Skip to main content
Hermes Banner 1
DIGITAL TV 187
securityreport e mag odhgos 2021
22 Ιουνίου 2023 22:44

Spartan Security και Hikvision

Γράφει: Παναγιώτης Αποστολόπουλος
anoigma 6 8488b2c0

Μια νέα, ηχηρή συνεργασία ανακοινώθηκε στις 15 Μαΐου: Η Spartan Security ξεκίνησε τη συνεργασία της με τον κινεζικό κολοσσό Hikvision! Στο πλαίσιο αυτό, η Spartan Security διοργάνωσε ένα Special Event στις 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην Αθήνα, για να γιορτάσει τη νέα αυτή στρατηγική συνεργασία.

Η Spartan Security και η Hikvision ενώνουν τις δυνάμεις τους και μία συναρπαστική τεχνολογική επανάσταση έρχεται! Η δημοσιογραφική ομάδα του Security Report έδωσε το «παρών» στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ στην οδό Μιχαλακοπούλου 144 στην Αθήνα, όπου κορυφαία στελέχη από την Spartan Security και την Hikvision παρουσίασαν στο κοινό των επαγγελματιών εγκαταστατών τις νέες υπηρεσίες και λύσεις που φέρνουν το νέο έτος. Όσοι έδωσαν το «παρών» είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις νέες και αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες που φέρνει η νέα αυτή συνεργασία. Πρόκειται για μία συνεργασία που θα επιτρέψει στους επαγγελματίες εγκαταστάτες να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο αξιόπιστες και πιο αποτελεσματικές λύσεις.

1 8

Τον συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε ο Υπεύθυνος Πωλήσεων της Spartan Security, κος Νικόλας Γελανταλής, που ευχαρίστησε και καλωσόρισε το κοινό των εγκαταστατών και στη συνέχεια, έδωσε τον λόγο στον ιδρυτή της Spartan Security, κο Μπάμπη Καραμπάτσο: «Η συνεργασία αυτή είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσής μας στην ποιότητα, την καινοτομία, την πρωτοπορία και τη διαρκή έρευνα για παροχή αξίας των υπηρεσιών μας. Η Hikvision αναγνωρίζεται για την αριστεία της στον τομέα της ασφάλειας και η νέα αυτή ανατρεπτική συνεργασία θα μας επιτρέψει να επεκτείνουμε τη γκάμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η ασφάλεια προχωρά σε εξειδικευμένες και αναβαθμισμένες λύσεις. Spartan Security και Hikvision ενώνουν τις δυνάμεις τους και τα καλύτερα έρχονται», ανέφερε κατά τη διάρκεια του event ο ιδρυτής της Spartan Security, κος Καραμπάτσος. Κατά τη διάρκεια του event, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και άλλα κορυφαία στελέχη της εταιρείας. Πιο συγκεκριμένα, από την Spartan Security, μίλησαν οι κύριοι Στέφανος Δασκαλάκης, επικεφαλής του σταθμού της εταιρείας, Νάσος Φροντιστής, Account Manager και Αλέξανδρος Πουλής, Chief Technology Officer. Ο κος Δασκαλάκης αναφέρθηκε στα 2 Κέντρα Λήψεως Σημάτων της Spartan Security, τα σχέδια και τις δράσεις που έχει χαράξει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και στην εφαρμογή Voyager. Ο κος Φροντιστής μίλησε για τo Black Mamba, την εφαρμογή My Spartan, και το νέο e-shop της εταιρείας, ενώ ο κος Πουλής στάθηκε στα data centers και γενικότερα στις σύγχρονες μηχανολογικές, ηλεκτρονικές και τηλεπικοινωνιακές εγκαταστάσεις της Spartan Security.

2 7

Από την πλευρά της Hikvision, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο κος Pierce Tang, Country Manager για Ελλάδα και Κύπρο, ο οποίος ανέδειξε τα οφέλη της νέας συνεργασίας με την Spartan Security. Στη συνέχεια, τα ηνία της εκδήλωσης πήρε ο Key Account Manager για Ελλάδα και Κύπρο, κος Δημήτρης Ασίκης, όπου παρουσίασε αναλυτικά τις ολοκληρωμένες λύσεις που διαθέτει η Hikvision για το εμπόριο, την εκπαίδευση, την υγεία, την ενέργεια και τα logistics. Ο κος Γιώργος Γεωργούλας, Μηχανικός Πωλήσεων της Hikvision, παρουσίασε στους εγκαταστάτες τα πρωτοποριακά προϊόντα συναγερμού AX PRO, την προηγμένη σειρά προϊόντων της Hikvision HiWatch και το client server λογισμικό HikCentral Professional. Επίσης, η δημοσιογραφική ομάδα του περιοδικού μας είχε τη χαρά να συνομιλήσει με τον κο Λάμπρο Χουλιάρα, Marketing Specialist της εταιρείας και τον κο Γιάννη Κυρίτση, Channel Sales Manager. Ας δούμε τα κυριότερα σημεία της παρουσίασης που έλαβε χώρα την Τετάρτη, 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos.

