εμβέλειας που βασίζονται στα 2,4GHz, όπως το Wi-Fi ή το Bluetooth Low Energy (BLE) έχουν γενικά ζώνη επικοινωνίας λίγων MHz, ωστόσο, το UWB έχει ζώνη επικοινωνίας πολλών GHz.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Βιντεοεπιτήρηση με ΑΙ κάμερες στο Παρίσι και… σφοδρές αντιδράσεις!

Τόσο η Εθνοσυνέλευση όσο και η Γερουσία της Γαλλίας, έχουν εγκρίνει νέο νόμο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Το άρθρο 7, που μέχρι τώρα φαίνεται να αποτελεί την πιο αμφιλεγόμενη πτυχή του εν λόγω νόμου, θα επιτρέψει τη χρήση καμερών τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό ύποπτων συμπεριφορών.

Maritime Security με σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας!

Πάνω από το 80% του παγκόσμιου εμπορίου διεξάγεται μέσω της θάλασσας και πολύ εύκολα μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί οι κάμερες ασφαλείας και γενικότερα ο εξοπλισμός βιντεοεπιτήρησης διαδραματίζει αναπόσπαστο και καθοριστικό ρόλο στην ασφάλεια των λιμένων και όχι μόνο.

Uniview Tri-Guard

Η Uniview, ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων CCTV στον κόσμο, παρέχει μία ολοκληρωμένη λύση για νυχτερινή επιτήρηση κρίσιμων εγκαταστάσεων με τις IP κάμερες Tri-Guard. Η νέα updated σειρά συνδυάζει τα παρακάτω πολύ αξιόλογα χαρακτηριστικά, που την καθιστούν κορυφαία επιλογή για κάθε μικρή ή μεγάλη εφαρμογή.

Comelit Secur Hub

Ο συναγερμός Secur Hub είναι ένα ολοκληρωμένο ασύρματο σύστημα ασφαλείας, ικανό να καλύψει ένα πλήρες φάσμα απαιτήσεων, προσφέροντας κορυφαία απόδοση από την ανίχνευση έως τη σηματοδότηση και την ενημέρωση, όλα στην υπηρεσία του χρήστη.

Hikvision TandemVu

Οι νέες διπλές κάμερες της σειράς TandemVu που παρουσίασε πρόσφατα η Hikvision, ενσωματώνουν τις δυνατότητες μίας κάμερας PTZ και μίας σταθερής bullet σε μια ενιαία μονάδα και αποτελούν μία πολύ αξιόλογη και ευέλικτη λύση, για εφαρμογές επιτήρησης βίντεο περιοχών κρίσιμης σημασίας.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

Security Report, Ιούνιος 2024
Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Ιουνίου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχοςθα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές πο...
Τα εργασιακά δικαιώματα στα τεχνικά επαγγέλματα
Στη σύγχρονη και γεμάτη προκλήσεις κοινωνία μας, η ασφάλεια αποτελεί τη σπουδαιότερη προτεραιότητα τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις επιχειρήσεις. Η ασφάλεια όλων των συνανθρώπων μας ήταν, είνα...
Dahua Lab Tour
Το 2024 μπήκε δυναμικά για το πολύ επιτυχημένο «οδοιπορικό» hands on technical training της Keeper Group και της Dahua Technology με τον πρώτο προορισμό για τη φετινή χρονιά να είναι η Λάρισα. ...
Ανίχνευση Ομοιότητας
Σήμερα, όλο και περισσότερες εταιρείες αποκτούν μεγαλύτερη αξία εφαρμόζοντας στα συστήματα παρακολούθησης βίντεο που χρησιμοποιούν λογισμικά ανάλυσης βίντεο βασισμένα σε τεχνητή νοημοσύνη. Οι εν λ...
Αναβάθμιση του χρηματοπιστωτικού τομέα
Οι τράπεζες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα αποτελούν σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, καθώς πρόκειται για εγκαταστάσεις όπου φυλάσσονται μετρητά και άλλα τιμαλφή σε μεγάλες ποσότητες. ...
Συστήματα ήχου PA της Hikvision
H Hikvision εισέρχεται δυναμικά στον χώρο των επαγγελματικών ηχητικών συστημάτων PA (Public Address), τα οποία μπορεί να συνδυάζονται με τα συστήματα CCTV της, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις audi...
Hikvision HiWatch Series
Τα προϊόντα της σειράς HiWatch της Hikvision, που αποτελούνται από καταγραφικά και κάμερες με σύγχρονες δυνατότητες και χαρακτηριστικά, θα τα βρείτε διαθέσιμα στο νέο B2B site της Stam Electronics...
Hikvision Turbo HD 8.0
Για τα προϊόντα Turbo HD της Hikvision δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Υψηλή ανάλυση, μετάδοση σήματος μέσω ομοαξονικού σε μεγάλες αποστάσεις, κορυφαία συμπίεση βίντεο, χαμηλότερες απαιτήσει...