3 3

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας Ελλάδος με τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΑΕΕΣΑΕ, κου Ηλία Κεστρίτσαλη.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες έλαβαν πλούσια δώρα, ενώ προσφέρθηκε ελαφρύ γεύμα και ποτό στην αίθουσα ΟΛΥΜΠΙΑ του ξενοδοχείου Stratos Vassilikos. Στο τέλος, ακολούθησαν και ενδιαφέρουσες συζητήσεις γύρω από τα ΚΛΣ της Spartan και τα νέα προϊόντα της Hikvision.

4

Spartan Security: Λύσεις που κάνουν τη διαφορά

Από τα στελέχη της Spartan Security μάθαμε για τις λύσεις της εταιρείας που προσφέρουν υπεραξία στους επαγγελματίες εγκαταστάτες συστημάτων ασφαλείας. Ας δούμε μερικές από αυτές:

Black Mamba Digital Receiver: Ο δέκτης Black Mamba είναι ο πρώτος δέκτης παγκοσμίως, που μπορεί να διαχειρίζεται εξ ολοκλήρου μέσω Web Interface, με σκοπό να μπορεί να δεχτεί σήματα συναγερμού από τις περισσότερες και ευρέως διαδεδομένες εταιρείες κατασκευής συστημάτων συναγερμού. Με γνώμονα την απόλυτη ασφάλεια, ο δέκτης Black Mamba, μέχρι αυτή τη στιγμή μπορεί να δεχθεί σήματα και να υποστηρίξει τα πρωτόκολλα επικοινωνίας από τους παρακάτω Vendors: AJAX, BOSCH, SIGMA, INIM, ARTION / ARTEC, BEDIENTEIL, HIKVISION, SATEL, RISCO, CROW, ELDES, TEXECOM. Είναι κατασκευασμένος έτσι, ώστε να μπορεί να εγκατασταθεί σε περιβάλλον Microsoft Cluster και φυσικά όλες οι ενημερώσεις του πραγματοποιούνται online, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη διαρκή αναβάθμισή του. Ο δέκτης Black Mamba εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πρωτόκολλα επικοινωνίας και νέους vendors συσκευών, ώστε να εξελίσσεται παράλληλα με τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς συστημάτων ασφαλείας. Στην πραγματικότητα, ένα Κέντρο Λήψεως Σημάτων μπορεί να υποστηριχθεί εξ ολοκλήρου μέσω του συγκεκριμένου δέκτη, καθώς μπορεί να δεχθεί απεριόριστο αριθμό ενεργών συνδρομητών και σημάτων.

Voyager: Η Spartan Security, συνεχίζοντας την εξελικτική πορεία των υπηρεσιών της και με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των επιχειρήσεων συστημάτων ασφαλείας και των υπευθύνων ασφαλείας μεγάλων επιχειρήσεων, δημιούργησε μια διαδικτυακή καινοτομία που ξεφεύγει από τις συμβατικές  υλοποιήσεις που υπάρχουν στο Internet. Αξιοποιώντας την πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία της ομάδας της, οραματίστηκε και σχεδίασε μια εξειδικευμένη web εφαρμογή που απογειώνει την ταχύτητα, την αμεσότητα και την ορθότητα των υπηρεσιών της. Η χρήση αυτής της εξελιγμένης εφαρμογής είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μιας σύγχρονης οnline επιχείρησης, εφόσον κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, προσφέρει έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας και διαχείρισης των πληροφοριών που αφορούν στους συνεργάτες της. Έτσι, αυτοματοποιείται η λειτουργία της, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, εφόσον το Voyager αποτελεί εργαλείο της καθημερινής επιχειρησιακής της δραστηριότητας.

Νέο αυστηρά επαγγελματικό B2B e-shop Product Catalogue από την Spartan Security: Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το νέο e-shop της εταιρείας. Η Spartan Security δίνει πλέον την ευκαιρία σε όλους τους επαγγελματίες του κλάδου, να προμηθεύονται τον εξοπλισμό τους μέσω του νέου της eshop: www.eshop.spartan.gr. Συνδεθείτε με τα επαγγελματικά σας στοιχεία και ανακαλύψτε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της αγοράς!

Νέα συνεργασία με την Hikvision

Μέσω της νέας συνεργασίας της Spartan Security με την Hikvision, οι εγκαταστάτες θα μπορούν πλέον να προμηθευτούν πολλά από τα πρωτοποριακά προϊόντα του κινεζικού κολοσσού. Ας δούμε σε ποια προϊόντα στάθηκαν τα στελέχη της Hikvision κατά τη διάρκεια του event.

AX PRO: Διαθέσιμο από εδώ και στο εξής από την Spartan Security το νέο ασύρματο σύστημα συναγερμού εισβολής και βίντεο, AX PRO της Hikvision. Κάθε τεχνολογία του εν λόγω συστήματος έχει αναπτυχθεί κατάλληλα, ώστε να διευκολύνει τόσο τον εγκαταστάτη, όσο και τον χρήστη κατά τη διαδικασία της εγκατάστασης. Κατάλληλο για οικιακές και εμπορικές εφαρμογές, το AX PRO βγαίνει σε διάφορες εκδόσεις. Μερικά από τα διαθέσιμα μοντέλα είναι τα DS-PWA96-M2H-WE, DS-PWA96-M-WE και DS-PWA64-L-WE, ενώ στη σειρά διατίθενται kits, αλλά και υβριδικά μοντέλα συναγερμού. Τα πάνελ συναγερμού υποστηρίζουν αμφίδρομη επικοινωνία με κρυπτογράφηση AES-128, πολλαπλούς χρήστες συμπεριλαμβανομένου του εγκαταστάτη και του administrator και μεγάλη εμβέλεια επικοινωνίας με τα περιφερειακά τους. Να σημειώσουμε πως τη φετινή χρονιά, η Hikvision έχει λανσάρει πολλά νέα περιφερειακά αλλά και πίνακες συναγερμού του δημοφιλούς συστήματος εισβολής, τα οποία θα τα βρείτε διαθέσιμα από την Spartan Security.

Hikvision HiWatch: Σε μία προσπάθεια επέκτασης του χαρτοφυλακίου προϊόντων της, η Spartan Security διαθέτει την προηγμένη σειρά προϊόντων της Hikvision, HiWatch. Το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της Hikvision δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες σειρές προϊόντων, καθώς περιλαμβάνει IP και PTZ κάμερες, καταγραφικά, λογισμικά και δικτυακό εξοπλισμό! Διατίθενται έγχρωμες κάμερες που προσφέρουν έγχρωμες εικόνες ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι, κάμερες υψηλής ανάλυσης στα 8MP, δικτυακά καταγραφικά και πολλά ακόμα νέα προϊόντα. Τα προϊόντα έρχονται με κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως αλγόριθμο συμπίεσης βίντεο Η.265+, τεχνολογία WDR και πολλά ακόμα!

HikCentral Professional: Το HikCentral είναι η νέα, προηγμένη, ευέλικτη και ισχυρή πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης video της Hikvision. Το λογισμικό λειτουργεί σε αρχιτεκτονική client – server και παρέχει, μεταξύ των άλλων, δυνατότητες πλήρους διαχείρισης συνδεδεμένων συσκευών, ζωντανή παρακολούθηση video, καταγραφή και αναπαραγωγή, αναπαραγωγή VCA (Video Content Analysis), επιτήρηση εισόδων και έλεγχος εξόδων συσκευών, διασύνδεση με κάμερες αναγνώρισης πινακίδων (ANPR) και κάμερες people counting και δεκάδες ακόμα έξυπνες λειτουργίες. Το εν λόγω λογισμικό έρχεται συνεχώς με νέες ενημερώσεις, για να προσφέρει στους τελικούς πελάτες επιχειρηματική ευφυΐα και όχι μόνο!

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ

  • Security Report, Μάιος 2024

    Security Report, Μάιος 2024

    Κυκλοφορεί σε όλα τα εξειδικευμένα σημεία διανομής το περιοδικό Security Report Μαΐου, πάντα μαζί με το περιοδικό Ψηφιακή Τηλεόραση. Στο νέο τεύχος θα βρείτε ενδιαφέροντα θέματα και δοκιμές που...
  • AI κάμερες και καταγραφικά

    AI κάμερες και καταγραφικά

    Σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την ταχεία τεχνολογική πρόοδο και εξέλιξη, η τεχνητή νοημοσύνη λειτουργεί ως game changer, επαναπροσδιορίζοντας τον κλάδο της ασφάλειας, πόσω μάλλον αυτόν της β...
  • Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution εξαγόρασε την Grande Security

    Η Novatron Security Distribution Α.Ε., μέλος του ομίλου IFSAS, κορυφαίου ομίλου λύσεων & προϊόντων τεχνολογίας φυσικής ασφάλειας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε την πλήρη εξαγορά των μετοχών της Grand...
  • Βία κατά των Γυναικών

    Βία κατά των Γυναικών

    Δυστυχώς, η αφορμή για αυτό το άρθρο είναι η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της μόλις έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Η τραγικότητα αυτού του περιστατικού εντείνεται...
  • Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Maxhub Open Days από την PartnerNET

    Η PartnerNET, στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει στους συνεργάτες της, διοργάνωσε σε συνεργασία με την Maxhub στα γραφεία της την Τετάρτη 10 και την...
  • Hikvsion HiWatch

    Hikvsion HiWatch

    To HiWatch είναι ένα ξεχωριστό brand της Hikvision, το οποίο περιλαμβάνει επαγγελματικά δικτυακά προϊόντα CCTV, που προορίζονται για μικρά και μεσαία έργα. Τα προϊόντα του brand HiWatch της Hik...